Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A busz állomásra jobbra kell menni végig majd meglátod ott lesz a busz?

mijen feladatot kell csinálnom hogy uj busztkapjak? és ha kijövök a preszobol akor mereinduljak ? 4 mission
de az a lényeg de ha az ember nem tud németül akor mit csináljon
ja bocs de aszem van hozzá vmi angol crack vagy verzió...Úgy hallottam....
De egy játékban nem az a jó ha te jössz rá a dolgokra?Ha nekem meglesz a játék akkor 100% hogy nem fogok kérdezgetni...Csak azért írom mert elég sokan szokták hogy mit kell itt-ott csinálni...Legalábbis én azt szeretem a játékokba ha nehezek😊
a második misionba mit kell csinállni ha elmondanátok azt köszönöm
de a mustangot otvan de nem tudom mit kell velecsinálni
Senkinek nincs hasonló problémája? Már Próbáltam szedni hozzá másik crack-et is, de mindenhol ugyan azt találom, és így nem túl élvezetes, pedig egyszer már eljutottam az 5. chapter-ig, de mindig újból kell kezdenem... 😞 ha valaki tud segíteni légyszi írjon
papi08
Legközelebb egy hozzászólásban írd le a problémád. Köszönjük!

A Mustang és a több busz eléréséhez végig kell játszanod a játékot.

13 éve itt. Szép idő.

németül sajnosnem tudok igy segitség kéne hogy lehet meg csinálni hogy töb buszom legyen és a mustang kocsivalmit kell csinálnom elöre is köszönöm
sziasztok
Misi az ezredes
Korai öröm valamiért nem tudom szerkesztés után menteni. Rendszer összeomlás ha menteni próbálok. Tehát Sry majd holnap még megpróbálom újra felteszem OP rendszert de nem ígérek semmit. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Mi lehet a baja a játéknak? A gond az, h ha beírom a regisztrációs kódot, utána a lastname-t nem fogadja el. (A kód jó, a lastnammel van a baj.)Minden meg van a játékhoz (rendszerkövetelmény, Quick Time, Direct X)
Vki írjon már, aki tudja h mi a baj!!! PLS!
én olyan vga izékhez nem értek de ddr2 jónak tûnt annyi pénzért xD
SZiasztok!

Nekem az angol verzió van, és egyenlõre az az egyetlen bajom vle, hogy valamiért nem tudok menteni, és hiába csinálom meg a fejezeteket, ha kilépek, utána megint elõrõl kell kezdenem.. nem tudjátok véletlen, hogy mi lehet az oka?
papi08
Köszönjük, esetleg itt is szívesen látjuk a magyarosítás linkjeit.

RS: Köszi a bizalmat😊

13 éve itt. Szép idő.

Rayden02
Szívesen!A magyarosítást pedig már nagyon várjuk!!
Am a campaign is full magyar lesz?Csak mert én még mindig nem kezdtem el!
Pedig már megígértem magamnak hogy az angol verzióban nekikezdek,de ha meglesz majd a magyarítás,akkor inkább várok megint!<#vigyor4><#vigyor3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Misi az ezredes
Nagyon köszönöm a segítséget. Eddig nem így csináltam :S

1hét kb és 50%-os magyarosítás elérhetõ a német versiohoz.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Rayden02
Így Csináltad?

<#idiota><#hehe><#alien>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

RS
Igen. 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Misi az ezredes
De én benyomom kiválasztom h a garázsból indítson és sehol nem találom a buszt :/

kifli
free ride-nál kiválasztod amelyik tetszik, majd beszállsz 😊
alapból a garázsba teszi, de lehet mást is választani (emeletes busz pl nem fér ki)
Misi az ezredes
Jah inkább arra válaszoljatok h tudok menni azzal az 5 busszal ami az 1.3-as kiegészítésben van?!

[HUN]FaTaL
De van, de nem oda írnak.

http://goo.gl/gd6Zi5

gumikacsa
Nincs erre egy külön topik? Nem itt kellene megtárgyalni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

[HUN]FaTaL
ATI HD4850

nv mostanában felejtõs.

DDR2es ram vga-n neked jó? nv 9600gt?😄 Ne ajánlj már hülyeségeket jesszusom. VGAkon minimum GDDR3.

http://goo.gl/gd6Zi5

http://www.argep.hu/product_392927.html nah pl ezen 3200ft körül van ram😊De mintha ismerõsöm mondta volna hogy itt a helyi boltba 3600 és ha veszek vidikártyát 1-2ezer ft-t elenged...😄 volt már rá példa😊Meg am is megérné a 3600ft ram 1gb-s ddr2.
Köszi szépen.Szerintem az asus éri meg legjobban 3év garancia ddr2 1gb 12ezer ft.az elsõ aszem nvidia de ott 728mb kb és talán 1év garancia 11ezerft.Mondjuk félek az asustól mivel sokan vagy az atira vagy az nvidiára szavaznak..Köszi még1x.
papi08
A DDR2-es RAm persze hogy jobb.
Visszaérve a videókártyára.
A helyedben ezek közül választanék:
1.
2.
3.

Ebben a 10-11ezres árkörben.

