Vajon Létezik?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
mi az hogy igazi keresztény??? ez csak a kereszténységre értendõ! más vallás ilyen mértékben nem kapott hatalmat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mila69en
már kezdtem hinni benned, hogy isteni erõvel rendelkezel😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Legend Killer
moderátorral

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

igaz lol...
majd szólok valami mod-nak

mila69en
aztán hogyan törlöd?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

én hittem de nem láttam..
mind1 nem akarok vitát, hagyom holnapig a topicot utána törlöm

5c0rp330n
vagyis elismered, hogy minden elõre meg van írva, az egész világ egy elõre lejátszott játszma, igaz?
vagyis még mielõtt megszülettél, el lett döntve, hogy pontosan hogyan fogod élni minden egyes pillanatodat, hogy milyen ember leszel, hogyan fogsz meghalni. ebben az esetben a "szabad akarattal" mi is van? az egyház azt mondja, hogy van ilyen, ha pedig azt feltételezed, amit mondtál, nincs ilyen. és ha ez így van, akkor tulajdonképpen mi értelme az egész életednek? egy báb vagy, csak, akit egy elõre meghatározott útvonalon végigrángatnak, amin sehogy sem tudsz változtatni. és ha ez így van, mi alapján küldené ítélkezne isten bárki felett, ha esélye sem volt változtatni a sorsán, és már születése elõtt meg volt írva, hogy jó vagy rossz ember lesz?
és errõl mondjuk mit gondolsz: #52?

valahogy nem érzem, hogy ezt jól átgondoltad volna 😊

Ioles
Amit te leírtál az nem az igazi keresztényekre jellemzõ, hanem a különbözõ vallások képviselõire. Külön kell választani az igazi keresztényeket a különbözõ vallásos alapokra épülõ egyházaktól.

at16: A hit a nem látott dolgokról való meggyõzõdés. A levegõt sem látod, mégis van, az áramot sem látod, de ha megfogod a vezetéket, mégis megráz.
Sok ember azt mondja, hiszem ha látom, az Úr azt mondja higgy és akkor meglátod!

Legend Killer
<#banplz><#idiota><#hehe>

#106: igen, a mai világban ez nem meglepõ.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mila69en
te is ilyen hit gyülis vagy?😄 (nem bántásból kérdem) ismerek pár ilyen tagot

Legend Killer
dehogy az. de nem erõltetem 😊.

Tyler1
ez az egész kereszténység már nem is arra épül amit egykor Jézus hirdetett! ez már csak arra megy ki h zsarló módon irányítsák az ember, óriási javakat halmozzanak fel, és az vhogy felettünk álljanak. És ismerek ilyen bigott hivõ embereket akik teljesen ködben élnek, és csak azt hiszik és csinálják amit a õ tiszteletesük prédikál. Vicc az egész!

Szerintem Isten már meghalt 1971.július 3-án, Párizsban egy fürdõkádban😊

mert hihetetlen 😄

namost szép kis mondat lett 😄

szóval nem tudok már ilyenekben hinni. amit a saját szememmel látok, azt hiszem

Legend Killer
én érdekes módon el tudom hinni, hogy van Isten és Sátán. meg mennyország és pokol.
nemtom mi ebben a nehéz, hogy nem hiszed el 😄.

hát az a gond nálam hogy nemtudom már ilyenekben hinni.
abban hiszek amit látok meg van bizonyíték

Ioles
A legfontosabb, megtértél? Hiszed hogy Jézus Krisztus Isten fia? Hiszed hogy meghalt a bûneinkért? Mindezt szívbõl? Hiszed hogy õ szeret téged? Eltudod hagyni a bûnös éned, hátat tudsz fordítani a bûnnek?

"lelki boldogság hogy valakiben hiszek és hogy az rendbe rak mindent majd egyszer ? vagy hogyan"

Pontosan, ha szívbõl és hittel elfogadod õt, kéred hogy költözzön a szívedbe. Õ vár rád. Minden pillanatban vár rád, csak rád.

Legend Killer
kaptá privit

ForzaInter
azaz

Yo, Bitch!

hát nemtudom.. én 14 éves koromig szerettem templomba járni meg a miséket stb. utána kezdtem megunni, majd egyre jobban a háttérbekerült.

bocsi de én nem éreztem semmi boldogságot mikor hittem benne, és most hogy nem hiszek, nincs semmi hiányom.
tudom megint kezditek hogy nem szó szerint kell érteni....de akkor mégis hogyan? milyen boldogság? lelki boldogság hogy valakiben hiszek és hogy az rendbe rak mindent majd egyszer ? vagy hogyan

Legend Killer
jahh, értem, oké. kösz a választ.

