4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#1358 beállítások-billentyű kiosztás
állíts be 1 gombot amivel a táblát tudod változtatni -
#1357 de akkorse kéne lehülyézni a másikat:D -
Kheb87 #1356 melyik táblán állítsam be? ill hol lehet beállítani? :) -
#1355 nem állítottad be a táblán hogy hova mész
állítsd be és rögtön felszállnak -
#1354 nagyon jó a busz
2 kérdés
1.de a kerék textúra nálam kicsit furcsa:S:S
mit állítsak rajta??
2.honnan tudok még buszt leszedni?? -
Kheb87 #1353 Hali
Új játékosa lennék a (City Bus Simulátor-nak)
és annyi lenne a kérdésem a játékkal kapcsolatban, hogy elinditok egy küldetést látom az embereket a busz megállóban beállok rendesen és hiába nyitom ki az ajtót nem hajlandóak felszállni a buszra!
Ebben kéném a segítségeteket.
Köszi előre is -
#1352 kösz-kösz -
#1351 Ja amúgy neked a Ikarus260.46-al kell csak foglalkoznod! -
#1350 Így kell lennie: -
#1349 OFF
Folyamatban van egy új honlapomnak a beindítása, így az új civist már ott fogom publikálni. Bővebbet később. -
#1348 Csak annyit tennék, hozzá. Az nem Játék hanem pálya. Ami kiegészítő ként jelenik majd meg a játékhoz. Nem új játék fog kijönni... -
#1347 te mondasz most hülyeséget , megnéznéd mire válaszolt .. -
#1346 Mikor lesz kész a játék. Olyan brutálisan marhaságot kérdeztél, hogy az állam leszakad! -
#1345 megoldottam közbe :D -
#1344 hogy lehet működésre bírni a többi buszt is? Free-be is cask a Nova-t vagy mit ad :S -
#1343 melyik mappába kell betenni az Ikarus mappát,inkább így kérdezem -
#1342 2. megvan csak nem olvastam vissza
bocs -
#1341 2 dolgot szeretnék kérdezni
1.ez a játék mikor lesz kész??
2.hogy lehet betenni az Ikarus-t a játékba??
Kösz a választ előre is -
#1340 Nekem is lenne egy kérésem. Egy harmadik generációs Solaris Urbino 12-est nem tudnál átkonvertálni? Mert ha meglenne, csinálnék hozzá textúrát. -
#1339 Remek,és köcce!! -
Cs0k1 #1338 amúgy nagyon jólett grat :D -
Cs0k1 #1337 kösz a segítséget jólett
csak sima ikarus nevet adtam a mappának azért nemvolt jó -
#1336 Ha igen,és úgy sem jó,akkor sajnos egyesével kell betallózni a textúrákat! -
#1335 Zezen a néven csináltad?:ikarus260.46 -
Cs0k1 #1334 szeretném megkérdezni hogy hogy tudom berakni azt az ikarust a játékba?
csináltam neki új mappát a buszok mappái mellett viszont a játékban a busz textúrája lila (gondolom nemtudja megjeleníteni valamiért)
-
Swejk #1333 Nah még én is elírom :D
dolgokra helyesen :D :D -
Swejk #1332 Ez tökéletesen tisztességes beszéd és hangnem volt....
Nem volt benne sértő kifejezés senkire nézve(ha esetleg nem tűnt volna fel) csak egy csúnyább szófordulat...
És amúgy se tudom miért azok reagálnak rá akikhez nem szólt a dolog...
Na mindegy részemről a téma lezárva senkivel sincs kedvem feleslegesen vitázni.Csak úgy látszik én vagyok a naív hogy elvárom hogy egy közösségi oldalon legalább az alapvető dolgokara figyeljünk oda. -
#1331 #1134 hsz-él nézz körül,ott leírtam hogyan kell! -
Krisz995 #1330 Ez a busz engem is érdekelne, csak sajnos annyi a bökkenő, h nem tom h kell a táblákat és az elérési útvonalat átírni. Segíts, pls! -
#1329 Áhh,azt nem én csinálom,sajnos!Azért én ennyire nem vagyok profi! -
#1328 Remélem így megfelel,de a táblákat meg az elérési útvonalakat neked kell majd átírnod!Mert még maradt a győri!
IKARUS 260.46 BKV -
Krisz995 #1327 Legalább a fórumokban lehetne tisztességes beszéd és hangnem!!! Ha nem tetszik a helyesírás NEM muszáj ide írni! Úgy szeretné írni, akk úgy írja! Ha már a helyesírásnál tartunk meg a nyelvhelyességnél, akk kapNÉK, ne nákolj! -
Swejk #1326 Nem tudom mit szólnátok ha pl a magyarosításban így elbacnám a helyesírást,szerintem nem kevés leszólást kapnák... -
Swejk #1325 Egyelőre én nem ócsároltam senkit csak iszonyatosan idegesít ha az alapvető dolgok ennyire rosszul vannak leírva. -
#1324 Nem tetszik, hogy a felhasználók figyelmetlenek? Reklamáld meg az Ombudsmannál mert itt ez a hangnem és a másik ócsárlása nem elfogadott. -
#1323 Hangnemből vegyél vissza, nincs szükség itt ilyenekre! -
Swejk #1322 Gyerekek bassza meg a moha tessék már azt a hülye azt Z vel írni...
Halál idegesítő hogy ennyi helyesírási morál nincs erre hogy mindenki sz el írja az AZT... -
kitt2000 #1321 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=30TtbCG8C0A&NR=1]http://www.youtube.com/watch?v=30TtbCG8C0A&NR=1[/URL
Videóval jóban el lehet magyarázni az ajtó nyitását!
Remélem ez segit mert nem találtam olyan adatott! -
#1320 Nah! Hallod olvasgattam visszafelé és megtaláltam egy baromi jó buszt a te hsz-ben...(#766) A Mercedes-Benz Citaro-ra gondolok egy félkész model volt ..azzzal van valami terved??? én nagyon élvezném??Esetleg ha tedolgozol rajta és éa kész kiadod? -
#1319 Rendben azért köszi!