4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#1398 Melyik busszal kapcsolatban?260,vagy 211? -
#1397 A kommunikáció/Action gombbal kell minden megállóban kicserélni a menetrendet, miután megálltál, kiszálltál,és odamész hozzá, mint a Free Ride-ban járatot kezdeni. A Cirle Line-UN irányban minden megállóban cseréld ki, kezdve azt, amitől a CL-nél indulsz. -
#1396 Rayden!
Segítségedet szeretném kérni, ám nem olyan nagyságrendekben...
Szóval:
A billenés gyorsaságát pontosan melyik résznél lehet a szerkezet nézetben átállítani? -
#1395 Már kérdeztem Rayden mestertől, nem kell folyton... Nem attól függően fogunk csinálni mindent, hogy mi kell éppen neked.
Amúgy mér' nem tőlem szeded a képeket?
És mé' nem '796-ot? :) -
#1394 Vicces vagy... -
Krisz995 #1393 Vkit nagyon szépen megkérnék, h készítse már el CBShez a Solaris Urbino 12-t!
-
Brad33 #1392 Van egy News Timetable nevezetű küldetés. Próbálom követni az instrukciókat, de nem sikerül a misszió (egy szerelőkocsival kell villogva járkálni). Pontosan mi a teendő? -
Brad33 #1391 Köszönöm. -
#1390 Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot, felraktam és amikor elindítom ezt írja ki:
Mi lehet a baj??? -
#1389 gy.i.k.-ban mindent megtalálsz -
Brad33 #1388 Oké köszi. És honnan tudom leszedni? Amúgy milyen javítások vannak benne? -
#1387 sorba kell feltenni -
Brad33 #1386 Pontosabban a legújabb patch érdekelne. Vagy fontos sorba mindent felrakni? (Bocs a duplapostért, kösz előre is). -
Brad33 #1385 Hali. A patcheket honnan tudom letölteni? -
#1384 hm , az alap buszon kívül a feladatokban nem lehet másikakkal menni?:) -
#1383 kösz-kösz -
SipiDani16 #1382 Sziasztok! Nekem egy olyan problámám van, hogy csinálom az egyik feladatot és az egyik megállóban 5 utas felszáll, aztán miután elindulok, az egyik valahogy "visszaterem" a megállóba és nem akar visszaszállni! Ez miért van? Segítsetek lécci! -
atiboy014 #1381 hello. új vagyok a játékban. letöltöttem a demót elakarom indítani de valami c4 hibával kivág. mi lehet ez?? előre is köszi -
#1380 Nem találom pl. a Hudson folyót! A GAMESTAR hírekben pedig írja. Az is levegőbebeszélés -
csongi05 #1379 Helló! Logitech G25 öm van, le is töltöttem a fájlt amit fenn ír, de nem tudom hova másoljam be! Tudna valaki segíteni? A magyarosítás hányadik oldalon van? a patcheket ha felrakom angol játékra ne lessz gebasz a német pacht miatt? közsi% -
#1378 Tessék itt egy kis segítség videó formájában!Remélem segít!
VIDEO -
#1377 Mi a fene?Mmmhhh,am,a texture mappában van egy wheels.tex nevü fájl,az editorban miután be töltötted a modelt,be kell tallóznod a fájl a material managerben,majd mindjárt csinálok egy videót hogy hogyan kell csinálni aztán belinkelem!De ahogy látom van ott más textúra hiba is! -
#1376 ezt hogy oldjam meg??
-
#1375 Azért Mert az angol és a német verzió is rajta van! -
#1374 Mi van becsomagolva 4.19GB-ba? Ennyi GB nem elég 2.00GB! -
Krisz995 #1373 Igen, csak az M42es utcán lehet közlekedni. -
#1372 oké és csak ez az egy útvonal van a M42?
[apro] az aláírásomban ott van hogy Jó lenne előszőr szerkeszteni, aztán bejárni egész Magyarországot. [apro]DE EZ SAJNOS NEM JÖN ÖSSZE.
-
Krisz995 #1371 Én megvettem ezt a játékot és Circle Line-UN, valamint Javits Center-UN közötti szakaszon tudok menni, a többi utca le van sajnos zárva. Tehát a dobozos játékban ugyanannyi utcán lehet menni. -
#1370 Azt szeretném megkérdezni, hogy ebbe a fórumban van olyan felhasználó aki megvette ezt a játékot? És mennyi utcával több vagy kevesebb a dobozos változat? Mert nemelyiken van egy sárga tilos jel az utca közepén. Nem lehet behajtani, de a térképen még van út. -
#1369 köszönöm, amint elmondod, hogy kell átírni a feliratokat már csinálom is:D -
#1368 1350 -
Kheb87 #1367 Abban még tudnátok segíteni nekem, hogy a buszt amit leszedtem hozzá hova kell bemásolnom és utána a játékban előhívnom?
-
Kheb87 #1366 Köszönöm szépen -
#1365 csak ezt tudom én is -
#1364 csak azt az 1et tudom ami itt van a fórumban -
#1363 Mármint a letöltés nem működik.. -
#1362 Hello ezt a buszt feltudnád tölteni valahova??Ugyenis valamiért nem működik.. előre is kösz -
Kheb87 #1361 kösuike le is mentettem :) annyiban tudsz még segíteni, hogy plusz buszt honnan lehet leszedni a játékhoz? -
#1360 közben megtaláltam -
#1359 de ha pár oldalt visszalapozol akkor van magyarosítás is
csak azt ne kérdezd hányadik hozzászólás volt mert azt nem tudom