😊

Ioles
Persze, ha minden fontosat elmond, mind1 milyen sorrendben nem kell ezt kötötten nem az érdekli Jézust hogy hogyan tudsz fogalmazni😊 hanem hogy szívbõl szólj hozzá és fogadd be a szívedbe, én csak azért írtam le hogy aki komolyan veszi tudja mit kell mondani😊

Legend Killer
<#idiota><#hehe>

Legend Killer
sztem ezek a hivatalos imák nem kellenek. ha valóban megakar térni vki Istenhez és pl nem is tudja ezeket az imákat, amiket felsoroltál, akkor is megtud térni sztem. elmondja baját és azt, hogy ezentúl Istent követi és végére mond1áment tiszta szívvel és valszeg így is befogadja Isten, nem? nem kell feltétlen ez a hivatalos ima :S.

Legend Killer
forzibá

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zyppy
?<#vigyor3>

Tyler1
jah vmi olyasmi h megjelent a tüzesszekér tüzeslovakkal, és Illést egy fényes forgószél felvitte az égbe.

Az egész kereszténység arról szólt, hogy a tanultabb, okos emberek ( az egyháziak ) kizsákmányolják a buta tömegeket. Szerintem ennyi az egész 😄
Ioles
Drága Testvéreim! Miért vagytok ilyen hitetlenek? Biztosan sokan elgondolkoztatok már azon hogy mi az élet értelme, és hogy mi van a halál után.-ugye? Megláttam ezt a topikot és szeretnék segíteni nektek. Nem okoskodásból jöttem ide, sem tanítani blablabla vallásokat, nem vagyok pap, sem olyasféle ember aki okoskodni akar, csupán egy boldog ember aki befogadta Jézus Krisztust a szívébe, és szeretném leírni az igazságot és ezt a boldogságot amit én és nagyon sok ember átélt már a világon. Nem akarok vitát, én leírom és mindenki döntsön a saját szabad akaratából!

Kezdeném azzal ami a topik fõ kérdése. Isten létezik, hiszen ki teremtette a világot? Megteremtette az elsõ emberpárt Ádámot és Évát, õk elkövették a bûnt(a Sátán által), így minden ember bûnösen születik, mert terheli õket az eredendõ bûn. Tehát mivel minden ember bûnösen születik saját erejébõl nem képes üdvözülni, de "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki hisz benne, az el ne vesszen, hanem örökké éljen. (János 3,16)" (ez a Bibliában van benne, a Fiú=Jézus) Mit jelent ez? Isten már a kezdetektõl tud mindent, így tudta hogy a bûnös embereknek szükségük van valakire akin keresztül üdvözülhetnek. Isten úgy szeret Minket hogy egyszülött Fiát adta oda(Jézusról van szó, aki a Földön élt, bûntõl mentesen, aki kb. 30 éves koráig nem tudott semmit, majd amikor bemerítkezett leszállt a fehér galamb a vállára és akkor szólt hozzá az Úr-hogy ez az én szeretett Fiam, onnantól kezdett el tanítani évekig és tudta hogy mi fog történni vele; akit keresztre feszítettek és harmadnap feltámadt a halálból hústestben, nem szellemtestben!-hústestben, ezáltal bûneink már megbocsájthatók) Értitek? Jézus meghalt a Mi bûneinkért, ismétlem a Mi bûneinkért hogy ne a pokolba kerüljünk hanem a Mennybe. Isten nagyon szeret bennünket higgyétek el. És most jön az a kérdés hogy ha szeretne akkor már segített volna meg stb. A Földet a Sátán uralja, ez a bûn világa. Minden elõre megvan írva, értitek? Elõre megvan írva, a Biblia kb. 3500 éves, és a teljes igazságot tartalmazza. Csak olvasgass bele. Nem szól semmiféle varázslásról, meg hasonló egyéb rossz dolgokról, nem elvont és unalmas mint sok ember azt gondolja. Azt írja le hogy hogy kell Istennek tetszõ életet élni, az igék melyek megváltoztatják gondolkodásodat. A szeretet és az igazság van benne leírva. Nagyon fontos, megvan írva hogy a Biblia mindazoknak butaságnak hangzik akik nem hisznek! Mert Isten azt akarja hogy ne a pokolba kerülj hanem õhozzá, Te is fontos vagy neki mint minden lélek a Földön. Isten a pokolt nem nekünk teremtette hanem a Sátánnak és annak szolgáinak. Egy földi életet kapott mindenki erre, ha most nem térsz meg Jézus Krisztushoz akkor soha többé nem teheted meg, ugyanis Jézus Krisztus el fog jönni az övéiért, ez lesz a második eljövetele(Biblia, Jelenések Könyve), minden perc számít mert nem tudja senki, hogy pontosan mikor, azt csak a mindenható Atya Isten tudja. Mi vagyunk az utolsó nemzedék, nagyon sok bizonyság van róla, sõt más bizonyságok is ami a Biblia alapján megtörténtek ami több ezer éves! Még egy fontos dolog, a Szent Háromság: Atya, Fiú(Jézus), és a Szent Lélek.

