754
avagy a bűnözők.
-
#273 Amúgy a téma iránt valamit is érdeklődőknek melegen ajánlanám a "The Wire" című filmsorozat 5 évadját. Viccen kívül. -
#272 felesleges átkérni...az sg-n nincs politika sehol... -
syberia2 #271 Lehet valaki cigó, csak akkor meg hayógyja békén szép fehér pofánkat! -
#270 Dobronski!
Írj a modiknak, hogy átkéred a topicot a gumiba. Akit érdekel a téma, ott úgyis megtalálja.
Itt ezt biztosan zárják, te meg kapnál egy hét banánt, és ennek így nem lenne értelme... Akkor inkább a gumi. -
#269 nyugi, személy szerint én főleg őrájuk haragszok. de nagyon. mert ha nem ilyen tetvek lennének kormányon, ezt már el lehetett volna rendezni. És ezzel nem azt mondom hogy majd a viktor lesz nekünk a jó, mert nem lesz. az összeset elküldeni welnesselni szibériába, és zsir új kormány, zsír új, fiatal tagokkal, max harmadennyi emberrel. -
moor09 #268 jaja, én is sejtem a tiéd, csak nem akarok bakotlőni ;) nade hejhó ez a személyiségi jogaim megtiprása :D nem fedheted fel a kilétemet :D -
#267 Transzformersz-e vagy? :D -
Dodo55 #266 "Közlekedési bűncselekmények, okirathamisítás, becsületsértés, gazdasági bűncselekmények, stb."
Szerinted ezek a bűncselekmények kárt okoznak az egyszerű embernek? NEM.
Max az államnak, vagy becsületsértés esetén valami gazdag valakinek, ilyesmi. De ezek miatt az egyszerű embernek nem lesz rosszabb, nem fog kórházban feküdni, mert valaki elcsalt félmillió áfát, nem fogják kirabolni az utcán éjjel, mert valaki hamisított magának egy személyit, nem fog félni kimenni az utcára, mert valamelyik média által agyonpolírozott hírességnek nevezett bábu sértegette a másikat, és ha szerencséje van, és nem megy a Suzukijával az M7-esre, ahol épp valaki a Ferrarijával 130 helyett 180-al megy, mert nem tud lassabban, akkor nem is töri magát össze azzal az autóval, amit Japánban kizárólag belvárosi közlekedésre terveztek. -
#265 Sopronban élek, nem nagyon tudok hozzászólni a témához
:PPPPPPPPPPP -
#264 akkor bizony nem létezik a (cigány)bűnözés!
topik zárható. -
#263 Hatásosak de hol rejted el őket? Én megelégszem a két alkaromra erősített acélcsővel :D -
#262 tuti ő az...
"szűz" a csillagjegye... illik a leírás :) -
#261 neved suszter mór -
#260 nem kell itt statisztikázni.
a bűnözőket ki kell irtani. mindegy hogy sikkasztott vagy gyilkolt. nem tudom ezt miért bonyolult -
#259 "Ébredj Magyarország" vót má? -
Dobronski #258 Nem bírta bekapcsolni XDDD -
syberia2 #257 Jogosan cigányozhatnak az emberek azoknak akik tényleg azok. Szerintem akkor lehet polgárháború, ha a cigányok nem igyekeznek magyarrá válni. Ha Magyarországon élsz, viselkedj magyarként. Azért mert barna a bőröd, nem fognak utálni, csak ha "dikk, ez a csaje!"-zol. Meg a legzavaróbb az AKCENTUS, amin valtoztathatnal, de purdé! Ha betelepesztek, legalább ne keltsetek feltűnést!!! -
#256 "utána a rendőrséget tenném rendbe, és az összes rohadt c.telepre ráengedném őket."
Úgy őszintén: mit csinálnának a rendőrök a cigánytelepeken? Szerintem a bűnözést kéne leállítani, az pedig nem ott van.
Egyébként pedig: a rendőrségnek új - politika-független - vezetés kell, majd a rendőrök jogait a hajdani csendőrségével kell egyenlővé tenni.
Azokon a területeken, ahol mezőgazdasági termelés folyik, meg kell háromszorozni a rendőri jelenlétet, és 24 órás járőrszolgálatra van szükség, meg kell védeni a terményt.
(Aki még nem tudja: a nyírségi emberek nem mernek jelen pillanatban termelni, mert a termést rögtön lelopják.) A fokozott rendőrségi jelenlétet pedig össze kell kapcsolni ezzel: #226. Mondjuk a helyszínen is el lehet végezni, megfelelően dokumentálva, kamerás felvétellel bizonyíthatóan.
Persze mindenhol máshol is dupla rendőri jelenlét kell, a magántulajdont meg kell védeni.
Ezzel párhuzamosan meg kell oldani, hogy bárkinek lehessen munkája, aki dolgozni akar, majd a munkára mindenkit rákényszeríteni, aki képes rá.
Lehetne sokáig folytatni, hogy mi nem valósult meg, aminek már régesrég meg kellet volna.
