Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítséget, de valamiért nálam nem akar jó lenni. Kiválasztok egy útvonalat, és kinyitom F5-tel az elsõ ajtót annyira, hogy be tudjak szállni. Majd nyomok 1 T-t, és egy e betût, hogy elinduljon a busz. Majd ezután kiveszem tab-al a féket, és majd berakom D-be, majd üresbe és járatom a motort, de hiába, mert egyszerûen nem bírom az ajtót becsukni. Van a digitális kijelzõn egy olaj jelzõ, alatta egy csík, ami úgy néz ki, hogy végig ért, de mégse jó, F4-el, a busz magasságát tudom állítani, de az ajtó nem mûködik. Ebben még tudnál segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Köszi szépen, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
Akkor tudod nyitni és zárni az ajtókat, ha megfelelõ a nyomás a lég tartályban, amit a játék rosszul jelez, mert olajnyomás mérõt rajzoltak a készítõk, de az szerintem , a levegõ tartály nyomást jelzi! Tehát, ha a nyomás jó, akkor az F5-tel nyitod és zárod az elsõ ajtót és az F6-tal pedig kezeled a hátsó ajtót! Oké? Üdv.
Köszönöm a segítséget, még egy olyan kérdésem lenne, hogy az ajtókat hogyan kell becsukni? Mert amikor oda érek a busz elé, akkor F5-el ki tudom nyitni az elsõ ajtót, de hiába nyomok bár milyen gombot nem tudom bezárni. Esetleg kell hozzá valami plusz gomb is? Elõre is köszönöm a segítséget.
Van egy olyan gondom, hogy letöltöttem a Bus- Tram- CableCar Simulator-t, és nem igen tudom, hogy mit kell csinálni. Azt még értem, hogy a kocsival elindulok, és elmegyek a közelben lévõ busszal jelölt helyre, még az is oké, hogy ott egy pasira rákattintok és kijelölöm, hogy milyen útvonalat csináljak. Utána nagy nehezen rájöttem, hogy az F5-el tudom az elsõ ajtót kinyitni, ahhoz, hogy betudjak szállni a buszba. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet elindulni a busszal, mert elindítom a motort, kiveszem tab-al a féket, de nem indul el. Mit nem csináltam jól? Illetve csak 1 busszal lehet menni a játékban, mert nekem csak 1-et enged. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, és köszönöm elõre is a segítséget.
Üdv!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A European Bus Simulator az angol nyelvû verziója lesz a Bus Simulator 2012-nek.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Amúgy meg: Május 25. 😊
Bár a képen ami van az a Bus Simulator 2012 -nek néz ki. :S
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
a videó elején indulásnál mikor beírja a számokat a gépbe mi szerint írja be? gondoloma z útvonalhoz kell de honnan veszi vagy nemtudom nem értem 😊
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
European Bus Simulator
Ha minden igaz akkor Május 25-én jön ki és azt hiszem hogy a borítót le cserélték. 😄
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Válaszokat elõre is köszi!
Mi van az "új" játékkal?<#nemtudom>#nemtudom>
Verspatunk: 1022
Normal
vom fahrgast 5.00
fahrgast erwaret 5.00
Azt értem, hogy normal jegy, az meg is van, de utána mit kell beírni, mert a normál jegynél a gép kiír négy plussz jelet, majd - 1.80, és akármit írok ide, és nyomtatom ki a jegyet az utas nem megy el. Mi a teendõ?
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Még új vagyok és ezért szeretnék kérni egy kis segítséget tõletek.
Az a problémám, hogy feltelepítem a bus simulator 2012-t, és amikor indítanám a játékot azt írja ki, hogy a játékot nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen, majd ezután pedig azt, hogy unable to load to game module. Tudnátok nekem segíteni, hogy ezt hogyan lehet orvosolni, az probléma, hogy nekem xp-m van?
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, és köszönöm a segítséget.
Más: A visszapillantó tükröket hogy lehet mûködésre bírni benne? Nekem nem mûködnek..
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Ezekben a játékokban fõleg az zavar, még kormánnyal is, hogy nem szeretem, ha nem látom, mit csinál a jármû fara. A tükörbe, meg oldalra pillantgatni meg elég macerás, bár erre is lenne megoldás. TrackIR, de sajnos baromi drága, annyit nem ér.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Rég voltam már erre. 😄
Lenne egy kérdésem: Ha érvénytelent ír ki a jegy eladásnál mit cisnáljak?😄