104
  • dani71
    Az én karaktereim annyira hülyék , hogy a wc-n zabálnak, kérem valaki mondja meg,hogy lehet eladni a cuccokat mert még csak 2 órát játszottam vele de már 2 sütőt is leégettem. ráférne a játék némi javítás.
  • Ginos
    bocs a 2 kommentért
  • Ginos
    Ennyi idiótát,hihetetlen milyen ökörségen vitatkoztok,ez egy JÁTÉK!!!
    A célja a szórakoztatás,nem mindegy hogy azt az időt ami videójátékkal töltesz az milyen típusú,a lényeg hogy szórakoztasson
  • Ginos
    Ennyi idiótát,hihetetlen milyen ökörségen vitatkoztok,ez egy JÁTÉK!!!
    A célja a szórakoztatás,nem mindegy hogy azt az időt ami videójátékkal töltesz az milyen típusú,a lényeg hogy szórakoztasson
  • balee66
    Így képek alapján, ezek az antialias fogalmát életükben nem hallották... -.-
  • Mike at home
    jaja
  • Mike at home
    a mocskok
    tényleg, ez logikus magyarázat lehet
  • Motoroj
    Az emberek létrehozása, az építés meg lakberendezés a legjobb részek.
    Utóbbi kettőhöz játszani is kell valamennyit mert pénzbe kerülnek, az meg magától nem jön. Ennyire egyszerű.
  • Ahoy
    Tudom, nem összehasonlítható a két kategória, csupán grafikáról beszélek...
  • Ahoy
    Csak nekem tűnik iszonyatosan gagyinak a grafikája? Azthittem lesz lényegi előrelépés a 2-höz képest, de szinte 1:1ben ugyan az :(

Legalább a füvet csinálhatták volna meg 3d-ben, nemcsak odafeszíteni egy textúrát. Amúgy azok sem valami szépek :/

Lehet működik minden gépen, de azé' a Crysis korában, legalább egy kicsit lehetne igényesebb
  • Hegi90
    mármint a rendőrök vitték el és verték halálra...
  • Hegi90
    visszavonom: a gyereket bevitték a rendőrök mert takarodó után kint maradt, és halálra verték
  • Mike at home
    3-as fokozatnál jelenleg nincs gyorsabb
    a 4-es is 3-as szinten megy, azzal a külöbséggel, hogy csak az aktiv tevékenység idejéig
    amikor az emberkéd abbahagyja, visszaáll 1-re
  • Mike at home
    jólvan Falcon, látom azóta bocsánatot kértél, ok, np :)
    és látom AS-ezel is, akkor nem adok pisztolyt, használd a sajátod
  • Ravkin
    Én csak azért nem játszom a sims 3 al mert ha valamiért megpróbálom felgyorsítani az időt ugyan olyan lassú marad, lehet hogy azért mert a crackelt verziót használom ?
  • Mike at home
    ha tökönlövöd magad, vedd már fel légyszi, jó lesz a büntitopikba :DD
    ha kell adok ehhez egy AS pisztolyt is, azzal talán nem okozol maradandó károsodást magadnak :DD
  • Mike at home
    senki nem gondolja ezt
    csak válaszoltak a minősítgetésedre
    te kezdted ugyanis, kedves Falcon
  • Mike at home
    eladások és toplista tekintetében
    egy aranytojást tojó tyúk
    sosem fogja az EA levágni
  • Mike at home
    mások minősítgetése pedig téged minősít
    fogadd el, hogy neki ez tetszik
    ettől még értékes ember és sem jobb, sem rosszabb mint te
  • Mike at home
    semmi
    ugyanúgy ahogy egy fps-nek, vagy bármelyik játéknak (talán egy-két gazdasági szimulációt, Jane's repszimulátorokat leszámítva, de azok erősen rétegjátékok)

