Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
D-NY on a gyár jelzésû helyen odamész a trolley-hoz és buy ha angol.(30.000/35000)Vagy tölts le mentést

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Köszi, de hol tudom megvenni?
Már kezdek egész jól belejönni az áramszedõ/pantograph/felrakásába,amit észrevettetem:Könnyebb felrakni ha a busz pont a vezeték alatt áll,nincs a közelben zavaró körülmény/vezetékre lógó fa/,90 alá leviszem az aksi telítettségét.Akkor engedem el az áramszedõt amikor pirossal ezt írja loose pantograph,újból megnézem ha azt írja release pantograph,akkor kész lehet tovább repeszteni.<#taps>
jutiput
Szia "fghjk"! Mivel kérdeztél tõlem, úgy illik, hogy válaszoljak, de nem szeretném ismételni a " halaszfi" kollégát, nagyjából úgyvan, ahogy Õ leírta alattam! Ha bõvebbet szeretnél a CBS 2010-rõl kérdezz nyugodtan a privátban! Ödv.

0.Megveszed a trollit
1.lemész a legdélebbi 8th utcai buszgarázsba.
2.Kiválasztod Bendi-trolleybus/Trolleybus
3.Beüzemeled.
4.Alámész a felsõvezetéknek.
5.Felszerencsétlenkeded(Mivel nehéz, bocs a kifejezésért)
6.Mész

Szia jutiput, nem tudod, hogy lehet trolleybusszal menni a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Franciscoban?
köszi
Ezt a kérdést tedd fel jutiput-nak pár sorral lejjebb megtalálod
õ elég sokat játszik - játszott azzal
és lehet tudd rá válaszólni neked !

hogy tudunk troli busszal menni a Bus- Tram- CableCar Simulation 2011 San Francisco ban ?
Így akartad nem ?

Azért annyira nem értek a technikához , de szerintem a látható számítógéped teljesítményén , szerintem vinnie kénne a játékot .

Elkezdtem játszani, és ha megszokod az irányítást, igazából annyira nem is vészes. Az lenne a kérdésem, hogy a két oldalsó, illetve a belsõ visszapillantó tükröt hogyan lehet beállítani?

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

TheSosy
namost mégjobb :@
http://kephost.hu/share-7C78_4F5258D3.html

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

TheSosy
Na k***a jó..

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

TheSosy
Köszi.Gondolom ezzel nemlehet baj:

Félreértesz. Az irányítással nincs bajom. Én úgy érte, hogy új vonalakon vezetni vagy ilyesmi.
Még tudsz idegeskedni, hogy milyen gagyi az irányítás...
Mást nem tudsz...
Amúgy a Bus Simulator 2012-ben mit lehet csinálni azon kívûl, hogy vezeted a buszt?
jutiput
Pontosan így van, ha már buszos játék, akkor CBS 2010! És még a karrier mód is jó benne, amig a többiben semmi izgalom, semmi bevétel! Ezért sajnálom, hogy nem tudom kormánnyal irányítani, hanem billentyûvel kell bénázni! Nagy kár! Üdv.

Szerintetek melyik fontosabb a játéknál?RAM vagy CPU?

Bevallom a CBS 2010 volt a TML legjobb buszos játéka...
Az újakat túlbonyolítják, az irányítást elrontották.
A CBS-ben én elvagyok retarder, fûtés meg minden felesleges dolog nélkül,
ráadásul ez a leghangulatossabb játék ilyen téren.
Oké köszi a segítségeket meg az info-t. Engem az érdekelt volna, hogy lehet beállítani, hogy az AI legyen csuklós de azzal már én is tisztában vagyok, hogy tudok csuklóst vezetni. De kösz mégegyszer.
jutiput
Bizony, bizony, ez ahogy van úgy gagyi az egész! Errõl ennyit!! Üdv.