A cigányok helyett pedig haragudjatok pl. az ország félrekormányzóira. -
#255 Nálam is ne félj. Aki ide bejön, úgy hogy én nem akarom, abból viszkasz lesz. ;) -
moor09 #254 érdekes én miskolci vagyok és az Avason élek röpke 19 éve, és még sohasem ért semmilyen inzultus, sohasem támadtak meg vagy ilyenek.... -
#253 már mind1,itt úgyis kollektív bünti lesz...vagy mindenki büntit kap,vagy senki...
de mivel JEWháúz és gz8 készséges volt,így én duplán kapok :S -
#252 itthon van minden,de nem szeretném élesben használni...de inkább ők,mint én -
#251 Hordajtok magatoknál önvédelmi eszközt.
-
#250 Van olasz maffia, fehérgalléros bűnözés meg van cigánybűnözés. Egybeírva használom, mert nem azt jelenti, hogy származás alapú, hanem bizonyos területeken, régiókban, bizonyos elkövetési módokat, bűncselekményeket jelöl. Szociológiai hátterű, nem genetikai.
Rendkívül súlyos probléma, a probléma megoldása pedig először a kibeszéléssel, megbeszéléssel kezdődik. Naná, hogy ilyenkor súrlódás lép fel. De ez lehet az alapja a megoldásnak, nem pedig az hogy körömszakadtáig ragaszkodunk a pc beszédhez, de ugyanígy a szimpla indulatkeltés sem kell.
Terensz #213 hozzászólásához sem kell sokat hozzátenni. Több mint két évtized lötyögése és morális erkölcsi demoralizálás és a társadalom fragmentációja is tehet a kialakult helyzetről. -
#249 most mit írjak? nem tudok olyat amiért nem kapnék egyből bant... -
#248 Nekem vipera, tompfa az útitársam. :) -
Egy a gond az utolsóval. Ha az ember egyedül van,hiába próbál segíteni,mert általában egy ember nem elég a "csoportos bűnözők" ellen.
Engem is akartak már kifosztani.Én nem vagyok egy túl kigyúrt alak, de ha egy ember támadna, elintézném a dolgot.De ha többen vannak már bajos. Ezért én inkább a szellemi fölényem használom.Többször is azzal sikerült meglépnem tőlük. Pl.: 5-en támadtak rám,hogy a pénzem és a telefonom akarják, ha odaadom nem bántanak. Gyorsan felmértem a helyzetet, és ugy döntöttem nem szállok velük szembe, nem lenne esélyem.
A telefonom épp ki volt kapcsolva,és hirtelen ötletből feléjük nyujtottam ,és közben mondtam nekik hogy sokra nem mennek vele mert most jövök a szervizből, azt mondták 60 ezer forint megjavítani. Az egyik azért elvette, és elkezdte nyomkodni. Szerencsére nem bírta bekapcsolni,ezért visszaadta, majd mind elfutottak. -
#246 Reálisan nézve a dolgokat csak ennyi kellene: A bűnözési statisztikákat nyilvánosságra hozni, kisebbségekre lebontani, és arányosan megmutatni, hogy hol is van a legtöbb bűnözés, ennek megfelelően keményebb büntetések rájuk vonatkozólag. És nem amiatt mert ilyen olyan az ember, hanem azért, hogy rend legyen és menjen az a kurva szegregáció az i.... b... meg., -
#245 nekem eddig egy ilyen kalandom volt. hálistennek éppen valami bunyos mozirol jöttünk ki, megvolt a feszkó :) unokatesommal ketten 3 ellen fél tizenkettőkor a plázaparkoloban. igényt jelentettek be slusszkulcsomra és a telefonomra. szerencsére jo kis NDK-s gumobotot tudtam számukra prezentálni a térképzsebből (meg akartam mutatni hol tudja az ülést magára állítani). a saját hugyukban fetrengtek mikor komotosan elhajtottunk. Éccsapám, köszönöm a géneket!! -
#244 húúú pedig dereng ebből sok minden,de hülyeséget nem akarok mondani :S
talán:
"ha a rabszolga megöli a másik nemes rabszolgáját,akkor 20 aranyat fizessen a gyilkos rabszolga tulaja a sértettnek,a rabszolgát pedig öljék meg"
"ha egy rabszolga megvakít egy másik rabszolgát akkor fizessen 10 aranyat a sértett tulajának, a rabszolgát pedig vakítsák meg"
és stb. -
#243 Nekem is van amúgy egy nagyon rendes cigó munkatársam, sokkal különb mint sok magyar, és szeretem is. De ha ezen múlna akkor nem sajnálnám őt sem ... -
evildamien #242 Jó "hallani" ezt egy roma "szájából" is. Tényleg ez a gáz velünk, hogy nincs összetartás, sőt, még magyar és magyar között is ellenségeskedés van. -
#241 tán a második lopás után minusz 1 kéz...meg hasonlók... -
HUmanHunter #240 kéz levágás, orr levágás, meg ienek. -
Dobronski #239 "halálért halál szerintem..."
Pontosan. -
#238 Kemény vagy, de sokszor én is így érzek. -
#237 Mik voltak azok? -
#236 de érdekes modon az mind cigo... -
#235 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#234 tapasztaltam...ezért kérdeztem
nem mind1,hogy meglopnak,meg kirabolnak
velem az utóbbi történt...hónapokig nem mertem utcára menni egyedül olyan sokk ért...hidd el...tapasztalatból mondom :S