ugyanakkor mindenki szabadon eldöntheti hogy mivel játszik és a többieknek
    ad 1. semmi közük hozzá
    ad 2. semmi joguk beleszólni, vagy emiatt bárkit minősítgetni
  • Mike at home
    nem fejős tehén, hanem tervezhető, félévente jelentős bevételt hozó termék
    ha majd egyszer lesz egy céged, összeteszed a kezed, hogy neked is legyen egy ilyen
  • Mike at home
    arról nem bezsélve, hogy saját házadat is megtervezheted vele, milyen bútorok, milyen színösszeállítás hogy fog kinézni, stb
  • Mike at home
    figy rém egyszerü
    vannak emberek akik mondjuk, dolgoznak
    bunkó a főnök, bunkó a kolléga, itt a határidő, menj be hétvégén, szal elég stresszes az egész
    és itt egy stresszmentes játék
    elhiszem hogy van akinek a valódi élete nem elég stresszes, kevés az adrenalin, de köszi, nekem elég a valóság, nem kell, hogy még a gép előtt is idegeskedjek, nincs verseny, nincs lövöldözés, nem kell gyilkolászni (megjegyzem egy airsoft vagy egy lasertag parti ezerszer jobb mint virtuálisan kommandózni), nem dől össze a fél platform amikor rálépek, nem halok meg 2 percenként, stb
    olyan mint a gazdasági szimulációs játékok
    pl. egy tanrsport tycoonnal is kiválóan el lehettt játszani
    mindemelett a sims-szel sokféleképpen lehet játszani
    a) irányíthatod az emberkéket szimplán
    b) kitalálhatsz történeteket, ezt leforgathatod, összevághatod
    c) nem játszol a babáiddal :) hanem épületeket lépítesz, és nem is akarmilyeneket
    d) mindenféle cuccot, hajat, tárgyakat tervezel
    olyan mint egy Lego, játszottataok régen Lego városost? ez teljesen olyan
    ott sem volt kötelező csak a legoemberkékkel játszani
  • Mike at home
    majd pár kieg után jó lesz ez is
    remélhetőleg azért a sims 4 5 év múlva sokkal színvonalasabb grafikával jelenik majd meg
  • nearo
    Oké oké... így éjjel csak átfutottam a kommenteket, aztán valahogy a tieden akadtam meg. Látom érted. Ez azoknak szólt, akik nem értik.

Írom ezt úgy, hogy nem vagyok sims-buzi. Megvan, fent van a gépen, ha olyanom van, akkor elszórakozok vele pár napot, de nem tud magával ragadni.
  • Hegi90
    jovan nyugodj meg, nem bánt senki :)

Amúgy eddig nem szerettem a sims-eket, de ez nagyon megfogott valamiért :D
    Jó játék sztem :)
    Mielőtt megkérdeznétek, nem csak ilyen "sims" játékokkal játszok. Cod4, Age of Empires sorozat, Europa Universalis 3 (ez aztán a gyerekeknek szóló játék), de játszogattam a Prototype-al, DiRT-el, Braid-el, Path-al, stb.
  • Falcon87
    Bazd... meg... HÁNYSZOR KELL MÉG LEÍRNOM, HOGY NEM VAGYOK EGY GECI AGYATLAN FPSBUZI. RÁADÁSUL JÁROK AIRSOFTOZNI, AZ MEG MÉG JOBB, MINT A PAINTBALL. TÖKÖNLÖVÖM MAGAM
  • nearo
    Menj el haverokkal paintballozni, oszt csá... szvsz megadja ugyanazt az élményt, mint egy FPS, ha nem jobbat ^^
  • Ruley
    Elég gyenge volt ez a cikk.

-Riverview-t, a második várost nem "néhány Sim-pontért" lehet letölteni hanem teljesen ingyen.

-Nem hat, hanem öt személyiségjegyet lehet rászabni egy Simre.

-Már jó régen is csak azt igérték hogy a munkahelyeket, és sok más helyet csak kivülről láthatunk, arra hivatkozva hogy vagy túl unalmas (hivatalnok) vagy túl nehezen megoldható(politikus) lenne. Nem az "emberfia" gondolt másra, hanem Kecskés Szabolcs, aki figyelmetlen volt.

Önmagukban nem nagy hibák ezek, de az már elég zavaró hogy több szó van arról hogy mi nincs bent a kiegészítőkből, mint arról hogy mi az újítás (amiből rajongói szemmel nézve van annyi mint a Sims 1 és 2 között.).

Például szó sem esett arról hogy minden elképzelhető tárgyat át lehet színezni. Lehet hogy valamivel kevesebb a tárgy mint a kiegészített Sims2-ben, de ott az extra dolgok nagy része egy-egy új színű pullover, vagy egy jobb mintájú konyhabútor volt, amivel szemben most ezerszer több lehetőség van.
  • Arcor
    Szerintem tök poén minden tárgy neve, visz bele egy kis színt és mindig megmosolyogtat.
  • Falcon87
    Amiket a #12-ben írtam, azokat továbbra is fenntartom, noha lehet hogy egy "kicsit" nyers voltam... Nekem nem jön be, értelmetlennek találom, ha másnak ez tetszik, egészségére. Én bocsánatot kérek a hangvételért. Aki mezőgazdasági szimulátorozik... nos, arról is megvan a (negatív) véleményem.
    De nem vagyok "akcióbuzi":D:D:D általában egy tök békés ember vagyok, nem kívánok emberéletet kioltani :D
  • tomcsa4
    Sőt, egy csomó lovagkorban játszódó legó van, lehet akciósat is játszani.

De akkor meg nem értem, minek beszéltél marhaságokat? Számmora értelmetlenek a mindenféle véres akciójátékok, a mezőgazdasági szimulátorok. De van, aki ezeket szereti. Nagy a piac, elférnek.
  • tomcsa4
    Nem. Az se zavar, ha lehülyézi azt, aki játszik. De faszságokat ne állítson.

Mondok pár közhelyet: aki szereti a sportjátékokat, az egy köcsög nolifer, mivel igazából is lehet sportolni. Aki Simsszezik az is az, mivel igazából éljen. Aki MMO-zik, az szintén az, mivel tuti kocka és ott ül a gépnél. Autóversenyre még nem hallottam ilyet, de ki lehet találni.

Ja és hidd el, hogy az akciójátékosok (vagy olyan játékosok, akik az akciót szeretik inkább, de sok stílusban képviselik magukat) szólják le leghamarabb azt, aki esetleg békésebben szeretne játszani.

Ez olyan, mint a filmeknél: ha valaki szereti a horrort, az mekkora kemény már, mindenki más kaki. Sőt, ha valaki drámázik, az még a kakiból is a puhább verzió.

Hál istennek sokan kinövik ezt 20-22 éves (vagy picit később) korukra. De sajnos egyre többen nem. Lehet azt mondani, hogy a Sims 3 szar. De azt, ohgy aki avval játszik, az szar és zavart elméjű, na az sok. Érted mit szerettem volna mondani?

Mert csóka1 elolvassa, meg tetszik neki és hangoztatja. A jobb érzésű ember meg csak hüledezik, honnét vette mindezt.
  • Falcon87
    Ááááábazz, ezt nem hiszem el. Ha valaki nem látja értelmét a simsnek, akkor az agyatlan fpsbuzi horrorimádó sorozatgyilkos? Nemá
    Horrorokat utálom, több családi filmet láttam, mint az emberek nagy része, csak egyedül azt a tökönbaszott rókabőr Sims3at nem szeretem :D:D
    Elfogadom a magyarázatot, tehát egyesek jobban szeretnek virtuális sikereket elérni egy virtuális világban, mint én. Egyébként én is tyconozok, simcityzek, stratégiázok erősen, csak undorító, amit az EA művel a sims sorozattal. Egész tűrhető lenne, ha nem lenne tele idióta nevekkel, meg nem minden rész ugyanonnan indulna, és csak a húsz kiegészítő után válna játszhatóvá.
  • Falcon87
    Egyszer legóval azzal barmultam, hogy éptettem egy tornyot, ami felért az íróasztalomig. Raktam bele liftet csőrlővel, kilátót a tetejére, meg egy felvonóhidat az íróasztalomra :D Szerintem nincs ember, aki életében ne legózott volna.
  • Falcon87
    Fpsbuzi lennék? De jó nekem :D Pedig én aztán az az ember vagyok, aki sok mindennel játszik. Szimulátorok, RPG-k, stratégiák, FPS-ek...
  • Falcon87
    Tehát akkor az életben el nem ismert molett, szeplős tiniknek van, akik képtelenek siekrt elérni az életben, ezért kell Sims3azniuk. Nem mondtam, hogy másnak nem tettszhet, de számomra akkoris értelmetlen.
  • tomcsa4
    Ja és gondolom a Sims-ezők a játékfüggős, míg mások nem. És aki 5-6 órákat fps-ezik? Meg RTS ,meg RPG? Avval rendbe van igaz?

Szerintem az IQ-ról ne beszélj. Nagyon önző vagy. Pont átvettem a hozzászólásod lényegét, mert ez volt a lényeg. Ha Te nem így gondolod, akkor fogalmazz másként.

Gondolom a mércéd szerint a kiegyensúlyozott ember öldösni szeret a játékokban, meg leigázni. Építeni nem...
  • B0nFire
    Itt a nagy tévedés. Ismerek sok olyan embert (35-40 éves korosztály), akik ezzel játszanak. Én inkább a lövöldözős játékokra szeretném ráfogni, hogy a tizenévesek a célközönség, habár mi még gyermekkorunkban igaziból csináltuk; csúzlit készítettünk, oszt szarrá lőttük egymást. Kékek-zöldek voltunk; nem volt számítógép, de veszett jó volt. Viszont tizenéves korunkra már ebből is kinőttünk. Tehát hülyeség ráfogni, hogy bármely játék is egy bizonyos célcsoport játéka lenne. Biztosra veszem, hogy a lövöldözősekkel is játszanak gyerekek is, meg idősebbek is.
  • WoodrowWilson
    Nem a hype kedvéért mondják, az arra vonatkozik, hogy ebből adták el a legtöbbet.