Én azt mondom Neked! Még ma fogadd be szívedbe Jézus Krisztust, valld meg neki bûneidet, add át neki életedet és meglátod megváltozik az életed, soha nem leírható boldogságban lesz szereped, mint nekem és sok más embernek volt ebben szerepe. Õ szeret téged, nagyon szeret. Le sem tudom írni milyen boldog vagyok azóta, mert ezt nem is lehet. Én sem voltam nagyon jó ember de azóta...nem nem írom, tapasztaljátok meg.😊

Imák:

Megtérõ ima:

Uram Jézus szükségem van rád. Köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Kinyitom életem kapuját és befogadlak tégedet mint Uramat megváltómat. Te irányítsd az életemet, tégy olyanná amilyen te akarod, hogy legyek. Ámen

Az üdvösség imája:

Hiszem, hogy Jézus Istennek fia.
Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bûneimért.
Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból az én megigazulásomért.
Kérlek Jézus legyél az én uram, megváltóm és gyógyítóm
JÉZUS, TE VAGY AZ ÉN URAM MEGVÁLTÓM ÉS GYÓGYÍTÓM
Meg vagyok váltva, újjászülettem Krisztusban!
Az õ szent vére megtisztított minden bûntõl.
Köszönöm Úr Jézus az örök életet! Amen

Most valld meg a bûneidet Az Úrnak.
Bûneid bevallása:

Atyám, elismerem, hogy bûnös vagyok és életem során sokszor vétkeztem ellened.

A következõ bûnöket követtem el: ................../ a bûnök felsorolása/.

Kérj bocsánatot az elkövetett vétkeidért.

Bûnbocsánatot kérek tiszta szívembõl, lelkembõl a Teremtõ Atyától, a Szentlélektõl, Jézustól, a saját és szüleim által elkövetett bûnökért az idõk kezdetétõl a mai napig, és a világmindenség összes lakójára vonatkoztatva, akiket megsértettem vagy bármilyen bûnt elkövettem ellenük.

Ezt mind szívbõl tegyétek!

Mégegyszer leírom hogy nem vagyok semmiféle pap, sem jósló, sem természetgyógyász csak egy mindennapi ember, aki azóta boldogságban és szeretetben él. Isten a varázslást és ezekhez hasonló ocsmány dolgokat megtiltotta, ezért sincs róla szó a Bibliában, csupán szeretetrõl és az igazságról, békességrõl. Sokan azt hiszik hogy a Jézussal történõ életmód unalmas és "Nah akkor megint mehetünk kolostorba imádkozni és templomba járni." Nem! Egyáltalán nem, ez a boldogság emberek!

Mondhatod, mindez hülyeség, ki ez a gyökér aki ilyeneket hirdet. Mondhatod, szíved joga, én nem erõszakoskodni jöttem, leírtam szeretetbõl, de ez az igazság. Jah és bizonyítani hogy tudom? Ezt hinni kell(A hit honnan származik? Isten igéje által, és Isten igéje?-hallásból, vagy a Bibliát olvasva) és be kell fogadnod a szívedbe Jézust. Kérlek tedd meg, nem tudod mit hagysz ki az életedbõl. Ne hagyd hogy a Sátán elrémisszen ettõl és azt súgja, nem kell ezt, ez hülyeség, mert ez lesz az elsõ ha elolvassátok. Annyira szeretném ha sokan megtérnétek, mert minden lélek számít!😊 Újjá kell születnetek, mert bûnösen nem láthatjátok Isten országát. Az újjászületés folyamata:
1.: Bibla hallgatása, olvasása.
2.: Hitre jutás a Biblia megismerése és megértése által
3.: Megtérés ( Egy határozott döntéssel hátat fordítani a múltunknak és az Isteni utat választani )
4.: Bemerítkezés vízbe ( Azonosulunk Jézus halálával, eltemetésével, és új emberként megszületünk )
5.: Szentlélek keresztség ( Szentlélek általi keresztség ( egyszeri ), betöltekezés Szent szellemmel )
Imádkozom értetek hogy úgy legyen!😊

Végezetül itt van egy pár videó, nézzétek meg!😊
Sajnálom hogy ilyen hosszú lett de próbáltam belefoglalni minden fontosat, ezenkívül ha valamit nem értenél vagy kérdésed van írj nyugodtan!😊

Bizonyságok

Jessi Duplantis - Mennyei találkozások

Bill Wiese - 23 perc a pokolban

Daniel Ekechukwu - Feltámadás a halálból

Köszönöm hogy elolvastátok. Gondolkozzatok el ezeken, remélem nagyon sokatoknak megváltozik az élete.😊 Az Úr áldjom meg Benneteket!

