109
T_T
-
#69 Sikerülni fog, mert többségben az erő és sajnos ez a bizonyos többség már a föld alatt van agyilag. Ahogy már korábban írta itt valaki, elég csak bekapcsolni a tévét. Mást sem látni mint melegeket csókolózni, kisebbségieket verekedni meg k**va anyázni, meg "celebek"-et (amit egyébként ebben az országban nincsenek) a dzsungelben rejszolni, korábban ugye szavazni a villalakókra. Há ez kő a nípnek e! Ugyanez van a játékokban is. Butul a jónép és csak hozzáigazítják a játékokat. Amíg fél világ azt hiszi, hogy a Need For Speed valósághű szimulátor addig szerintem nincs miről beszélni. -
#68 Tudom mi az a promod és tudom, hogy azt használják, de az a gyárira épül nem a hc-re. Cod1-be a worm által készített pam volt a legnépszerűbb. Cod4-re valamiért nem az van, pedig elkészült vele. De száz szónak is egy a vége cod4 multiban gyalázatosan sz*r lett sajnos. A lámáknak van kitalálva. A taktikot meg a skillt dobhatod a kukába. Elő a configgal meg az fps és rush! Az meg hogy tíz playerből nyolc wh-zik az meg már szánalomszint. De kicsit elkanyarodtunk a témától :P -
Fbn Lx #67 a butítás egy globális téma, mégis kinek lenne érdeke, hogy olyan játékot adjon el, ami nem elég könnyű ahhoz, hogy bárki játssza, szóval sokan megvegyék?
Meg egyébként is, a kapitalizmusban buta embereket nevelni eléggé kifizetődő.
De ha van, akinek ez feltűnik, és akit ez zavar, az azt jelenti, hogy nem fog nekik sikerülni. -
#66 a clanbase és a komolyabb lanok nem simán,hanem promodon mennek. ez 1 külön mod ami kiszedi a szar perekeket/fegyvereket, pontosít/erősít fegyvereket. direkt warokra csinálták. -
#65 #39 -
#64 hardcoreban is visszatöltödik az élet, amúgy ismerem a modot, csak clanbasen alig tolják és az összes lan a sima moddal megy, innentől értelmét veszti abban tolni -
#63 +fav :) remélem nem törlik >.< még át szeretném olvasni :D csak fexem le :\ -
#62 Vmeik CNC-hez tolnak most egy blitzkrieg 2 nevezetű modot, nemtom valaki emlékszik e még a blitzkrieg-re de sztem nemvolt rossz játék... -
#61 Megyekmá'bocsi! -
#60 Jah milenne ha pl quest log helyett is előkerülne a toll meg a papír?? :) -
#59 pécéről van szó, a konzolok 6 éves pistáknak való, szóval mennyé vissza a konzolos fórumba -
#58 és kazuálpisták előtt. -
#57 Az Achievementekben visszatér, illetve megmarad a hárdkór géming, ha a fejlesztők okosan használják. Végig lehet rohanni a játékon easyn is, 200 körüli pontért és vért izzadva lehet hárdkóran maxolni 1000-re.
Kinek mi tetszik. -
#56 Erre ugyan késve de annyit mondanák hogy:
A játékok sajnos már csak a történetükre vannak kihegyezve, és a már lassan filmszerű grafika megint csak hozzátesz....
(PISTIKE INKÁBB FILMET NÉZ MINT JÁTSZIK)
A másik meg az:
Ha te csinálnál egy játékot nem az lenne a cél hogy vegyék?
Ha szép és jó és könnyű a game annál többen veszik meg.
Mer Pistike 6évesen nem igazi HCgamer, de ezért így is tetszeni fog neki a game és lehet hogy a következő részt is beszerzi.
A pénz a lényeg az egészben... nem úgy mint régen amikor még jó játékok is voltak. -
#55 nem HC hanem promod -
#54 Falcon 4 repszim hogy jön a képbe? a szimek ugyan olyanok mint voltak régen, nagyon nem változott bennük semmi, csak fejlődnek a korral úgy ahogy.
Anno egy Doom féle FPS messze nem volt 8-10+ óra... most van annyi, hol a probléma? 8-10 órás FPS/TPS játékok régen is ennyi volt, azelőtt meg messze nem volt ennyi játékidő, akkor sem volt probléma, a nagy klasszikusoknál hogy nem 10 óra, hanem csak pár óra, vagy anyi se.
