delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
már mind1,itt úgyis kollektív bünti lesz...vagy mindenki büntit kap,vagy senki...
de mivel JEWháúz és gz8 készséges volt,így én duplán kapok :S

BMW Über Alles!

TheRock18
itthon van minden,de nem szeretném élesben használni...de inkább õk,mint én

BMW Über Alles!

DeerHunter01
Hordajtok magatoknál önvédelmi eszközt.

\"Erről van szó!\"

trident
Van olasz maffia, fehérgalléros bûnözés meg van cigánybûnözés. Egybeírva használom, mert nem azt jelenti, hogy származás alapú, hanem bizonyos területeken, régiókban, bizonyos elkövetési módokat, bûncselekményeket jelöl. Szociológiai hátterû, nem genetikai.

Rendkívül súlyos probléma, a probléma megoldása pedig elõször a kibeszéléssel, megbeszéléssel kezdõdik. Naná, hogy ilyenkor súrlódás lép fel. De ez lehet az alapja a megoldásnak, nem pedig az hogy körömszakadtáig ragaszkodunk a pc beszédhez, de ugyanígy a szimpla indulatkeltés sem kell.

Terensz #213 hozzászólásához sem kell sokat hozzátenni. Több mint két évtized lötyögése és morális erkölcsi demoralizálás és a társadalom fragmentációja is tehet a kialakult helyzetrõl.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
most mit írjak? nem tudok olyat amiért nem kapnék egybõl bant...
immovable
Nekem vipera, tompfa az útitársam. 😊
bujcsik555
<#eljen>

Egy a gond az utolsóval. Ha az ember egyedül van,hiába próbál segíteni,mert általában egy ember nem elég a "csoportos bûnözõk" ellen.

Engem is akartak már kifosztani.Én nem vagyok egy túl kigyúrt alak, de ha egy ember támadna, elintézném a dolgot.De ha többen vannak már bajos. Ezért én inkább a szellemi fölényem használom.Többször is azzal sikerült meglépnem tõlük. Pl.: 5-en támadtak rám,hogy a pénzem és a telefonom akarják, ha odaadom nem bántanak. Gyorsan felmértem a helyzetet, és ugy döntöttem nem szállok velük szembe, nem lenne esélyem.
A telefonom épp ki volt kapcsolva,és hirtelen ötletbõl feléjük nyujtottam ,és közben mondtam nekik hogy sokra nem mennek vele mert most jövök a szervizbõl, azt mondták 60 ezer forint megjavítani. Az egyik azért elvette, és elkezdte nyomkodni. Szerencsére nem bírta bekapcsolni,ezért visszaadta, majd mind elfutottak.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

wordsworth
Reálisan nézve a dolgokat csak ennyi kellene: A bûnözési statisztikákat nyilvánosságra hozni, kisebbségekre lebontani, és arányosan megmutatni, hogy hol is van a legtöbb bûnözés, ennek megfelelõen keményebb büntetések rájuk vonatkozólag. És nem amiatt mert ilyen olyan az ember, hanem azért, hogy rend legyen és menjen az a kurva szegregáció az i.... b... meg.,

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wander01
nekem eddig egy ilyen kalandom volt. hálistennek éppen valami bunyos mozirol jöttünk ki, megvolt a feszkó 😊 unokatesommal ketten 3 ellen fél tizenkettõkor a plázaparkoloban. igényt jelentettek be slusszkulcsomra és a telefonomra. szerencsére jo kis NDK-s gumobotot tudtam számukra prezentálni a térképzsebbõl (meg akartam mutatni hol tudja az ülést magára állítani). a saját hugyukban fetrengtek mikor komotosan elhajtottunk. Éccsapám, köszönöm a géneket!!

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

TheRock18
húúú pedig dereng ebbõl sok minden,de hülyeséget nem akarok mondani :S
talán:
"ha a rabszolga megöli a másik nemes rabszolgáját,akkor 20 aranyat fizessen a gyilkos rabszolga tulaja a sértettnek,a rabszolgát pedig öljék meg"
"ha egy rabszolga megvakít egy másik rabszolgát akkor fizessen 10 aranyat a sértett tulajának, a rabszolgát pedig vakítsák meg"
és stb.

BMW Über Alles!

0ppika
Nekem is van amúgy egy nagyon rendes cigó munkatársam, sokkal különb mint sok magyar, és szeretem is. De ha ezen múlna akkor nem sajnálnám õt sem ...

http://epica.nl

Jó "hallani" ezt egy roma "szájából" is. Tényleg ez a gáz velünk, hogy nincs összetartás, sõt, még magyar és magyar között is ellenségeskedés van.

