754
avagy a bűnözők.
-
#433 Lehet nem a legjobb de a leghatékonyabb. -
Bala10 #432 te is csak azt látod meg az irományomban amit látni akarsz:
" de tenni már nem akarnak sokan! és itt kihangsúlyoznám a sokant!" nem mindenkiről beszélek. te akarod azt hinni, hogy csak a cigányokról beszélek, pedig nagyon is nem. illetve mégis, mert ez a topik róluk szól. :) de említek másokat is. -
#431 Az enyembe pl. szerb-nemet. -
#430 ez az, hogy nem kib.szni kell a deviáns gyereket, hanem nevelni...és a másodlagos szocializáció színtere márpedig az iskola...tehát ha az elsődleges (ami a család) baromságokat örökít át, a másodlagos szocializáció során ez még több munkát jelent a pedagógusnak...amit meg senki nem vállal be szívesen...pedig ez egy lehetséges megoldás lenne -
#429 Nalunk szerencsere keves a kotekedo brazil meg latasbol ismerem mindet es mindenki tudja ,hogy ki hol lakik. Felenk inkabb az audis,mercis arannyal bizniszelos rumcik laknak. Nem volt veluk meg semmi konfliktus. Multkor az oram tetszett meg nekik ,de hagytam ,hogy megnezze aztan kerdezte ,hogy nem-e bizniszelunk... Elvettem es mondtam neki ,hogy reszeg vagyok meg faradt szoval most nem vagyok vevo az ilyesmire :D Elindultam azok meg lestek ,hogy most mi legyen... Volt olyan is ,hogy a telomat akartak bevamolni ,de sikerult neki elmagyarazni: megdolgoztam erte es tuti nem fogom oda adni neki az utesvaltast meg kihagythatnank. Nem tudom ,hogy ,de megtert es bekenhagytak :D Viszont kopasz koromba sikerult megveretni magam ,de akkor is batrak voltak... 8-an utottek es ugy gondoltam hasznos dolog a futas. 2-3 meg oke ,de 8.... -
Unreal1942 #428 -
#427 kérlek. a "cigány" egy nemzet. az egyet nem értésem abból fakad, hogy cigány és a "betolakodó, rohadt purgyé" ill. "bűnözők" fogalmak közé egyenlőségjelet teszel (tesztek). elhiszem, hogy a bűnözők többsége cigány. talán még az is igaz, h a cigányok többsége bűnöző, ingyenélő. (bár ezekre az adatokra nincs hivatalos bizonyíték, ti. ilyen jellegű felmérések nem készültek és tudtommal nem is készülhetnek az alkotmány értelmében (ezzel személy szerint nem értek egyet)) de. ez nem jogosíthat fel arra, hogy a cigányokat mint nemzetet en bloc bűnözőknek nevezd. a cigánybűnözésre (bármit is jelentsen ez) pedig a megoldás semmiképpen nem a "irtsuk ki a tetves geciket" -féle forgatókönyv a nyerő imho. -
#426 Szín magyar ismeretlen embernek ha az utcán köszönök, néz hogy miért köszönök neki, de visszaköszön. Például... -
Bala10 #425 belém nem kötnek Magyarok... vagyis fehérek. vagy bárki. :D csak a Cigány jön oda, hogy cigányozol?!
de fura. Zsidó vallású miért nem jött még oda hozzám soha, hogy mit zsidózom? Indiai miért nem jött még oda hozzám soha, hogy mit Indiaizom? vagy bárki más? -
#424 milyen az a "színmagyar" ember? szerintetek hány különböző nép vére csordogál az ereinkben? -
#423 Megoldas:
-csp 3gyerekig
-elég a pozitív diszkriminációból
-rendőrőknek jogokat
-magánterületed megvédheted bármi áron
-iskolaból ki lehet b.szni a devians gyereket és nem az iskolanak kell keresni masik intézményt hanem a szülőnek és addig se jár csp
-segély munkához kötése
-börtönöket olcsóbban müködtetni(1 fogoly napi 8000Ft kerül az államnak egy kórházi beteg 1000Ft)
-Börtönben kötelező munka és tanulas
-halálbüntetés visszaállitása(akik indulatból vagy előre kitervelt szándékkal ölnek automatikusan beleülhetnek a székbe)
-Le kell szarni az eu-t ha nem tetszene az intézkesünk küldjük brüsszelbe a deviánsokat -
#422 Tudsz róla, hogy ez egy nagyon hülye kérdés volt?