Sziasztok!😊

Tyler1
igaz van amirõl még a kormány sem tud! de a Vatikán igen! és ezt az egészet õk simítják el, mert tuti h a tulajdonukban számtalan olyan info van (Jézusról, a vérvonalról stb ) ami ha kiderülne akk össze is omlasztaná a kereszetény vallást.

ForzaInter
ok, dexibá.😊

Yo, Bitch!

tigeroo
azt mondják hogy a frigyláda is csak egy ilyen próba volt az idegenektõl hogy mennyire "hülyék" az emberek.
amikor a zsidók ugye a sivatagban voltak nemtom mennyi ideig, a frigyláda afféle reaktorként mûködött és ellátta õket étellel (vmi moszattal), stb. és az akkori leírásokból arra lehet következtetni hogy radioaktivitást használta fel (pl. azért volt az hogy aki hozzáért a ládához az meghalt rövid idõn belül)
és nagyjából össze is tudnák rakni újra ezt a szerkezetet.

valamelyik görög történetíró (talán ptolemaiosz) írta le az egyiptomi piramis építéseknél olyan lebegõ hajókat, amirõl különféle lényeket hoztak és segítségükkel felügyelték a rabszolgák munkáját. pl. szfinx, stb. is innen származik. maya templomokon is találhatóak ilyen repülõ jármûvek, különféle barlangrajzokon is meg vannak örökítve mindenféle szkafenderes lények, amik különféle aerodinamikus/"rakéta alakú" jármûrõl szálltak alá.
a bibliában található illés szekerének a leírása állítólag egy az egyben egy ûrbázis képét festi le.

én abban hiszek amúgy, hogy a galaxis valamelyik helyérõl származik az ember (pl. plejádok >> fiastyúk) és az "otthoniak" segítségével indult be itt az élet. csak ugye valahogy fel kelett fogni ezt az egészet ennek a nemzedéknek, könyebb volt a vallás segítségével irányt mutatni az embereknek.

ja amúgy ezt nem kisujjból szoptam, mind valamilyne olvasmányban volt benne 😄
mila69en
"hívõ és nem hívõ feleket"😊 mindenki hívõ, csak mindenki másban hisz olyan nincs hogy nem hiszel hanem hiszel akkor is hívõ vagy és abban hiszel hogy nincs semmi és senki feljebb való

itt nincs vita 😊 és nem is akartam

hát az érdekes lenne gregtom6.

Sztem töröld, felesleges ez a vita...

Mit gondoltok, miért titkolta a kormány Roswell-t, meg a hasonló ufóészleléseket?
Hát pont emiatt. Pánik lenne, a hívõk földönkívülinek néznék Istent stb.
Szerintem is mindenki abban hisz, amiben akar. Én speciel még nem láttam csodát, nem láttam bizonyítékot, szóval nem mondom azt se, hogy nincs, de azt se, h van. Emiatt tényleg csak lázító a topik, egymásnak a hívõ és nem hívõ feleket.
Én a földönkívüliekben jobban hiszek, az valahogy reálisabb. És itt most nem a "zöld emberkékre", hanem a tényleges eltérítésekre, a sok észlelésre gondolok.

Bár olyan jól kimagyarázzák ezt is, hogy lehet, h tényleg a kormány se tud semmirõl...

Dark Angel 666
hagyjad még

Dark Angel 666
Az attól függ hogy szerinted mi az Isten.

najóvan télleg baromság ez a topic 😄😄 töröljem vagy maradjon?

mit nem kéne szó szerint?
jó az az atya jobbján ül az durva volt tudom 😊 csak ..áh haggyuk

w77d
hát kibaszottul nem szó szerint 😄

miért hogyan kéne értelmeznem ? 😊

Legend Killer
sóhaj, hagyjuk 😄.

ForzaInter
te mindent csak ugy mondasz, de minden hülyeség amit mondasz😄

Yo, Bitch!

Legend Killer
jaj láma. csak úgy mondtam.

Tyler1
jaja amúgy nazca-vonalaknál is van egy ami egy "asztronautát" ábrázol.
érdekes...

w77d
ember te kurvára félreértelmezed a vallást XXD

Tyler1
télleg ott volt ilyen rávezetés a dolgokra XD
lehet amit mi dinoszauroszoknak hiszünk azok az alienek elõdei voltak?? XD