Hardcore gamingnek leáldozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még egy okosság: mi a fene ez a friss trend h a készítõk úgy gondolják, hogy a gép elõtt csõlátású idióták ülnek? esküszöm utóbbi években nem láttam olyan FPS-t ahol a látószög 75° felett volt - friss élményként itt a ritkarossz Turok, ahol a látószög 65°-ra van beállítva... szélesvásznú monitoron is. tanítsa már meg ezeknek az embereknek egy taliga kanos aprómajom h az ember látószöge bizony NEM 75°, sokkal inkább valahol a duplája körül. 4:3-as monitoron a 90° a kellemes, 16:10-nél már 100° alatt viccesen néz ki az egész. egyszerûen nem tudom felfogni melyik idióta mogyorónyi agyából pattant ki ez a csõlátás dolog, fõleg h régi FPS-eknél szinte mindig 90° volt már az alap látószög, és persze azt is meg lehetett növelni - Quake 3 kifejezetten kellemes volt 140-e FOV-al.
"The trees move. Do you not see it?"
Tudod millyen jó játék az?<#smile>#smile>
Nem mi?<#szomoru1>#szomoru1>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Tudok jól is írni!
De így sokal gyorsabb,+ msn-en óráka hosszát írok,és így leegyszerûsítve jobb.
Érteni értitek,akko OK!<#vigyor3>#vigyor3>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Most elolvastam a legelsõ HSZ-t és megértettem.
-Akinek baja van a segítséges játékokkal,az játszon Landwirtschafts Simulator 2009-et.
Abban alig van segítés és azt csinál az ember a farmon amit akar.Nincsenek korlátok,határok(habár a víz XD),node azt el lehet tüntetni.
Aki érdeklõden a játék utánn az írjon PM-et <#buck>#buck>
--na illyen HSZ-t sem írtam még.
Ez úgy hangzik mint egy reklám 😊(pedig nem annak szántam.)
Csakhát ha a HG nem szeretei a segítséges játékokat akkor jáccol LS-t 😄
/fav
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
kb ennyi :]
(a Nintendo nagyot huzott evvel a Wii Styleal es talan meg is erdemlik, jol csinaljak!)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Miket írok... anyám...
www.smart-bus.hu
Viszont, ha már a szimulátoroknál tartunk, akkor hajó szimulátor nincs valami jó? Tudom van a ship simulator, de azon kívül?
Nekem E8400@4GHZ procin egész jól megy. De tény, hogy még egy alap Q6600-n is jobban megy! 😊 Ez van... kezd értelme lenni a 4 magos prociknak játék szinten is...
Multiba már most is elég egy erõs 2 magos...
www.smart-bus.hu
Arma2znék, csak 2 maggal kevesebb van mint ajánlott 😊 de ha úgy alakul hogy jobb gép kerül hozzám, (és lesz elég player) akár még meg is veszem 😊
@
No, de nem szándékom senki kedvencét degradálni, vagy sértegetni... mások vagyunk! Peace! 😊
www.smart-bus.hu
én speciel az olyanra gondoltam, mint anno a HLben pl, vagy CSben, meg még rengeteg játékban, hogy sérülésnél a képernyõ 4 oldalán jelenik meg ilyen piros genya... na most az csak nagyjából mutatja meg honnan jön az áldás 😊
@
Egy játékot meg nem az határoz meg, hogy a játékosok közt milyen különbség van... 😉 Szimulátorokban is megvan a különbség, viszont az tény, hogy a leghülyébb is okosabb mint... nem fejezem be! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
500-ból.
direkt dobást mondtam és nem komolyabbat 😄 ennyi erõvel ha lábon lõnek miért tudunk továbbszaladgálni? 😄 szal azért vannak ilyen apróságok... és nem feltétlen ezektõl lesz egy játék nem-casual...
(pl. CS az tökre arcade, mégis szerintem marhára a hc gaming része... mert vannak akik úgy tolják, hogy... hát ég és föld egy simán jó játékos, meg a hardcore prók :S)
@
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Biztos mérgesgombát eszel 😊
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
mert IRL is megérzed hogy honnan dobnak meg kõvel
a többi amúgy ok 😊
egyébként tényleg nagyobb élmény egy nehéz játékot végigvinni mint egy könnyût ^^ (DMC4 vs DMC3)
@
Most lehet, hogy sokaknak rosszul fog esni amit írok, de higgyétek el nem lenézõ, vagy bántó szándékkal teszem. Aki önmagával szemben nem támaszt igényeket, az megérdemli, hogy az orránál fogva vezessék. Teljesen mindegy milyen játékról legyen szó, az a minimum, hogy a lehetõ legjobb teljesítményre sarkaljon, amellett, hogy szórakoztat is. Olyan dolgot ne csináljon helyettem, amit én is megtudok tenni, vagy ami plusz agytorna, ha nincs jelezve. Csak pár példa a lövöldözõs játékokból. Miért kell kiírni, hogy mennyi töltény van még a tárban? Miért jelzik, hogy honnan lõnek? Miért jelzik, hogy merre kell menni? Miért nullázódik az életerõm, ha "eszem"? A válasz ezekre ugyanaz mint a TV esetében. Agymosás... nem gondolkozó emberre van szükség, hanem gondolatmentes, termelõ, fogyasztó, kezelhetõ masszára...
Aki belemegy ebbe a körforgásba, legyen az TV, vagy egyéb hasonló kategóriás játék, az önmagával szemben igénytelen. Ne legyünk lusták gondolkozni... sokkal szórakoztatóbb a munkával megszerzett sikerélmény... nehéz volt, kínlódtam, de a végén csak sikerült...
