Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Persze!<#vigyor3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

papi08
Bekerült egy új banner!
Igaz saját készítés, de talán jó lesz😊

13 éve itt. Szép idő.

HAJDÚ VOLÁN festést megengeded megcsinálni rá?
DKVFAN szivesen megcsinálná!

Rayden02
Semmi gond!
Amúgy csak próbálkozom!Valamikor sikerül,valamikor nem,amúgy a hibákat amit felsoroltál ezekrõl nagyjából mind tudok,kivéve egyet,az hogy a hátsó ajtó felugrik!<#wow2>A többit hibát már rég kijavítottam volna ha tudnám,vagyis hogy ha rájöttem volna hogy hogyan is kell!
Az elsõ hiba amit mondasz aszt sajnos csak úgy tudnám megoldani,hogy át mennének rajta az emberek!(Az meg ugyebár hogy nézne ki!)félre tolni meg már próbáltam(A 211-nél bevált),aszt sajnos meg nem lehet,mert akkor az összes korlát ami a buszon van azzal együtt tolódna el!A második hiba meg hogy állandóan nekem jönnek,na eszt sem vágom!<#wilting>1szval tényleg nagyon nehéz ez!Az editoról meg csak annyit,hogy iszonyat Süt a procim tõle egy idõ elteltével,63-64 fokosra is felmegy!,annyira húzza!
Na de ez már mellékes,és off szagú!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Teszteltem az új ikarus 260.ast!

Tényleg van mit javitani rajta!

Én ezeket a hibákat vigyeltem meg!

-Az emberek az elsö ajtónál beragadnak lehet egy kicsit kijebb tenni az ajtót vagy a korlátott kénne eltávolitani!
-A lámpánál neked jönnek állandoan lehet hogy egy kicsit hoszabb a busz az eredetinél
(Eszt vigyelembe kénne venni a készitésnél)
-a hátsó hajtó leszálláskor felugrik de lehet ez a eredetinél is jelenkezik.

-ESZT NEM AZÉRT IRTAM HOGY HIBÁT KERESEK BENNE CSAK A JAVITÁS ÉRDEKÉBEN OSZTOTAM MEG!
-ÉN MÉG IGY SE TUDTAM VOLNA ELKÉSZITENI!!!
-EZÉRT ELNÉZÉS KÉREK A KÉSZITÖTÖL!!
-TUDOM HOGY MONTAD HOGY VAN HIBÁJA NEM VÉGLEGES!!

kenyboy
Csövi! egy kérdésem lenne ey buszt szeretnék betenni de sehogy sem meg :S valaki segítsen legyenszíves!!!

dkvfan
Ha a kollega belegyezik, megpróbálhatom szépen lassan. Viszont a Midinek készítek egy HV helyi színtervez változatot.

dkvfan
Igen, pontosabban nem. Szóval debreceni színekben indulok, ám Hajdúszoboszlón tanyázok.

Ez akk nagyon kár.
Egyik ismerõsöm állítólag utánanézett kinti fórumokon,õ mondta.

Hát ez szomorú! Biztos, h nem tudja kezelni??
Hali
Úgy hallottam a játék nem kezeli a csuklót.

Laaccoo
Hello! Letöltöttem kipróbálom,felrakom,elindítom. Odamegyek Jackhez megnyomom a J-t semmi utánna átteszem egy másik gombra akkor sincs semmi. Hogyan tom mûködésre birni hogy reagáljon? Végignyomkodtam a bill. egyik gombra sincsen semmi.********* Mit tudok csinálni?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

longhaul

OMSI FOREVER!!!

Ilyen szinre gondoltam!
HAJDÚ VOLÁN festés!

Esetleg ez is össsze hozzható egy kis átalakitásal?
Ha lenne hozzá kedved valakinak esetleg!

Bocs a sok képért!

2-0-2-0-ás ajtóképlettel, ugyan ilyen festéssel.
Köszönöm a Letöltést!
-A HAJDÚ VOLÁN festést készitenék rá engedélyeznéd?
-Dkvfan esetleg elválalnád a HAJDÚ VOLÁN festését?
-Olyan jó sikerûlt az elözö és gondoltam elkészitenéd a régi debreceni festéssel is?
-Várom a válaszotokat elöre is köszönöm!

-Várom a másik változatátt is ha lehet kölön szerepeljenek már a játékba!

