Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szivesen
KraZ
Vagyis kösz! 😊

MAN T.G.A.

KraZ
Köaz!

MAN T.G.A.

Olyan benzinkutaknál ahol van shop is!
KraZ
Sziasztok!
Ékszíjat hol lehet szerezni?

MAN T.G.A.

Ha beírod simán a google keresõbe hogy radar trap , lehet találni sok videót is a youtube-on, van kézi is és ilyesmi is http://www.123rf.com/photo_7143179_a-typical-speed-trap-all-isolated-on-white-background.html
de van többféle .

Sziasztok!
Bus- cable car simulatornál a trolinak a két áramszedõjét nem tudom felrakni a vezetékre... Hogy lehet egyszerûen megoldani? Köszi elõre is!

Nagyon szépen megköszönöm a segítséged gyuri35 ! ! <#wave><#integet2>

Hello, Berágtam! 😄 Valaki elárulná mi az a radar trap, amikor megláttam hogy -1000 $ akkor leálltam a gyorshajtással... ment is minden szépen, eddig 😄 hídon lehet csapatni 50el, gondoltam 45ér senki sem fog szólni, végig szágoldottam a hídon, és fehéren villant is a kép (mint amikor lefényképeznek) na mondom f.sza 😄 jött a rakétás kép is és ugrott egy ezres a tárcámból 😛 -.- (azt hoizzá kell tennem, hogy szerintem a trafi akar lenni az a radar trap) úgyhogy most végképp nemértem már hogy micsoda lehet :S valaki legyenszíves elárulni, köszi! 😊
A gyárban, a térkép bal oldalán lévõ ikonnál.<#wave>
Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco

Helló !
Hogy tudom azt megtudni ,hogy mennyi dollár kéne a másik busz megvásárlásához? És egyáltalán hol lehet megnézni, hogy a jármûvek mennyibe kerülnek?<#help>

Bus- cable car simulatorról van szó 😊 Oda fel hogy kell írni szöveget? mert a járatszámot kiraktam, pl. 11 Köszi elõre is! 😊

Kezdem unni a játékot, de semmi hasonló vagy új játékot nem találok ami jó!<#wilting>
Meg elõztél. xDD <#eplus2>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Ezt tudtam Spoiler nélkül is. 😄 Lol a térkép fent a falon hogy el ne tévedjen a busszal a városban <#eplus2>

kroy96: melyik játékról van szó ? Egyébként fentre ki írtad a buszban a sz=oveget hogy hova mész ? Tehát Time Square,stb...

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Csak annyi hogy nem írtad be az IBIS-be a járatszámot és az útvonalat!<#dumcsi>
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy felveszem a busszal az útvonalat, oda is megyek a sárga körhöz menetidõ kezdetére, üresbe rakom, elakadásjelzõt kiteszem, megdöntöm a buszt, kinyitom az ajtót, de nem jönnek fel az utasok! mi lehet a gond?

Kiadhatnál elõbb is,és akkor 2012re meg tudnák csinálni hozzá mind a 7 javítópatch-t!<#nevetes1>
Szegénynek nem telik rá biztos<#eplus2>
Misi az ezredes
Példa! Nah ki találja ki mi hiányzik a tesztelõ asztaláról? ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kormány!!!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Már nem várok semmit tõlük. Eddig csak csalódtam a kiadott "Szimulátoraikban". Fizikailag még "Arcad" játékok is verik 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor lehet buszt veni ,kb. mennyi pénz kell összegyüjtenem?
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a City Bus simulátorba hova kell tenni a módokat? valaki segítsen ! nagyon megköszönném! 😄<#hamm>
Sziasztok!
Ahogy néztem a neten, nem találtam magyarítást a City Bus Simulator 2010-hez. Esetleg tudja valaki, hogy lesz-e valamikor?
hali
olyan gondom lenne h mikor belépek a játékba, ugye bent vagyok a házba és egyszerüen nem nyílik az ajtó...😄
egyik gombbal se, és nem reagál a házban semmi másra...
vmi ötlet h mi a nyüvek lehet a baja?😄
Kíváncsi leszek!<#taps>
gumikacsa

Renault magnum http://kamionszim.hu

Azt még megpróbálhatod,hogy a windows-al induló futó alkalmazásokat /msn,skype,utorrent,daemon./bezárod/kilépsz belõlük mielõtt elindítod a játékot!<#wave>
meg persze
3,2+ proci
3gb ram
9600gt vga
össz:1,2 TB vinyo
mondjak még valamit rola?
remélem megszünik a probléma persze ha vágod milehet!!
kössz
Gépigény megvan?
sziasztok mértvan az hogy lefagy a game egy idö után és elég sürün!!??
német verzio 0.7-s patchel
kösszi
Nem hiszem mivel nem "nyilt" program

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Sziasztok a bus-tram-cablecar simulatorhoz módok lesznek nem tudjátok?
Passz,próbáld meg beállítani a billentyûbeállítások helyére
Hogy kell a kormányt beüzemelni?

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Melyik ajtó nem nyílik ki?
Mi melyik?😄
Melyik?<#wilting>
végig néztem az options végig nyomkodtam minden billentyût de az istenért se nyílt ki az ajtó😛
Szia gyuri okés az megvan de nem tudok beszállni a buszba😛
Kijössz a lakásból,beszállsz a pick-upba,megfordulsz az úton vele, és mész egyenesen addig míg a mini térképen,neked balra meg nem jelenik egy busznak a mini ikonja kéken.Oda hajts be,kis különálló épületben van az iroda benne egy vén fószer.Tõle tudsz járatokat elvállalni,elõször csak busszal!<#nezze>
Sziasztok! Nekem lenne ezzel a játékkal egy olyan bajom! Hogy a lakásból kezdek de én még a busszal sem tudok menni mert nem tudom hol van! Valaki tud nekem segíteni? elõre is köszi!
Szivesen<#integet2>
Mr Csé
köszi

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Schedulewizard-nak hívják, a játék fõkönyvtárában megtalálod
Mr Csé
CableCar -ban van mapeditor?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

KÖSZI A SEGÍTSÉGET ! <#integet2>

Nos, az elsõre:A játék automatán ment,amikor a bal alsó sarokban egy sárga nyíl körbe-körbe forog,Te nem tudsz menteni.A másodikra:IBIS-re zoom!I/az egér kurzorral bepötyögöd rajta a járatszámot,majd enter a jobb alsó sarokban/az ibisen/benyomogatod a tour-t,megint enter.3.:Elõször csak busszal tudsz dolgozni,avval tudod megkeresni a többi jármûre való pénzt.<#integet2>
Elõzõ kérdésem már megoldottam,másik két kérdésem lenne ,

1. : hogy tudom menteni a játékot ?

2. : hogy tudom kiírni a busz elejére a járatszámot és a címet ?

3. : ha elsõre ha nem busszal szeretnék menni, hanem trolival vagy villamossal , azt hogyan tudnám megtenni ?