A véleményem szigorúan szubjektív magánvélemény! Kéretik eképpen kezelni! 😉
Vogel: Természetesen ez nem Neked szólt! 😉
www.smart-bus.hu
Egyébként feltûnt az is, hogy egyre kevesebb játékot veszek. Régen kéthavonta két-három játékot megvettem, attól függõen, hogy maradt a fizetésembõl. Manapság kevés olyan van (de azért van), amire azt mondom, no, ez a valami, erre odafigyeltek a készítõk, és látszik, hogy nem csak egy sémára dobtak új textúrákat. És egyre kevesebb.
De ez még egy dolog. A szomorú az, hogy már a könyvek terén is egyre inkább ez a tendencia. Hogy a régi, sárga borítós (aki akkoriban is élt már, és vásárolt, mint jómagam, tudja, hogy ez volt a ponyva-kategória jele) Ed McBain krimik, amik akkoriban az egyszerû szórakoztató irodalmat képviselték (számomra, mindamellett, hogy imádtam õket), no, ezek a regények sokkal körmönfontabbak, mint egy ma kiadott, komoly krimi.
Ha nem lenne ennyi mod, már rég meguntam volna...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az a baj hogy egyre kevesebb olyan játék jön ki, ami tartalmas, és amin lehetne még HC gamereket nevelni, skilleket fejleszteni, stb...és ez nem azért van mert sok a casual gamer (mint jómagam), hanem mert a játékfejlesztõk (vagy méginkább a kiadók) nem tolnak a piacra semmi addiktívan kompetitív cuccot mostanság (vagy ha kijön, az annyira egyszerû hogy nem határolódnak el a casual/hc gamerek)
különben meg kit is nevezünk HC gamernek? szerintem az aki napi 6 óránál többet gyûr 1 játékot, versenyeken indul, stb...
az meg hogy a játékok egyre könyebbek/együgyûbbek lesznek, az tény, de meg lehet nézni a WolverineOrigins-t pl, (ami egy egyszerû mész-ölsz-ugrálsz cucc, persze ettõl még jópofa) ahol a legegyszerûbb ügyességi/logikai feladványok megfejtését vagy ötször kellett leírni a topikban (és nem egy vagy két fejtörörõl van szó, gyakorlatilag az összesrõl, ahol már tovább kellett gondolkodni fél percnél)
Racism is a weapon of mass destruction!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Wii rossz példa, egyáltalán nem a hcgamer rétegnek készült. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a sportautóknak leáldozott, mert megjelent az új kispözsó... Nyilván többet adnak el belõle, de ez mindig is így volt, ahogy így van a zeneiparban vagy a mozivilágban is. Az egyszerû, könnyen emészthetõ, felszínes dolgokat többen veszik meg, mert az emberek döntõ többsége egyszerû és felszínes. Nem vágynak komoly élményekre, félnek egy kis önismerettõl.
Kicsit pozitívabban kéne látni a világot! 😉
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
na jó, azért ne túlozzunk... nekem csak az bántja a csõrömet h gyakorlatilag már gondolkodni se kell, mész a nyíl után oszt' jóvan. egyszerûen a modern CRPG-ket Simple Jack-hez igazítják.
amugy nálam is cod1 és cod2 a favorit, de a cod4 a legujabb promod-dal már nagyon is jó 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez az 5 perc csak arról szól, hogy felszálljon a madárka! 😄 Ráadásul nem is a rendes procedúra szerint csinálja a srác... mármint nem a megfelelõ sorrendben. 😊
Nem könnyû nem azt mondom, de a látszat ellenére nem is annyira nehéz, ha az ember agya erre áll rá, és nem arra, hogy még csak véletlenül se kelljen gondolkozni.
Hatalmas élmény amikor végrehajtasz egy sikeres indítási procedúrát, le és felszállást, és egy oskola kört. Amikor hozzákezdtem ehhez a játékhoz ( ez mondjuk már annál jóval több, 600 oldalas manual van hozzá! 😄 ), akkor jó pár napig lõni sem lõttem vele... egyszerûen nem tudtam, hogy kell élesíteni a megfelelõ fegyver rendszert! 😄
Szóval van azért igény ezekre a játékokra, ( szimulátorokra )és készítenek is ilyet... aki igényli az agytornát, vagy szereti a kihívást, amikor a valódi teljesítmény, a beléje fektetett munka hozza meg a gyümölcsét, az ezekben valódi örömét lelheti. Páratlan érzés a rengeteg befektetett munka után az, hogy tudod mihez nyúlsz egy ilyen kütyüben, és az azt is csinálja amit szeretnél... no ezzel, ilyen szinten hazavágni mondjuk egy konvojt... na az ADRENALIN... nem kevés... 😄
Szóval végszóként, mi is hibásak vagyunk abban, hogy a sok igénytelen játék egymásra licitálva jelenik meg... ha nem lenne sikere, nem csinálnák... de amíg pénzt adunk érte, és max topik szinten károgunk... hmmm... addig marad az orrunknál fogva vezetés játékon belül, és kívül is! 😉
Na szevasztok fiatalok... 😉
www.smart-bus.hu
Meg egyébként is, a kapitalizmusban buta embereket nevelni eléggé kifizetõdõ.
De ha van, akinek ez feltûnik, és akit ez zavar, az azt jelenti, hogy nem fog nekik sikerülni.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)