Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia
Köszönöm a segítséget, de valamiért nálam nem akar jó lenni. Kiválasztok egy útvonalat, és kinyitom F5-tel az elsõ ajtót annyira, hogy be tudjak szállni. Majd nyomok 1 T-t, és egy e betût, hogy elinduljon a busz. Majd ezután kiveszem tab-al a féket, és majd berakom D-be, majd üresbe és járatom a motort, de hiába, mert egyszerûen nem bírom az ajtót becsukni. Van a digitális kijelzõn egy olaj jelzõ, alatta egy csík, ami úgy néz ki, hogy végig ért, de mégse jó, F4-el, a busz magasságát tudom állítani, de az ajtó nem mûködik. Ebben még tudnál segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Köszi szépen, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
jutiput
Szia! A mûszerfalon van a zöld színû digitális kijelzõn a nyomás jelzõ , egy fekete csík indul el jobbról balra és ha nyomod a gázpedált üres járatban, akkor hamarabb, egy-két perc alatt feltöltõdik! És utána megnyomod az F5-ös billenytyût, akkor simán befog záródni és utána már nem lesz vele gond! Addíg, amíg töltõdik a tartály, legalább van idõd ismerkedni azzal, hogy milyen billentyûre mit reagál a busz! Szívesen segítettem! Üdv.

Értem, köszönöm szépen, sajnos most nem tudom kipróbálni, mert nem jó a gépem, talán majd jövõ héten. Egyébként a tartálynak mennyi idõ kell, mire jó lesz, mert próbáltam úgy is, hogy járattam a motort pár percig, de az ajtó akkor sem volt jó. Nagyon szépen köszönöm a segítséget
jutiput
Szia!
Akkor tudod nyitni és zárni az ajtókat, ha megfelelõ a nyomás a lég tartályban, amit a játék rosszul jelez, mert olajnyomás mérõt rajzoltak a készítõk, de az szerintem , a levegõ tartály nyomást jelzi! Tehát, ha a nyomás jó, akkor az F5-tel nyitod és zárod az elsõ ajtót és az F6-tal pedig kezeled a hátsó ajtót! Oké? Üdv.

Szia
Köszönöm a segítséget, még egy olyan kérdésem lenne, hogy az ajtókat hogyan kell becsukni? Mert amikor oda érek a busz elé, akkor F5-el ki tudom nyitni az elsõ ajtót, de hiába nyomok bár milyen gombot nem tudom bezárni. Esetleg kell hozzá valami plusz gomb is? Elõre is köszönöm a segítséget.
jutiput
Szia "petyko19" ! A játék elején még csak egy busszal tudsz menni, amit ad neked a játék! Ez karrier módos játék és pénzt kell gyüjtened ahhoz , hogy más buszokat illetve villamosokat vegyél, azon a helyen, ami a térkép bal szélén kis zázlóval van jelölve! Ha elmész oda a kocsiddal, akkor ott megláthatod a többi jármû árát, ha bemész az épületbe és közel mész az ott kiállított jármûvekhez! A buszt úgy tudod elindítani, hogy kioldod a féket , megvárod a teljes olajnyomást, becsukod az ajtókat és sebességbe teszed a váltót! Ha gondod van még akkor írjál és segítek! Üdv.

Sziasztok
Van egy olyan gondom, hogy letöltöttem a Bus- Tram- CableCar Simulator-t, és nem igen tudom, hogy mit kell csinálni. Azt még értem, hogy a kocsival elindulok, és elmegyek a közelben lévõ busszal jelölt helyre, még az is oké, hogy ott egy pasira rákattintok és kijelölöm, hogy milyen útvonalat csináljak. Utána nagy nehezen rájöttem, hogy az F5-el tudom az elsõ ajtót kinyitni, ahhoz, hogy betudjak szállni a buszba. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet elindulni a busszal, mert elindítom a motort, kiveszem tab-al a féket, de nem indul el. Mit nem csináltam jól? Illetve csak 1 busszal lehet menni a játékban, mert nekem csak 1-et enged. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, és köszönöm elõre is a segítséget.
akos25
Helló mindenkinek! Nem túl rég kezdtem el játszani a Bus Simulator 2012-vel, és tegnap este feltelepítettem az 1.3.1 és 1.3.2-es patchot hozzá, és ha elkezdek játszani, néhány perc játék után lefagy a cucc... Valakinek valami hasonló problémája volt-e már? Patchok elõtt ezt nem csinálta... Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv!

