4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
Zoliikp #3674 A Legjobb teljesítmény.
Valószínű, hogy újra kell indítani, hogy a beállítás érvényre jusson... -
#3673 És itt melyik legyen kipipálva? -
Zoliikp #3672 Start menü --> Vezérlőpult --> Rendszer és biztonság --> Rendszer
A baloldalon látható felsorolások közül a Speciális rendszerbeállítások-ra kattintva előugrik a panel...
Teljesítmény szakasznál lesz a beállítások gomb, ami újabb panelt dob... -
#3671 A renszer tulajdonságait hol találom,mert nemlátom a képen? -
#3670 Ja,és 4 GB Ram
-
#3669 Windows 7 home premium
C:132gb D:74,7 GB -
Zoliikp #3668 Win 7 esetén:
-
Zoliikp #3667 Nekem asztali gépem van, de megpróbálok segíteni:
kellene az op.rendszered, és hogy mennyi memóriád van? -
#3666 Meik megoldást ajánlod?És ezt meik menüben,milyen helyen tudnám megcsinálni? -
Zoliikp #3665 Azért irányít a gyártó oldalára, mert alaplapi vezérlőről van szó.
Azt kell megvizsgálni, hogy miként lehet a játék számára nagyobb memória mennyiséget biztosítani...
3 lehetőség:
-az op.rendszert teljesítmény alapúra állítod; ezzel ugyan csúnyább lesz a kinézete, viszont nem "használ" több memóriát...
-a vga-nak több memóriát adsz át a rendszer kárára...
- a z úgynevezett swapfájlt Te magad szabályozod, kicsit növelve, de kötött tartományban...
Ha szerencséd van a gyártó készített frissítést a vezérlőkhöz, de erre kevés az esély... ( Már nem üzlet neki ) -
dgufoplast #3664 Tudom csak gondolom ő az egészre gondolt -
rarma #3663 Köszi szépen Geri556 !
Közben én megtaláltam a hivatalos oldalát.
hivatalos oldal
És ezt a képet találtam .
-
Geri556 #3662 Mindig automata.
1-esben nem vált
2-esben egyet vált
3-asban kettőt vált
D-ben az összeset váltja
N-üres
R tolatás
A page up a felváltás, csak d után rögtön 1-esbe rakja, tovább kell nyomni és megy lejjebb(23D) -
dgufoplast #3661 Gombsorok között D-vel az automata másikat nem tudom de engem is érdekel -
rarma #3660 Két kérédésem lenne a játékal kapcsolatba.
1: Hogyan lehet átállítani automatikus sebességváltásra ?
2: Hogyan tudom kikapcsolni a jegyautomatát , hogy az is autómatikusan működjön?. -
Szthomas #3659 Sziasztok. Nem tudom hogy csak nálam, de a játék bizonyos időnként helytől, időjárástól (és úgy igazán mindentől) függetlenül kifagy. A Basic verziót futtatom és a beállításaimmal szépen fut a játék. Éppen ezért idegesítő a probléma, mert minden előjel nélkül kifagy a játék. Azt hittem hogy a játék nem tudja valamiért betölteni a különböző városrészeket (először főként hidaknál tapasztaltam kifagyást), de az előbb egy buszmegállóban állva is ugyanúgy kifagyást produkált. Lehetséges, hogy az új nvidia driver szórakozik? Amúgy szerintem egész jóra sikerült a játék. Először amikor megláttam a játék térképét és a kesze-kusza úthálózatát kicsit féltem hogy mi sül ki belőle, de egész érdekes részleteket raktak a városba. A körforgalmak is nagyon jók, na meg a beszűkülő utcák, stb. A forgalom (AI) mérföldekkel jobb mint a Bus & cablecar Simulator-ban. -
#3658 ezt is csináltam 2 napja,de nem tölt,nem talál semmit. -
mojorisin #3657 Telepítsd ezt és elvileg automatikusan megtalálja és letölti a megfelelő drivert: amd autodetect -
dgufoplast #3656 Játékra gondoltam de akkor már próbáltad akkor nem szóltam -
#3655 Lehet azértnemjó,mert emlékeim szerint egyszer ezt már telepítettem.@dgufoplast mit kéne újratelepíteni? -
dgufoplast #3654 Újra telepíteni próbáltad már ? bocs ha volt már -
#3653 Köszi rarma a fordítást.Mojorisin-ezt írja ki :( :
-
rarma #3652 Grafika beállítások sorrendje.
Einstellungen - grafikeinstellungen -
rarma #3651 TheSosy neked milyen ikon van kitéve , mikor feltelepítetted ?
Ez ? Bus- Simulator 2012 (basic version win32 )
Vagy más? -
rarma #3650 Nekem úgy van kitéve a linkje hogy Bus- Simulator 2012 (basic version win32 ) -
mojorisin #3649 Oprendszer?
Win 7 64bit-es driver: DRIVER -
rarma #3648 Hát az jó kérdés hol kell visszaállítani nyári módra , mert ég én a garázsból semm tudtam kigurulni,eddig egy nyers nyelvfordítást végeztem,
nem 100% pontos fordítás .
De ha kell elküldöm neked . link
Vagy probáld meg ezt a verziót letölteni, link
Én ezt töltöttem le és jó a kép rajta .
-
#3647 Frissítést linkelni tudna vki? AMD Raedon HD 6330M -
mojorisin #3646 Szerintem semmi köze hozzá. Csak a buszból kiszállva lehet az időjárást állítani.
Szerintem driver gond. -
#3645 Nem álítottam.Sok helyről leszedtem..Mindegyik u.o. Nemlehet hogy az időjárástól hülyült meg? Télies van beállítva.Hol lehet az időjárást beállítani?Nyomogatom az F2-t mint őrült,de nemcsinált semmit. -
mojorisin #3644 Szép képek... (Mondjuk alapból az egész grafika egy homályos gané)
Driver frissítés esetleg? -
rarma #3643 Én is csak most próbálgatom , látom a képeket , nem állítottál grafikán benne ? .
Lehet hogy azért ilyen, vagy te honnan töltötted e ?. -
#3642 Külsőből is:
-
#3641 Csak hogy értsétek,hogy miről beszéltem előbb =) :
-
rarma #3640 Sziasztok !
Ezt a hasznos videót találtam .
-
#3639 Hivatalos oldalán fórumokon mennyire elégedettek a játékkal? Gondolom várható valami javítás hozzá nemsokára, hogy ha esetleg sok a kritika. -
zsoli88 #3638 Vki segítene??elindítottam a játékot futott szépen semmi gond nem volt,majd amikor kiléptem és újra elindítottam kikapcsolt a monitorom és azóta nem tudom elindítani! vmi segítség???!!! -
zsoli88 #3637 s -
#3636 Sajnos úgy sem jó.Asszem várhatok a patch-re. :| -
mojorisin #3635 Már AMD Vision control center a neve és a gaming fülnél van az anti-aliasing. Ha 2x,4x,8x van állítva akkor pipáld be az "Use application settings" négyzetet, ezzel letiltod.
Nálam is amikor bekapcsoltam az élsimítást, eltűnt az égbolt és feketeség lett a helyén. :D
A játék egyébként sem támogat élsimítást....