4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#1600 Nem,még nincs kint,majd elvileg 31-én ehéten lesz kint a letölthető verzió,és ha jól tudom német nyelvű lesz!De nemtom biztosra!
A dobozos verzió pedig majd csak július 15-ke környékén jön ki! -
#1599 Na próbálgattam,de nem megy,nemtom átfesteni!szval marad a BKV-s paint!
Nembaj ez is szép! -
tamas0713 #1598 Köszi -
#1597 http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/
Ez lene a Simulator szakosztály :) -
#1596 Sziasztok ezt az addons lehet-e már tölteni és ha igen akor linket adnátok hozzá.videoelőre is köszi
-
tamas0713 #1595 Azokra gondoltam. És van a játéknak magyarosítás? És mi is az oldalad címe? -
Anonymus20 #1594 Ez mekkora jó, gyönyörű, nagyon várom, persze csak akkor örülhetek neki, ha be tudom állítani a kormányhoz a kormányomat (logitech driving force gt) -
#1593 Szia!
Ha a DKV-s festésű buszokra gondoltál, akkor azt én csináltam, és le lehet tölteni a honlapomról úgy, hogy a busz is átfestődik DKV-s színűre. Ha erre gondolsz, akkor tudok segíteni. Amúgy hamarosan lehet majd egyedi kijelzőket rendelni a honlapomon. -
tamas0713 #1592 Üdv! A múlt héten én is beszereztem ezt a játékot. És ahogyan elnéztem a buszokat láttam, hogy magyar szöveget van a kijelzőn. És ezzel kapcsolatba lenne a kérdésem: honnét lehet letölteni a magyarosítást? -
mernokur #1591 mar honap vege van!:D -
Cs0k1 #1590 elvileg már lehet eredetiben tölteni netről
remélem hamar feldobja valaki mert már énis várom :D -
#1589 De lehet hogy átfestem erre a színre!Ez sokkal jobban tetszik!
-
#1588 Am jelenleg ezen az ikarus buszon dolgozom!Szerintem sokaknak ismerős
lehet!
-
mernokur #1587 ahogy neztem az egyik videot 7 percekbol volt osszerakva es volt 4 resz:) vagyis 28 perc durvan!azert ha igaz az jo!:) -
#1586 Mindenesetre reménykedem,de legalább a visszapillantó tükrök meglettek oldva ha jó láttam az egyik videóban! -
#1585 Elvileg nem szabad olyan rövidnek lennie,ezek a távok elég hosszúak a valóságban!Remélem nem csak 5-10 perc alatt lehet bejárni A pontból B pontig!
USEDOM
KOSEROW
WOLGAST
Ezeknek a távoknak nem szabad rövidnek lennie!
-
mernokur #1584 honap vege van!:D nem birok varni:S:) tetszik a jatek!:) amugy a videok alapjan olyan rovidnek tunik a jatek.. sztetek? -
#1583 jaa:D -
Haulin #1582 de azt már akkor kiírja mikor a garázsban vagyok és még senki nincs a buszon csak én:D várom már a kiegészítőt fincsi képek vannak róla:P -
#1581 az hogy leakarnak szállni a köv. megállónál -
Haulin #1580 szabadba nem is tudok embereket felvenni, ahol van az h mennyien szállnak fel, le, mennyien vannak a buszmegállóba az fölött van vmi stop requies pirossal felírva, az mi? meg az a baj h nemtudom merre kell menni, -
#1579 amik nem szállnak fel azok nemis mozogtak ugyanis ha mozognának minimum egy akkora gép kellene amit egy saját atomerőmű működtet! -
Haulin #1578 Segítség. Leszedtem a fél magyarosítást be is raktam működik is, csak az emberek nem mozdulnak szóval csak állnak és kész, ez lehet h a magyarosítástól van? -
#1577 Köszönöm a segítséget DKVFan!
Sikerült egy skint nekem is öszeraknom. pár kép:
-
#1576 Március van, így mostanra értettem :)) -
mernokur #1575 marc vagy apr?
-
#1574 Hónap végén jön ki. -
mernokur #1573 nezegettem ezeket a youtubos videokat!ezekszerint kijott a jatek:) honnan lehetne leszedni...:D amugy csuklos buszt is beletehetnenek:S:) -
#1572 jó kis cucc , mehetnek bele azMAN volán buszok:D -
#1571 Köszönjük! Hál' istennek lesz új busz is :)
Bár már megint Tiger's... Lesz mit átfesteni Kőrös Volánosba :) -
#1570 Na meg friss képek!Vagy csak nekem az? -
#1569 Ez valahogy sosem jön össze!
Egy pár videó:http://www.youtube.com/watch?v=zzzJazA2flo
http://www.youtube.com/watch?v=FGLzSbSbcBA
Ebben a kiegben asztán lehet repeszteni rendesen! -
#1568 -
#1567 Am bocsi,ez lemaradt!
Aerosoft.com -
#1566 Egy kis infó a közelgő kiegészítő megjelenési napjáról:
Auch ich habe mich etwas schlau gemacht. Die Boxversion von Usedom wurde vom 31.03. auf den 15.04. verschoben.
Die Downloadversion ist weiterhin verfügbar. -
#1565 Hát TGa fájlokat nem találtam hozzá!A fene se tudja hogyan kell azokat megcsinálni,no nembaj! -
#1564 Lesz mit festegetni legalább ;-)
Addig is itt van a két Civis, az új DX3EVO, illetve a hozzá igazított Midi.
http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/
Kellemes játékot! Az esetleges bugokat várom! Az új buszba (DX3EVO) felkerült egy Metrópótló járat kiírás is. -
#1563 DESIGN-X Legújabb busza:
DXN1
Egy kicsit bugos még,nem a végleges verzió szerintem!
Itt a LINK! -
#1562 Nem a .tex fájlokat kell szerkeszteni, hanem megvannak .tga formátumban is. Volt itt is linkelve. Keress vissza, vagy majd ha lesz időm megkeresem. Amúgy most folynak az utolsó simítások az új Civisen, plusz még a midin is végeztem pár simítást. Az új verziók vsz. holnap, vagy ma este lesznek letölthetők. -
#1561 tudnál nekem mondani egy ilyen .tex fájl szerkesztőt?
mert én nekem nem sikerült se a photoshoppal se a paint.net - el.