Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nico79
Nekem a 8.dik küldetésnél kéne egy kis segítség mert már régen játszottam vele és elfelejtettem mit kell csinálni.Mikor elterelik a forgalmat és a 4-dik utcán kéne elkanyarodnom,de nem tudom merre tovább.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

papi08
Mivel elhagytuk már a 800HSZ-t(!) és ahogy visszaolvasok van pár off HSZ.-is, ezért elkelne egy Házigazda is.
Lehet jelentkezni. Aki a legtöbb szavazatot eléri az nyeri el a HG jogokat.

13 éve itt. Szép idő.

nico79
Nem.Tele van buggal.De fent van mind a 3-patch?

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

AKKOR hibás a játék?
nico79
Elvileg igen de nekem speciál nem csinál semmit.

Sziasztok
Az elsõ résznél hol kell rádiozni? narancssárga körnél?
nico79
Sziasztok.
Én már rég elfelejtettem ezt a játékot és azt szeretném megkérdezni ,hogy most módolható-e?
Vagy nem?

és mivel engedem ki a féket?
és utánna mivel váltok?
Adtál neki gombot a beállitásnál?
-N- röl-D-re kell vinni a sebeség váltott csak ki kell engedni a féket elöször!

5 kûldetésnél nem tudnátok segiteni hogy mit kell csinálni?
Amikor két embert halgatunk ki a molonál igy kezdödik a videó bejátszás!
elöre is köszönöm!

sziasztok egykis segítségre lenne szükségem véletlenûl nem tudjátok hogy hogyan tudom sebeségbe rakni a gépet?elõre is köszi
Rayden02
Oké rendben,köcce az infót!<#eljen><#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Ott a busz mellett áll egy sofõr, azzal beszélj, mikor befejezte a mondókáját szállj be a buszba és állj ki a kocsik közül. Én a lámpáig gurultam vele, ott kiszálltam, vissza a csávóhoz megint beszélni vele, megköszöni és azt hiszem mehetsz vissza a garázsba a vontatóval.
Sziasztok. A chapter 6ot hogy a fenébe csináltátok meg? elmegyek time squarre és aztán vmi német szöveget ír ki az angol verzió. Találtam 1 buszt a közelben aminek nyitva volt az ajtaja de nem tudtam elé beállni mert állt már 1 kocsi elõtte. Ha valaki tudna postolni 1 mapot és bejelölni rajta hogy hol és mit kéne csinálni azt megköszönném.
Lejebb vettem a grafikát, ez sem segített. Ráadásul amikor kilépek belõle, akkor kiírja, hogy hibát észlelt. Itt valami más gond van. Asszem hagyom is. Azért köszi.

www.gphungary.hu

Misi az ezredes
minimum 1 hét mire meg lesz a net vagy 2, és csak utána tudom letölteni és nekiállni a fordításnak...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Rayden02
Kb mennyi idõ,még kész lesz?Csak mert nagyon jól jönne már sokaknak!
Tûkön ülök!<#buck><#sniffles><#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

papi08
igaz😊

13 éve itt. Szép idő.

Misi az ezredes
Hehe addig ne köszönd amíg nincs kész 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

papi08
Elõre is köszönjük!

13 éve itt. Szép idő.

Misi az ezredes
Ha leszedtem és kipróbáltam és meg is nyerte a tetszésem lemagyarosítom ha tudom.

remélem magyaritás is lesz a játékhoz hamarosan

Misi az ezredes
Na akkor majd letöltöm és öntöm az észt ide . 😊

kifli
a kormányra értettem, az 1.4-es patchben már kezeli a g25-öt, a fizika nemrosz, ha a többi busz szimet nézzük akkor kiváló 😊
Misi az ezredes
Melyikre válaszolod "1.4-es patchel igen"

ha konkrétabb lennél megköszönném ugyanis 2 kérdésem volt nem tudom eldönteni melyikre válaszoltál.

kifli
1.4-es patchel igen, mondjuk ahoz nem találtam cracket, illetve az angol verzió nemtudom támogatja-e, akinek angol van annak milyen verziószámú?
Misi az ezredes
Sziasztok. Még nem volt alkalmam letölteni esetleg 1-2 hét múlva. Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék a kormánnyal való irányítást támogat ja? Konkrétan Logitech G25-öt lehet használni hozzá? elõre is köszönöm válaszaitok.

Ja és a fizika milyen? Tûrhetõ vagy Kiváló?

papi08
Szigi: próbáld meg lejebb venni a grafikát.
eddin: nem hiszem hogy elindulna azzal.

13 éve itt. Szép idő.

Ez a game elindul ATI radeon 9250 es vidikarin?? Köszi a segítséget elõre is.
Intel C2D 1.86, 2gb ram és XP pro. Egy ideig általában jó szokott lenni, de, ahogy megmozdulok egybõl szétesik minden.

www.gphungary.hu

papi08
Mi a géped további paramétere(proci, RAM, stb.)?

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok
Nekem ugyanaz a problémám lenne, mint rgidának. X1950pro kártyám van és a játék képe ilyen széttöredezett. a texturák villognak össze vissza. Lehetetlen így játszani vele. Legújabb directx, quicktime, vga driver fent. Angol 1.3-as a verziója a játéknak.

www.gphungary.hu

Ha van itt moderátor akkor menjen ide legyen szives: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196626063

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

[HUN]FaTaL
Az csak egy kiterjesztés bármilyen formátumot rejthet.

http://goo.gl/gd6Zi5

papi08
Mivel elhagytuk már a 800HSZ-t(!) és ahogy visszaolvasok van pár off HSZ.-is, ezért elkelne egy HáziGazda is.
Lehet jelentkezni. Aki a legtöbb szavazatot eléri az nyeri el a HG jogokat.

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Magyarul akkor ott meg lehet nézni a modellt, csak szerkeszteni nem. Köszönkük az Infót!

13 éve itt. Szép idő.

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

A busz modell fálja .mdl counter strike-ban is ez van az ember modellnek.

papi08
Ebben lehetne is valami, de az nem csak skineket tud? Én úgy emlékszem

13 éve itt. Szép idő.

Valószínüleg hülyeséget mondok, de azért megpróbálom:
Nem lehet, hogy a játék buszszerkesztõje konvertálja át magának a cuccokat?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Rayden02
Hát az elég nagy gond!De tényleg semmi program nincs?Mondjuk a zmodeller hátha frissít erre a formátumra a jövõben!Vagy most hülyeséget mondtam?<#kerdes>

gumikacsa
Az a baj, hogy egyik modellezõ progim sem tud konvertálni abba a formátumba, amit ez ajáték használ.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Rayden02
A táblaszerkesztés meg hát...!

Rayden02
Szerintem megoldható de nemtom hogy...lehet hogy nem lenne valami szép!
Majd Azért megpróbálom megcsinálni!<#vigyor>

igen pontosan arra!

[HUN]FaTaL
Esetleg brake...

http://goo.gl/gd6Zi5

papi08
Nem tudom hogy vagy vele de, ha a breakra kell tenni a féket, akkor az jó...

13 éve itt. Szép idő.

totti10
gáz-fék pedált valaki bebirja állítani normálisan?

nekem a break-re kell tennem a féket hogy elinduljon... ilyen fost

hajrá,lilák!

kifli
az angol verzióba még mindig szarakszik a g25?
Rayden02
Melyik tipus?Az X3evo-ra gondolsz?