Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkészitettem a solarishoz a DKV-s texturást😄

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"Természetesen a DKV festésével érhetõ el a jármû, ha már Magyar a készítõje. A buszt DKV Fan készítette melyben kem001 segítségét is igénybe vette. "
Nem sikerült betenni!
Valaki tudna segíteni benne?
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy árulják, szíve joga, inkább úgy érzem, hogy az árral szálltak el egy kicsit, és még csak nem is szép a busz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Egy észrevétel az oldaladon: A solárisnal nem ártana feltüntetni a busz készítõjét.
Ikarus 260.30M Hajdú Volánhoz
GXW-441 rendszámot megszerkesztetem de nem tudom bele tenni a játékba!
TEX fájba kéne tenni hogy felül lehessen írni de nem sikerül valaki át tudná tenni nekem?
Itt a szerkesztett rendszám tábla de nem tökéletes!
Rendszám tábla GXW-441
Elõre is köszönöm!
Szeretnék egy buszt megsoundolni. Az ajtók már megvannak élethû hanggal, de a motorhangot nem találom... Ezeket hogy lehet beletenni a buszba, és beállítani, hogy azokat a hangfájlokat játsza le? Ja, és indításjelzõt is szeretnék (csengõ), amit az ajtó becsukása elõtt szeretnék üzemeltetni. Ezeket hogy lehet beállítani?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
ha most megvettem volna eredetiben most úgy reklamálnék nekik
apropó 'Misi az ezredes', neked sikerült elõbbre jutni?
A Regio Usedom végre sikeresen fut a gépemen, viszont az a gáz vele, hogy a kilépéskor minden beállítást, és profilmentést elfelejt. Ezt hogy lehetne beállítani?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
7végén megkaptam a játékot el is kezdtem csapatni vele, de kéne hozzá magyarítás és lenne egy gondom, mégpedig az h a chapter betöltõzenéjének végén kifagy a game és nem tom miért, vmi outlet? köszi
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
http://www.dkvfan.hu/egyeb/letoltesek/city_bus_simulator_2010_civis/solaris_hybrid_12/index.html
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide