6424
A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)
Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
-
ahddub #2239 kik nem a rokonaink
1.finnek,észtek,lívek,manysik,khantik
2.törökök,kazahok,mongolok
kik a rokonaink?
egész eu az indó moslék előtt, egész közel-kelet a szemita moslék előtt, egész kelet eu a szláv moslék előtt, és az ujgurok:D -
#2238 Jaja ez van:) -
#2237 Békés letelepedés = nem gyilkoltak, nem raboltak! -felkiáltójellel akartam bocsánat -
#2236 Békés letelepedés = nem gyilkoltak, nem raboltak? -
ahddub #2235 tök jó dolog szkítának meg neolitikus rovó ősnépnek lenni nem?:D -
uwu #2234 Azt, hogy egy nép nem tud ellenállni számottevően annyira szét van már gyilkolva, nem mondanám békésnek. -
uwu #2233 Miért is?
Attól, hogy leírod nem lesz igaz.
Akkoriban itt nagy volt ám a rendetlenség, korántsem volt békés a környék.
Nem csak itt, európaszerte másról se szólt az élet mint a rablóhadjáratokról.
Nagy Károly, és az arabok persze csak a szent cél érdekében fosztogattak:D
A Vikingek meg mi, pedig a dicsőségért:D -
#2232 1.Véget ért az a nemzetközi genetikai kutatás, amelyet egymillió-négyszázezer emberen végeztek el. A kutatás vezetői, a méltán világhírű antropológusunk, Kiszely István professzor, valamint az Utrechti-, a Varsói Orvostudományi Egyetem rektorai és a Német Tudományos Akadémia elnöke a Világhálóra tették, és közölték a Science, és Nature tudományos lapokban is: A mitokondriális DNS-vizsgálat bizonyította: a magyarságnak genetikailag semmi köze a finnekhez, hogy genetikailag legközelebbi rokonaink a belső-ázsiai török népek. A finnek ennek ismeretében és az újabb nyelvészeti kutatásoknak köszönhetően már 2003-ban átírták a tankönyveiket. -
#2231 A kiszorítódisdi játékodra ott az érvem hogy BÉKÉS letelepedést súgtak a feltárt temetők..... -
ahddub #2230 téged nem foglak visszaolvasni mert rád emléxem, tdantes a másik uborka, aki a földbe lett már alázva... -
#2229 Pontosan! a népemlékezet, a krónikás hagyományok, a régészeti leletek, egybevágnak a genetikai eredményekkel.... -
ahddub #2228 2000-ben járt itt, azóta eltelt 10 év, ma már SNP dns teszt eredményünk van, ami jóval alaposabb! és láss csodát mi jött ki? amit mi mond(t)unk, természetesen...
-
uwu #2227 Olvass vissza.
Van ám érv, csak fel is kéne fogni.
Ide nem csak írni szoktak, néha olvasnak is az emberek. -
Solt #2226 No igen... neki nácizni is szabad, semmi következménye! Kíváncsi vagyok mit kapnék, ha én meg lezsidóznám... -
uwu #2225 Te állítottad, hogy nem szoríthattak minket idáig a besenyők, ha utána olyan erősek voltunk, hogy később portyáztunk nyugaton. Én cáfoltam, olvass vissza.
A logokai ellentmondásra is rámutattam az anyanyelves mondókáddal kapcsolatban.
Ha figyelmen kívül hagyod a cáfolatokat, tényleg nem lesz vita. De ezért te vagya hibás. Ölyan támában van szilárd álláspontod amihez nem értesz. Ezt a dajkamesét csak olyanok veszik be akik nem ismerik a történelmet.
A történészek közt egyébként nagyon sok vita van az őstörténetünkkel kapcsolatban, de nem ilyen jellegűek. Volna ám miről beszélni, de komoly témák helyett mindíg ezt a bugyuta demagóg szöveget hozzák ide.
De még ha új lenne megérteném:D De folyton csak ugyanazt a képtelenséget hallani.. tisztára mint a holdraszállás topikban. -
#2224 Igen érdekes hogy az új kutatási eredményeket nem az MTA közli hanem különböző külföldi forrásokból kell megtudni, ez azért szégyen.....és az olasz Semino genetikust igazán nem lehet vádolni részrehajlással. -
#2223 Nehéz lesz megemészteni az Akadémián a zsíros állásukat féltőknek, hogy már külföldi tudósok is azt mondják amit a "turbómagyarok", a régi króniáink, a Tarihi Üngürüsz is, és a legújabb genetikai kutatások is. -
ahddub #2222 kihaló faj, támad a fehérvérsejt! :D -
#2221 Akit esetleg érdekli, olvassa el. Érdekes ugye? Mind hülye turbómagyar? ( Bár okádok ettől a szótól, amit a libsik szajkóznak arra, akinek egy kicsit is van nemzeti érzelme. )
-
ahddub #2220 igen, érv semmi, nem baj. Larry Majka SNP tesztjei nem hazudnak, külföldről lesz megoldva a magyar (h)ősmúlt rekonstruálása.