Nincs annyi rendőr, meg mi egyéb az utcán, hogy mindenkit meg tudjanak védeni. De ez még nem is lenne gond, hanem kéne tudni azoknak a geciknek az utcán viselkedni (minimum), nem kéne hogy mindegyiknek ilyen nagy pofája legyen. Tudják jól, hogy nekik szinte mindent szabad. Buzi retkes polgármesterben is van egy két vonóval, ezért ő is támogatja őket. Mi magyarok meg le vagyunk szarva. Rendőrség hamarabb basz meg minket, mert egy nem használatos parkolóban deszkázunk, mint a cigányokat, akik a város közepén, a polgármesteri hivatal előtt basszák szét a kukákat.
De persze, ez mind a közbiztonság hibája, ugye. Sztem minden lámpa mellé kéne szerelni egy ionágyút. -
Garfield #421 miért nem veszik fel a cigányt dolgozni? mert pár évtizede, sőt! még a régi írásokban is olvasni lehet a jó hírükről. hát kérlekszépen, mutatni kéne valami javulni akarást, igényt arra, hogy a megítélésük jobb legyen.
Tehát javíts ki, de ha jól értem, akkor a jelenlegi helyzet az, hogy szemét cigány dolgozni is lusta, de ha mégis jelentkezik munkára, akkor meg ne csodálkozzon ha elhajtják, elvégre milyen rossz a hírük. Itt most csak én érzek némi ellentmondást?
Az öngondoskodás kapcsán pedig teljesen igazad van, én csak azt mondom, hogy ezt talán ne rójuk már fel kizárólag a cigányok részére. -
#420 én is ezekkel az emberekkel együtt voltam hallgató, egy rendszerben, mégsem tanítottam soha gyűlölködni senkit -
#419 "Színmagyar ember belédköthet."
valljuk be, a statisztikák alapján erre jóval kevesebb az esély. -
#418 -naponta * -
#417 azért azt nem hinném, hogy mindennapos lenne az a dolog - ahogy mondja csgery - ,hogy a magyarok is ugyanúgy belekötnének naponta, ellentétben a cigókkal. -
#416 hehe...ahogy te azt kívülről látod/gondolod...amit tanítanak, azt nem ők választják meg (ugyebár létezik egy olyan csoda hogy NAT), de ahogy leadják...na az az ő felelősségük
mellesleg nem a történelem okatatásáról beszélek (vagy bármilyen más tantárgyról) hanem a nevelésről, és a kettő koránt sem ugyanaz.. -
#415 oké, akkor bocsánat.
ebben egyetértek.
amíg egy zsarut megüthet minden következmény nélkül, addig ne várjunk javulást.. -
Garfield #414 Ja, értem. Színmagyar ember belédköthet.
Nincs több kérdésem. -
#413 Mi mással tudnád megoldani, hogy ne legyen ez?
MIndenkit beiratol megint iskolába, hogy később legyen vmi változás? Esetleg Jamaicába nem retúr repülőút mindenkinek? -
Garfield #412 Pont az ilyen beszűkült, egybites, zsigeri gondolkodás miatt nem lehet értelmes vitát folytatni a témában. -
#411 ez nem kérdéses: cigányoké -
#410 passz, valami játék topikjában volt
mindenesetre eléggé értelmes benyomást keltettél a hozzászólásaiddal...na, lelépek aztán gyűlölködhettek kedvetekre tovább...csak nem lenne rossz ha már ennyien vagytok, akkor egy kicsit leülnétek és átgondolnátok együtt ezt az egészet (és a tizenéves habzószájú hülyegyerekeket küldenétek elsőnek haza..nekem itt egy pattis tini ne gyártson ideológiát meg ne pofázzon hogy az ország meg a politikusok így meg úgy...majd ha egy kicsit pallérozta már az elméjét, akkor jöhet vissza...de 13-14 évesen ne akarjon már magnumot ragadni meg kormányt váltani) -
#409 egy árva szóval nem beszéltem kiirtásról. az szerintem sem járható út. határozott fellépés kellene, bárminemű erőszak mellőzésével. -
#408 persze-persze blabla...
1. jolvan, latom terelsz... persze, hogy nem mondtad, csak annyira tenyerviszketo a tenykedesed az ilyen jellegu topikokban, hogy kicsit tuloztam, ha megendeded...
