4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#4034 Sziasztok!
Ha valakit érdekel, már megjelent a " Bus and Cable Car Simulator" magyar nyelvü kiadása az " 576" üzletben! Üdv. -
gyuri1995 #4033 Hello. A City Bus Simulator 2010-hez a Novabus LFS-t honnan lehet letolteni?? Kijott mar 2 eve, de akkor fizetős volt.
http://www.youtube.com/watch?v=ZLv2yTwnbr8 -
#4032 Szia! Nem igazán értem, hogy miért nem volt jó a mentéssel kapcsolatos írásom, mert nálam változatlanul úgy működik a mentés, hogy csak a teljesen elvégzett feladatot menti el a játék és úgy lehet anyagilag gyarapodni, napról napra! Valami nagy baj lehet nálad , ha ez neked nem így működik!A kép kissebítésére pedig szerintem nincs mód, csak éppen hogy egy kicsit ugrik össze a kép ha másként állítod be a grafikai baállítást.Üdv. -
lacy666 #4031 nem volt jo de elöre meg köszöném ha segitenél -
#4030 Szia "lacy666" ! Ha valaki segít neked, akkor azt illik megköszönni, vagy esetleg nem volt jó, amit segítettem a múlkor!?Üdv. -
#4029 Szia! A kéziféket úgy tudod kiengedni, hogy lenyomod a " Backspace" billentyűt és nyomva tartva rányomod az " Insert" billentyűt és kész! Sebességbe pedig a " Lefelé nyíl+ Page Up " billentyűkkel tudod tenni a járgányt és " D" -be ( automata váltóval) tudsz menni! Remélem, hogy tudtam segíteni!Üdv. -
lacy666 #4028 sziasztok valaki tudja hogy tudom kicsire veni a képet a bus and car simulatorban?, -
bubu35 #4027 sziasztok v.ki megtudná mondani hogy hogy kell a bus szimulátorban el indulni mert akár hogyan próbálom nem meghát nicht verstehe deuts az a problémám hogy a kézi féket nem tudom használni help
elöre is kösz mindekinek -
joccy #4026 Nem módosítottam semmit. Előtte az ATI frissítette magát. Előző este még játszottam rajta, rendben volt. Már próbáltam az újratelepítést is, de akkor sincs változás. -
hungaryws #4025 Valamit módosítottál rajta? A patch-ek feltelepítetted? (Ha egyáltalán vannak hozzá) -
joccy #4024 Hungaryws és Brad33 köszönöm a kisegítést! Szóval valakinek valami ötlete? -
hungaryws #4023 tehát a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játékba szereplő emberke készül a háborúra. -
Brad33 #4022 ... tehát a kép. -
Brad33 #4021 Rossz a linked!
Íme a kép:
-
joccy #4020 Sziasztok!Eddig tökéletesen működött a játék, most az alábbi két képet kapom minden egyes betöltés után. Valakinek volna valami ötlete? Előre is köszönöm!KÉPEK a hibáról -
#4019 Köszi! -
mojorisin #4018 Visual c++-t letölteni, telepíteni és már megy is.
Visual c++
-
mojorisin #4017 Talán a menübe be tudsz majd lépni.. nagyon optimalizálatlan a játék.. -
#4016 Üdv!Szerintetek a Bus and Cablecar simulator elmegy egy 3.2 ghz-es 1 magos Celeron procin?Nagyon fontos lenne... -
gyuri35 #4015 Köszi!A megjelenésre voltam kíváncsi,mivel már a sokadik megjelenési dátumot is átléptük! -
#4014 Heló! Szerintem, ha ennyi baj van ezzel a játékkal, akkor érdemes lenne megvárni, hogy megjelenjen az üzletben, mert az magyarul lesz és talán még örömünk is lesz benne! Csak egy kis türelem és egyszercsak kapható lesz!Üdv. -
Brad33 #4013 Bocsi a triplapostért, még az jutott eszembe, hogy miután a San Francisco-hoz letöltöttem az 1.0.7-es patchet, ami elvileg angolosítja, miért maradt a játék mégis német? -
Brad33 #4012 A kép megint:
-
Brad33 #4011 Üdv!
Amikor indítanám a Bus Simulator 2012-t (így, a frissítés letöltése után), ez a hibaüzenet fogad:
Valaki nem tudja, mi lehet a gond?