13 éve itt. Szép idő.

ddr2-es az jobb nem?(ram).Mondjuk a ramok azok olcsóbbak tok 1gb-s ddr2eset 3500Ft-ért.de tesóm mondja h az 512est bennehaggyuk és 1.5 gb-s lesz😛
papi08
Nekem egy ATI Shapphire X1650 Pro (DDR2 512M😎 és egy szimpla magos 2.6-os procival meg 1 Giga DDR1-es rammal kicsit szaggatott alap grafon.
Nagyon szívesen.

13 éve itt. Szép idő.

Jah bocs...Köszi szépen amúgy😊
Asus EAH4350 SILENT/DI/512MD2 HD4350...ezel menne?😊 vagy találtam egy másikat 14ezerért...Mondhuk én vidéken lakom majd megnézem a számítástechnikai boltba...ott azért jó cucc szokott lenni olcsón...de 512es-el fut ez a játék?(nem kell nekem max grafika😄)megelékszem a minimális grafikával nem akarom annyira felturbózni😊
papi08
Játékhoz általában az nvidiát ajánlák tudomásom szerint.
Nvidiából a geforce 9600 gt, azzal szépen futna a játék. Ez a kártya olyan 18 és 25 között változik.
ITT van egy jó kártya ha érdekelne.

13 éve itt. Szép idő.

egy olyan videókártya ami ezzel elég jól elfut mennyibe kerülhet?Mert ha 10-15 körül akkor lehet hogy veszek hétfõn...Ti miet ajánlanátok ati vagy nvidia?
papi08
nincs mit. de ahogy megnéztem a vaterán Nvidia 8600 GT van már 10000-ért is.

13 éve itt. Szép idő.

oké köszi.Akkor ujitok éppen itt z ideje már.
papi08
Ha megy, akkor is csak nehézkesen.
De idézet a GY.I.K.-ból:
"Mekkora a játék gépigénye?
-Minimális gépigény:
- Operációs rendszer: Windows Vista / XP / Win7
- DirectX verzió: DirectX 9.0c
- Processor: 2.0 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon MP processor
- Memória: Windows XP 1 GB , Windows Vista 2 GB
- Hely a HDD-n: 2 GB
- DVD-ROM: 8-szoros
- Videókártya: Nvidia GeForce 86xx vagy hasonló ATI-kártya

Egér, Billentyûzet
Ajánlott gépigény:
- Processor: 3.2 GHz Core 2 Duo, AMD Athlon MP
- Hely a HDD-n: 3 GB
- Videókártya: Nvidia GeForce 9800(GT) Vagy hasonló ATI-kártya"

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok

Szeretném megkérdezni 7600gt 256 ddr3 ram ezzel megy ez a city bus sim 2010?
papi08
Kösz a bizalmat RS😊

Akkor legyen, írjon egy igen-t az aki szeretné ha lenne a topiknak HáziGajdája és az én lennék.
Ha mást szeretne a "trónra" akkor azt írja hogy "HG:és a jelölt neve"!

13 éve itt. Szép idő.

köszi megprobálom
nico79
Mission 1
Elmész a szerviz autóval ahol van a buszvégálomás.Ha azon a felén hajtasz ki ahol van a szerviz autó akkor jobra és az ut végén balra.
Egészen a 4-sávos úton mész.
KB:. 3-4 utcára balra lesz egy busz.Oda kell eljutni.
Azért írom így mert nem jut eszembe a térképen a nevek.
Amikor megtalálod a buszt akkor oda mész és elkezded rádión hívni (ami alapban az F-G billentyû) a központot,de senki nem felel.Elmész vissza a garázsba.Beszélsz az emberkével és utána vissza mész ahol megtaláltad a buszt.De akkor már eltûnt.Megint rádiózol a központba és megtudod,hogy ki vitte el,majd vissza a garázsba.
Elsö rész vége

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

RS
Szerintem jó lenne ha most már betöltenéd a HG posztot. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Misi az ezredes
😊 Én is arra lennék kíváncsi a másik amit tudni szeretnék az az hogy az 1.3-as frissítésben ugye van 5 busz ezeket ki lehet szabad vezetésen próbálni. De egyszerûen nem megy nem találom egyiket sem valaki segítene ha tud? Köszönöm elõre is.

Sziasztok
Valaki legyen szives mondja már meg , hogy a MISSION1-ben mit kell csinálni?

KÖSZI
Mi lehet a baja a játéknak? A gond az, h ha beírom a regisztrációs kódot, utána a lastname-t, de nem fogadja el. (A kód jó, a lastnammel van a baj.)Minden meg van a játékhoz (rendszerkövetelmény, Quick Time, Direct X)
papi08
Új banner köszönjük: berczely-nek!

13 éve itt. Szép idő.

nico79
Tévedsz.Nekem nettrõl leszedet de német.
Semmi bajom vele.
Felrakok hozzá még egy quick timet és egy direktX-et
Ja és a 3db patchet.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

de a tiéd erdeti mert az egyik haveromtól kaptam kölcsön
nico79
Nekem nem kér semmit.Feltelepítem és crack.Ennyi.
Van fent valamilyen patch?
Mert az 1.4-es verziohoz kér ilyet.