Zsolteen! Nagyon köszönöm a segítségedet!
Zsolteen
Ha azt írja hogy invalid akkor azt a msáik gombot nyomd a legszélsõt (jobb oldalt) azt hiszem a RENT gomb mellett..

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Bus Simulator 2012-ben, amikor a jegykiadás során INVALIDE szöveget ír ki, vagy az utas bármilyen jegyet kér és piros marad a kiírás mi a teendõ? A választ elõre is nagyon köszönöm!
Igen,tudom amúgy nagyon örülnék neki ha az European Bus Simulator optimizáltabb lenne és szaggatás nélkül futna. 😊)))) De ez szerintem úgyse lesz. 😞 Bár majd meglátjuk. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

üdv srácok! egy kérdésem lenne hogy kell beállítani a kasszát?😄
Mivel az is,de ez már ki lett tárgyalva.

A European Bus Simulator az angol nyelvû verziója lesz a Bus Simulator 2012-nek.

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Ez hogy jön ide ? Nem a buszosról volt szó ? 😄
Amúgy meg: Május 25. 😊
Bár a képen ami van az a Bus Simulator 2012 -nek néz ki. :S

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

jutiput
Szia, megpróbálok segíteni! Amikor bemész a garázsba, baloldalon a falon látsz két táblát, az elsõnél kiválasztod a buszod típusát, a másodiknál megkapod a kódod, ill. a buszvonalakat és azoknak a kódját . Az elsõ kódot jobb, ha jól megjegyzed, mert majd mindíg ezt kell beütni a jegykezelõ kütyibe. És a kiválasztott járat számot is ide kell beütni. A járatokat a második táblánál tudod kiválasztani vagy az F7 gombbal! Ha még kell segítség, akkor írjál! Üdv.

Gab920926
Sziasztok! többször próbálltam már játszani busz szimulátoros játékkal de 1 dolgot nem értek: http://www.youtube.com/watch?v=PJquZjtN0B4&feature=related

a videó elején indulásnál mikor beírja a számokat a gépbe mi szerint írja be? gondoloma z útvonalhoz kell de honnan veszi vagy nemtudom nem értem 😊

Május 25. a Scania Truck Driver megjelenési dátumaitt
Én is ilyen egészen hónap elejei dátumra emlékszem azért kérdeztem!<#violent>
Hát valójában amit ki tettem linket oda az is van írva hogy 4. de másik oldalon azt olvastam hogy 25. akkor most hogy van vagy ezmiez ? 😄D

Igen, de nem úgy volt, hogy 4-én jön ki?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Nem ez az ?
European Bus Simulator

Ha minden igaz akkor Május 25-én jön ki és azt hiszem hogy a borítót le cserélték. 😄

Mihez jött kiegészítõ és mi a neve és mi van benne?
Na kijött az új kiegészítõ. Próbálta már valaki?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Üdv! Megpróbáltam de nem lehet egyiket se cserélni. A buszban pedig még a piros lámpa se világit ami azt jelezné hogy nincs fent az áramszedõ. Az aksit meg teljesen nullára le let szivva tehát megmozditani se birom hiába nyomogatom az "e" billentyût nem történik semmi. Nem lehet valahogy mûszaki mentést vagy segitséget kérni?

Ha a helyén az áramszedõ és mégsem megy elõször nézd meg hátul a biztosítékot,ékszíjat ha az is rendben van,és mégsem megy "kapcsold ki" és indítsd újra a buszt!<#smile>
A "felújított" 2008-ra<#nevetes1>
Üdv! Ha a Bus- Tram- CableCar Simulation-be lemerül a trolibusz aksija akkor mit kell csinálni hogy újra tudjak vele közlekedni? Mert az áramszedõt visszakötöttem a felsõvezetékre de igy se tudom beinditani.
Válaszokat elõre is köszi!

jutiput
Szia! Melyikre gondolsz?

Sziasztok!
Mi van az "új" játékkal?<#nemtudom>
jutiput
Szia"Apokalipto"! Jó lenne ha nem idézgetnél az írásaimból vagy ha idézel, akkor a teljes írást idézd, mert én csak a játékra értettem azt, hogy " csak mész körbe, körbe , mint egy hülye, cél nélkül" ! Sajnálom, azt az ember, aki a valós életben is csak így tesz és nincs célja! Sértõnek találom ezt a fajta idézgetést!Tudtommal én nem bántottalak meg semmivel, és ezért elvárom, hogy Te se tegyél így! Üdv.