az ördög szolgái pedig nyaljanak sót! -
#2219 Látom a stílusod még mindig a régi, s nem csak ebben a topikban. -
ahddub #2218 no és melyik rész nem igaz? -
#2217 "Nézztél szét. Ne itt a fórumon, mert nem láthatod az embereket, inkáb menj el valamelyik turbómagyar előadásra." --ez aztán komoly ellenérv volt
Azt hittem komoly emberekkel fogok normális hangvételű vitákat lefojtatni, tévedtem, én kérek elnézést!
Érvelő vitára továbbra is nyitott vagyok, de amíg én mondok valamit és valaki ráírja hogy ez hazugság, ez hülyeség stb. addig azthiszem nincs értelme az egésznek.
-
uwu #2216 Azt az egyet nem szeretem benned, hogy sokat hazudsz, de ezt leszámítva bírlak. -
ahddub #2215 pontosan az atlantászok magyarelles judeoglobalisták, a finnugrászok fele tudja, hogy kamu lásd Hóman Bálintot aki halála előtt beismerte, hogy marhaság a finnugrizmus!
a türkológusok is zsidók, ők Vámbérysták.
De szerencsére a valódi magyarok udják, hogy mi kárpáti köznép és szkíta uralkodóosztályok leszármazottai vagymunk!
1 et értek veled, jók a meglátásaid és genetikailag is korrektek! -
uwu #2214 Nézztél szét. Ne itt a fórumon, mert nem láthatod az embereket, inkáb menj el valamelyik turbómagyar előadásra.
-
TDantes #2213 Az meg már tényleg beszarás amikor a népvándorlást is meghazudtoljátok...nem igaz.
Mikor lesz már olyan, hogy a magyarokra a gravitáció is másképp hat? Én már ezen se csodálkoznék. -
TDantes #2212 ,,
Lényegre térve, elmondom az én álláspontom: az őstörténet kutatókat négy nagy csoportba sorolom:
1. Finnugrász-(Finnországban már nincs finnugor elmélet(!) oktatás)"
Csak tudnám miért kell folyton hazudni.
Ti rohadt nagy önérzetű magyarok, nem hallottátok azt a mondást, hogy a hazug embert hamarabb utol érik mint a sánta kutyát?!
Mert ez egyszerűen nem igaz! Nincs ilyen! Kitaláció! Hazugság! Finnországban is még mindig a finnugor elmélet van, és attól hogy ti folyton az ellenkezőjét hazudjátok nem lesz igaz!
És tudjátok miért hazugság? Mert tények más mondanak! Ti nem tudjátok a hazugságaitokat bizonyítani, viszont az ellenkezőjét meg igen is lehet! Ugyanis a finnek erről még csak nem is hallottak! Ezt csak ti találtátok ki!
És az összes elméletetek ilyen. Tévinformáció. Hazugság. Téveszme. Nem bizonyítható baromság! De nektek aztán lehet beszélni...
Óh, bocsánat, én csak azért hiszek a TÉNYEKBEN , mert egy szemét hazaáruló , zsidóbérenc, libsi vagyok. Igen, mi már csak ilyen hülyék vagyunk, hogy a TÉNYEKBEN hiszünk, nem az áltudományos kamu hazugságokban! -
uwu #2211 Tényleg nem érted mia LOL?
Akkor LOL.
Nem tűnik fel a logikai ellentmondás tlnyleg? -
uwu #2210 Szerinted hogy szorította ki egyik nép a másikat a népvándorlások idején?
A fosztogatás be volt tiltva mi? A puszta tömegükkel kinyomták őket:D -
Solt #2209 Mert ezt csepegtetik a kis buksijába nap mint nap... -
remark #2208 Komolyan nem értem miért kell mindent a bal-liberális-nacionalista szálra felfűzni... -
remark #2207 "Gondolom kicsit sem gyanús, hogy az elmélet nem ez értelmiségiek közt terjed, mint általában a tudományos újdonságok, hanem a nacionalisták alulművelt rétegei közt, na meg azok közt akik szeretik a szép meséket."
Erre ha valami tudományos forrást ha mutatnál, mert neked bemondásra nem hiszem el... -
Solt #2206 Én mondtam! :D
( az áltudományos kimaradt! :D ) -
#2205 1.) fosztogatásról szó sem esett.
2.) "és mivel apanyelv nemlétezik csak anyanyelv, a kis félbulgár kölök XD szlávul kezdett beszélni" ".....de viszont a magyarok megtartották"---ebbe nem tudom mi a LOL, te szlávul beszélsz?