2. kimagyarazas 2.2beta5 NINCS ha... ADOTTAK a lehetoseget... ebben a FENE nagy demokraciaban amilyen szinten pozitivan vannak a romak diszkriminalva igazan nem nehez ;) errol ennyit
3. En veled nem fogok vitazni... mert ertelmetlen, mindent kiforgatsz, elbagazelizalsz es csusztatsz... erre inkabb visszakerdeznek... a mediaban miert nem jelennek meg a romak altal elkovetett brutalis buncselekmenyek? hmmm? persze ha csunyan ranezel egy romara akkor cimlapon vagy(kis tulzassal!!4 nehogy ebbe is belekoss!!44)
az az igazsag, hogy egy kicsit elcsusztak a normak az "utobbi" idoben media teren is, nekem inkabb ez bantja a szememet... hirbol sem ismerik az objektivitast, kettos merce fogalma? az mi? blablabla... ha te ezt nem igy latod, akkor nagyon sajnalom... :(
-
Garfield #407 És ez szerinted a cigányok hibája vagy a közbiztonság hiánya mitt gond? -
Bala10 #406 miért nem veszik fel a cigányt dolgozni? mert pár évtizede, sőt! még a régi írásokban is olvasni lehet a jó hírükről. hát kérlekszépen, mutatni kéne valami javulni akarást, igényt arra, hogy a megítélésük jobb legyen.
nem mindig másokat kell hibáztatni, sokszor saját magunkba kéne keresni a hibát. az a baj, hogy elvárják... karba tett kézzel várják, hogy tanítsa őket valaki, adjon munkát nekik valaki, de tenni már nem akarnak sokan! és itt kihangsúlyoznám a sokant! mert nekem is van cigány kollégám és nincs vele baj, mint ahogy nincs baj a Cseh, vagy a Német kollégával sem. -
#405 legalább ne hirdesd.....
nem arra kell büszkének lenni, mert a neten kemény vagy és ki akarsz irtani egy rasszt....
-
Garfield #404 Nem, nem látunk mást, csak te kitérsz a mondanivalóm elől.
Itt ha jól láttam, te vagy az első, aki szóba hozta a határon túli magyarokat, pedig semmi közük a témához, mivel ez a magyarországi helyzetről szólna, a többség és kisebbség viszonyáról. -
#403 ne haragudj,de szerintem nincs igazad
a tanárok 99%-ka igen is nagyon liberális sajnos és az elbutított történelmet tanítják :S -
#402 hát már ne is haragudj, de én inkább vagyok "seggfej", mint egy betolakodó, rohadt purgyé cigány.
én nem tudom felfogni, hogy azok után amik vannak, amiket nap mint nap látunk - sőt, amikkel nap mint nap szembesülünk, a bőrünkön tapasztalunk - hogy állhat valaki a tárgyalt rassz mellé. mondj már egy érvet, pls! -
#401 ja, meg amilyen emberek végeznek még tanárképzőn...pff...és az összes idióta eszméiket (pl. kiirtásos duma) továbbadják a tanulóiknak...és így öröklődik az ostobaság ;)
-
homeless #400 Pont az ilyen liberális gondolkodás miatt tart itt az ország és a cigányság. -
#399 nem emlékszem,hogy összefutottam már veled bármelyik topikban..de,ha te mondod -
#398 idáig akárhány topikban találkoztunk, sikerült normálisan "beszélnünk", nem gondolom hogy a sárgaházból szabadultál...az érdekes módon nem a te szellemi képességeidre vonatkozik, pusztán arra hogy nem mindenki értette félre...de látom hogy te sem fogtad fel...na de sebaj... -
#397 nem, de ha az is lennék, még mindig jobb lenne, mint ilyen seggfejnek lenni, mint te -
#396 ez a kiirtasra valo torekves eleg gyerekes dolog... en meg mindig a neveles szoban bizok(akar szuloi szinten is)... csak eleg nehez lenne ezt megvalositani... kicsit helyre kene tenni a szulok elkepzeleseit a gyereknevelesrol, mint olyan ;) -
Unreal1942 #395 Ez valóban szánalom. -
Garfield #394 1. Látom, szövegértésből max. négyes voltál alsóban, addig is egy kis olvasnivaló. Hol mondtam én azt, hogy normális? Én azt kérdezem, hogy az etnikai/faji hovatartozást miért kell kiemelni egy csoport kapcsán, és miért nem történik meg egyéb csoportokkal?
2. Arányok? És ha vannak arányok, azok megmondják, hogy azért nincs valakinek munkája, mert nem akar, vagy azért nem tud szerezni, hmmm?
3. "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más mondja, azt nem tűröm el!" A kedves vajdát csak azért szokás annyit idézni, mert kivételesen alátámasztja a cigánybűnözősok álláspontját, érdekes módon más esetekben a cigányok mondanivalója nem bír ekkora relevanciával. Hogy is van ez, kedves Lammer?