Persze egyes műfajok háttérbe szorultnak ( platformerek pl, de kalandokból sincs nagy áradat ), mások előtérbe kerülnek, de azért messze nem annyira rossz a helyzet mint egyesek mondják, bőséges a kínálat, és meglehet találni a különböző platformokon azokat a játékokat amikkel az ember jól tud szórakozni ( pc, 360, ps3, wii, psp, ds, ps2 ). -
#53 Igen sajnos csak a grafikával foglalkoznak pedig vannak olyan dolgok amiket csak egyszer kéne megcsinálni normálisan ami nem változik és csak a javitgatásokat kéne kiadni hozzá ahogy erösödnek a gépek ilyen a fizika és a hang, ez amivel a legkevésbé foglalkoznak.
A régiek tudták ezt igaz ott meg volt kötve a kezük igy olyan dolgokra mentek rá amik a "szar" grafika és hangok "8bit" ellenére is leköti az embereket.
Nézzétek csak meg a Falcon4 repülöszimulátort ha hardcore game-röl beszélünk akkor az az (valodi harcipiloták is "játszanak" vele). '98-as kiadásu de még mindig feljeszti a közösség.Miért, mert még most sem adott ki egy fejlesztö sem olyan játékot ahol dinamikus kampány van több 100 egység rajtad kivül harcol és tényleg háboru filingje van az egésznek, nem te vagy a központba.A repülö elektronikája megközelitöleg 80%-ban le van szimulálva.
Talán valakinek eszébe jut hogy nem a grafikával kéne lekötni az embereket és nem a 8-orás végigjátszásokkal.
Csak sajnos már minden a gyors haszonrol szol és nem a játékosok igényeinek a kielégitéséröl már senki nem veszi figyelembe mit kér a célközönség. -
#52 profibb klánok a warokat is HC-ben nyomják (CoD4, CoD WaW) -
#51 Ezért kell Hardcore Mode-ban játszani ( Nem mutatja hol lősz, nincs célkereszt, nincs semmiféle HUD, nem mutatja a gránátot, és nem lesz full HP-d.) -
#50 cod4 egy vicc multiban, én fanatikus cod1 player voltam, ma már csak néha veszem elő, de az a játék mindent visz. Cod4 meg úgy lett megcsinálva, hogy a 13 éves agyatlan gyerek is tudjon wart nyerni. Lősz látszik a radaron, gránátot mutatja egy nyíl, meg sorolhatnám. Világít a pályán, hogy hol az A plant hol a B. Hát hányinger az egész. És akkor jön a kedvencem: meglőnek, leülsz egy sarokba fél perc múlva full hp :) . Ez kinyírja a taktikát. Cod1-be az volt, ha frankón beálltál a teammel és lesebezgettél mindenkit megvolt a kör. A 4-be futni kell előre és lőni giga fps-el... És ez kell a népnek, minden idők legnépszerűbb fps-e lett. Ennyit az egészről. -
#49 Majd lesz Bad Company 2 pécére is. Heroes egy vicc, aranyos és fun, de semmi komoly, csak a neve BF meg pár vonása. 1943 elsősorban az XBLA és PSNre készül mint arcade játék, alacsony áron, funolni jó lesz vele, sokkal inkább mint a Heroses. -
#48 Persze kellenek az ilyen játékok én nem mondtam hogy nem.
Nagyon összetett játékokat pedig úgy kell megcsinálni hogy mindig adjon egy kis sikerélményt, így nem fárad bele az ember és nem érzi pénzkidobásnak a vásárlást. -
#47 Nem az a baj, hogy vannak casual cuccok... persze, néha jó leülni az ilyen játékokkal is kicsit funolni...
Az a baj, hogy egyre több hardcore sorozat is kezd egyszerűsödni :/
Pl a korábban említett PoP sorozat, vagy pl a Battlefield (Heroes?? 1943??)... -
#46 egy estés játékok is kellenek, mi lenne nélkülük? baromi szerény lenne a felhozatal és hama ráunna mindenki ezekre a nagyon csúcs összetett játékokra, amúgy nem kell egy este alatt kijátszani egy 10 órás játékot, vagy legnehezebb fokozaton kell elkezdeni és szívni vele, de azt meg nem teszik az emberek, mert ők rohanni akarnak, ki érti ezt?