3.) akkor cáfold meg írásom, de ne gyere nekem a liberálisok körében terjedő maszlagokkal, kérlek! -
uwu #2204 Hamar túltetted magad azon, hogy az a vaslogikával felállított érv, miszerint a vándorló népek nem fosztogathatanak, megdőlt:)
Ne zavarjon az se, hogy akkoriban a fosztogatás mindennapos volt, senki sem élt békében.
Ezt meg gondolom csak viccből írtad:
"és mivel apanyelv nemlétezik csak anyanyelv, a kis félbulgár kölök XD szlávul kezdett beszélni" ".....de viszont a magyarok megtartották"
LOL
vaslogika -
uwu #2203 Számtalanszor írtam én érveket, magyarázatot, csak valahogy megfeledkeztetek róla.
Te meg csak ontod az áltudományos maszlagot. Amit ténynek fogadsz el, iszonyú távol áll ám a valóságtól.
Gondolom kicsit sem gyanús, hogy az elmélet nem ez értelmiségiek közt terjed, mint általában a tudományos újdonságok, hanem a nacionalisták alulművelt rétegei közt, na meg azok közt akik szeretik a szép meséket. -
#2202 Folytatás:
Egészet összefoglalva: Mai magyarság: kirajzások-hazatérések.
(ez véletlenül lemaradt:) -
#2201 @uwu "Egy szóval sem mondtam, hogy a magyar állam megalapítása előtt nem voltak magyarok:)" igazad van tényleg nem mondtad....de el tudom képzelni mire gondolsz (mansi chanti stb.) ami egyébként nem baj mert én nem azért "vitázok" ezen a fórumon hogy bárkit is meggyőzzek, mert 100%-os objektív véleményt senki sem tud mondani, hanem azért hogy közösen elgondolkodjunk, logikus tények/érvek alapján, "az igazság szabaddá tesz"!
Lényegre térve, elmondom az én álláspontom: az őstörténet kutatókat négy nagy csoportba sorolom:
1. Finnugrász-(Finnországban már nincs finnugor elmélet(!) oktatás)
2. Türkológus-(mindenki türk, türk és türk)
3. Szíriuszbolygóatlantisz- (sajnos ők tesznek a legnagyobb kárt az eredetkutatásnak ugyanis miattuk bagatelizálják el az emberek az egészet)
4. Az igazságot kutatók csoportja. (ha nem is egyeznek meg véleményeik de kb. mind ugyanazt mondja: kirajzások-hazatérések)
Lentebb többen említették az ős KM eredetet, nos erre van egy kevésbé tudományos de logikus érvem, amikor a Bulgárok akik valamiféle türk nyelven beszélhettek létrehozták az országukat kb a mostani helyén, meghódították a primitívebb szláv népeket, és mint katonáskodó vezető réteg szláv köznéppel éldegéltek....nos tudni kell hogy klasszikus értelemben vett honfoglalások nincsenek ugyanis lehetetlen, a nép sosem települ át, csak a sereg+kiszolgáló személyzet és esetleg azok családaik
50 000-fős sereghez legalább 150 000 többlet hozzájön. A súlyos létszámhátrányban lévő vezető réteg férfi tagjai elébb utóbb szláv lányt vettek feleségül, és mivel apanyelv nemlétezik csak anyanyelv, a kis félbulgár kölök XD szlávul kezdett beszélni és a folyamat vége az lett hogy a Bulgárok elvesztették nyelvüket.....de viszont a magyarok megtartották, ebből két eset lehetséges: vagy mi voltunk többen és asszimiláltunk mindenkit, na ez teljesen kizárt ugyanis akkor több millióan kellett volna leniük Árpádéknak, ha mi voltunk kevesebben akkor két további eset lehetséges: vagy "magyarizálódtak" Árpádék, vagy ők is rokon nyelven vagy azonos nyelven beszéltek az itt élőkkel, ez az utóbbi a legvalószínűbb hiszen a köznép nem kelt fel Árpádék ellen, ugyanis a temető maradványok békés letelepedést súgnak!
A magyar nyelvet hajdanán sokkal többen beszélhették a világon és ez mindenre magyarázatot adhat!
Egészet összefoglalva: Mai magyarság: kirajzások-haz -
Solt #2200 Készülj fel uwu-ra... ne lepjen meg, ha nem arról beszél, amiről szó van, és az se lepjen meg, ha feltett kérdésekre elfelejt válaszolni. Ő az, akinek itt mindent lehet, tehát ne ugorj a provokációira... bőven elég, ha tényekkel jössz... az olyan neki, mint vámpírnak a napfény... olyankor elpárolog, esetleg délibábos magyarkodónak titulál... ( jobb esetben! ) :D
Szóval sok sikert... mi már nem figyelünk rá... ha visszaolvasol jó pár oldalt, megérted miért! ;)