4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
mustang08 #3874 Sziasztok!
Szeretnék letölteni a testvéremnek egy busz szimulátort, de nem tudom hogy melyiket. A gépem adatai: AMD Athlon64 3800+ 2,4-es proci 1024 mb ram és egy geforce 6150-es integrált videokártya és win xp op rendszer.
Kösz! -
gyuri35 #3873 star wars után buszszimulátor?Érdekes. -
gyuri35 #3872 Szivesen! -
#3871 Ez most komoly? Nem tanulnak a hibáiból ezek? -
Robi546 #3870 Üdv!
Új busz szimulátor a lát határon. :) Megjelenés: 2012 Május 4-ére van írva, aki még nem látta volna.
http://www.gamespot.com/european-bus-simulator/ -
#3869 Ez nagyon hasznos volt! Köszönöm! :D
-
gyuri35 #3868 A vezetőkártya /fahrerkarte/ jó valamire?Több busz van a garázsban,esetleg később lehet használni másik buszt is? -
#3867 Pedig az még szebb lett volna, főleg nappal!!! -
gyuri35 #3866 Ja,és nem piros hó volt! -
gyuri35 #3865 Te,én a TML-től már mindent el tudok képzelni!Ebben a játékban is láttam már az égből visszaeső buszt,tegnapelőtti játékom során,júniusra állítottam a kezdéskor a dátumot.Csinálgattam a járatokat,éjszaka lett és leesett a hó,hóvihar vagy amit akartok! -
#3864 Szia, reméltem, hogy jó a humorérzéked és bejött! Üdv. -
gyuri35 #3863 Köszi!Az ülés alá hogyan jutok be? -
#3862 Az ülés alatt kell lennie egy kurblinak vedd elő és azzal tessékeld arrébb a makacskodó utast!!!!!! Üdv. -
gyuri35 #3861 Sokadszor fordul elő velem,hogy 'beragad' egy utas az első ajtónál és nem mozdul semerre,a többi nem tud felszállni tőle,hiába megyek vele 2-3 megállót ott áll!Lehet ez ellen tenni valamit? -
gyuri35 #3860 Sziasztok!
Csináltam egyvideót a visszaút elkezdéséről. -
#3859 Mivel irányítod, mert billentyűvel igen gagyi, de kormánnyal persze más! -
#3858 Tyűűű ma lenyomtam egy utat egy csuklóssal. Hát minden elismerésem azoké a buszvezetőké akik csuklóssal dolgoznak nap mint nap... -
halaszfi #3857 Már-már az irányítás is tetszik.nem rosz játék. -
gyuri35 #3856 Nem kérkedésből,csak leírtam az én beállításaimat,hátha valaki olyan furcsaságra vetemedik hogy visszaolvas az oldalon.Ahogy kezdek belejönni a kezelésbe,egyre jobban tetszik a játék,a karrier módot kicsit hiányolom. -
halaszfi #3855 Ezt csak azért mutattam ha valakinek az enyémnél nem sokkal jobb gépe van akkor tudja használni. -
halaszfi #3854 Németek.Náluk a klíma is más.(Meg a fizika.) -
gyuri35 #3853 A végállomáson a pénztárgépen megnyomod a kék F betűt,kiírja hogy Funktionmodus.A kék jobbra nyilat addig nyomogatod amíg azt nem írja alatta hogy kurs.Megnyomod a zöld gombot,kiírja hogy ein.Megint egy kék jobbra nyíl kiírja hogy aus.Zöld gomb és kész!Egyébként az EIN az oda az AUS a visszautat jelenti. -
gyuri35 #3852 Nálam az összes kocka be van pipálva,adtam neki egy kis fényerőt és a kontrasztot fullra felhúztam.Ennyit változtattam rajta,kicsit akad igaz de szép graikám van.Az normális hogy júniusban éjszaka leszakad a HÓ? -
-
halaszfi #3850 Mármint azt akettő csíkot. -
halaszfi #3849 Nekem is kezd egyre jobban bejönni.Egyébként az én 2006-os irodai gépemen kisebb akadásokkal is elfut.Küldenék képet a beállításokrol, de sajnos fél órán át azt írja ki a játék, hogy save screenshot.Na egyébként a trükk az, hogy minden elöl kiveszed a pipát kivétel vorbild,és minden csíkot minimumra húzod.Valamint mindenhol niedrig de ahol van off ott az.
(Az antrosophic alatti kettőt hagyjátok úgy ahogy van.) -
-
#3847 Tudtátok, hogy a busz festését is lehet változtatni?:D
F1->Ott lesz, hogy Repaint. Jó szórakozást! :D -
#3846 Köszi szépen!Üdv! -
Brad33 #3845 Megnyomod az F1-et, és ott már rá tudsz kattintani a levél ikonra, ami után bejön az üzenet. -
#3844 Akkor a vezetői kártyát na :D Azt hogy kell?
Ja és ha levezettem egy útszakaszt, hogy ütöm be az új útszakasz kódját? Nem engedi a gép... -
gyuri35 #3843 Hol láttál tachográfot a játékban?Én még nem találkoztam vele!Legalábbis olyannal nem amit használni is kell!!! -
#3842 Tachográf, nem tachmográf ^^. -
#3841 Most már azt is tudom, hogy hogy működik a tachmográf :D Már csak a játékban kéne megtudnom :D -
gyuri35 #3840 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,a karaktert beszéltetni nem lehet?Visszaköszönni,ilyesmi.Tankolni,javítani nem kell?Sikerült végre normálisan beállítanom a grafikát,egyre jobban tetszik a játék! -
#3839 Szívesen tettem, amit tettem!Üdv. -
#3838 Igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy kb. 10 cm-er átmérőjű korong, amit a kilóméteróra alá kell berakni. Itt látsz majd a korong alatt egy pár darab tűszerű valamit [ún. menetíró fej], ezek megkarcolják a tachográf korongot(mert ilyen spec anyagból van, hogy akár a körmöddel megkarcolod, akkor már lessz egy fekete csík benne). 3 állása van, a munka és a pihenő a legfontosabb. (Mi itt a Bács-Volánnál pihenő üzemmódba szoktuk hagyni, mert úgy mindent ír[mennyit vezettünk, mennyi pihenőidőt töltöttünk el, de ha munkaüzemmódban van, és elfelejtjük átkapcsolni, miközbe pihenünk, akkor szívunk... ]).
Üdv:
Egy buszos kolléga -
gyuri35 #3837 Köszi,kizárásos alapon kipróbáltam és bejött! -
halaszfi #3836 Köszi -
#3835 Úgyvan és a STUDENT-től a jobbszélső gombbal adjál neki a szegény rokkantnak, hogy tudjon utazni!