Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van többféle .
Bus- cable car simulatornál a trolinak a két áramszedõjét nem tudom felrakni a vezetékre... Hogy lehet egyszerûen megoldani? Köszi elõre is!
Hogy tudom azt megtudni ,hogy mennyi dollár kéne a másik busz megvásárlásához? És egyáltalán hol lehet megnézni, hogy a jármûvek mennyibe kerülnek?<#help>#help>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
kroy96: melyik játékról van szó ? Egyébként fentre ki írtad a buszban a sz=oveget hogy hova mész ? Tehát Time Square,stb...
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nekem az lenne a problémám, hogy felveszem a busszal az útvonalat, oda is megyek a sárga körhöz menetidõ kezdetére, üresbe rakom, elakadásjelzõt kiteszem, megdöntöm a buszt, kinyitom az ajtót, de nem jönnek fel az utasok! mi lehet a gond?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor lehet buszt veni ,kb. mennyi pénz kell összegyüjtenem?
olyan kérdésem lenne hogy a City Bus simulátorba hova kell tenni a módokat? valaki segítsen ! nagyon megköszönném! 😄<#hamm>#hamm>
Ahogy néztem a neten, nem találtam magyarítást a City Bus Simulator 2010-hez. Esetleg tudja valaki, hogy lesz-e valamikor?
olyan gondom lenne h mikor belépek a játékba, ugye bent vagyok a házba és egyszerüen nem nyílik az ajtó...😄
egyik gombbal se, és nem reagál a házban semmi másra...
vmi ötlet h mi a nyüvek lehet a baja?😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
3,2+ proci
3gb ram
9600gt vga
össz:1,2 TB vinyo
mondjak még valamit rola?
remélem megszünik a probléma persze ha vágod milehet!!
kössz
német verzio 0.7-s patchel
kösszi
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
1. : hogy tudom menteni a játékot ?
2. : hogy tudom kiírni a busz elejére a járatszámot és a címet ?
3. : ha elsõre ha nem busszal szeretnék menni, hanem trolival vagy villamossal , azt hogyan tudnám megtenni ?