Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!!Szeretnék érdeklõdni hogy Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-ban játék közbeni lunch.exe hibára esetleg tud valaki mondani valami végleges megoldást??Mert már kicsit unalmas hogy egy idõ után befagy és kilép kiírva ezt a lunch.exe hibát!!! Elõre is köszönöm!!!
Szia, "fghjk" ! Valószínüleg azért nem engedi a csuklós buszt, mert még nem vetted meg! Menj a saját kocsiddal a térkép bal oldalán a kis zászlóval jelölt helyre és bent az épületben megtalálod azokat a jármûveket, amikkel lehet még menni! És ott megláthatod, he közel mész a jármûvekhez, hogy melyik , mennyibe kerül! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
Hogy lehet a san franciscoban csuklós busszal menni? Nem engedi kiválasztani
Oké vettem a lapot elnézést kérek. De viszont te is elnéztél valamit az üzenetedben ,mert akinek problémája volt a játékjával, az a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco-val kapcsolatban kérdezett, és nem a City bus simulator 2010. És ha jól látom itt felül a fejlécnél az a buszos játék is van írva.
Amit belinkeltél az warez-nak számít, amit ide kellett volna tenned:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1255885968
sziasztok. valaki találkozott olyan problémával fel akarom telepiteni hogy virust észlet Bus- und Cable Car Simulator San Francisco? Avg virus irtom van.Elöre is köszönöm választ.
Sziasztok még mindig nem tudom megfordítani a villamost hogy kell hiába nyomkodom a jobbra balra nyilat
Szia,"viktor1230"! Ha egyszerûen válaszolnék, azt írnám, hogy a géped nem szereti ezt a játékot, de valóban lehet, hogy nem bírja és ezzel sokan vagyunk így és még a javító patch sem jelent megoldást, amit, ha lejjeb görgetsz, megtalálsz! Ahhoz, hogy ez a játék simán menjen, úgy tudom, hogy bika erõs gép kell és tuti jó játék program!Pedig jó kis idõ töltõ játék, kár érte! Üdv.
Szia, "kzsolti91"! Úgy tudsz a többi jármûvel játszani, ha megveszed õket, a térkép bal szélén található kis zászlóval jelzett helyen! Ott megláthatod, hogy mennyi pénzt kell gyüjtened a különbözõ jármûvek megvásárlásához! Úgy tudsz sok pénzt gyüjteni, ha a javítási feladatokat csinálod inkább, mert azzal több pénzt keresel, mint a busszal való utasok szállításával!Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
Sziasztok azt hogy lehet megcsinálni hogy minden féle busszal tudjak menni? A segítséget elõre is köszönöm
Sziasztok... Nekem az lenne a problémám a Bus Cablecar simulátornál hogy állandóan kidob a játék. ez nem egy idõ után hanem mindig máskor. Mit lehet ellene tenni? Elõre is köszönöm!
Sziasztok! Most lett felújítva a gép. Felraktam a CBS-t, elõzõ géprõl letöröltem. Akkor a telepítésnél kért egy Usernevet és egy jelszót, most csak a kódot kéri, el is fogadja, de minden indításnál kéri, és így a patchet se fogadja el. Vmi adminisztrációt is írt, de nem értem, hogy azt hol is kellene megcsinálni. A játék eredeti, kérem vki segítsen, ha tud.
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
Hali a váltón átjutottam hogy tudom megfordítani avonal végénn a villamost?
Hali Segitsetek nem tudok átjutni a villamossal a váltókon mindig felakad
A city bus simulator 2010 regio bus usedom -nak nincs térképje? mit le lehetne tölteni valahonan ?.
Tudd valaki segíteni abban , hogy a City Bus Simulator 2010 - be szeretnék egy ikarus busztt betenni ,csak azt nem tudom hova , van kétt mappája sound és egy texture mappa , és külön két fájl , model.mdl és stringtable.str .<#nemtudom>#nemtudom>
Sziasztok!
Gyertek vezetni az MVKK-hoz. A Magyar Virtuális Közlekedési Központ a összefogja játékos kedvû szimulátorrajongókat. Online, TeamSpeak 3 programon keresztül, együtt játszunk. Vezethetsz vonatot, buszt, metrót, villamost egy szuper csapattal. Nagyon jó élmény. Nem éri meg kihagyni, gyertek minél többen vezetni!
