Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Lehet jelentkezni. Aki a legtöbb szavazatot eléri az nyeri el a HG jogokat.
13 éve itt. Szép idő.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Az elsõ résznél hol kell rádiozni? narancssárga körnél?
Én már rég elfelejtettem ezt a játékot és azt szeretném megkérdezni ,hogy most módolható-e?
Vagy nem?
és utánna mivel váltok?
-N- röl-D-re kell vinni a sebeség váltott csak ki kell engedni a féket elöször!
Amikor két embert halgatunk ki a molonál igy kezdödik a videó bejátszás!
elöre is köszönöm!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
www.gphungary.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Tûkön ülök!<#buck>#buck><#sniffles>#sniffles><#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ha konkrétabb lennél megköszönném ugyanis 2 kérdésem volt nem tudom eldönteni melyikre válaszoltál.
Ja és a fizika milyen? Tûrhetõ vagy Kiváló?
eddin: nem hiszem hogy elindulna azzal.
13 éve itt. Szép idő.
www.gphungary.hu
Nekem ugyanaz a problémám lenne, mint rgidának. X1950pro kártyám van és a játék képe ilyen széttöredezett. a texturák villognak össze vissza. Lehetetlen így játszani vele. Legújabb directx, quicktime, vga driver fent. Angol 1.3-as a verziója a játéknak.
www.gphungary.hu
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Lehet jelentkezni. Aki a legtöbb szavazatot eléri az nyeri el a HG jogokat.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
Nem lehet, hogy a játék buszszerkesztõje konvertálja át magának a cuccokat?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Renault magnum http://kamionszim.hu

Majd Azért megpróbálom megcsinálni!<#vigyor>#vigyor>
13 éve itt. Szép idő.
nekem a break-re kell tennem a féket hogy elinduljon... ilyen fost
hajrá,lilák!