The Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a 4-es is 3-as szinten megy, azzal a külöbséggel, hogy csak az aktiv tevékenység idejéig
amikor az emberkéd abbahagyja, visszaáll 1-re
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és látom AS-ezel is, akkor nem adok pisztolyt, használd a sajátod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Windows 7
ha kell adok ehhez egy AS pisztolyt is, azzal talán nem okozol maradandó károsodást magadnak 😄D
csak válaszoltak a minõsítgetésedre
te kezdted ugyanis, kedves Falcon
egy aranytojást tojó tyúk
sosem fogja az EA levágni
fogadd el, hogy neki ez tetszik
ettõl még értékes ember és sem jobb, sem rosszabb mint te
ugyanúgy ahogy egy fps-nek, vagy bármelyik játéknak (talán egy-két gazdasági szimulációt, Jane's repszimulátorokat leszámítva, de azok erõsen rétegjátékok)
ugyanakkor mindenki szabadon eldöntheti hogy mivel játszik és a többieknek
ad 1. semmi közük hozzá
ad 2. semmi joguk beleszólni, vagy emiatt bárkit minõsítgetni
ha majd egyszer lesz egy céged, összeteszed a kezed, hogy neked is legyen egy ilyen
vannak emberek akik mondjuk, dolgoznak
bunkó a fõnök, bunkó a kolléga, itt a határidõ, menj be hétvégén, szal elég stresszes az egész
és itt egy stresszmentes játék
elhiszem hogy van akinek a valódi élete nem elég stresszes, kevés az adrenalin, de köszi, nekem elég a valóság, nem kell, hogy még a gép elõtt is idegeskedjek, nincs verseny, nincs lövöldözés, nem kell gyilkolászni (megjegyzem egy airsoft vagy egy lasertag parti ezerszer jobb mint virtuálisan kommandózni), nem dõl össze a fél platform amikor rálépek, nem halok meg 2 percenként, stb
olyan mint a gazdasági szimulációs játékok
pl. egy tanrsport tycoonnal is kiválóan el lehettt játszani
mindemelett a sims-szel sokféleképpen lehet játszani
a) irányíthatod az emberkéket szimplán
b) kitalálhatsz történeteket, ezt leforgathatod, összevághatod
c) nem játszol a babáiddal 😊 hanem épületeket lépítesz, és nem is akarmilyeneket
d) mindenféle cuccot, hajat, tárgyakat tervezel
olyan mint egy Lego, játszottataok régen Lego városost? ez teljesen olyan
ott sem volt kötelezõ csak a legoemberkékkel játszani
remélhetõleg azért a sims 4 5 év múlva sokkal színvonalasabb grafikával jelenik majd meg
Írom ezt úgy, hogy nem vagyok sims-buzi. Megvan, fent van a gépen, ha olyanom van, akkor elszórakozok vele pár napot, de nem tud magával ragadni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy eddig nem szerettem a sims-eket, de ez nagyon megfogott valamiért 😄
Jó játék sztem 😊
Mielõtt megkérdeznétek, nem csak ilyen "sims" játékokkal játszok. Cod4, Age of Empires sorozat, Europa Universalis 3 (ez aztán a gyerekeknek szóló játék), de játszogattam a Prototype-al, DiRT-el, Braid-el, Path-al, stb.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
-Riverview-t, a második várost nem "néhány Sim-pontért" lehet letölteni hanem teljesen ingyen.
-Nem hat, hanem öt személyiségjegyet lehet rászabni egy Simre.
-Már jó régen is csak azt igérték hogy a munkahelyeket, és sok más helyet csak kivülrõl láthatunk, arra hivatkozva hogy vagy túl unalmas (hivatalnok) vagy túl nehezen megoldható(politikus) lenne. Nem az "emberfia" gondolt másra, hanem Kecskés Szabolcs, aki figyelmetlen volt.
Önmagukban nem nagy hibák ezek, de az már elég zavaró hogy több szó van arról hogy mi nincs bent a kiegészítõkbõl, mint arról hogy mi az újítás (amibõl rajongói szemmel nézve van annyi mint a Sims 1 és 2 között.).
Például szó sem esett arról hogy minden elképzelhetõ tárgyat át lehet színezni. Lehet hogy valamivel kevesebb a tárgy mint a kiegészített Sims2-ben, de ott az extra dolgok nagy része egy-egy új színû pullover, vagy egy jobb mintájú konyhabútor volt, amivel szemben most ezerszer több lehetõség van.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
De nem vagyok "akcióbuzi"😄😄😄 általában egy tök békés ember vagyok, nem kívánok emberéletet kioltani 😄
De akkor meg nem értem, minek beszéltél marhaságokat? Számmora értelmetlenek a mindenféle véres akciójátékok, a mezõgazdasági szimulátorok. De van, aki ezeket szereti. Nagy a piac, elférnek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mondok pár közhelyet: aki szereti a sportjátékokat, az egy köcsög nolifer, mivel igazából is lehet sportolni. Aki Simsszezik az is az, mivel igazából éljen. Aki MMO-zik, az szintén az, mivel tuti kocka és ott ül a gépnél. Autóversenyre még nem hallottam ilyet, de ki lehet találni.
Ja és hidd el, hogy az akciójátékosok (vagy olyan játékosok, akik az akciót szeretik inkább, de sok stílusban képviselik magukat) szólják le leghamarabb azt, aki esetleg békésebben szeretne játszani.
Ez olyan, mint a filmeknél: ha valaki szereti a horrort, az mekkora kemény már, mindenki más kaki. Sõt, ha valaki drámázik, az még a kakiból is a puhább verzió.
Hál istennek sokan kinövik ezt 20-22 éves (vagy picit késõbb) korukra. De sajnos egyre többen nem. Lehet azt mondani, hogy a Sims 3 szar. De azt, ohgy aki avval játszik, az szar és zavart elméjû, na az sok. Érted mit szerettem volna mondani?
Mert csóka1 elolvassa, meg tetszik neki és hangoztatja. A jobb érzésû ember meg csak hüledezik, honnét vette mindezt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Horrorokat utálom, több családi filmet láttam, mint az emberek nagy része, csak egyedül azt a tökönbaszott rókabõr Sims3at nem szeretem 😄😄
Elfogadom a magyarázatot, tehát egyesek jobban szeretnek virtuális sikereket elérni egy virtuális világban, mint én. Egyébként én is tyconozok, simcityzek, stratégiázok erõsen, csak undorító, amit az EA mûvel a sims sorozattal. Egész tûrhetõ lenne, ha nem lenne tele idióta nevekkel, meg nem minden rész ugyanonnan indulna, és csak a húsz kiegészítõ után válna játszhatóvá.
Szerintem az IQ-ról ne beszélj. Nagyon önzõ vagy. Pont átvettem a hozzászólásod lényegét, mert ez volt a lényeg. Ha Te nem így gondolod, akkor fogalmazz másként.
Gondolom a mércéd szerint a kiegyensúlyozott ember öldösni szeret a játékokban, meg leigázni. Építeni nem...
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A kockás rész meg azért hülyeség, mert a Sims (szerintem) pont nem az a tipikus kocka játék, amit nem tudsz abbahagyni (csak még két mob, csak még egy level), hanem egy laza, napi max 2-3 órás kikapcsolódás.
Meg a WoWban is tobb racio van,hisz az fantasy, igy legalabb erdekes "uj" dolgokat lathatsz amit IRL nem...de berendezni 1 szimulalt lakast valos dolgok szimulalt dolgaival es utana orulni,hogy mekkora kiraly vagyok...hat az en szememben szanalom a kobon.
Ez nalam 1 szinten van a drogokkal,csak a fiziologiai hatasa mas (menekules a valosag elol) es ez vonatkozik minden kockara,legyen az barmely stilus rpg,szimulator vagy barmi mas...
Amugy ezt a temat boncolgatta (meglepo modon) a Star Trek:Next Generation egyik resze,amikor az 1ik figura a hajon allandoan a holofedelzeten logott virtualis eleteben es kozben szart a valosagra...
😊
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Vagy ne is legózzunk? Hisz ott is építeni kell leginkább. Meg sétáltatni az embereket, locsolni a növényeket, autózni, hajózni meg stb.
Van, akit ezek érdekelnek. Nem azért, mert a valóságban nem tudja megtenni. Nem is értem, honnét ez a baromság. Vagy benne van a játék kézikönyvében? Annak amúgy sem kell hinni. Ez majdnem akkora hülyeség, minthogy minden Sims rajongó tuti megveszi az összes kieget. Itt is az SG-n, az Iponon és a pcdomeon is van pár csóka, akik annyira elvakultak.
Nem hiába jött be a Sims, meg a civilization, a SimCity és hasonló játékok. Nem mindenki szereti a lövöldözõs játékokat. Ennyi erõvel akkor filmekben is csak a horror, meg a lövöldözés kéne, mivel vígjátékot lehet csinálni az életben (amúgy is történnek vicces dolgok), meg a családi filmek sem kellenek, menjenek és vegyenek inkább kutyát és nézegessék azt. Pedig egy jó családi film, amiben elpusztul az állat tökéletesen hat a gyerekekre, hogy az érzéseikkel tisztában legyenek. De ezek sem kellenek, jöjjön a lövöldözés.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Na kitalálod akkor, hogy mi az értelme?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Komolyan mondom, én már kezdem azt hinni, hogy az akciójátékosok idióták. Eddig igen sok jel erre mutat.
Kissebb korosztálynak biztos jó a játék, de a nagyobbak szerintem elég hamar ráunnak erre a babaház szimulátorra.
Szóval itt meg lehet tenni olyan dolgokat, amit a valóságban nem, de mégis hasonlít a valósághoz. A cikkben is meg volt fogalmazva szépen, hogy ez a vonzereje.
A játékról meg annyit, hogy az EA tehet egy szívességet, miután a 2-höz kiadtak egy tonna kiegészítõt, kidobják a 3-at full fapados verzióban, tehát semmi sincs benne, ami a 2-nél külön kiegészítõ volt. Majd itt is külön kiadják õket sok pénzért, még pár rókabõr. Nem kell csodálkozni, hogy letöltik sokan. De még így is sikeres lesz, valószínû azért nem is erõltette az EA a Sims 3-nál a DRM-et
Nothing Ever Changes