6424

A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • ahddub
    Elméleteeeddd??? LOL neked van olyan? XD Eddig egy érvelés nem hagyta el a billentyűzetedet, csak az MTA-t védted, hogy amit ők állítanak azért helyes mert ők mta-sok, holott ők Széchenyi idején még az MTA az igazságot hirdette, aztán "elkrautosodva"-mára zsidósodva kezdtek egy genetikailag, régészetileg, népemlékezetileg, feljegyzésileg, mondailag, néprajzilag, antropológiailag cáfolt baromságot hirdetni, egy átkozott érvelést még nem mertél itt megtámadni! mint bohóc vagy itt jelen...
    Érv nélkül is lehet történelmet hamisítani, nyílt fórumon védeni egy hazug, magyarellenes, lealacsonyító, több ponton bukott maszlagot! Na ezt teszed te kemény kalpaban, krumpliorrban!
  • Lteebee
    LOL
  • L Viper #2679
    Te figyu már, nem a 7thuwu-val kellett volna bejelentkezned ? ÁÁÁÁÁ
    Neki írt ahhdub. Bakker, legalább figyelnél :-))))
  • uwu
    Melyik elméletem az amelyik szerinted történelemhamisítás?
  • L Viper #2677
    Akkor jó :-))))))))))))))
  • ahddub
    "Ezért nem fér bele a nemzetépítés eszköztárába a történelemhamisítás."
    Akkor miért műveled??? XD
  • Savaran
    A hígmagyarkodás most a divat, meg az hogy nem hajlandóak egyesek tudomásul venni dolgokat. Csak egy példa: Semino professzor 2000-ben végzett dns kutatásait kéne csak nézegetniük, (a Science nevezetű tudományos folyóiratban közölték) de ez csak egy csepp a tengerben, mivel tömérdek egyéb forrásból is lehetne tájékozódni.....(nem, nem a nyolcadikos törikönyvre gondoltam)
  • 7th uwu
    Nem értem miről beszélsz.
  • Solt
    Tán egyszer eljutsz oda, hogy a történelem hamisítás nem "turbómagyar", hanem "értelmiségi" szokás...
  • L Viper #2672
    ÓÓÓÓÓ, van új reged, biztos, ami biztos? Azt hittem a kitiltásod várod :D
  • 7th uwu
    Én azért útálom a turbómagyarokat, mert leégetik a nacionalizmus eszméjét az értelmiség előtt.
    Pedig nem annyira elvetemült dolog az, csak sokan nagyon belelovalják magukat, és végül több kárt csinálnak mint hasznot. Innentől kezdve, akár kommunisták is lehetnének. Az ilyen káros hatásokat vissza kell szorítani, ez közérdek lenne. Rendnek kéne már lennie.

Az egészséges nacionalizmus valójában egy egyensúlyi helyzet keresése. Az rendben van hogy mindenki a saját nemzetének javát szeretné, ez természetes dolog. De vannak ám mások is, és ha létjogosultságot akarunk ezeknek a törekvéseknek, tiszteletbe kell tartani a többiek értékeit is. Ezért nem fér bele a nemzetépítés eszköztárába a történelemhamisítás.

Ha azt látjuk hogy a románok dákorománkodnak, és még a skótok is egyiptomi ősöket akarnak magukénak, szerintem nem az a helyes lépés, hogy akkor mi még nagyobbat hazudunk. Az elfogadhatatlan dolgokra nem illik elfogadhatatlan dologgal válaszolni, mert lesüllyedünk a szintjükre.
  • Savaran
    Nézzétek meg:)
  • L Viper #2669
    KM-i folytonosság
  • ahddub
    ural, ázsia vagy km?
  • ahddub
    *régészetet és szimbólum kutatást kihagytam a felsorolásból.
  • ahddub
    így van, és ma már kifogás sem lehet az internet miatt, az információk csak úgy ömlenek. szelektálni pedig csak úgy tudsz ha több oldalról vizsgálódsz. őstörink esetében: gének, antropológia, néprajz, nyelv, népemlékezet, krónikáink, külföldi feljegyzések mindegyikének stimmelnie kell, különben hamis torz képet kapsz lásd a csak nyelvileg alátámasztott urali baromság.
  • Lteebee
    És mivel ez jogállam, sokan élnek is ezzel a jogukkal.
  • ahddub
    Természetesen jogában áll bárkinek agy nélkül vegetálni.
  • ahddub
    igazából ezeket a szíriuszi, atlantiszi meséket azoknak állt érdekében a "jó lapok közé keverni" akiknek tudomásuk van a valós dicső szkíta műveltségünk hitelességéről, és érdekük fűződik ezt titokban tartani!
  • Savaran
    Te biztosan!
  • Cowie
    Dehogy vagyunk zsidók. Mi a Szíriuszról származunk.
  • Solt
    Dehogynem... ha zsidó lett volna, max mesügének titulálják...
  • Lteebee
    Mármint hogy nem volt zsidó.
  • ahddub
    nem az volt a baj vele, hogy nem volt az?
  • Savaran
    Egészségedre!
  • qetuol
    jézus is magyar volt, nem? akkor a zsidók is mi vagyunk =D

/flameon
  • ahddub
  • ahddub
    A magyarság genetikai, és történelmi színterei.

géntérkép
  • ahddub
    ha utóbbit nem akarnátok letőttteni csak lesni akkor itt megtehetitek, hála a nekem jóvótábul! XD

• ahddub
    ezt is tőccsétek le méán akko

badiny jós fecó

uwuw, te is tőcsd!
  • ahddub
    BAKAY A SZÉKELYEKRŰ

innen tőccsétek lefele uwu te is! :D
  • L Viper #2650
    Szépen összeszedett történelmi érdekességek, 3.oldal.

Előtte és utána is vannak oldalak.
  • Solt
    Végig ültem már az öregnek pár előadását, de ez nagyon ott van... KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT kategória! :)

Pap Gábor - A Magyar Szent Korona jogrendje
  • lopbisz
    Tényleg Naddeo könyvét igazán kiadhatnák magyarul. Nem hiszem, hogy nem fogyna itthon.
    Furcsa, hogy a püski és ehhez hasonló kiadó, nem karolja fel mondjuk egy könyvfordításban
  • L Viper #2647
    Szaporodnak szépen a "beszédes képek". Szép munka.
  • Zenty
    jah. Egyébként az öreg felrakhatná az egész könyvét. :D
  • Savaran
    Az antropológiás részben helyrerakja a mongolozókat A székelyekről szóló rész is nagyon jó.
  • lopbisz
  • Zenty
    jah még ezt belinkelem ( ez ugyan régebbi tőle de jó)
    "Gimbuteniė helyesen jellemezte az „ősi európai” társadalmat: matriarkális, egyenlőségre törekvő és békeszerető…. Csak egy hibát vétett: azok a népcsoportok nem nomád, harcos, állattenyésztő indoeurópaiak voltak, hanem letelepedett, demokratikus, békeszerető magyarok. A magyarok a legősibb olyan népcsoport az emberiség történelmében, mely ábécével és esetleg írással rendelkezett (a tatárlakai tábla)."
    A magyar rovásírás
  • Zenty
    És mellékesen dicséretes, hogy figyel az "öreg" a magyar forditásra.