4235
Busz Szimulátorok Topikja
-
#3794 Egy kis türelmet kérek és jövök hamarosan a válasszal! -
#3793 Dede! Én is az alapján kezdtem el csinálni, és nélküle még mindig a garázsban szarakodnék :D
Következő kérdésem lenne:
KIválasztom mondjuk a 901-es útvonalat. Kimegyek az útra és utána hogyan tovább? Merre kell menni? Hogy tudom meg? A TAB-on nincs semmi csak az alapmap. Még az 1. megállót se tudom megtalálni :D
gyuri35: Aszem a P-vel bekapcsolod és azzal is gyorsítod a sebességét, az O-val pedig kikapcsolod -
gyuri35 #3792 Jelenleg a jegyeladással kínlódok,meg az ablaktörlőt nem engedi bekapcsolni.Nekem valahonnan piszkosul ismerős az effajta jegyadási 'módi' -
gyuri35 #3791 Köszi szépen! -
Brad33 #3790 Köszi szépen!:) -
#3789 De azért így jobban el lehet indulni ennek az alapján, mint vakon nyomkodni a billentyűket, nem igaz? Üdv. -
#3788 Nyomingáld meg a Num 7 billentyűt és behozza a kép azt a kapcsoló rendszert, amivel minden világítást be tudsz kapcsolni! Játszál el a Num számok billentyűivel és minden mást is példul a légkondit, fűtést még még sok mindent lehet kapcsolgatni! Üdv. -
gyuri35 #3787 Köszönöm Szépen!Klassz,csak így tovább!Jut eszembe a világítás miért nem marad bekapcsolva?Utastér világításom sincs! -
#3786 Viszont nem mindig pontos :D
Most készítek egyet az alapján. Kipróbálom minden egyes funkcióját és oda írom, hogy mit és hogyan :D -
#3785 Szia " gyuri35" ! Ajándék ment neked is a privátban, remélem, hogy tudod használni! Üdv. -
#3784 Most csinálom, jutiput file-a alapján. A menüfeliratok és a kezelése lesz benne. Ha minden jól megy ma vagy holnapra ki is adom. -
gyuri35 #3783 Sziasztok!
Egy magyar kézikönyvvel nem rukkolt elő még senki a 2012-höz? -
#3782 Szia, ment a cucc! Üdv. -
Brad33 #3781 Szia!
Ha szépen megkérlek, el tudnád küldeni a letöltő linket nekem is? Kicsit bajos ez a német szöveg nekem is és a google fordítónak is:) Előre is köszönöm! -
#3780 Megkaptam!
Nagyon szépen köszönöm! -
#3779 Elküldtem privátban! Szia! -
#3778 Szia! Feltöltöttem ! Mi legyen az ott kapott letöltőlinkkel? Gondolom, hogy ne ide tegyem fel! Üdv. -
#3777 Szia!
Sajnos nem érkezett meg, ha megkérhetlek feltöltenéd www.data.hu-ra? :D
Köszönöm a kedvességed! -
#3776 Szia " TANKER" ! Elküldtem egy németről magyarra fordítást az e-mail címedre, ami egy elég jó fordítás, utólagos engedelmeddel! WordPadhoz társítsd és eltudod olvasni! Kérlek jelezd, hogy megkaptad-e így, vagy küldjem másképpen, példul Skype-n!Üdv. -
#3775 Hello!
Szeretnék kérni egy kis segítséget Bus Simulator 2012-ben.
Nincs valakinek egy magyar vagy esetleg egy angol billentyűzet kiosztás? Próbálkoztam a google fordítóval de nem sok sikerrel.
Nagyon hálás lennék érte ha valakinek meglenne!
Köszönöm! -
#3774 Ennek a Busz szimulátor 2012-nek nincs magyarítása? Angolositás, Editor? -
halaszfi #3773 Fejből:a begin elvileg kezdés a modus az állapot tehát várj még.(Megsugom nem vagyok buszvezető) -
kzsolti91 #3772 Begin modus felirat mit jelent ha azt írja ki a tamográf? -
kzsolti91 #3771 oké megpróbálom köszi
-
halaszfi #3770 Üzemeld be elötte teljesen és utána nézd meg a tachográfot. -
kzsolti91 #3769 Sziasztok nekem egy olyan gondom lenne hogy a tamográfot nem tudom üzemre bírni hiába behelyzem a kártyát nem akar működni. Segítenétek?
-
#3768 Szívesen! -
gyuri35 #3767 Köszönöm szépen Jutiput!Szépen befordult irányba,és le is állt a forgótányérról anyomogatás hatására,gond nélkül!Köszi szépen! -
#3766 Pedig írja is alul a képen, hogy mit kell nyomogatni, csak az a baj, hogy néha kiakad a kép és biztosan azért nem reagál a nyomogatás, de ha egyszer elindul a csík, akkor már győzelem és menni fog! Örülök, hogy segíthettem!Üdv. -
gyuri35 #3765 Köszi,így még nem próbáltam én úgy "vettem le" hogy a balra-jobbra gombokat kanyarodáskor lehet használni,segíteni a kocsinak hogy könnyebben forduljon! -
#3764 Szia, "gyuri35" ! Nem tudom, hogy nagy segítség-e, amit most írok, de valóban a " bal és a jobb" gombokat kell felváltva nyomogatni, ugyanis van egy fekete csik a kép felső részén, amiben megjelenik először a piros csík, ami szélesedik, ahogy szépen ütemesen nyomogatod a gombokat és szépen átvált zöldre a csík és kezd szépen fordulni a villamos, de lehet, hgogy közben kiakad az egész, de türelemmel a végén tényleg megfordul és lehet visszafelé fuvarozni az utasokat!Próba szerencse!! Üdv. -
gyuri35 #3763 Már kb. tizenötödször próbáltam,akkor sem fordítja meg a kocsit!Segítene valaki??? -
gyuri35 #3762 Hiába ülök át a kocsi másik végébe,nyomogatom mindenfelé,meg sem moccan a kis kar ahogy a cablecar sem.Továbbá ugyanúgy áll a kocsi mint amikor ráálltam a forgótányérra,nem hiszem hogy ugyanazon a vágányon kell visszafele is menni! -
gyuri35 #3761 A PDF-ben sem ír semmit a forgótányérról,hog hogyan kell használni! -
gyuri35 #3760 1.07,angol -
halaszfi #3759 Verzió? -
halaszfi #3758 Verzió? -
gyuri35 #3757 Ja,azt hogy jobbra balra is tudom irányítani!Mást nem láttam a cablecarról. -
halaszfi #3756 Szokott tippeket adni a játék azt figyeld. -
gyuri35 #3755 Tényleg nem tudja senki,hogyan kell menetirányt váltani a cablecarral a San Francisco-ban?