4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
landwir #1842 hy all valaki tudna erről adni egy linket honnan tudom letölteni ezt a ki egészítőt cbs-addons -
podorHUN #1841 jo pl a stam accom se a dirt 2 se a gta se a windowsloive accot (és még sok online game eredeti) ieneket nem adnék meg tulsok játék van hozájuk és azok online de ezt nem éreztem olyanak :-/ nem tudom megértem ha senki nem teszi fel sehova ezért haragudni nem lehet mert hát vegyem meg :-) csak azért meg kérdeztem hát ha :-) -
#1840 Hát, nekem nagyjából minden szoftverem eredeti, a játékaim is, tőlem is volt már, hogy kérték kölcsön, én még soha nem adtam, sme magát a progit, sem a kódot. Szerintem nem egészséges. -
podorHUN #1839 na a nap hülye kérdése de pl én az alapot az aerosoftrol vetem meg és már nem egy barátom nak és másoknak meg adtam a cd keyt meg ienkor egy email cim is kell szoval azt is tehát aki meg vete a kieget nem akrja megosztani mert ara most nincs keret ??? multizni ugy se lehet vagyis a németek tudnak valamit de az mindegy szoval anyira nem fontos az a cd key ???? kösz a válaszokat """" tudom csak én vagyok ien hülye """
(vagy együt érzö ) -
#1838 A 42-es utcán vannak végig a megállók, kivéve amikor a Javits Centerhez/től mész, ekkor ott kell lekanyarodni. -
#1837 Forgunba beszáll, minden megállóban kiszáll, majd az interaktív gombbal kicseréled a menetrendet. -
#1836 Meg még az, hogy elkezdtem azt a feladatot, hogy új menetrendés akkor ott az elején dumál nekem egy hapi... és utána mit kell csinálni?? mert se egy nyitott ajtóju busz amibe belehetne szállni vagy valami. A hapinak nem lehet visszaszólni. Ilyenkor mit csináljak? -
#1835 Hello! Bocsi lehet hülye kérdés de, hogyan tudom, hogy egyik megállóból hova kell mennem??? Mert a térkép nem jelzi ki a megállókat. Légyszi válaszoljáto meg ezt hülye kérdést. Előre is kösz! -
Blackdog #1834 Egyszer majd biztos...
Jelenleg csak az 1.4-es patchel megy, amihez még nincs törés. Reméljük minél előbb lesz már... -
Brad33 #1833 A kiegészítő ugye fog menni nem eredeti játékkal is?(: -
kitt2000 #1832 Próbáltam de nem sikerült kicserélni a hangot!
Nem tudnád majd eszt a változattal feltölteni!
Ha nem baj! -
deutsch96 #1831 Hello. Nem tudjátok hogy honnan tudom letölteni az usedom-ot? -
#1830 Köszi :)
Asszem lesz elfoglaltság a hétvégére, megpróbálkozok valami Solaris féleséggel :) -
podorHUN #1829 igen stim minden de lila a belseje a busnak és még mindig pityeg :-(
de az elsö tip jovolt ....GYORI volt a mapám neve XD -
#1828 Am még pontosabban így kell lennie:
Data/Games/userData/vehicles/Ikarus260.06.GYOR -
#1827 Akkor valószínű hogy valamit nem jól csináltál,fontos hogy a mappa neve megegyezzen a ikarus260.06.GYOR névvel!Szerintem nézd meg újra a mappa nevét! -
#1826 Nincsen harag!
Ha régi hangokat szeretnéd,akkor importáld újra ez a Stringtable fájlt,az import mappát keresd meg és abban hozz létre egy mappát ikarus260.06.GYORnéven,ebből a mappából importáld!
Ha mindent jól csináltál,akkor már a régi hangok lesznek! -
podorHUN #1825 egykis segitséget hadkérjek ezel a buisza mert bemásolgatam de biztos valamit valahova nem vagy risz helyre mert nekem rontja a busz belsö texturáit és a hang is mesze van mindentöl szoval csak pityeg ????? elöre köszönöm a segitséget -
kitt2000 #1824 -Lenne egy kérésem lehetne hogy a busz hangja lehetne a régi mert szerintem hangos!:
-Észre vettem egy hibát hogy az első ajtó nagyon ki van engedve és nem lehet látni a hátsó ajtón lévő leszállókat ez hiba?
Remélem nincs harag!
Egyébként nagyon szép!
-
#1823 Parancsolj: Link -
#1822 Hol van a leírás? :P ;-) -
#1821 Virtualbus játékhoz voltak elkészítve, onnantól át lett konvertálva, van hozzá leírás ha érdekel valakit -
#1820 Köszi :)
A honlapodon található (nagyon szuper) buszokat konvertáltad más programból, vagy a CBS-hez "raktad" össze? -
#1819 Nem, 1,3-as az is -
#1818 A SKIDROW verzió mit takar pontosan? Az 1.4.1? -
podorHUN #1817 térkép a maphoz amit kem001 oldalán találtok -
deutsch96 #1816 Hello! lehet hogy hülye kérdés de hogy lehet mappából fájl csinálni? -
Blackdog #1815 Egyszer már elmondtam, hogy mi az új elérhetősége, csak éppen rá se pipált se a házigazda, se senki.
Tehát a billentyűzetkiosztás:
http://cellosion.net78.net/Files/CBS_2010_Billentyu.pdf
Legyen szíves valaki javítani a bannerben is! -
#1814 Billentyűzet kiosztás -
Roland3 #1813 Sziasztok!
De nekem ez jön be http://www.bigblackdog.extra.hu/CBS2010/CBS_2010_Billentyu.pdf -
#1812 Fent a bannerben ki van írva, hogy billentyűzetkiosztás :) -
Roland3 #1811 Sziasztok!
Valaki eltudná mondani a billentyűzet kiosztást? -
#1810 A felkiáltójel nem kell!
Így legyen: -
#1809 A fene,rosszul csomagoltam össze,bocsika mindenkitől!
Ez legyen a Mappa neve ahová kicsomagolod:ikarus260.06.GYOR!
Ha minden igaz utána már jónak kell lennie! -
Haulin #1808 a new yorki sincs eltüntetve, csak nagyon elvan dugva, kilehet azt szedni csak nem 1 fájlból áll a map mint pl a pttm-nél, hanem többől. -
Krisz995 #1807 Nálam nem lett jó a busz. Amikor bejön ilyen zöld-lilás pontok vannak az ajtók helyett. WinRAR-ban is úgy jön le, h van 1 sound mappa, 1 texture, 1 külön kicsomagolásra váró, és utána még mindig vannak mappák. Hogyan kell sorban kibontani, h jó legyen?? -
robiribi #1806 ja, és magyarítás hol van ?
-
robiribi #1805 ok, köszi
-
#1804 Töltsd le a patcheket/javításokat,és telepítsd szépen sorjában fel!
Utána már lesz veichles mappa! -
robiribi #1803 Nekem nincs Vhecles mappa :(
MIt tegyek