4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#3634 Ja,és a vidikártyám: amd radeon hd 6630m -
#3633 Az élsimítást hol lehet kikapcsolni,mert a Catalyst Control Center-ben nem találtam. -
Geri556 #3632 Kipróbáltam a játékot.
Nem olyan rossz, mint vártam, de egy kicsit bonyolult :)
Az irányítás tényleg nem a legjobb, de elmegy :D -
gyuri35 #3631 Magyarítás tuti nem lesz, a San Francisco-hoz sem csinált senki!Bár nem is lett volna értelme,mire kész lett volna a magyarítás addigra 'mindenki' végigjátszotta a játékot németül/angolul. -
mojorisin #3630 Ha be van kapcsolva az élsimítás a videókártya vezérlőjében a grafika megkergül a játékban. Ki kell kapcsolni az Ati CCC-ben vagy nvidia control panelben. -
halaszfi #3629 Majd lesz késöbb,de ahoz újra meg kell venni az angol verziót. -
halaszfi #3628 Szerintem sehogy.Majd lesz patch hozzá. -
#3627 És azt hogyan lehetne mekcsinálni? -
halaszfi #3626 Szerintem a futurisztikus külső miatt van :-) -
#3625 várható esetleg hogy lesz angol illetve magyar fordítása a játéknak a közeli jövőben? -
Zoliikp #3624 Egyszerre nyomj rá a fékre, és a Page Up-ra. Hátramenet szintén fék, és Page Down együtt... -
#3623 Akkor nem tudja senki hogy miért van ez a barna foltok villogása? Esetleg ha valakinek nem eredeti van meg,és tökéletesen működik egy linket privibe elküldene,annak nagyon örülnék.Elnézéseteket kérem hogy ide irom,de az off/spam/warez jelenleg nem eléthető. -
#3622 Köszönöm a választ és elnézést kérek tőled és attól is, akinek nem tetszett a kérdésem! Üdv. -
bcsabi101 #3621 akkor nekem csak zúg a motor
-
gyuri35 #3620 PageUp-PageDown le-fel -
bcsabi101 #3619 SZIASZTOK!!!SEGITSETEK LÉGYSZI.HOGYAN KELL SEBESSÉGET VÁLTANI ÉS ELINDULNI??MERT A MOTOR AZ MÁR JÁR CSAK ITT MEGBUKTAM.KÖSZI -
Zoliikp #3618 Köszönöm szépen, sikerült, most már "szaggatok" kifelé a garázsból...
Halaszfi:
ha beültél a buszba, akkor F11-l hívod elő a beállító panelt.
Jutiput:
a Google a barátod, hidd el, nekem is segített... Egyébként nem itt kell kérdezni, hanem a fent (Off/Spam/Warez) linkelt topicban... -
#3617 Sziasztok! Kérdezném, hogy letölthető valahonnan a Bus Simulator 2012, vagy Ti megvásároltátok mindannyian, akik irtok itt alattam erről a játékról? Köszi a válaszokat előre is! Üdv. -
halaszfi #3616 Jut eszembe, hol tudom a kormányt beállítani?Válaszokat előre is köszönöm.(Mivel a trailer-ben azzal játszanak) -
gyuri35 #3615 Igaz szent igaz,bocsánat,az zavart meg hogy Handbuch_bussim van írva nem bussimulator! -
alexander1993 #3614 Insert és Backspace-t egyszerre kell lenyomni. -
Zoliikp #3613 A főkönyvtárban van egy leírás képekkel...
Egy pdf állomány. -
gyuri35 #3612 Egy nyomorult kézikönyvet nem lehet hozzá találni! -
gyuri35 #3611 Igen,a pilóta bal oldalán találsz,világítás és fűtés kapcsolókat. -
Zoliikp #3610 Vannak, amit lehet egérrel vezérelni...
Valaki lenne kedves elárulni, hogy a parkféket hogy lehet kioldani?
Már rájöttem, hogy kell sebességbe tenni, de nem tudok kigurulni a garázsból... -
Robi546 #3609 Üdv!
A Bus Simulator 2012-ben is lehet úgy egérrel kapcsolgatni a gombokat mint az OMSI-ban ? Válaszokat előre is köszi. -
#3608 És az a barna grafikai hiba mitől lehet? -
halaszfi #3607 Bocs a tripláért.átfesthetők -
halaszfi #3606 Egyébként átfesthdtők a buszok. -
halaszfi #3605 És én még azt hittem, hogy lesz 1 normális busz szimulátor a tml től!De tévedni tudni kell -
#3604 Köszönöm szépen. -
Brad33 #3603 Ha indulásnál a két lehetőség közül a kezdő szintet választod (bal oldali, azt hiszem "Einsteiger", de a lényeg, hogy nem az "Expert"), akkor amint beülsz a buszba, ki fogja írni, hogy épp milyen gombot kell megnyomnod. -
#3602 Üdv megint.Próbálgattam ezt a gamet.Nos nemsokáig jutottam vele,mert az irányítását nem tudom nagyon.Azt szeretném megkérdezni/megkérni titeket,hogy milyen gombokkal kéne elkezdeni az egészet,(hogyan kell beindítani a motort,valamilyen kártyátiskér,milyen gombok a kézifék és az ajtó stb.)A fő billentyűket lécci írjátok le nekem.A másik kérdésem az lenne,hogy ugyanúgy mind az előző HSZ-ban ,hogy a játék lassú,valamint amikor megyek az emberrel,akkor néha a képben barnafoltok,csíkok villognak.Szóval mien beállításokat ajánlotok a grafikánál,hogy ezek a hibák ne jelenjenek meg? Előre is köszi -
alexander1993 #3601 Megvan. F3-at kell nyomni és választani lehet több közül. -
dgufoplast #3600 Én az elején láttam olyat de az hónap volt lehet az lesz az de nem biztos -
alexander1993 #3599 Hol lehet beállítani a Bus Simulator 2012-ben az időjárást?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
gyuri35 #3598 Ahogy gondolod. -
#3597 10 perc alatt rájöttem hogy ezt nem nekem találták ki. Ha nem baj, hagyom az off-topic-ot! -
gyuri35 #3596 Megkezdtem a cumizást a troli áramszedő visszarakosgatással! -
gyuri35 #3595 Kapható angol is, vagy off topik #232.