Továbbá nálam harmadik a fos irányítás, negyedik a buta utasok (csak sétálnak az utcán, és amikor bezárnám az ajtót, egyszer csak fel akarnak szállni), illetve, hogy az Al buszok nem menetrend szerint közlekednek.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Nekem még így az elején, kettõ ami nem nyerte el a tetszésemet benne,
az egyik hogy sok utca nagyon keskeny és szûk , egy szoló buszal is elég nehéz befordulni,nemhogy egy csuklóssal úgy hogy ne menj fel a járdára.
A másik pedig a jegyautómatában lehetne off kapcsoló,vagy hogy autómatikusan mûködne.

Annyiban tudok segíteni, hogy csuklós buszt úgymond hogy tudsz elõcsalogatni,játék elején mikor bemész a garázsba,bal oldalt oda kell menni ehez a táblához a falon.
kép
Aztán kattintasz egyet a bal egér gombbal.
Azután pedig a Gelenk bus gombra.
kép
És így már nem szoló buszal mész ki,hanem csuklós buszal.
A szinét pedig úgy tudod megváltoztatni, hogy F1 gomb aztán vorheriges
gombot nyomod meg többször, és így változik a festése a busznak.
Hát hogy mikor lesz ennek is több kiegészítõje stb...
ha lesz is idõvel mert még nagyon friss játék és még nincs senki aki készítene plusz kiegészítõket.

Én is úgy kaptam kölcsön a játékot és ment a kormány 😊
Ha nem aktív az a menüpont, akkor a kormány nincs helyesen "telepítve"... szerintem... de ha más játéknál megy, akkor nem értem..

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Szia TheSosy !

Most akkor mért nem tudsz pontosan játszani a busz szimulátorral?
Rossz maga a játék mit feltelepítettél, vagy a szgéped rendszerigénye
kevés ?. Itt a játék rendszerkövetelménye.
De próbáld meg ezt,letöltés
mert ezt raktam fel a gépemre én is , és viszi , bár nekem se olyan nagy fejlesztésû az szgépem ,de viszi .
A számítógéped rendszerigényét meg megtudod nézni a ccleaner-nél
itt egy illusztráció kép róla hol tudod megnézni a számitógéped rendszerigényét.
kép

játék
Rendszerkövetelmények:
Alapverzió:
- A Windows XP (SP3) / Vista / 7
- Core 2 Duo 2.6 GHz
- GeForce 9800 GT or Radeon egyenértékû
- 2 GB RAM
- DirectX 9.0 c
- Szabad terület on your hard lemez: 5 GB

Speciális változat:
- Windows Vista, x64 / 7, x 64
- Core Quad (I3 i5 i7) 3.0 GHz
- GeForce GTX 560 Ti or Radeon egyenértékû
- 4 GB RAM
- DirectX 9.0 c
- Szabad terület on your hard lemez: 5 GB

jutiput
Szia! Igen próbáltam, és igaza van a "mojorisin" nevü tagnak, hogy a "LENKRAD/GAMEPAD" menüpontnál kell a kormány funkciót aktiválni, de nálam ez a menüpont nem világit, vagyis hiába kattintok rá, nem történik semmi! És ez van az összes buszos játéknál! Valószínüsítem, hogy azért mert nem eredeti a játék, igaz? Köszi a választ és üdv!

Próbáltad már billentyûzetbeállítások helyére beállítani?
jutiput
Sziasztok! Köszönöm a segítõ hozzászólásokat, de szerintem nem velem és a kormányom telepítésével van a baj, hanem a buszos játékok egyikében sem " él" az a lehetõség, hogy rálehessen kattintani a kormány és pedál beállításához. Nem tudom, hogy érthetõ-e a problémám? Valószínû, hogy a buszos játékok " beállíthatóságával" van inkább a baj! De azért köszi!Üdv.

Kormánnyal simán megy, asszem' s Lenkrad menüpontnál kell beállítani. Nekem egy õsrégi Thrustmaster Modena 360 kormányom van és még azzal is mûködik. A gáz/féket nekem az Y tengelyre tette, és simány jó...
De a játék egy xar 😊

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Hogy lehet beállítani, hogy az AI buszok között legyen csuklós is? Várható új pálya és/vagy frissítés a játékhoz a készítõk vagy más részérõl?
Nem vitatkozás, de ezek /gamepad, kormány-pedál/ nálam két különbözõ dolog...