TheRock18
tán a második lopás után minusz 1 kéz...meg hasonlók...

BMW Über Alles!

kéz levágás, orr levágás, meg ienek.

"halálért halál szerintem..."
Pontosan.
immovable
Kemény vagy, de sokszor én is így érzek.
immovable
Mik voltak azok?
wander01
de érdekes modon az mind cigo...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

immovable
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TheRock18
tapasztaltam...ezért kérdeztem
nem mind1,hogy meglopnak,meg kirabolnak
velem az utóbbi történt...hónapokig nem mertem utcára menni egyedül olyan sokk ért...hidd el...tapasztalatból mondom :S

BMW Über Alles!

Ja és a kihalt fajoknál

direkt is elüthetnek.

TheRock18
halálért halál szerintem...
legalábbis,ha akarattal volt
nyílván egy baleseti halálért,azért nem kell valaki kivégezni
pl. elütnek valakit...mert ez nem direkt volt

BMW Über Alles!

mint prison breakben, bezárni õket a börtönbe, elektromos kerítés a rendõrség meg kivonul? 😄 bedob nekik idõnként 1-2 szelet húst azt had verekedjenek érte? az új valóságshow? 😄

wander01
idiota-e vagy? miért nem ugyanaz? az egyik jobban fáj, de ugyanaz. remélem egyszer meg is tapasztalod.

0ppika
Úgy látom sajnos hogy alapvetõ hiba van az önjelölt népírtókkal, "mert nekem van egy rendes cigó ismerõsöm". Nincs. Pusztuljon az összes.

http://epica.nl

BaliBoy
Is-is. Ebbe most nem megyek bele mert hosszú.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Terensz
Szerintem nem kellene mindenért halálbüntetés. Én a Szent László király törvényei szerinti büntetéseket hoznám vissza, sokkal viccesebbek.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

wander01
ez mind szép és jó de amig a sündörök téged basznak meg ha szétkened az arcát a köcsög szarfaszunak amelyik a kocsikulcsodat, pénzed, tárcád akarja elszedni tõled, addig rendnek a halvány reménye sem fog látszani. a köcsög politikusainkat lõném be a dunába elõször, kezdve azzal amelyik kitalálta a "megélhetési bûnözés" ideologiát. azt karóba húznám, és deportálnék a családjának kb 20 cigót, hadd örüljön annak amit elért. utána a rendõrséget tenném rendbe, és az összes rohadt c.telepre ráengedném õket. bár akkor a börtönt kéne fizetnünk nekik, szal semmivel sem lennénk elõrébb. inditványoznám egy megfelelõen virulens retrovírus kifejlesztését 😄D

jackcsabi
Te könnyen beszélsz 😉

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

wordsworth
Ez habiszöveg, már rég meg kellett volna ennek történni. De nem fog. Szerencsere nem sokaig leszek itt 😊

Davidus
"- miért nem alap, hogy megvédjük a gyengébbeket, ha az erõsebb igazságtalanul bántja? (Lásd: videó egy lány megverésérõl, magyarok ott röhögnek a háttérben, szerintem mindenki látta.)"

mert másnap leparkolnak a dinnyés ladák a ház lõtt és agyonverik a családot

V9ykn8_TZL0

TheRock18
megloptak,vagy kiraboltak?...nem ugyanaz

BMW Über Alles!

TheRock18
az a baj,hogy a társaid,nagyrészt nem olyanok,mint te,és,ha csúnyán nézel rájuk,akkor felállnak...nem egyedül..hanem legalább 5-en...és akkor örülj,ha néhány pofonnal,esetleg pár zúzódással megúszod :S
és,te mint cigányként,társaid ellen fordulsz,téged megvetnek,és mégjobban megvernek érte

BMW Über Alles!

BaliBoy
Réteseznek. 😄

DeerHunter01
az embereknél egyszer fog elpattani a húr, most még gyülemlik a düh folyamatosan, de ha kifog törni akkor nem lesz kegyelem egy bünözõnek sem.

ez az igazság, de (szerencsére) egyre többen jönnek rá a dolgokra hogy mi is folyik itt valójában és kiállnak az igazukért!

\"Erről van szó!\"

Davidus
minden bûncselekményért halálbüntetés. lenne itt rend

V9ykn8_TZL0

BaliBoy
1,5 éve engem is, illetve a szobatársamat is kirabolták. Volt bizt kamcsi.
A múlthéten jött a levél a rendõrségrõl, hogy lecsukták az elkövetõt 1,5 évre.

