4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#2612 Fasza :)
Letöröltem a Quick Time-t ésmost megy az USEDOM :). Jeeee:)
Csáó! -
#2611 Ok köszi a válaszokat!
Megpróbálom majd a quick time-t letörölni . -
#2610 Én újratettem az XP-t, mindent ugyanúgy, egyedül a QuickTime-ot hagytam ki. -
Cs0k1 #2609 nekem igen
Azután megpróbáltam elindítani a játékot miután letöröltem a tűzfalam (Agnitum Outpost), de pont abban az időben szedtem le egy gép karbantartó programot (iOlo System Mechanic) amivel átfuttattam a gépen egy registry tisztítást meg egyéb karbantartásokat csinálgattma a progival.
Azóta jó
Régebben is lefuttattam egy registry tisztítást más progival de akkor semmi haszna nem volt ezért nem gondoltam arra, de lehet a tűzfal volt. -
#2608 Hali!
Sikerült már valakinek megoldani a Regiobus Usedom-os szürkeképernyős bakit? -
Brad33 #2607 Nem tudom eddig milyen ütemben haladt, de kb. még a 2/5 része van hátra a kijelző szerint. Remélem gyorsan elkészítik, természetesen úgy, hogy ne menjen a minőség rovására : ) -
kobi14 #2606 Status hol jár a game -
#2605 Lehet. Ha rászánom magamat, akkor majd elékszítem a v2-es verzióját mindegyiknek. Viszont jelenleg nem tudom, hogy ez mikor lesz. -
lukascrime #2604 Pls Create Bus Karosa please -
Cs0k1 #2603 csak érdeklődés képpen szertném kérdezni, hogy amiket készítetek buszokat, azokba nem tudtok, nem lehet tükröt belerakni? nehéz, olyan mint az ablaktörlő? csak érdeklődöm, nehogy valaki azthigyje hogy másért írom -
#2602 Basszus, mikor az első két képet mutatta, azt hittem azok valós képek:O -
#2601 Durva lesz -
#2600 Az ONtopic szim-et is már egy éve kiadták ;-) -
kobi14 #2599 Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco by TML-STUDIOS, szerintem akkor 11-ben várható. -
Brad33 #2598 Van valami hír a San Franciscoról? Megjelenés ideje, egyéb részletek... -
HelpDaren #2596 Halihó. Biztosan volt már a kérdés, csak 2600 hozzászólást nem szívesen olvasok végig:) Szóval adva van egy Genius Speed Wheel 3 MT, meg egy töltött CBS. Beállítgatom a kormányt a játékban, ez a jobbra-balra irányban még tökéletesen működik, de a fék/gáz kombinációt valahogy nem szereti egyszerre. Nincs esetleg mód arra, hogy ez úgy működjön, ahogy én szeretném, és a fék is, meg a gáz is úgy működjön, ahogy annak kéne?:)
Köszi:) -
gyuri35 #2595 Köszi,már megoldottam.Ha megcsináltam mind a 9 chaptert mit érdemes csinálni?Nem lehet saját vállalkozást indítani? -
fghjk #2594 Itt van róla videó:
1/4:http://www.youtube.com/watch?v=lxr32cagQTA
2/4:http://www.youtube.com/watch?v=6b_vEkHjT7k&feature=related
3/4:http://www.youtube.com/watch?v=faBSAyQ3DK4&feature=related
4/4:http://www.youtube.com/watch?v=gKuH-X12i5A&feature=related
Bocsi csak így tudtam! -
gyuri35 #2593 Azt megmondaná valaki hogy a chapter8-ban merre kell menni? -
gyuri35 #2592 Sziasztok!Magyarosítás lessz valamikor a játékhoz? -
kobi14 #2591 Jöhetne már a San Francisco. -
fghjk #2590 Man sl223 vt trasmanos festését le lehet tölteni?
-
fghjk #2589 Köszi -
#2588 Sehonnan. -
fghjk #2587 Ikarus 405-öt honnan tudok letölteni?
Előre is köszönöm -
f67 #2586 Na Végre Sikerült!
A \Data\Engine\Variables.cfg-ben kellett átírnia a képernyőfelbontást. -
#2585 Kis idő után ismét jelentkezem új Letöltésekkel! -
14zoltán #2584 Köszi szépen!! -
#2583 ebben a kérdésben az Off/Dpam/Warez részlegben foglalkoznak (ott a link banerban) -
#2582 Nah, sikerült megoldani az Usedom problémámat. Újraraktam a Wndowst, az első programok között ment fel, és megy. Quick Time nincs fent, szerintem az egyik gyanús ő... -
f67 #2580 Köszönöm!Már gondoltam erre és ki is próbáltam,de sem normál ablakban,sem kis méretben nem működik.Gondoltam arra,hogy safemode-ban inditom,de nem találtam ilyen lehetőséget.
Érdekes!
Várom további segítségeteket. -
#2579 ablak módban próbáld indítani, és ha megszűnik, akkor az a gond, hogy a játék valamiért más frissítési értéket állít be. -
f67 #2578 A monitorom Samsung 763MB,
vga:nVidia 8800GT 512Mb,
proci:intel 2,66GH két magos.
Alapból 60Hz-en használom,80 fölé nem is engedi,mert helytelen szinkront ír ki.
Köszi.
-
Zoliikp #2577 Megkérdezhetem, hogy milyen monitorod, VGA-d van? Az alap 100 Hz?
Vedd vissza 75-72 Hz-re, nálam így működik. De 60-n is megy. -
#2576 Mercedes Cito
Letöltés
Download -
f67 #2575 Próbáltam a kép frissitést is,de 100 Hz-nél is ezt csinálja alapból. -
f67 #2574 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,mert nem indul a játék.
Gépigény rendben van,de "helytelen szinkron" felirat mászkál a monitoron és csak hang van.Kilépni sem tudok belőle, csak a gép leállításával. Letöltöttem a legújabb drivert a vga-hoz, próbáltam módosítani a monitor felbontást le-fel,de semmi sem használ.
Mit tegyek?
Előre is Köszönöm. -
szandi700 #2573 sziasztok
letöltöttem a játékot a city bus 2010 a szoftverbazisról. de valami nem jó a játékban, csak a sofőr jelenik megy busz ajtaja nem nyilik, a sárga körbe hiába megyek bele nem csinál semmit. Mikor betölt hogy kell elkezdeni a játékot onnantól kezdve hogy a sofőr egy helybe áll. Köszönöm. Kérem valaki írja le. -
#2572 Légy szíves szedd már össze a hozzászólásaidat. Magyar helyesírás + "válasz" gomb használata. Amúgy az Editorban kell. -
robiribi #2571 és hogy lehet ezeket állítgatni ?