Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dkvfan
Most fejlesztek egy telepítõ programot, mely az általam készített festéseket/buszokat minden másolás nélkül a CBS megfelelõ mappáiban fogja elhelyezni.

dkvfan
Egy biztos: kaptam engedélyt a Design-x es emberke részérõl is a Solarisra. Tehát egy linka rra majd elfér. Én azokat gondolnám, amik eddig is fent voltak. Terveim szerint holnap kész lesz az én új CBS-es részlegem.

kem001
Nagy valószínûséggel vasárnap kezdem az újjáépítést. Ha bármi van amit fontosnak tartasz/tartotok akkor írjátok le nekem.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Én is örülnék ha folytatódna.(Van rá igény)

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

dkvfan
Az én részemrõl van rá igény... És segítek is benne, ha van rá igány.
---
Megkaptam a választ az illetõtõl, a helyzet az, hogy a Solarist eredetileg õ készítette Vbus-ba, az a bizonyos ember, aki publikálta, illetve engedélyet kértem tõle, csak "Hybridet csinált" belõle. Most kérek tõle engedélyt, remélem megkapom 😊

kem001
Öröm az ürömben, hogy végre normális tárhelyen újrakezdem az egészet(feltéve ha van rá igény)

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

dkvfan
Írtam nekik egy angol levelet, ahol leírom, hogy kinek a Vbus modelje volt, és hogy én kovertáltam engedéllyel, illetve te is kaptál engedélyt a publikálásért. Kíváncsi leszek a reakciójára.

dkvfan
De amúgy azért kötözködtek. Én láttam a levelet, és ott konkrétan azt írták, hogy a Solaris Urbino 12-est az õ emberkéjük csinálta. Ez hülyeség.

dkvfan
Õk meg a TML alapjaira tették a buszokat, a múltkor megnéztem direkt a Nova felépítését 😄

gumikacsa
Nem vagyok biztos abban amit most írni fogok, ha hülyeséget írok, akkor bocs.

Régebben is kötözködtek már ilyesmi miatt, konkrétan a DesignX. Maga a busz modell ott sem az övék volt. Ha jól emlékszem valami olyasmi volt a bajuk, hogy az õ buszuk alapjaira tette a buszt. Lehet, hogy itt is valami ilyesmi a gondjuk.

Renault magnum http://kamionszim.hu

dkvfan
Nah most nem mûködik a szerverem, ha jó lesz, akkor leszedem a civis repainteket, és utna írok nekik egy e-mailt. Nehogy már a mi munkánkat a sajátjakáént adja/adják el..

dkvfan
Lökj össze egy egyszerû html honlapot, akár segítek is benne. Azt könnyû költöztetni.

kem001
Válaszol annyit írtam nekik, hogy remélem boldogok, mert töröltem az oldalamat és visszaírt, igen nagyon azok vagyunk XD

kem001
Küldtem PM-et neked, ennyi volt a több havi munkám úgy látom... De amint lehet új tárhelyet keresek, de így, hogy mindent újra kell csinálnom... Elment a kedvem tõle eléggé

dkvfan
Egyelõre kérlek ne írj már nekik semmit válaszul (azt, hogy az enyém), leszedem az oldalamról a DXEVO festéseket, és utána megírom nekik, hogy tisztázzuk az egészet.

dkvfan
Most nézem, hogy ráadásul a Design-X írta neked 😄
Azt hiszik, hogy az egyik emberük készítette a Solarist, de semmi köze nincs ennek az állításnak az igazsághoz.

dkvfan
??? 😊
Attól, aki a Vbus modelt készítette volt, tõlem volt, akkor mi van? 😄
Majd pont a TML-tõl kell... Jó, hogy a Design-X nem cirkuszol 😄

longhaul
csináltam 1 wav hangot, a rádióhoz. Pont úgy ahogy a #2224 hsz. le van írva. Utána elindítom a játékot, és beindítanám a motort a buszon, lefagy és késõbb ilyen vibrálás csinál. Nos én Geforce 8600 videokártyát használok, megnéztem hogy ehhez a játékhoz ez a videokártya jó de gíanusítom hogy ennek más kell.. Ez a kártya jó?

OMSI FOREVER!!!

kem001
Megszüntettem az oldalamat, mivel TML szerint pl Solaris-hoz nem volt engedélyem..

huh...nagyon várom<#email><#beka2>

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

dkvfan
Be van ütemezve... 😊
Hamarosan (már most) újítgatom a honlapom CBS-es részét, ahol fent lesz minden részletesen.

Egy ilyenhez nem lenne kedved valamikor?:<#fogmosas>

dkvfan
Ma elkezdtem készíteni egy ARC 134-est.

dkvfan
A pályát az editorban kell csinálni, benne van a nevében 😊

csige791
De olyat nem lehet, hogy teljesen új pályát csinálok?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

dkvfan
Akkor majd összeszerkesztek egy 20 perces wav-ot 😊

kem001
Sajnos úgy van benne, hogy egy szám egy állomáson szól, így sajna minden szám másik állomáson szól...

dkvfan
Köszönö, valami ilyesmit sejtettem. Ezek szerint több állomást is be lehet állítani =P

dkvfan
Az editor Ctrl+n 😊

csige791
Nem tudok rájönni, hogy lehet elõhozni a pálya szerkesztõt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kem001
Egyedi rádióállomás készítés: Link

40 ezer körül van G25 és általában webáruházakban. De mostmár kijött a G27, ami 70 ezer körül mászkál, és a G25, mint elõd, már nem lesz kapható, talán már nem is kapható. Szerencsére nekem is van egy<#buck>
dkvfan
Az import mappában van a strintable-hez hasonló radio.txt, de még nem jöttem rá, hogy mit kell kezdeni vele.

Hali!!!

Vki tudja, hogy lehet saját zenét betenni a játékba?
Nekem nincs olyan profi kormányom mint a G25, de egész jól ellehet vele lenni... A pedálokat sajnos nem ismeri, de nekem ez nem vészes. Te hol vettél g25-öst, és mennyiért? 😊
csige791
A baj az, hogy szar az egész. <#rinya>

gumikacsa
Ne is mond, elég idegesítõ.

Kicsit javul a helyzet, ha a buszok stringtable fájljában átírod a kormányzás érzékenységét. data/game/userdata/vehicles/az a busz, amit át akarsz írni/stringtable.str - jegyzettömbbel megnyitod, megkeresed ezt: steering*****MRAP*****0,005, és ezt a számot átírod 0,050-re.
Ettõl a kormányod a buszban nagyjából ugyan úgy fog mozogni, mint ahogy mozgatod. Sajnos nagyobb sebességnél még így sem az igazi.

csige791
Arra van esély, hogy a kormány támogatást megoldják, normális szimulátorhoz méltóra?
Mert jelenleg egy vicc, pedig azért vettem meg, mert azt olvastam ,hogy 1.4-ben javítottak a g25 valamilyen tulajdonságán.

Sziasztok!
A GNX-339-es busz el fog készülni a Vbus-hoz is? 😊 Mert CBS-ben is nagyon jó! 😊
dkvfan
Akkor nem szóltam semmit 😊 Csak az a lényeg, hogy a belsõ kijelzõ kiírása maradjon meg, hogy látható legyen kié a model. 😊 Én is készülök amúgy a háttérben DKV, valamint Hajdú Volán fantázia fényezéssel, akkor képek hamarosan 😊

csige791
Gondok vannak a buspol fórum vásárlós megoldásával.
Ha jól értem kifizeted a buszt PayPal-en, ezután nem automatikusan kapod meg, hanem írnod kell PM-et valakinek, megadva a transaction ID-t és akkor õ majd válaszban ad letöltõ linket.

Szánalom.

csige791
Na megrendeltem a CBS2010-et. (Eddig piaci verzióval teszteltem).

gumikacsa
Nem neki válaszolt, de ha végignézed az elõzményeket, rájössz, hogy nem írt hülyeséget.

Átfestéshez nem szokás engedélyt kérni, nem is nagyon lenne értelme.

[HUN]FaTaL
Nem neked válaszolt nem látod?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

csige791
Ezt nem értem. A készítõ, nem engedi, hogy készítsen hozzá bárki festést? Az ilyennek örülni szoktak, nem tiltani.

dkvfan
Úgy látszik az elõbb nem esett le teljesen:
"Szép lett.. Én is terveztem, csak egyelõre azzal elvagyok, hogy az alapra megkaptam az engedélyt... "

Szóval ha én csináltam volna a buszt lehetne, de egyelõre ne kavarjunk már...

Naggyon szép lett,nem akarod feltölteni valahova? 😄
Utóbbit: pályát.

dkvfan
A map alatt a mapot=térkép, vagy a worldöt=pálya érted?

Egy map szerkesztése nehezebb mint egy buszé, vagy csak idõigényesebb? (ha egyáltalán lehetséges)