754
avagy a bűnözők.
  • gfreak
    pontosan a nevelés lenne a kiút...csak az a baj hogy ezt mondjuk a pedagógusokkal is közölni kéne..szaktársaim közül volt vagy három ember aki azt mondta hogy elmenne roma suliba tanítani, és nem lenne vele gondja
  • csgery
    Most úgy őszintén...
    kibaszottul nem érdekelne hogy előre léptem vagy sem, ha egyszer nyugtom lenne végre, és tudnék a barátnőmmel úgy lemenni a kis vasútállomáshoz, hogy nem kötnek belénk. Kb...
  • Bala10
    akkor most megismerhetsz egy másik gondolatmenetet is.

ám valóban, a ha csak a híradót nézi az ember, nem hallani olyat, hogy szerbek, horvátok, románok, vagy szlovákok Magyart vertek ugye? biztos csak kitalálták a "csökött agyú radikálisok".

mindegy, úgysem jutunk előrébb, mert én mást látok amint amit te. nem is bánom. örülök, hogy ahol te élsz, nincs semmi gond és minden szép.:)
  • DJ RX7
  • TheRock18
    "érdekes módon"...gondolom azt hiszed,hogy most engedtek ki a sárgaházból engem... :S
    amúgy nem adtam igazat senkinek,csak már unom,hogy,ha egy írás tartalmába nem tudnak belekötni,akkor egyből a helyesírással jönnek
    mellesleg olyan gyorsan gépelek,főleg,hogy nem is nézem...hogy előfordul,hogy ejtek hibákat...
  • whiskeyman
    a.k.a. geo91

A Danubius rádiót felhívja a cigány: Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci uccábán tánáltám egy pénztácát.

Vót benne 200 ezer forint, 510 Euro, 600 UZSA dollár, 500 font, és 280
    svájci fránk.

Vót benne egy személyi igazsolvány is, asszongya.....: Kiss Péter Richárd,
    Budapest, Dobo ucca.

Nnnnaa, neki küddeném a következő számot....
  • gfreak
    sajnos felfogásod nem a legjobb, majd kérj meg valakit hogy szótagolja el neked miről is beszéltem...érdekes módon TheRock18 megértette...

persze hogy előjön az egymás szapulása egy ilyen topikban, mert nem fér a fejembe hogyan gondolhatja is bárki hogy kiirtani valamit az megoldás..

egyetértek veletek abban, hogy probléma van MINDENKINEK a hozzáállásával, de a hullahalmok tetejéről üvöltözni hogy faszák vagyunk nem biztos hogy előrelépés az ősembertől...
  • qetuol
    thank you, captai
  • Rockynhooo
    átérzem... itt is ez van.. és tényleg a tehetetlenség a szörnyű az egészben hogy tudod ,hogy semmit sem tehetsz.. mikor még cigány volt a szomszéd mindig itt voltak a rendőrök... egy este rájuk hívták őket h beviszik a csávót elkezdtek futkározni a kocsi körül lefogták , a cigány meg benyomott egy öklöst a rendőrnek , és mi lett semmi ? jjajjj tudja h nem szabad hát ilyet nem szabad tudja... én meg mikor megyek biciklivel 2 utcával arrébb azért kapok 2 ezer bírságot mert nincs nálam személyi... hát menjen a ....
  • Szolnokboy1
    büdös cigány-e vaty?
  • Lammer
    Majd Garfield forumtars ezt is jol megideologizalja, hogy ez a magatartasforma tul.kepp miert is "normalis"... meg ez csak csunya altalanositas, copy/paste idiotasagok...

#351: hogy is vannak az aranyok(x romabol y munkanelkuli)? hat azok a franya aranyok ne lennenek(ja igen, mar erzem a reflexbol visszalott valaszt: rasszista az osszes munkaado, azert nincs munkajuk... lolozhatok halkan?)

Apropo skacok! Amikor egy Lakatos Attila nevu ciganyvajda is nyiltan fellepest surget a ciganybunozes ellen, az mar jelent valamit, nem? vagy o"t is lefizettek(ugye Garfield?)?

amugy az egesz problemanak a kulcsa: NEVELES! nekem is van roma ismerosom, total jofej, normalis... ja mert normalisan neveltek fel? ;)
  • DJ RX7
    baszd meg fórumon sokan írnak értelmesen nagy kezdőbetűvel.
  • Bala10
    :)

ez lemaradt.
  • Garfield
    Tudod, eleget olvasgattam már a neten, hogy ismerjem az ebben a témában elhangzó szavak jelentéseit. Ha tényleg szó szerint értelmeznénk az általad írottakat, akkor nem biztos, hogy olyan eredményre jutnánk, amelyet a "cigányok avagy a bűnözők" álláspontot képviselő állampolgárok szívesen kitennének az ablakba, mert jelentősen rontaná a nézeteiket.

Egyébként pedig amit némileg módosítottam, korántsem a határon túli magyarokra értettem: csökött agyú radikálisok előszeretettel hangoztatják azt a sületlenséget.
  • TheRock18
    nem kötelező ide írni
  • jackcsabi
    Aha, nekem is nagyon úgy tünik, hogy senki... Csak nézz körbe.
  • csgery
    Ha azt nem nézem akkor is találtam volna benne hibát... ne ezen vitázzunk, mert senki nem fog szótárral írni egy hsz.-t, amikor félő hogy mire leírom bezárják.
  • qetuol
    ez a hozzászólásod is pont annyira értelmetlen és felesleges, mint ez a topik
  • Dobronski
    Sajnálom..szörnyű.
  • Bala10
    szabd ország, úgy ír mindenki ahogy akar. "szabad országban szabad ember azt tesz amit szabad."
  • TheRock18
    bazdmeg fórumon senki nem írja a mondatait nagy kezdőbetűvel...
    am meg,ne térjünk el a topiktól...ne egymást szapuljuk,ha kérhetem
  • whiskeyman
    Te kezdted az egész helyesírás dolgot #349
    szóval tessék kussban maradni
  • Cujo01
    net-etikett?
    nézz azért utána ;)
  • Bala10
    ezeket csak a vakok nem látják és ezért sem értem azt aki védi őket. tán először a saját portájukon kéne rendet tenni, utána reklamálni, hogy ne legyen általánosítás.
  • Cujo01
    megnyugodhatsz... 1986-ban is épp ugyanezt csinálták.
  • csgery
    Pl.: mondat elei nagy kezdőbetűk...
  • TheRock18
    jó,akkor nem szóltam...
  • csgery
    Jobb?! Örülök neki! Utána számolgattam és két helyen találtam hibát a szövegben. Na oszt?
    Persze hogy meg kellene büntetni a magyarokat is, ezzel nem szállok vitába, mert így van.
    Egyszerűen csak tudod az bosszant, hogy tőlünk 500 méterre van a cigánytelep, reggelente és délbe "segély" címszó alatt járatja a polgármesterünk kajáltatni őket. Kibaszott ingyen. Ja, és nincs egy jól megcsinált út, minden tiszta kátyú, mert arra nincs pénz. Ezzel szemben mit csinálnak a cigányok? Naponta talán 30 at látok, akik sárga mellényben sétálgatnak, és húznak egy kukát.
    Egy nap mentek a cigányok kajálni. Itt szoktak elmenni a házunk előtt. Éppen nagymamámhoz mentem át, mert segíteni kellett neki. Ahogy kiléptem a kapun, ott jött el mellettem egy cigány család. Egy kis kölyök még babakocsiban volt, de oda üvöltött nekem, hogy: "Mit nézel a rákamejjed?". Képzelhetitek hogy ledöbbentem.. még járni se tud... ja, és utána az egész csoport ott üvöltözött nekem. De ha én odamegyek, hogy lenyomom a torkán a kapukulcsot, vagy visszaszólnék, fél óra mulva a fél galeri jött volna, hogy megöl. Én nem szólhatok vissza? Én csicskavagyok?
    Meg a kurva isten faszát. Ezért van elegem az összes tetűből. 3 napja egyik barátomat fenyegették meg a cigányok, meg ki akarták rabolni. Pedig semmit nem csinált. Csak jött, mer délután találkoztunk a Krúdyba. Kishíján megverték. És mi nem tududnk ellenük semmit sem csinálni.

Át tudod érezni ezt a tehetetlenséget? Ugye elbírod képzelni, hogy bosszant? Mert akkor meg is tudsz érteni. Erről ennyit.
  • gfreak
    sajnos az irodában csak iexplorer-t használhatunk...szóval fail ;)

@TheRock18: csak egy példa volt barátom, ha annyira nyomja a magyarságát, akkor mutassa ajó példát és írjon is helyesen az anyanyelvén...aztán legyen kurvára öntudatos
  • whiskeyman
    Firefoxot használsz? Abban van helyesírás ellenőrző...
  • gfreak
    vesszőhiányt aláírom, mivel egész nap angolul nyomom a melót, az is csoda hogy az ékezetek mennek
  • nonicks
    hát mozilla helyesírás ellenőrzőjével könnyű...
  • Bala10
    írtam én bárhol is cigányt? jahogy már automatikusan az van, hogy ha kisebbség, akkor cigány. na itt a fő gond. nekem mindegy, ahogy írtam is, ki milyen vallású, vagy bőrszínű. sok országban először kötelessége van az állampolgárnak, utána vannak jogai. itt minálunk csak joga van mindenkinek mindenhez. ennyi. ezt én nem tartom jónak, és most belekeverheted megint a cigányokat ha akarod. amúgymeg környező országokban igenis zaklatják a Magyarokat és azért, mert Magyarok, nem azért mert kisebbség.
  • Dobronski
    Te begyepesedett fasz.
  • TheRock18
    helyesírás...ezen ne akadjatok már fel,ez tényleg csak szőrözés,ha már nem tudtok belekötni a tartalomba,akkor egyből a helyesírás...
    léccy nee
  • Dobronski
    Jah,főleg vessző hiány van.
  • gfreak
    akkor mutass rá kérlek, mert második átolvasásra sem találtam meg...taníts kérlek
  • qetuol
    köszönjük emese!
  • jackcsabi
    Mondjuk azt nem értem az ilyen képeken miért tesznek csillagokat magukra? Talán annyira tiszták hogy csillognak?:D
  • whiskeyman
    Ha már a helyesírásnál tartunk, akkor nálad is találunk kivetnivalót...