-
#45 őő mondhatjuk hogy az új játékoknál sajnos vagy nem sajnos de már csak multiban -
#44 Ott van a Battlefield, meg talán a BIA, a COD meg maradjon meg CODnak, azért szeretjük. -
#43 Jó de ezekben csak multiba találsz újjat singlebe nem igazán. -
#42 Azokat tartom hardcore játékoknak amikben sok év után is talál újdonságot az ember: CS,Starcraft, Baldur's Gate, Wizardry, különböző szimulátorok, szóval nem egy estés játékok. -
#41 Talán a Gears Of War az a játék ami még mindig nehéz, és több úton is végig lehet vinni az eggyes részeknél, ez főleg Co-operatív módban a vicces :) -
#40 nem is kell sztem annyira nehezen tanulhatónak lennie, simán kelljen a játékosnak gondolkodnia, ne Sam Dawson értelmi szintjére optimizálják. (óh igen, még egy filmes utalás retardáltakra) -
#39 én a multi-orientált játékokat tartom hardcorenak, mivel más emberekkel méred össze a tudásod. Ez lehet FPS (TF,CS,CoD,UT,stb.), RTS (Warhammer,WC3 és FT,Starcraft), vagy akár a WoW is.
Ezzel nem azt mondom h singleplayerhez nem kell tudás és gyakorlat, de a multihoz tényleg igen sok gyakorlás szükséges, főleg ha ezt sport szinten űzi vki. -
Bala10 #38 szerintem tök jó! ha nincs időm CODozni, vagy wow-ozni, akkor csak benyomom a gombot és nő a statom, meg gyűlik a manám. közbe meg sörözök, csajozok, élem az életem, de a koczka haverjaim ebből mit sem sejtenek. :) -
#37 elnéztem, Halo játékot írtál, FPS lesz mind a kettő az ODTS és a Reacon, de szó nem volt ilyenről sosem -
#36 Szerintem meg jóval inkább arról van szó, hogy minél nagyobb bevételt akarnak szerezni, ezért ráálltak arra, hogy minél egyszerűbben, minél kevesebb ráfordítással egy szép, pergős játékot kiadjanak. Az AI, fizika gyakorlatilag amennyit fejlődött az elmúlt 2-4 évben a 0-val egyenlő, a lehetőségek is maradtak kb. ugyan azon a szinten (kateógriákon belül).
Minél több minden van a játékban, hatványszerűen nő a hibalehetőségek, bugok száma, és irányításban is meg kell oldani, stb.
Nemigaz, hogy ilyen játékokra lenne igény, még talán konzolosok körében sem, PC-n átlagosan biztosan nem (és nem is fogynak úgy, aminek valószínűségem, ez az egyik oka a gyenge minőség és a pc-k nem kihasználtsága miatt).
CoD -ot is többen szidják a túlságosan arcade multija, meg a csőszerűsége miatt, szerintem többen mint amennyien játszanak vele és nem szeretnék ha kicsit realisztikusabb, nagyobb szabadsággal lenne (tehát aki szerint így tökéletes ahogy van).
Arma 2 -ben is egy vicc a könnyű, illetve a közepes fokozaton is, bekeretezi a társakat, hudon mutatja a kiválasztott célok helyét (utóbbi mondjuk 1-ben is volt), stb.
CoD 4-ben a lehetőségek száma, AI, fizika és szinte minden ugyan olyan mint már az első részben, csak a helyszínek, kidolgozottság, grafika változott (amihez hozzá kell tenni, nagyon értenek a fejlesztők, és ezen gyengeségek ellenére zseniális és lenyűgöző, 1x végigjátszásig). -
#35 Halo Wars már rég megjelent, Natalnak semmi köze hozzé ilyenről sosem volt szó, leglábbis ebben a dimenzióban nem, a Natal is egy külön szegmens lesz, olyan játékokkal amik arra készülnek, de te nem fogsz Natallal Alan Wakézni... -
#34 ...Nem úgy volt, hogy az új Halo játék is Natal játék lesz?
Nem lepődnék meg, ha sima railshootert csinálnának belőle :/ -
#33 mármint egy CSÉ? annál primkóbb nincs:), de lehet HCn játszani, ahogy mindent, amibe az adott játékos csomó időt fektet be, és lehet az egy Mario is... -
#32 ezek a hardcore játékok szerintem -
#31 ez megint egy másik műfaj, a Wii köztudottan a mindennapi polgárokat célozza meg, de azon is akad HC játék, persze azokat nem is a mozgásérzékelővel játszák, de a Wii fő szegmense az összes játékos, és azok akik életükben nem is játszottak, ez nem vesz el semmit a piacból, mert mindenki megtalálja a sámításait, csak hát a jól megszokott módon az ember mindig elégedetlenkedik azzal ami van... -