4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#1519 Áááá nagyon jóó,nagyon jó lett,grat!A kék megvilágítás viszont nagyon tetszik,Iszonyat jó,illik is a buszhoz!Szép munka! -
Krisz995 #1518 Tökéletes! A kijelzőkiírások sztem kiválóak, a világítás fenomenális, az ajtók összehangoltabbak lettek. Szal sztem egyszerűen tökéletes lett! Gratula! -
#1517 Igen. Szerintem tökéletesen fog működni, mert többször teszteltem, de ha valami fennakadás van, akkor jelezzétek kérlek. -
Krisz995 #1516 Akk ez már az új 1.2es?? -
#1515 Köszi :)
Most sikerült is feltölteni.
http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/
Itt letölthető (ugyanúgy, mint eddig.) -
Krisz995 #1514 Nagyon tetszenek a képek!! Sztem királyak! Remélem mielőbb sikerül felrakni a honlapodra. -
#1513 a bannerba lévő leírással rendesen müködik a g25 900°-al? -
#1512 Itt a link -
#1511 Sikerült végre összecsomagolnom a Civis 1.2-es verzióját, ám a honlapom szervere küszködik, végre felment a fájl fele, de le is akadt...
Szóval egyelőre amíg nem rendeződik a feltöltés be kell érnetek a képekkel.
http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/galeria/
Remélem tetszik. -
#1510 Sajnos minden jó dologért meg kell szenvedni, mint ahogyan ezért is. Nincs olyan program, ami hogyha beírod, hogy Ikarus260, akkor meg is csinálja magától. Elég bonyolult dolog, azért maradok - egyelőre - én is csak a festegetésnél. Szóval ne kérdezd meg havonta, mert úgysem lesz... -
robiribi #1509 Sziasztok.
Lécci mondjatok 1 egyszerű buszok készítéséhez alkalmas progi címét.
Üdv
Robi -
#1508 oké!
Szurkolunk neked,hogy sikerüljön! -
#1507 Nos megcsináltam, ám a rövidség miatt a jármű oldalának egy része fehét -> át kell szabni a méreteit. Nos, ezen pár napot fogok tökölni, mivel a Civisem csak .tex-ben van meg, mivel oda lett a gépemen minden még a múltkor. Tehát ha lesz időm átdolgozom. -
#1506 Igen,pontosan! -
#1505 Köszi a válaszokat! Tehát ugyanazt a bodytex-et kell mindkettőbe betenni attól függetlenül, hogy különbözőek a méreteik? -
#1504 Akkor majd törölje ki a házigazda ha megoldható.. -
#1503 Elkúrtam!!Nem kicsit,nagyoN! -
#1502 Jajj de mekkora barom vagyok,bocs de ebben sincs benne!Azért nem mert ugyan az a mint bodytext a DXEVO3MIDI-nek!Ugyanúgy kell eljárnod mint a midi pl a midi esetében! -
#1501 hát a tex fájlokat sajna nem nagyon lehet,
vagy csak én nem tudom hogy lehet-e!
Amúgy tessék,ha minden igaz erre van szükséged:
DX3-Evo-TGA-Texture -
#1500 Van egy jó hírem:
Ma végeztem a Civis Midi 1.2-es verziójával. Néhány újdonság van benne. Most tesztelem (értsd széjjel kockulom az agyam vele :) ), ha minden jól megy akkor holnap már letölthető lesz. -
#1499 17.99 Euro lesz a kiegészítő. -
#1498 SCS-ben 30 euró volt maga a játék. -
#1497 Nem hinném, nem nagyon lehet nálunk Aerosoft termékeket kapni, kivéve néhány Flight Sim sceneryt.
Meg mivel ez egy ADDON lesz kéne hozzá az alapjáték is, amit viszont nem árulnak. :) -
Krisz995 #1496 Az Aerosoft honlapján ki van írva az új kiegészítőnek a kiadási dátuma, ami 2010. 03. 31. A Játék címe: Regiobus Usedom (City Bus Simulator 2010) ADDON. Remélehetőleg majd itt is árulják Magyarországon! -
#1495 Embörök!
Hogyan lehet a tex fájlokat tgaba konvertálni? Mert ami volt itt linkelve TGA csomag, abban a X3EVO bodytex-e hiányzik. Ha sikerülne, kapnátok új Civist. -
#1494 Győri táblához márcsak sárga busz kellene:D -
hellcommander #1493 Helló!
Tudtok olyan linket adni ahol ezt a játékot le lehet szedni? Olyan verziót kéne ami biztosan jó a magyarítással. Ugyanis már van vagy 2 bus simulatorom, de mindegyikhez azt írja ki hogy nem található a mappában olyan file amit lemagyarítana. -
#1492 bármely 3d szerkesztő, illetve maga a játék.... -
robiribi #1491 Sziasztok
Nekem egy kérdésem lenne.
Melyik az a program, amivel lehet buszt készíteni a játéka ?
Üdvözlettel mindenkienk
Robi -
#1490 Kössz! -
#1489 Jobbulást Mester:) -
Brad33 #1488 Dehogy, nem gond. Köszi a választ és jobbulást:) -
#1487 Sajna nem tudom,majd utána nézek!
Ja és bocs hogy még csak most válaszolok,de beteg vagyok már lassan egy hete,és nem voltam gépközelben!Csak ágy közelben! -
Haulin #1486 hibíajelentéshez ezeket a fájlokat csatolja: CityBusSimulator.exe.mdmp
appcompat.txt
//lent van a quicktime7.65.17.80-s verziója// -
Haulin #1485 Nem,olyan sokat számít? köszi a válaszokat. -
gabcsi13 #1484 Letöltötted a legujabb quick time-ot? -
Haulin #1483 Köszi,a demót megnéztem a menü nem akad de nem tölti be a játékot:S -
#1482 Essetleg, de nem mennék bele spekulációba.
G25 - Driver
Amm.. WIN7 összeomlik az új driver miatt. Csak a többi OP rendszerhez ajánlanám. -
Haulin #1481 Szevasztok,a gépigény.hu-n 92%ot mutat a minimális gépigénynek,szerintetek menne? kis akadás nem számít. -
Anonymus20 #1480 Persze, említettem is, hogy kipróbáltam a g25-höz elengedhetetlen fájlt is, ahhoz kell a driver.