Beast Machine
Fúbaszki, ezt még nem zárták? Modibácsiék alszanak 😄

...vágod?

wordsworth
És a másik dolog, hogy akinek van esze, kis tõkéje az menjen innen a fenébe, ha lenne összefogás, meg nem csak a szájtépés, hogy "így de kinyirjuk az összeset, meg jaj de veguk lesz ha mégegyszer megtörténik"
Sztem ez örökké így fog menni itthon 😊

Terensz
"nagyon nem kedvelem õket, ha finoman fogalmazok" - régi bölcs mondás: a harag rossz tanácsadó.

"az embereknél egyszer fog elpattani a húr, most még gyülemlik a düh folyamatosan, de ha kifog törni akkor nem lesz kegyelem egy bünözõnek sem" - szerintem a magyarok egyedülállóan béketûrõk, olyannyira, hogy majdnem birkák. Nos, én nem értem:
- mit keres 300 léhûtõ a parlamentben? 20 éve semmit nem csinálnak, jobb nem lett, adósság nem csökkent, akkor minek vannak ott? Visszaélnek a beléjük vetett hittel és a törvények félremagyarázhatóságával. Miért nem tettük még onnan ki õket?
- ha minden civilizált országban az emberek be tudják tartatni a deviánsokkal a törvényt, akkor mi miért hunyunk szemet a bûnözés fölött?
- miért nem alap, hogy megvédjük a gyengébbeket, ha az erõsebb igazságtalanul bántja? (Lásd: videó egy lány megverésérõl, magyarok ott röhögnek a háttérben, szerintem mindenki látta.)

Elsõ lépés: ha hasonló esetet látsz, lépj fel a gyengébb oldalán. Elsõsorban szavakkal, ha kevés: tettekkel. Legyen tartása és összetartása ennek a népnek. Onnantól a többi gyerekjáték.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

solo
Nah mind1, lépek, van más dolgom is..feszültség mára levezetve😛
Majd még visszanézek lehet: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

wander01
inkább le se írom mit gondolok róluk. nemcsak engem tiltanának ki innen hanem mindenkit akivel eddig szóbaálltam.

DeerHunter01
utálatos ami itt folyik MO-n.
apámnak 3 éve kb. kirabolták a cigányok.
amig õ pakolta az árut a boltba a teherautóról addig a cigányok felfeszitették az ajtót és ellopták a tárcáját,mindene benne volt.
jogsi,forgalmi minden irata.
90 ezerbe kerültek a papirok összesen újra.
aztán rá pár héttel egy ember megtalálta az árokba és elküldte nekünk postán.
mindenhol be van fogva a szánk, nem lehet kimondani hogy van cigánybünözés mert akkor nácik ,rasszisták leszünk egybõl.

\"Erről van szó!\"

TheRock18
pedig a topik nyugodtan nyitva maradhatna,itt legalább az emberek elmondhatják a félelmeiket,meg gondolataikat...nem csak a négy fal között marad...
csak nem akarják,hogy gondolkodjunk,mert abból még bajuk lesz :S de ez nem a moderátorokra vonatkozott,hanem sokkal-sokkal felette

BMW Über Alles!

solo
Nemcsoda, hogy visszaküldték õket malmõ bõl..Fasznak se kellenek ezek a szarházi paraszita emberek:CCCC

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Vannak akik már önvédelmi törvényjavaslatot nyújtottak be.

Ha minden igaz a BTK-t már módosították, hogy a sértettnek nem kell kitérnie a támadás elõl (gondolom ez azt takarja, hogy már nem az a törvényes út, hogy hagyod hogy megcipõzzenek, elvegyék mindenedet, aztán felkeresed a rendõrséget 😄).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

jackcsabi
Ha bezárják akkor látszani fog hogy a modik is ezt a nagy "te rasszista vagy, ha valami rosszat szólsz a cigányokra!!!" De persze nekik mindent szabad 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

wordsworth
Az a baj, hogy más nemzet már rég kibaxta volna õket innen, Mi magyarok vagyunk, akik elõbb egymás alatt vágják el a fát...

cenobite
Ezt mondták Olaszliszka után, ezt mondák a Cozma gyilkosság után, ezt mondták mikor fiatal lányt erõszakoltak/öltek meg, ezt mondják minden újabb eset után és ezt fogják még 5-10-20 év múlva is mondani. 😞

gamertag: kenobita