Szerintetek amúgy melyik a jobb játék? A Bus Simulator 2012 vagy a San Francisco? -
#4010 Szia! Kapásból csak azt tudom tanácsolni, hogy töröld le és keress másik verziót, nekem ez segített! Üdv. -
#4009 Szia! A kérdésed a játék megjelenésére vonatkozik vagy magára a játékra? Mert a megjelenés az teljesen bizonytalan, hiába írták a tizennyolcadikát, én voltam bent az 576-ban és nem biztos semmi, hogy mikor jön ki a játék! És a játék maga az ugyanaz, mint a németnyelvű csak angolul! Üdv. -
nemethm22 #4008 sziasztok!
letöltöttem a Bus Simulator 2012-t.. feltelepítettem és azt irja ki mikor elindítom hogy a konfiguráció helytelen. tud valaki segíteni? -
gyuri35 #4007 Sziasztok!Mi van az European busz szimulátorral?Tud valaki valamit? -
#4006 Szia! Egészen pontosan mire gondolsz a végigjátszással? Arra, hogy hogy kell ezt a szimulátort játszani? Vagy mi a problémád? Ha megírod, talán tudunk segíteni! Üdv. -
Bence000012 #4005 HOnnan tudnék letölteni a bus and cablecar hoz végigjátszást?? -
#4004 3931 -
nagykrisz7 #4003 Sziasztok! Letöltöttem a Bus Simulator 2012 Angol verzióját és elindítom de a töltésnél kiírja hogy hiba és leáll! És hiába töltöttem le a frissítést egyszerűen nem telepíti vagy nem alkalmazza a játék! Segítsetek! -
joccy #4002 Sziasztok! Megint találkoztam egy hibával amit nem értek, mert eddig tökéletesen működött a játék. A betöltés után, amikor ki kell választanom, a hónapot, akkor a háttérben látszik a sofőr is. A gond ott kezdődik, hogy hirtelen átvált és a sofőr alakjából háromszögekben hiányoznak darabok. Majd amikor elindulok a garázsba, a grafika össze- vissza rajzol ki mindent, a buszt is alig lehet megtalálni. Így pedig használhatatlanná válik. Mi lehet a gond? -
#4001 Szia "lacy666" ! A játékban auto. mentés van, ami azt jelenti, hogy amikor végigviszel egy busz vonalat vagy kicserélsz egy ékszíjjat vagy más egyébb dolgot végigcsinálsz és kapsz érte dollárt, akkor a játék ezt elmenti neked és úgy tudod megnézni, hogy hogy állsz anyagilag, ha már sok feladatot megcsináltál, hogy kilépsz az "ESC" billentyűvel, akkor ott a menűben a "Driver stats" szövegre rakatt és látod, hogy mit csináltál addig! De végig kell csinálni a feladatokat, amit elválaltál! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv. -
lacy666 #4000 sziasztok lécci segittsetek a bus and car simulatorba hogy tudom elmenteni a játékot?? -
Brad33 #3999 Köszi, neked is jó játékot! ;) -
#3998 Heló! Igazad van, én is így vagyok vele és bizzunk abban, hogy egyszer megszületik a tökéletes busz szimulátor, ami majd mindenkinek tetszik, de hogy erre mennyit kell várni, az a nagy kérdés! Addig nyomjuk azzal, ami van! Üdv és jó játékot kívánok! -
Brad33 #3997 Heló!
Köszönöm a választ. Mindegy, akkor végül is nagyot nem dobtak a dolgon. Annyival jobb lenne, ha a Bus Simulator és az OMSI gyártói összeállnának... egyelőre így viszont nálam OMSI :/ -
#3996 Szia " Brad33"! Én most nyomtam egy fél órát az European Bus Simulatorral és ez nem más , mint a Bus Simulator 2012 angol változata, egy két módosítással, mint példul már az elején, hogy nem nyolc 1-est kell beírni a jegykiadóba, hanem más számokból álló kódot! A játék az elején ugyanúgy akadozik, de azután " bemelegszik"! Semmi különös nincs más benne, tök ugyanaz, mint a német változat!Üdv. -
#3995 CBS-ből mikor kilépek azt írja,hogy az exe működése leállt. Ez mitől lehet? Csak azért zavar mert elveszik minden beállítás..