Mivel nem tudom (tudjuk), hol, mit csinálsz, így ennek a barchobának semmi értelme.
Mivel nincs kormányom, nem tudom, hogy van-e külön telepítõ lemez a kormányodhoz, hogy van beállítva az op.rendszeredben, stb...

Elárulom azt is, hogy a fiam az Omsiban egy egyszerû Manta kormány-pedál kombival játszik, gond nélkül....
jutiput
Sziasztok! Köszönöm a sok választ és a tanácsot, hogy hogy lehet kormánnyal használni ezt az akadozó játékot, de ha nem él azon a panelon a gamepad támogatás, akkor vajon Ti hol állítjátok be azt, hogy kormánnyal és pedállal lehessen vezetni? Hálásan megköszönném, ugyanis még a "nagy" Omsiban sincs kormány támogatás! Driving Force GT-m van ,ami a többi vezetõs játékhoz kíváló, csak ezekhez a buszos játékokhoz nem mûködik! Köszi és üdv.

Üdv!

Nekem Easy Touch ET-2034 kormányom van és az a baj hogy Combined Pedals van és egyszerre megy a fék a gázzal tehát ha a gáz pedált nyomom nem reagál,ha fék pedált nyomom akkor megy a busz tehát mint ha a gázt nyomnám. Erre tud valaki megoldást ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

TheSosy
Bárcsak nekemis mûködne ez a ***<#sir>

Csuklós busz és nagy zivatar .

Bus Simulator 2012-ben , Figyelem ! Trafipax is van az utakon !

http://rghost.net/36666098
ezt tölsd le

Hali lenne egy olyan problémám hogy mikor a játékot inditom akkor ilyet ír ki...az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a párhuzamos konfigurácioja helytelen....valami ötlet? Elõre is köszi 😊
kormánnyal és pedállal lehet. Én is azzal nyomom
Nekem sem tetszik, ráadásul mire megfejtettem (segítséggel), hogy guruljak ki a garázsból, kiderült, hogy az addigi grafikus beállítás miatt 10-15 mp-es szaggatásokkal "szalad". Nálam.

De abban vitatkoznék egy kicsit, hogy nem lehet kormánnyal, pedállal vezetni...
Külön panelon a játékon belül beállítható...
kem001
Bocsi, nem írtam, hanem írtad

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

kem001
OMSI-t? Azt nem hiszem, hogy veri.. Le is írtam a BCCS legnagyobb gondját rögtön, hogy nem támogatja a kormányt..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

jutiput
Szia " gyuri35" ! Közzé tennéd esetleg, ha nem nagy kérés, hogy mi a megoldás, mert lehet, hogy más is kíváncsi rá, csak nem meri feltenni a kérdést, mert nem akar " hamar megöregedni" , ha érted , amire gondolok?
Egyébként, szerintem még mindíg ez a legjobb buszos játék, veri az Omsit is, meg a legújabb Bus Simulator 2012-õt is , ami egy túlkomplikált vacak játék! Egy baja van csak, hogy nem lehet kormánnyal és pedállal vezetni, mert billentyûvel elég gázos! Köszi és üdv.

Megvan már!<#falbav>
TheSosy
Kire szavazhatok? <#papakacsint>

papi08
No emberek!
Átadom a topik HG jogát.
Szavazzátok meg ki akar új HG lenni, és szóljatok a moderátoroknak.
Köszönöm, sziasztok! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok!
Tudom most mindenki az új játékkal foglalkozik,de azt szeretném kérdezni tudja e valaki hogy a BCS San Francisco-ban hol van a treasure islandon a lighthouse?Már háromszor körbejártem a szigetet gyalog is autóval is mégsem sikerült "felfedeznem"!Ez az egy hiányzik a 12-bõl!Segítene valaki, aki emlékszik még rá hogy hol van?Köszönöm elõre is!<#nemtudom>