További információ: mvkk.hu, vagy tõlem privát üzenetben. 😄
Gyertek vezetni az MVKK-hoz. A Magyar Virtuális Közlekedési Központ a összefogja játékos kedvû szimulátorrajongókat. Online, TeamSpeak 3 programon keresztül, együtt játszunk. Vezethetsz vonatot, buszt, metrót, villamost egy szuper csapattal. Nagyon jó élmény. Nem éri meg kihagyni, gyertek minél többen vezetni!
További információ: mvkk.hu, vagy tõlem privát üzenetben. 😄
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Hali nem látok semmi horgot már megpróbáltam mindent úgy gondolom már annyi minuszom van hogy már nem érdemes fojtatni sassan
felkell huznia vontato horgot még a válto elött nemtom melyikgombal
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Hello Segitsetek A villamossal hogy jutok át a váltókonn mindig kisiklik és elvesz eggy csomó pénzt
Ez valóban érdekes, mivel az én verziómban v 1.0.6 nem él a " Steering wheel" funkció, ami a kormányt jelenti, ezek szerint van más verzió is, vagy neked mitöl mûködött a másik kormány!?Üdv.
Hát az érdekes mert a g25õssel hibátlanul ment :S De azért köszönöm a segítséget.
Szia Kacsa04! Ebben a játékban nem lehet a kormányt és a pedálokat használni, kár próbálkozni, mert csak az egérrel és a billentyûzettel tudod irányítani! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.
Hol? 😄
A CBS 2010 is 2009-ben jött ki 😊
A gombosorn csak annyi zavar hogy ott van 6 gomb de csak 3 kapsolható és a többin nincs szám se...
A gombosorn csak annyi zavar hogy ott van 6 gomb de csak 3 kapsolható és a többin nincs szám se...
Helló Nemrég ettem egy logitech g27-es kormányt és az istenérts sem lehet beállítani rajta semmit a Bus tram cablecar szimulátorban hogy az azon a gombon is legyen vagy a kormány mozogjon. Erre van valami megoldás? Elõre is köszönöm a segítséget!
Tekintve hogy Bus Simulator 2012 a neve, nem hiszem.
A gombok nem voltak rosszak, több fajta váltógombsor létezik.
A gombok nem voltak rosszak, több fajta váltógombsor létezik.
Szerintem karácsonra kész lesza játék.
Azért kívácsi leszek.
Ja és végre rájöttek hogy 123DNR a gombsor ha 6 gomb van és nem DNR 😄
Azért kívácsi leszek.
Ja és végre rájöttek hogy 123DNR a gombsor ha 6 gomb van és nem DNR 😄
Citaro az új szimulátorban:
http://entwicklerblog.tml-studios.de/index.php?id=690
http://entwicklerblog.tml-studios.de/index.php?id=690
Szia! Kicsit megkésve válaszolnék a kérdésedre, hogy a " letérdelõ póz" csak a busz elindulása miatt lényeges, mert különben nem tudsz vele elindulni, ha nincs alaphelyzetben. Különben más jelentõsége nincs, mert nem jön olyan mozgás sérült, amihez ez a helyzet kellene! Üdv!
Hali! A nézetet úgy tudod változtatni, hogy az egér görgõjét forgatva, távolítod el, vagy ki magad a jármûbõl, amiben vagy, és körbe tudod forgatni a kamera nézetét. Az " u" billentyû lenyomásával tudsz visszatérni a jármû vezetõ fülkébe. Más nézetet, tudomásom szerint nem lehet váltani, csak ahol Te vagy! Üdv!
Hogy lehet nézetet váltani a Bus Cable Car Simulator-ban?
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Hali!
Arról érdeklõdnék, hogy a BCCS-ben van valami komolyabb jelentõsége is a térdelõnek, meg a buszemelõ-rendszernek, vagy ezek csak ilyen "a gyári buszban is benne voltak, tegyünk ide is" elven vannak benne?
Elõre köszi
Arról érdeklõdnék, hogy a BCCS-ben van valami komolyabb jelentõsége is a térdelõnek, meg a buszemelõ-rendszernek, vagy ezek csak ilyen "a gyári buszban is benne voltak, tegyünk ide is" elven vannak benne?
Elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Hát ja...
Egyre romlik a színvonal, a grafika meg fejlõdik, pedig mind kettõnek kéne. A mostani videó alapján jobb lesz az új, de azt a nyamvadt buszt nem láttam menni rajta így még kételkedem...
Amúgy még normális neve sincs a játéknak.
A TML minden sz@rból szimulátort csinál, még Titanic keresõ szimulátor is van.(Úgy kezdõdik h leraknak 3700 m mélyen a vízbe oszt mennyél)
Ez hosszúra sikerült XD
Egyre romlik a színvonal, a grafika meg fejlõdik, pedig mind kettõnek kéne. A mostani videó alapján jobb lesz az új, de azt a nyamvadt buszt nem láttam menni rajta így még kételkedem...
Amúgy még normális neve sincs a játéknak.
A TML minden sz@rból szimulátort csinál, még Titanic keresõ szimulátor is van.(Úgy kezdõdik h leraknak 3700 m mélyen a vízbe oszt mennyél)
Ez hosszúra sikerült XD
Mi az istent erõlködnek még....nem értem........
Hy. Honnan lehet letölteni a Nova LFS-t a CBS 2010-hez??
http://www.youtube.com/watch?v=F_6n2GkPmbQ
http://www.youtube.com/watch?v=F_6n2GkPmbQ
Aham!
Hát nekem 2.50GHz-s 4 magos proci, 2GB RAM, 512 video kártya(turbo caches, így 700 vmennyi mb.), win7. Igen tudom kevés a ram, mert win7 mellett csak 1 GB ram van játékra, de a GTA IV elmegy 1024x768-as felbontáson 😄
Hát nekem 2.50GHz-s 4 magos proci, 2GB RAM, 512 video kártya(turbo caches, így 700 vmennyi mb.), win7. Igen tudom kevés a ram, mert win7 mellett csak 1 GB ram van játékra, de a GTA IV elmegy 1024x768-as felbontáson 😄
Szívesen válaszoltam neked "k roy96"
Még röviden hozzátenném, hogy szerény számitás technikai tapasztalatom szerint az egy magos processzorok, már nem bírnak el minden játékot, hanem inkább a kettõ vagy a még több magos prociké a jövõ, mert ezekhez nagyobb tudású videókártyát lehet tenni, mert az is kell és még más egyébb, hogy ezek a komolyabb játékok simán menjenek. Plussz, tökéletes játék progi is!Üdv.
Még röviden hozzátenném, hogy szerény számitás technikai tapasztalatom szerint az egy magos processzorok, már nem bírnak el minden játékot, hanem inkább a kettõ vagy a még több magos prociké a jövõ, mert ezekhez nagyobb tudású videókártyát lehet tenni, mert az is kell és még más egyébb, hogy ezek a komolyabb játékok simán menjenek. Plussz, tökéletes játék progi is!Üdv.
Szia ! Lehet a számítógéped fejlettségégtõl is.
Mert a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco játék is 2011-es, ahogy benne is van a nevében, és lehet kevés a számítógépeden rendszerkövetelmény a játékhoz képest,érdemes lenne utána nézni a számítógéped teljesítményérõl,és persze a játékról is.
Mert a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco játék is 2011-es, ahogy benne is van a nevében, és lehet kevés a számítógépeden rendszerkövetelmény a játékhoz képest,érdemes lenne utána nézni a számítógéped teljesítményérõl,és persze a játékról is.
Köszi a választ "jutiput"! 😊
Lehet azért is csinálja, mert nem nagyon megy simán a gépemen, és akkor töltene be valami nagyobb városrészt, mert ahogy a térképen néztem, ugyanarra megyek(abba a pontba) és lehet ott nem jó valami. Várjuk készséggel a következõ patchet 😄
Lehet azért is csinálja, mert nem nagyon megy simán a gépemen, és akkor töltene be valami nagyobb városrészt, mert ahogy a térképen néztem, ugyanarra megyek(abba a pontba) és lehet ott nem jó valami. Várjuk készséggel a következõ patchet 😄
Szia "k roy96"!
Szerintem nagyon kevesen lehetnek azok, akiknek nincs ez a problémájuk, mert bizony ez sok mindentõl lehet, hiába van fenn a patch, akkor is akadozik vagy ki fagy! A technika ördöge itt is munkálkodik rendesen! Ne add fel, még sokszor a gyári játékok is így mennek! Üdv.
