Régi koncepció, új küldetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. olcsóbb (bár lassabb) közlekedési alternatíva; vagy luxus hajók mintájára, csak az égben.
Vagy csupán ennyire nem volt rá igény?
Eredetileg hidrogéntöltésre tervezték a zeppelineket, és késõbb, a háború után akartak áttérni a héliumtöltésre. A többi igaz.
Hehe, az egész anyagot oktatni kéne már suliban. 😄
Ezek az amcsik mindíg nagyon szeren vannak rövidítések kieszelésében.
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Ami a léghajót illeti, hát az ilyen radaroknak találták ki az AGM-88 HARM rakétát. Ha a léghajót nem is lõné le, bár a repeszei igencsak tarolnak, azért az adóantennának igen is ártanának. És nem tudom, hogy a ballon mit szól a 68 kilós harci rész robbanásának.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem is tudom miért nem ilyen cuccokat telepítünk alapból radarnak. Bár 100% hogy a sötétzöldek erre is kitalálnának valamit 😊 Pl hogy a 3 km magasan lebegõ léghajó zavarja a madarak nemi életét XD
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Tulajdonképpen ez egy nagy radaros léghajó, amivel nem mozgatnak semmit ,csak felengedik a harctér fölé, és onnan figyeli a terepet.
Igazából azt már tisztáztuk, hogy puskalövésekkel 'lehetetlen' lelõni...Viszont, mondjuk egy Stinger rakétával simán lekapható (3,8Km a hatótávja) egy nagy mozdulatlan léggömb. Az már mondjuk levinné a felét az egész cuccnak... Azért ilyen - vagy ehhez hasonló - rakétája nagyon sok országnak van.
itt azt írják, hogy 1 köbméter hélium megemel kb 1 kg súlyt. gondolom tengerszinten. ha ezeket a léghajókat durván elliptoid formájúnak közelítjük, akkor ha hosszra ez 74 méter akkor átmérõre durván 30 méter (pupilo-optiméterrelméterrel saccra). az elliptoid térfogata 3/4pi*abc, ahol abc a három sugara, én itt most ezt a három értéket 37,15,15-nek vettem, azaz durván 34784.49 köbméter. használva a fenti 1kg~1m3 adatot 34 tonnát tudna megemelni. nem hiszem hogy a felénél sokkal több lenne a saját tömege, szóval van ott azért emelõ erõ. ha nem is 3 km magasan röptetne egy harckocsit, de gondolom a harctéren is akadnak dolgok, amik mondjuk 15 tonna környékén vannak..
\"The voices are back... Excellent.\"
Semmi különös. A golyózáport az ilyenek elég jól bírják, gyakorlatilag ha szitává lövöd õket, akkor se zuhannak el, csak gyorsan leereszkednek. Ami persze kellemetlen lehet a mûszereknek, de még mindig jobb, minha kõként csapódna be. Az RPG meg ha fel is robbana az persze komoly károkat okozna, de ahogy írták 3 kilóméter magasban nem különösebben valószínû <#kacsint>#kacsint>. Ha meg felszálláskor vagy leszálláskor lövik le akkor úgy jártak, veszteség mindenhol van. Amúgy ha bizonyíték kell, nem csak igéret:
Ez egy civil cég kisérletének eredmáénye. Szitává lõttek egy léghajót (annak kicsinyített változatát) és még mindig lebeg.
SkyCat
Épp ezért kérdeztem..."mi lenne ha?" ... hirtelen nem realizálódott bennem a 3 km mekkora, csak azt, hogy ott lebeg az a nagy lufi, amit mindenki "lát". Lõfegyverek nem érik el ez tény (kivéve akkor amikor feleresztik, illetve lehúzzák, vagy arrébbviszik) Ha jóltudom rpg-nek sincs tényleg ekkora távolsága.
Esetleg légvédelemi rakétáknak jelenthet könnyû célpontot egy egyhelyben álló nagy dög, nem? Azért már a kisebb rakétáknak is pár kilóméteres hatótávolságúak. Kérdés hogy ahol használni akarják, ott vannak-e ilyen rakéták...
"szóval valszeg egyszerûen átmenne rajta de nem robbanna fel" - mondjuk ha átmegy rajta akkor régen rossz 😄D
droidka: Ha megkérhetlek húzz a picsába az ilyen jellegû hozzászolásoddal egy informatikai/tudományos weblapról! Utálom az ilyen elvakult, eltévedt fanatikus barmokat, akik mindenhol csak ugyanazt szajkózzák!