Vki esetleg nem készítené el ezt a buszt?
gerypapa95
szép, te is debreceni vagy ?😊

&#9733; G E R Y &#9733;

kuzco007
nem értem:S az editorban a busz textúrái között a kék ikarusét találom, sárga volán textúra nincs is benne és az ülések kapaszkodók sem a volánosok...mégis a busz, vhonnan veszi ezeket a textúrákat csak nem tudom, hogy honnan:S megtudnád csinálni az eredeti BKV buszt nekem és azt belinkelni? mert ehez nem értek, hogy csináljam vissza azzá amit én kértem tõled😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Rayden02
Hát ez nem!Esetleg keress egy skidow mappát,ha van,abban kell lennie egy cbs.exe fájlnak,felülírod a régit vele,és kész is van!DE ESZT INKÁBB AZ OFF TPICBAN KÉRDEZD,SZÍVESEN SEGÍTEK!DE NE ITT!<#ejnye1><#vigyor5>

longhaul
http://www.free4rapidshare.com/city-bus-simulator-2010-new-york/ Itt töltöttem le. Ez nem eredeti?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
A fórumon töltöttem le? Az nem eredeti?

OMSI FOREVER!!!

Rayden02
A fõmenüben persze!

Rayden02
Miért nem lenne 1.3as verzióban?Nyomj egy Ctrl+N-t!!<#vigyor4>

Rayden02
Ha nem eredeti,akkor nem tudod!

longhaul
HA 1.4.1-ben van, az csa registrálni kell , , csak hol???? .. <#help><#help><#banplz>

OMSI FOREVER!!!

kuzco007
jók lettek a színek😊 am editorom nincs, mert az csak az 1.4.1-ben van, de a crackre várok már mióta...😄

longhaul
Dieses Programm benötigt eine Online Aktivierung zur endgültigen Freischaltung. Für diesen Vorgang wird eine aktive Internet-Verbindung benötigt. Um den Vorgang nun zu starten, betätigen Sie bitte den Online-Registrierung-Button.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Installáltam mert lefagyott a játék. Hol kell regisztrálni ? Mert kér valamilyen serialt? (Az aerosoftnál nem találtam ahol regisztrálhatnék,

OMSI FOREVER!!!

Rayden02
Ja amúgy a textúrák jók lettek?Úgy értem hogy nem lettek a textúrák zöldes-lilás színûek! <#szomoru1><#vigyor5>

Rayden02
<#hehe>Elvileg az editorban Visszalehet állítani a színeket!<#zavart2>

kuzco007
miért lett sárga? én kék bkv buszt szerettem volna, nem volánozniXD

longhaul
Amikor elinditnám a busz, akkor a kép összemosódik. Mit töltsek lw? Az angol patch teszet be neki?

OMSI FOREVER!!!

kuzco007
köszönöm szépen és sajnálom!😊

Miért megy ilyen rohadt lassan a szerviz kocsi? Valamit nem lehet csinálni, hogy gyorsabb legyen? A busz viszonylag gyorsan tud menni, ezért is fura!

Rayden02
Elnézést ez nem az a busz!
ez lenne az:http://i50.tinypic.com/2d6vc4p.jpg
De ha nagyon kell akkor tessék,feltöltöttem neked!
De elõre szólok,hogy vannak még nem tökéletes!

Ikarus 260.46

Rayden02
Meg amúgy már meglett változtatva erre:

Tessék már finomabban beszélgetni,nem kell ez a stílus...

Rayden02
Én is a buszra,gondoltam,azért mondtam hogy sehonnan,mert még nincs kész!Láthatod,hogy csak képek vannak róla,link pedig nincs!<#idiota>

kuzco007
én tök normálisan kérdeztem és a buszra gondoltam, nem a játékra...jó, hogy megcsinálod magadnak a buszt, de nem prezentálod a topikban, akkor meg képeket se rakjál róla faszfej!

dkvfan
Kérdés? Kijelentés? Esetleg felkiáltás?
Amúgy az 1.3-as patch teszi be az új buszokat.

longhaul
A Patchek mit javítnak.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Ha eltöröd akkor van ... Nem tudom .... ...

OMSI FOREVER!!!

hali. kérdésem az lenne hogy az 1.4.1 patch-hez van már törés?
Na de jó! Már várom, h kész legyen!
kenyboy
Csáó. nekem az angol verzió van meg..tudna valaki segíteni hogyan-mi módon tudok beszállni a buszba? Elõre is köszi!

dkvfan
Készül a Civis 1.1-es verziója. Többek között az ajtó csukódás összehangolása, csak az egyik szárny nyitva tartása, illetve a már korábban beígért kijelzõ csomagok is biztosan benne lesznek a megújult világítással együtt.

csige791
Sziasztok!
Én vagyok béna vagy tényleg nem lehet normálisan megcsinálni, hogy G25-el játszható legyen? Leszedtem a profilt a banner alól, de tök szar. Van valami megoldás vagy maradni kell a bill.-nél ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .