Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

dkvfan
Szép lett.. Én is terveztem, csak egyelõre azzal elvagyok, hogy az alapra megkaptam az engedélyt...

Bocsánat, a texturást textúrát akar lenni.

Szisztok!
Elkészitettem a solarishoz a DKV-s texturást😄

dkvfan
Oké, köszönöm szépen az Õ nevében is.

csige791
Nem tudom, hogy volt. A buspol fórumot nem én csinálom.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Kiírtam, hogy Dominik335 munkája a Busz. Legközelebb érdeklõdök nálad, ha új buszt raksz ki.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kem001
Nem úgy volt, hogy ingyenes lesz?-.-"

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

dkvfan
Természetesen köszönöm, hogy engem feltüntettél, de a legtöbb munka nem az enyém volt... Amúgy a DKV nem használja, Hajdú Volánnak van összesen 7 Urbino 12-ese, de a DKV-nak csak II. generációs Ganz-Solaris trolijai vannak. És sajnos Mo. csak álmodik Hybrid jármûvekrõl.

dkvfan
Nem DKV festés... Az original busz, összesen kijelzõk letttek módosítva. És az illetõtõl ne túl rövid levelezés után kaptam engedélyt, ha megnézi az oldaladat, én kapok a fejemre. Az original modelt "Dominik335" készítette. Ez nagyon fontos. Kérlek mindenképpen tüntesd fel, mert különben leszedem a Solarist. Én azért levelezek napokat, hogy tisztességes módon publikálni lehessen....

csige791
Fel van/volt tüntetve:
"Természetesen a DKV festésével érhetõ el a jármû, ha már Magyar a készítõje. A buszt DKV Fan készítette melyben kem001 segítségét is igénybe vette. "

szia.
Nem sikerült betenni!
Valaki tudna segíteni benne?

gumikacsa
Elég szép? Az, amit õk árulnak, messze elbújhat VL67 bármelyik busza mögött...

Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy árulják, szíve joga, inkább úgy érzem, hogy az árral szálltak el egy kicsit, és még csak nem is szép a busz.

Renault magnum http://kamionszim.hu

dkvfan
Tudom ;-) Arra akartam célozni, hogy '339 is elég szép lett....

gumikacsa
Ez a busz elég jól néz ki, bár ha az elõzõ 4000 ft, akkor ez 10000 lesz kb...

Egy észrevétel az oldaladon: A solárisnal nem ártana feltüntetni a busz készítõjét.

csige791
Nem én árulom.

Mercedes-Benz Travego

dkvfan
Bakker. GNX-339-et nem akarjátok árulni? 😄

csige791
Nyilván Zsidók lehetnek. A sima letöltésekért is kérnek pénzt, van ilyen membership vagy mi, szóval azt ajánlom mindenkinek, hogy jó messzire kerülje el ez a buspol fórumot. <#banplz>

gumikacsa
WTF??? Ki ez az elmebeteg, aki 4200 Ft-ot kér egy buszért? Vagy ez most hogy van?

csige791

dkvfan
Import mappában létrehozol egy olyan nevû mappát, mint ami a busznak a neve. Ezután oda bemásolod a TGA-t. Ezután Ctrl+N -> Data->Import texture kitallózod, majd beimportálod.

Sziasztok!
Ikarus 260.30M Hajdú Volánhoz
GXW-441 rendszámot megszerkesztetem de nem tudom bele tenni a játékba!
TEX fájba kéne tenni hogy felül lehessen írni de nem sikerül valaki át tudná tenni nekem?

Itt a szerkesztett rendszám tábla de nem tökéletes!
Rendszám tábla GXW-441

Elõre is köszönöm!

dkvfan
A motorosra a múltkor nem kaptam választ, az indításjelzõ úgy kivitelezhetõ, ahogy áén csináltam - megszerkeszted a csukódás hangját.

Sziasztok!
Szeretnék egy buszt megsoundolni. Az ajtók már megvannak élethû hanggal, de a motorhangot nem találom... Ezeket hogy lehet beletenni a buszba, és beállítani, hogy azokat a hangfájlokat játsza le? Ja, és indításjelzõt is szeretnék (csengõ), amit az ajtó becsukása elõtt szeretnék üzemeltetni. Ezeket hogy lehet beállítani?
Elõre is köszönöm a segítséget!
http://gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/8-letoltesek/ AZ alján megtalálható egy új busz a GNX-339 😊😊😊))))))

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

hát ezeket a készítõket sem értem, a minimumban kiírták hogy még elfutna gforce 8600al, nekem az van
ha most megvettem volna eredetiben most úgy reklamálnék nekik

apropó 'Misi az ezredes', neked sikerült elõbbre jutni?
Win7el használom, 1.4es pathel, és mûködik.

csige791
Nem mûködik win7-el. Csak ezért meg nem rakok fel másikat.

Szerintem a netes verzióval többre mész. Abban van crack meg patch is. (Szerintem)
csige791
Ha az alapjátékom nem eredeti, és a usedomot megveszem mûködni fog ?

Nem az én gépemre raktam fel a játékot, hanem apám gépére. Ott azért bitang jó a videokártya. 😊
nagyon örülnénk ha elárulnád hogyan sikerült kiküszöbölni a szürke képernyõs problémát <#vigyor2>
Eredeti, díszdobozos kiadás, de se a regisztrációs kód nem mûködik, se a pach nincs benne... Majd akkor feltelepítem a torrentes verziót is, oszt meglátjuk mi lesz. De köszönöm a tippet! 😊
Patchet feltelepítetted?

Sziasztok!
A Regio Usedom végre sikeresen fut a gépemen, viszont az a gáz vele, hogy a kilépéskor minden beállítást, és profilmentést elfelejt. Ezt hogy lehetne beállítani?
kem001
Telepítsd fel a a qiuck time player-t. Nálam is ez volt a gond

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

bocsi kimaradt a szám szal a chapter6-nál kifagy a game
Hali!!

7végén megkaptam a játékot el is kezdtem csapatni vele, de kéne hozzá magyarítás és lenne egy gondom, mégpedig az h a chapter betöltõzenéjének végén kifagy a game és nem tom miért, vmi outlet? köszi
dkvfan
Alapból az elsõ ajtónak az lett volna a hangja, mint a Civiseknek, a hátsónak meg az E95 hangját másoltam át, csak tettem bele indításjelzõt 😊

Nekem nagyon tetszik az a hang. Egyedül a középsõ ajtó szokatlan nekem, mivel nem ismertem ezt a típusú buszt(:

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

dkvfan
Köszönöm mindenkinek, bár van benne pár baki, ami természetesen megint utólag derül ki... Pl az elsõ ajtó hangja sem az, amit akartam...

<#eljen>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Nagyon jó kis busz 😊 Gratulálok hozzá!

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

gumikacsa
jó anyag! Köszi

Engem néha az idegesít amikor játszok, hogy minden utas szórakozik a jeggyel, vagy bérlettel (card). Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy csak úgy ne mindegyik vegyen jegyet, hanem néhányan (a bérletesek) csak úgy szálljanak fel és menjenek el az utastérbe? (Mint az egyik küldetésben, amikor a tíz külföldi turistát kell összegyûjteni.)

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

dkvfan
dkvfan
Solaris Hybrid 12:
http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/solaris_hybrid_12/index.html

gödöllõi😄

dkvfan
dkvfan.hu =) Estefele lesz fent.

Oldalad címe? <#vigyor3>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide