4235
Busz Szimulátorok Topikja
  • Geri556
    Nem tudom miért nem tudnak kiadni egy játékot két nyelven egy időpontban...
  • Geri556
    Igen :(
  • FrezeR
    szuper :) bár gondolom az angol verzióra várni kell majd
  • Geri556
    Holnap ;)
  • FrezeR
    A 2012-es Bus Simulator mikor várható?
  • gyuri35
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy a BCS San Francisco-ban a NOVA dízel busz -e?Csak a "diesel smoke" jutalom miatt érdekelne!Köszi!
  • gyuri35
    A grafikánál:Terrain detail
    Particle detail
    A játék beállításoknál:AI pedestrians
    AI trucks
    AI cars
    Ezeket kell teljesen a minimumra húzni,és az 1.07 patch sem fog ártani ha rárakod!
  • alexander1993
    Milyen pályák és járművek jelentek meg eddig CBS 2010-re?
  • TheSosy
    És a menüben annak mi a neve? nemtudok sokat anngolul
  • gyuri35
    Próbáld meg visszábbvenni a grafikát,és húzd le teljesen az AI forgalmat/gyalogos,kamion/!Nálam csökkentette az akadozást!
  • fuszhi
    ja már értem mi ez, bocs hogy a marhaságaimmal fárasztottalak titeket.
  • fuszhi
    Csak nyomjatok rá megtekintés Yo.T.bon és megtudjátok tekinteni a gamet honnan tudnám elérni megvenni aki tud segíteni az legyen olyan kedves. Előre is köszönöm.
  • fuszhi
  • kem001
    Az időjárás és a grafika nem rossz. Csak nehogy akkora bukta legyen mint a San Francisco..
  • TheSosy
    Üdvözletem.Nem tudom miért,de a Bus and Cable car simulator elég lassu.Pedig a merevlemezen legalább van 40 Gb.Mit tudnák csinálni hogy gyorsabb legyen?
  • fuszhi
    Szerintem eladták az ötletet vagy programozók lemásolták az omsi bizonyos elemeit, és ja vegyítették más busz szimulátoros megoldásokkal nekem tetszik ez is.
  • kifli
    észrevettétek, hogy nem billel kormányoznak? :D

Ja és van csuklós busz is. Vagy az a legutóbbiba is volt már?
  • gyuri35
    Szép,szép,ahogy elnézem a 2009 a2010-s CBS,és az omnibussimulator,összegyúrásából készült,de remélem tévedek!
  • rarma
    Király a videó !
  • retoucher
    Bus - Simulator 2012

Release 23. Februar 2012 (german)

• Djkiki88
    Sziasztok!!Szeretnék érdeklődni hogy Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-ban játék közbeni lunch.exe hibára esetleg tud valaki mondani valami végleges megoldást??Mert már kicsit unalmas hogy egy idő után befagy és kilép kiírva ezt a lunch.exe hibát!!! Előre is köszönöm!!!
  • jutiput
    Szia, "fghjk" ! Valószínüleg azért nem engedi a csuklós buszt, mert még nem vetted meg! Menj a saját kocsiddal a térkép bal oldalán a kis zászlóval jelölt helyre és bent az épületben megtalálod azokat a járműveket, amikkel lehet még menni! És ott megláthatod, he közel mész a járművekhez, hogy melyik , mennyibe kerül! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
  • fghjk
    Hogy lehet a san franciscoban csuklós busszal menni? Nem engedi kiválasztani
  • rarma
    Oké vettem a lapot elnézést kérek. De viszont te is elnéztél valamit az üzenetedben ,mert akinek problémája volt a játékjával, az a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-val kapcsolatban kérdezett, és nem a City bus simulator 2010. És ha jól látom itt felül a fejlécnél az a buszos játék is van írva.
  • hungaryws
    Amit belinkeltél az warez-nak számít, amit ide kellett volna tenned:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1255885968
  • Osi20
    sziasztok. valaki találkozott olyan problémával fel akarom telepiteni hogy virust észlet Bus- und Cable Car Simulator San Francisco? Avg virus irtom van.Elöre is köszönöm választ.
  • SZűts János
    Sziasztok még mindig nem tudom megfordítani a villamost hogy kell hiába nyomkodom a jobbra balra nyilat
  • jutiput
    Szia,"viktor1230"! Ha egyszerűen válaszolnék, azt írnám, hogy a géped nem szereti ezt a játékot, de valóban lehet, hogy nem bírja és ezzel sokan vagyunk így és még a javító patch sem jelent megoldást, amit, ha lejjeb görgetsz, megtalálsz! Ahhoz, hogy ez a játék simán menjen, úgy tudom, hogy bika erős gép kell és tuti jó játék program!Pedig jó kis idő töltő játék, kár érte! Üdv.
  • jutiput
    Szia, "kzsolti91"! Úgy tudsz a többi járművel játszani, ha megveszed őket, a térkép bal szélén található kis zászlóval jelzett helyen! Ott megláthatod, hogy mennyi pénzt kell gyüjtened a különböző járművek megvásárlásához! Úgy tudsz sok pénzt gyüjteni, ha a javítási feladatokat csinálod inkább, mert azzal több pénzt keresel, mint a busszal való utasok szállításával!Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
  • kzsolti91
    Sziasztok azt hogy lehet megcsinálni hogy minden féle busszal tudjak menni? A segítséget előre is köszönöm
  • viktor1230
    Sziasztok... Nekem az lenne a problémám a Bus Cablecar simulátornál hogy állandóan kidob a játék. ez nem egy idő után hanem mindig máskor. Mit lehet ellene tenni? Előre is köszönöm!
  • Krisz995
    Sziasztok! Most lett felújítva a gép. Felraktam a CBS-t, előző gépről letöröltem. Akkor a telepítésnél kért egy Usernevet és egy jelszót, most csak a kódot kéri, el is fogadja, de minden indításnál kéri, és így a patchet se fogadja el. Vmi adminisztrációt is írt, de nem értem, hogy azt hol is kellene megcsinálni. A játék eredeti, kérem vki segítsen, ha tud.
    Előre is köszönöm!
  • SZűts János
    Hali a váltón átjutottam hogy tudom megfordítani avonal végénn a villamost?
  • SZűts János
    Hali Segitsetek nem tudok átjutni a villamossal a váltókon mindig felakad
  • rarma
    A city bus simulator 2010 regio bus usedom -nak nincs térképje? mit le lehetne tölteni valahonan ?.
  • rarma
    Tudd valaki segíteni abban , hogy a City Bus Simulator 2010 - be szeretnék egy ikarus busztt betenni ,csak azt nem tudom hova , van kétt mappája sound és egy texture mappa , és külön két fájl , model.mdl és stringtable.str .
  • tmartin
    Sziasztok!

Gyertek vezetni az MVKK-hoz. A Magyar Virtuális Közlekedési Központ a összefogja játékos kedvű szimulátorrajongókat. Online, TeamSpeak 3 programon keresztül, együtt játszunk. Vezethetsz vonatot, buszt, metrót, villamost egy szuper csapattal. Nagyon jó élmény. Nem éri meg kihagyni, gyertek minél többen vezetni!

További információ: mvkk.hu, vagy tőlem privát üzenetben. :D
  • SZűts János
    Hali nem látok semmi horgot már megpróbáltam mindent úgy gondolom már annyi minuszom van hogy már nem érdemes fojtatni sassan
  • Mr Csé
    felkell huznia vontato horgot még a válto elött nemtom melyikgombal
  • SZűts János
    Hello Segitsetek A villamossal hogy jutok át a váltókonn mindig kisiklik és elvesz eggy csomó pénzt