ON:
Ez a léghajó elgondolás nekem alapvetõen tetszik!
Olvasd már el a cikket még egyszer.
3 km-re fog lebegni, szabad szemmel nem lesz látható, az AK fel sem visz addig, pláne nem találod el. Az rpg. nem irányított és mint a neve is mutatja, páncéltörõ, szóval valszeg egyszerûen átmenne rajta de nem robbanna fel és szintén nem megy fel addig...
Szerencsére nem te döntesz róla. Foggalmad sincs az egészról csak beledumálsz.
droidka: próbáltad már a folytogatós szexet egyedül? Állítólag kúrva jó, el is felejted az SG-t, de nekünk mindenképp jó lesz ha sikerül, ha nem...
Elég elszomorító, hogy így mennek a dolgok... gondolom hallottatok a DragonSkin bodyarmor esetérõl. Egy olyan testpáncél, ami szinte teljesen átlõhetetlen kézifegyverekkel, de gránát se vitte át. Mégis a hadsereg bebizonyította róla, hogy használhatatlan szar...Inkább nagyrészt az interceptort használják... Pedig a tesztek nagyon durvák, semmi se ment rajta át. Mindez üzleti érdekek miatt sejthetõen
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A léghajóról. Én csak azt nem értem, hogy ha a cikk szerint talajhoz rögzített állapotban van (kvázi lehorgonyozva), akkor miért kell hajó formájúra csinálni? A léggömbös módszer miért rossz? Földön összeszerelik és mehet fel. Használnák tán szállításra is?
Továbbá ha jól értelmezem, mindenképp kellenek majd a horgonypontnál felállított õrzõ/üzemeltetõ pontok. Kis bázisok, amiket viszont szerintem nehéz adott esetben védeni.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Kárpátia, és a rendszer szapulása nélkül is lehet valaki hazafi!
Beszélhetünk a léghajóról?
http://www.jobbik.hu/taxonomy/term/33
A fenti link jobbra fent lévõ videóin látható, ahogy a TÖRÖKÜLÉSBEN, békésen tüntetõket könnygázzal oszlatják a gyáva, HAZAÁRULÓ ÁVH-sok!
Így viszik el a szabadkõmûves bankárok zsoldosai azt a TÖRÖKÜLÉSBEN tiltakozó Vona Gábort, a Jobbik frontemberét, aki programjában síkraszállt a magyar államdósság eltörléséért, átütemezéséért!!! Idézet a Jobbik honlapjáról letölthetõ programjukból:
''Az államadósság terheinek csökkentése: A magyar gazdaságot gúzsba kötõ külsõ és belsõ államadósságot, az adósságszolgálat jelenlegi rendszerét felül kell vizsgálni, fel kell vetni az adósság részbeni vagy akár teljes egészében való elengedését.''
EZ lesz a Sor(O)sa minden agymosott borgnak, aki ha egyszer ráébred, hogy nem akarja, nem tudja tovább fizetni a kamatokat, ha baloldali, ha jobboldali, ha cigány, ha zsidó, ha magyar!!!
Ezeknek az embereknek az anyagaira kell rákeresni az interneten, amíg le nem törlik bankárok:
Drábik János válogatott írásai
Tomcat Bombagyár
Posta Imre
(Imre atomarc!!! Az õ honlapját simon pereszék már le is tiltották egyszer!!!)
Alex Jones - Endgame
+ Király hazafi zene: Kárpátia - Magyarnak születtem!!!
VESSZENEK A HAZAÁRULÓK, VESSZENEK A KÉMEK, VESSZENEK AZ HAZÁNKBAN FELFORGATÓ IDEGEN TITKOSSZOLGÁLATOK, AZ ÁLELLENZÉKI, ÁLRENDSZERVÁLTÓ, KÉPMUTATÓ PÁRTOKKAL EGYÜTT, AKIK BECSALTAK MINKET AZ EURÓPAI (SZOVJET)UNIÓBA, AMELYEK NEM AKARJÁK ELTÖRÖLNI AZ ÁLLAMADÓSSÁGOT!!!
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
\"The voices are back... Excellent.\"