Szerintem nagyon kevesen lehetnek azok, akiknek nincs ez a problémájuk, mert bizony ez sok mindentõl lehet, hiába van fenn a patch, akkor is akadozik vagy ki fagy! A technika ördöge itt is munkálkodik rendesen! Ne add fel, még sokszor a gyári játékok is így mennek! Üdv.
Sziasztok!
(Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco)
Nekem az lenne a gondom, hogy Ha megyek a villamossal, csuklós busszal, esetleg a rendes dízel busszal, akkor egy idõ után megfagy a játék. A csuklós busszal és a villamossal pont azon a helyen, ahhol a villamossal a szélsõ körútról bekanyarodnék a városba, a dízel busszal meg akkor, ha az elsõ buszparkolótól elindulok egyenesen lefelé a városba(a házam utcája felé) és olyan 5-6. keresztezõdés után ki fagy a játék, de a patch fent van . Mi lehet a gond? Elõre is köszi!
(Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco)
Nekem az lenne a gondom, hogy Ha megyek a villamossal, csuklós busszal, esetleg a rendes dízel busszal, akkor egy idõ után megfagy a játék. A csuklós busszal és a villamossal pont azon a helyen, ahhol a villamossal a szélsõ körútról bekanyarodnék a városba, a dízel busszal meg akkor, ha az elsõ buszparkolótól elindulok egyenesen lefelé a városba(a házam utcája felé) és olyan 5-6. keresztezõdés után ki fagy a játék, de a patch fent van . Mi lehet a gond? Elõre is köszi!
Üdv. mindenkinek! Új tag vagyok itt és játszom ezzel a Cable Bus szimóval és ha tudok segítek mindazoknak akik még nagyon az elején vannak és nem értenek valamit! Üdv.
Köszi
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Buszdepókban,a térképen/m/kis kék vagy sárga jellel van jelölve a pick-upal oda tudsz menni hamár jártál ott sárga lesz, addig csak kék!
Üdv!
Láttam, hogy többször is említettétek ezeket a "jobokat". Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok ilyen munkát elvállalni?
Láttam, hogy többször is említettétek ezeket a "jobokat". Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok ilyen munkát elvállalni?
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Igazán nincs mit!<#wink>#wink>
Nagyon szépen megköszönöm segítséged gyuri35 ! ! ! !
<#wave>#wave><#taps>#taps><#integet2>#integet2><#wink>#wink>
<#wave>#wave><#taps>#taps><#integet2>#integet2><#wink>#wink>
Szia!
A pénzen kívül nem kell más a vásárláshoz de az sok 20ezer alatt nem érdemes odamenni!A játék fõkönyvtárában van egy PDF dokument abban benne vannak a különbözõ pozitív-negatív jutalmak is természetesen a játék nyelvén!Angolul-németül.<#wave>#wave>
A pénzen kívül nem kell más a vásárláshoz de az sok 20ezer alatt nem érdemes odamenni!A játék fõkönyvtárában van egy PDF dokument abban benne vannak a különbözõ pozitív-negatív jutalmak is természetesen a játék nyelvén!Angolul-németül.<#wave>#wave>
Sziasztok !<#integet2>#integet2>
Segítség kellene ha tudd valaki segíteni ,hogy pénzen kivûl mi kell ahhoz,hogy a busz
gyárban buszt,villamost,trolit tudjak vásárolni?.Meg hogy hogy lehet ajándék bónuszokat szerezni a játékban?.Vagy például hogy tudok /rewards/-t jutalmat csinálni és szerezni?. Rossz így játszani vele,hogy nem tudom, hogy mikor lehet vele elérni a jutalmat.
<#help>#help>
Segítség kellene ha tudd valaki segíteni ,hogy pénzen kivûl mi kell ahhoz,hogy a busz
gyárban buszt,villamost,trolit tudjak vásárolni?.Meg hogy hogy lehet ajándék bónuszokat szerezni a játékban?.Vagy például hogy tudok /rewards/-t jutalmat csinálni és szerezni?. Rossz így játszani vele,hogy nem tudom, hogy mikor lehet vele elérni a jutalmat.
<#help>#help>