Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
mért mit ír ki amikor elakarod menteni??
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
rakd fel az 1.2-est és utána az 1.3-as patch-t!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Azt nem tudom hogy mért nem indul nekem el a city bus simulator 2010
Mert elindítom a játékot vagy rakok freeride-t és loadingol (betölti) és még amikor tölti akkor irja ki hogy CBS Hiba vagy is hibás a játék és a haveromnak meg elindult mért nem indulhat el aki tudja az írjon plsss
és be is crackeltem. <#szomoru1>#szomoru1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A 4. küldetés végén egy újság jelenik meg és azt írja, hogy kezdjem újra ezt a küldetést. Mit rontottam el? Már 4szer próbáltam. Segítsetek, lécci!
Az segített hogy fel raktam a driver-ét.
Neked is ezt ajánlom!
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
1. beállítom az opciókban a gázpedált, ami Y axis nevet kap.
2. beállítom a féket is, csakhogy az is Y axis nevet kap és így a gázpedál mezõ üres marad...ha újra beállítom a gázt akkor meg a fék mezõ lesz üres...
Szóval a gázpedál és a fékpedál részt nem tudom beállítani mert egynek látja...
Remélem értitek...
Valaki tud segíteni?
Érdekes, viszont nincs gond a balra-jobbra fordulás bekalibrálásával..
Valaki tud segíten? :S
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
De ami a legfontosabb: megy rajta a game.
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Igen XP-m van.

Köszönöm még egyszer.
Már próbáltam grafikai finomságokat módosítani, de nem akaródzik rendesen elindulni. Valaki tudna segíteni? Elõre is köszönöm.
A free drive-ot még nem használtam😛
A billentyûk, amikkel mûködik a rámpa pedig ezek:
Rampe ausfahren Rámpa kitolása
Rampe einfahren Rámpa behúzása
Rampe hochfahren Rámpa mozgatása fel
Rampe runterfahren Rámpa mozgatása le
De ez elõtt még ezt a kettõt be kell kapcsolnod:
Bus absenken/abheben Busz süllyesztése/visszaemelése
Liftmodus umschalten Rámpamozgatás aktiválása
Aztán kiszállsz az ülésedbõl, hátramész, majd a rámpa kezelõpultjára nézve nyomkodod a gombokat.
Ne add fel, jó játék ez csak ki kell ismerni!
Az útvonal meg Free ride-ban tökmindegy, legalábbis sztem! <#smile>#smile>
Csak azt nem tudom, hogy a mozgáskorlátozottakat hogy tegyem fel!
Mert egyet nem láttam a buszmegállóba, de világított a jel, de nem sikerült pedog beállítottam!
Hátra kel menni vagy valamit meg kell nyomni?
Azért köszönöm a segítséget!!
Mert térképet it nem találok.
Engem nagyon felidegesített a játék, nincs valami magyarosítás hozzá?
Nagy nehezen kitalálom hogy kell elindulni, ajtókatnyitni, de azt már nem hogy felszálljanak abuszra!
Pls segítsetek.
1. 1.2-patch utána 1.3-as patch-t felrakni! (a GY.I.K-ben benne vannak a letöltési linkek.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Daf XF 105 CB:Bufee
lehetõleg ne szétdarabolt
köszönöm
így már megy
én ilyenkor becsukom az ajtókat és megyek tovább de azért jobb lenne ha valahogy melehetne oldani ezt a hibát
valakinek van angol verzája???? elküldehetne 1 torrentet vagy 1 linket (lehetõleg ne sok darabra legyen aprítva)
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
http://www.youtube.com/watch?v=cCNyTqr4nQk&feature=player_embedded
Azért köszi!
Nekem ugyanez van. Xp-n nem indul (illetve elindul csak töredezett lesz a kép), Win7 alatt megy szépen. Igaz még csak a demo-t próbáltam, de gondolom a teljes is megy majd.