4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
Geri556 #3552 Nem tudom miért nem tudnak kiadni egy játékot két nyelven egy időpontban... -
Geri556 #3551 Igen :( -
#3550 szuper :) bár gondolom az angol verzióra várni kell majd -
Geri556 #3549 Holnap ;) -
#3548 A 2012-es Bus Simulator mikor várható? -
gyuri35 #3547 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a BCS San Francisco-ban a NOVA dízel busz -e?Csak a "diesel smoke" jutalom miatt érdekelne!Köszi! -
gyuri35 #3546 A grafikánál:Terrain detail
Particle detail
A játék beállításoknál:AI pedestrians
AI trucks
AI cars
Ezeket kell teljesen a minimumra húzni,és az 1.07 patch sem fog ártani ha rárakod! -
alexander1993 #3545 Milyen pályák és járművek jelentek meg eddig CBS 2010-re? -
#3544 És a menüben annak mi a neve? nemtudok sokat anngolul -
gyuri35 #3543 Próbáld meg visszábbvenni a grafikát,és húzd le teljesen az AI forgalmat/gyalogos,kamion/!Nálam csökkentette az akadozást! -
#3542 ja már értem mi ez, bocs hogy a marhaságaimmal fárasztottalak titeket. -
#3541 Csak nyomjatok rá megtekintés Yo.T.bon és megtudjátok tekinteni a gamet honnan tudnám elérni megvenni aki tud segíteni az legyen olyan kedves. Előre is köszönöm. -
#3540 -
#3539 Az időjárás és a grafika nem rossz. Csak nehogy akkora bukta legyen mint a San Francisco.. -
#3538 Üdvözletem.Nem tudom miért,de a Bus and Cable car simulator elég lassu.Pedig a merevlemezen legalább van 40 Gb.Mit tudnák csinálni hogy gyorsabb legyen? -
#3537 Szerintem eladták az ötletet vagy programozók lemásolták az omsi bizonyos elemeit, és ja vegyítették más busz szimulátoros megoldásokkal nekem tetszik ez is. -
#3536 észrevettétek, hogy nem billel kormányoznak? :D
Ja és van csuklós busz is. Vagy az a legutóbbiba is volt már? -
gyuri35 #3535 Szép,szép,ahogy elnézem a 2009 a2010-s CBS,és az omnibussimulator,összegyúrásából készült,de remélem tévedek! -
rarma #3534 Király a videó ! -
retoucher #3533 Bus - Simulator 2012
Release 23. Februar 2012 (german)
-
Djkiki88 #3532 Sziasztok!!Szeretnék érdeklődni hogy Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-ban játék közbeni lunch.exe hibára esetleg tud valaki mondani valami végleges megoldást??Mert már kicsit unalmas hogy egy idő után befagy és kilép kiírva ezt a lunch.exe hibát!!! Előre is köszönöm!!! -
#3531 Szia, "fghjk" ! Valószínüleg azért nem engedi a csuklós buszt, mert még nem vetted meg! Menj a saját kocsiddal a térkép bal oldalán a kis zászlóval jelölt helyre és bent az épületben megtalálod azokat a járműveket, amikkel lehet még menni! És ott megláthatod, he közel mész a járművekhez, hogy melyik , mennyibe kerül! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv. -
fghjk #3530 Hogy lehet a san franciscoban csuklós busszal menni? Nem engedi kiválasztani -
rarma #3529 Oké vettem a lapot elnézést kérek. De viszont te is elnéztél valamit az üzenetedben ,mert akinek problémája volt a játékjával, az a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-val kapcsolatban kérdezett, és nem a City bus simulator 2010. És ha jól látom itt felül a fejlécnél az a buszos játék is van írva. -
hungaryws #3528 Amit belinkeltél az warez-nak számít, amit ide kellett volna tenned:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1255885968 -
#3524 sziasztok. valaki találkozott olyan problémával fel akarom telepiteni hogy virust észlet Bus- und Cable Car Simulator San Francisco? Avg virus irtom van.Elöre is köszönöm választ. -
SZűts János #3523 Sziasztok még mindig nem tudom megfordítani a villamost hogy kell hiába nyomkodom a jobbra balra nyilat -
#3522 Szia,"viktor1230"! Ha egyszerűen válaszolnék, azt írnám, hogy a géped nem szereti ezt a játékot, de valóban lehet, hogy nem bírja és ezzel sokan vagyunk így és még a javító patch sem jelent megoldást, amit, ha lejjeb görgetsz, megtalálsz! Ahhoz, hogy ez a játék simán menjen, úgy tudom, hogy bika erős gép kell és tuti jó játék program!Pedig jó kis idő töltő játék, kár érte! Üdv. -
#3521 Szia, "kzsolti91"! Úgy tudsz a többi járművel játszani, ha megveszed őket, a térkép bal szélén található kis zászlóval jelzett helyen! Ott megláthatod, hogy mennyi pénzt kell gyüjtened a különböző járművek megvásárlásához! Úgy tudsz sok pénzt gyüjteni, ha a javítási feladatokat csinálod inkább, mert azzal több pénzt keresel, mint a busszal való utasok szállításával!Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv. -
kzsolti91 #3520 Sziasztok azt hogy lehet megcsinálni hogy minden féle busszal tudjak menni? A segítséget előre is köszönöm -
viktor1230 #3519 Sziasztok... Nekem az lenne a problémám a Bus Cablecar simulátornál hogy állandóan kidob a játék. ez nem egy idő után hanem mindig máskor. Mit lehet ellene tenni? Előre is köszönöm! -
Krisz995 #3518 Sziasztok! Most lett felújítva a gép. Felraktam a CBS-t, előző gépről letöröltem. Akkor a telepítésnél kért egy Usernevet és egy jelszót, most csak a kódot kéri, el is fogadja, de minden indításnál kéri, és így a patchet se fogadja el. Vmi adminisztrációt is írt, de nem értem, hogy azt hol is kellene megcsinálni. A játék eredeti, kérem vki segítsen, ha tud.
Előre is köszönöm!
-
SZűts János #3517 Hali a váltón átjutottam hogy tudom megfordítani avonal végénn a villamost? -
SZűts János #3516 Hali Segitsetek nem tudok átjutni a villamossal a váltókon mindig felakad -
rarma #3515 A city bus simulator 2010 regio bus usedom -nak nincs térképje? mit le lehetne tölteni valahonan ?. -
rarma #3514 Tudd valaki segíteni abban , hogy a City Bus Simulator 2010 - be szeretnék egy ikarus busztt betenni ,csak azt nem tudom hova , van kétt mappája sound és egy texture mappa , és külön két fájl , model.mdl és stringtable.str . -
#3513 Sziasztok!
Gyertek vezetni az MVKK-hoz. A Magyar Virtuális Közlekedési Központ a összefogja játékos kedvű szimulátorrajongókat. Online, TeamSpeak 3 programon keresztül, együtt játszunk. Vezethetsz vonatot, buszt, metrót, villamost egy szuper csapattal. Nagyon jó élmény. Nem éri meg kihagyni, gyertek minél többen vezetni!
További információ: mvkk.hu, vagy tőlem privát üzenetben. :D -
SZűts János #3512 Hali nem látok semmi horgot már megpróbáltam mindent úgy gondolom már annyi minuszom van hogy már nem érdemes fojtatni sassan -
#3511 felkell huznia vontato horgot még a válto elött nemtom melyikgombal -
SZűts János #3510 Hello Segitsetek A villamossal hogy jutok át a váltókonn mindig kisiklik és elvesz eggy csomó pénzt