Köszönöm szépen, most már fut, már csak egy olyan kérdésem van, hogy a jegy kiadás az hogy van? Kiírja nekem, hogy
Verspatunk: 1022
Normal
vom fahrgast 5.00
fahrgast erwaret 5.00
Azt értem, hogy normal jegy, az meg is van, de utána mit kell beírni, mert a normál jegynél a gép kiír négy plussz jelet, majd - 1.80, és akármit írok ide, és nyomtatom ki a jegyet az utas nem megy el. Mi a teendõ?
Olvasd el a #3931-es hozzászólásomat.

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Sziasztok!
Még új vagyok és ezért szeretnék kérni egy kis segítséget tõletek.
Az a problémám, hogy feltelepítem a bus simulator 2012-t, és amikor indítanám a játékot azt írja ki, hogy a játékot nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen, majd ezután pedig azt, hogy unable to load to game module. Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt hogyan lehet orvosolni, az probléma, hogy nekem xp-m van?
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, és köszönöm a segítséget.
A való életben is mész körbe körbe mint a hülye, cél nélkül...
Kijött a Bus Simulator 2012-höz az 1.3.2-es frissítés. (telepítéshez szükséges hogy fel legyen rakva az 1.3.1-es is)

Más: A visszapillantó tükröket hogy lehet mûködésre bírni benne? Nekem nem mûködnek..
FaceNoTrackIR.webkamera.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Nincs annyira sok gond az AI-val és vannak küldetések néhány pályán.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Ismerem,játszottam már az OMSI-val, ha jól emlékszem ott is AI közlekedésével elég sok gond van,valamint ott sincsen karrier mód!<#integet2>
gumikacsa
Lehet, ismered, de ha nem, ajánlom figyelmedbe az OMSI-t. Az azért jelenleg az összes buszos/kamionos játékot kenterbe veri, fizika, és irányítás terén. Sõt, talán még billel is a legkezelhetõbb, kormánnyal pedig abszolút a legjobb.

Ezekben a játékokban fõleg az zavar, még kormánnyal is, hogy nem szeretem, ha nem látom, mit csinál a jármû fara. A tükörbe, meg oldalra pillantgatni meg elég macerás, bár erre is lenne megoldás. TrackIR, de sajnos baromi drága, annyit nem ér.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nem kell a bill.-re kenni,az a baj hogy ezek a szimulátornak kikiáltott programok közelében sincsenek a valóságnak 1-2 kivétellel.Valamint a monitor elõtt üve nem érzi az ember az autó mozgását fizikai értelemben.Így igen sokat kell hajtani a 'semmiben ülve' mire kitapasztalja az ember mikor mit csinál a program.Valódi volán mögött ülve fél óra elég ehhez!Üdv!<#wave>
jutiput
Szia "TANKER" ! Ha leírnád , hogy mit csinálsz , mire kattintasz, amikor hibát ír ki, talán van megoldás! Eddig ment a játék rendesen, vagy az elejétõl kezdve hibát jelez? Üdv.

jutiput
Szia György az én nevem pedig Laci, a " jutiput" a feleségem beceneve! Üdv.

Tanker56
Hali!
Rég voltam már erre. 😄
Lenne egy kérdésem: Ha érvénytelent ír ki a jegy eladásnál mit cisnáljak?😄

Köszönöm!Hát még én hogy sajnálom,egyébként a nevem valóban györgy,nem kamu nicknevem!<#wave>
Szívesen! <#pias>

Szia mojorisin!Fut a játék! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
jutiput
Szia, " gyuri35"! Kérlek, fogadd együttérzésemet! Nem tudom, hogy miért vagy rokkant, de nagyon sajnálom!!!!! Üdv!

jutiput
Szia, "gumikacsa" ! Bocs, hogy zavarlak, de nem értem, hogy miért nem tudtad mozgásba hozni a buszt! Tök egyszerû, csak követni kell az instrukciókat és suhan a busz , mint az álom! Sõt , még a kormányt is lehet használni, mert benne van a játékban a lehetõség, csak kormányt kell megfelelõen telepíteni a gépre és felfogja ismerni a játék! Hidd el nekem, mert én is hetekig vacakoltam a kormányommal és végül rájöttem, hogy mi a baj! Persze, maga a játék, valóban nem nagy szám!Ha tudok segítek neked a késõbbiekben, hogy hogy kell játszani vele! Üdv.

gumikacsa
Hát, jóval komolyabb múltad van mint nekem 😄 Bár az MH-nál a DAC665T-hez nekem is volt szerencsém Savariaban.
Akkor kenjük a dolgot a billentyûs vezetésre 😊

Renault magnum http://kamionszim.hu