The Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezen összevesztek<#taps>#taps>
Death only needs to knock once.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
ui: ha meg annyira igazad van neked, ha annyira frankó vagy, mért nem szarod le már a másik mivel cseszi el értelmetlen életét? az õ dolga, nem?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Meg kell tudnod a titkot, úgy látom.
A titok az, hogy te is leszel ilyen vén szar, bár, a "falu bölcse" kifejezés rád sosem fog vonatkozni.
Ami az elszámolást illeti, okosabbnak tartom magam annál, mint leszámolósdit játszani.
Minek?
Amit te is megteszel, önként, és dalolva, abba én miért dobjak be akár fikarcnyi energiát is?
Ami a repjegyet illetné, arra sincs szükség, elég egy autó. Közelebb vagyok, mint hiszed... 😊
Csináld a hülyeségeidet, ahogy neked tetszik.
Amit elérsz vele, az egyrészt az, hogy pár embert gondolkodásra kényszerítesz, ami jó, másrészt kialakítasz magadban egy tuskóságos hozzáállást a számodra idegen dolgok iránt, és ez neked nem jó.
Apafej, ha lenne egy pici eszed, rájönnél, hogy mennyire szûklátókörûen gondolkodsz.
Ha rájössz a lényegre, abból csak egy ember fog erõsen profitálni, mégpedig te, saját magad.
Ha pedig nem, akkor az életeddel csak egy embernek kell elszámolni: saját magadnak.
Csak tartsd észben, és rájössz.
Arra is, hogy agresszióval nem oldasz meg semmit mások felé.
Kapcsold be végre az agyad, és használd...
Harcolj az erõszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
nem az az érdekes, hogy igazad van vagy sem
tõlem még igazad is lehet, leszarom, nem érdekel a véleményed
szimplán csak zavarnak a faszságaid
miért kell nekem ezeket olvasgatnom?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak azt nem értem, miért ráz téged az ideg, ha egy csöppet sincs igazunk? Talán mert mégis? Erre gondoltál már?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csak azt nem értem, miért ráz benneteket az ideg, ha egy csöppet sincs igazam? Talán mert mégis? Erre gondoltál már?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
miért nem takarodsz innen végre a rákba?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"Faszt nézek , ne nézzek mondjam már meg mit nézek!
Akarok egy sallert? Akkor meg ne nézzek.
Kihúzom a gyufát, mé szólok be ne szóljak be!
Szét lesz verve az arcom, ha mégegyet beszólok.
Szálljak ki a kocsiból? Csak itt nagy a pofám!
Keresem a bajt? Ne itt pofázzak, ott pofázzak.
Ki a fasznak gondolom magam?
Ki leszek picsázva, el lesz intézve a valagam.
Anyázok? Ne anyázzak! Idejössz azt kapok a pofámba.
Idejössz, azt meg leszek baszva."
És különben is:
"Há végem van, tudom hol lakom, tudom mi a számom, el leszek intézve!"
Remélem átment a válaszom a teszten, különben még foglalhatod a repjegyet hogy revansot vegyél mint Jay és néma Bob.
CSak hogy téged idézzelek: "És ja, CoD, Civ4, KotOR és TTD közé szoktam beszorítani a Simset"
Hát ha ez igaz, akkor vagy neked 40 órából áll egy nap, vagy túllépted azokat a bizonyos határokat és felborult az egyensúly.
"Eddig még nem merül fel bennem, hogy beteges lenne."
Másokat kérdeztél már?
A szabadidõt mindenki arra fordítja amire akarja. Meg kell taláni az egyensúlyt. Nem lehet mindíg hegyet mászni, airsoftozni, vagy legozni. Kell a változatosság, és igen néha az kell hogy lelõjek néhány embert, mert kell a feszültség levezetéshez. Ezt inkább virtuálisan teszem meg, mert ha nem így tenném benne lennék gyanítom a hírekben.
200-óra játék helyett idegen nyelv tanulás? Kétség kívül hasznos alternatíva, viszont az emberi agynak kell a kikapcsolódás. Olvashattam volna könyveket is (mondjuk nekem arra ott a busz) de ha megnézzük hogy 8 óra munka után a fenének sincs energiája elõvenni a nyelvtankönyvet vagy a szótárt és magolni.
Tehát aki játszani akar hát játszon, elvégre Butters-nek is jobban tetszik a Hello Kitty Island Adventures mint a WoW 😄
http://kutyuszoba.blog.hu/
és mennyire jól járt volna mindeki!
te nem tudsz ide irni, mi meg elcseszett életünket vígan kompenzálhatjuk a sims-szel, ahol virtuálisan csajozhatunk, mert csajunk ugye nincs, lehet virtuális gyerekünk, persze mert pedok vagyunk, és lehet fullextrás virtuális kecónk, mert különben csak egy kartondobozban élünk
emeld ki ami nem oda tartozik, add a hülyét, hogy nem érted
akkor csak neked, hogy értsd:
"A "játékosok" meg nem az elcseszett életüket kompenzálják, hanem "szórakoznak". "
utána írtam, hogy ez mindenre igaz, hadvezérnek, istennek képzeled magad
ezzel mit kompelzálsz?
az fps-sel, autószimulátorral, stb?
miért kell a géppel bármit játszani, amikor élheted a valódi életed, ha az nem lenne ennyire elcseszett?
hidd el, enm elcseszett azok élete akik a sims-szel tarnsport tycoonnal és hasonlókkal játszanak, sõt általában jóval idõsebbek is mint te
max elcseszett életüket nem azzal kompenzálják, hogy másokat baszogatnak, mivel is töltik az idejüket
nem vagy te véletlenül tanár? azok ilyenek mint te
ha nem, akkor bátran ajaánlom neked ezt a szakmát, életed végéig bazsogathatod a gyengébbeket, megmondhatod, hogy éljenek, rájukerõltetheted az értékrendedet, és még csak vissza sem szólhatnak
ez itt nem az a hely
Kb errõl van szó. Egy új kecót építeni, bevásárolni egy halom új ruhát IRL, ezeknek mind ugyanúgy van költségvonzata... és ha megteszem ezt a simsben, mert épp nem akarok pár milliót egy új házra áldozni (aminek még fel kell épülnie elõbb, mert az sem 6 másodperc), az mért baj? Miért értelmetlen?
Annyi eszed sincs, hogy kötõtûvel szurkáld a szemed?
Hogy jössz te ahhoz, és veszed a bátorságot, hogy meghatározd,kinek mi a legmegfelelõbb idõtöltés a szabadidejében??
Te azt élvezed, hogy zselatingolyócskákból kijutó ételfestékkel lövöldözitek egymást, más meg azt élvezi hogy a WC-t pucoltatja.
Ki a francnak képzeled te magad?
Közelebb vagyok a negyvenhez, mint te, barátocskám, és volt részem már mindenféle játékstílusban, zselatingolyócskásban is.
Engedtessék már meg nekem, hogy ne rángassam idegbeteg módon az egeret, mert nem látom, épp hol az ellen. Kinõttem belõle.
Vigyázz, hogyan válaszolsz, mert ismerlek, jómadár...
Harcolj az erõszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
És ja, CoD, Civ4, KotOR és TTD közé szoktam beszorítani a Simset😊 Eddig még nem merül fel bennem, hogy beteges lenne.
Én azt mondom, kellene egy kis toleranciát tanulnod. Ahogy már korábban is leírtam itt vkinek, attól, hogy te utálod az almát, még nem kell mindenkivel megutáltatni. Neked a Sims nem jó kikapcsolódás, nem élvezed. De nekem hadd engedtessék már meg, hogy jól érezzem magam, miközben sakkoztatom a simem és wc-t pucoltatok 😊
Ugyanígy IRL embereket halomra löni értelmetlen, vadászrepülöt vezetni életveszélyes, F1 gépet vezetni meg csak több éves tapasztalattal lehet, tehát ezeket csak a sz.gép elött lehet kipróbálni úgy, hogy senki és semmi ne sérüljön ill. hogy ne kelljen erre áldoznod az egész életedet.
Mondjuk az FPS már kissé összetettebb kérdés, ugyan is azt nyomhatod IRL is (paintball), csak annak elég magas a költségvonzata. Bár tapasztalataim alapján egy jól sikerült összecsapás után valós személyekkel közösen elszívni egy cigit, közben törölgetni a festéket, összeszámolni a kék-zöld foltokat vagy enni egy szendvicset és megbeszélni a csata taktikai részleteit 1000szer szórakoztatóbb, mint QuakeLive-on bealázni néhány unatkozó amcsi tizenévest. Mondhatnám hogy minden centjét megéri a belefeccölt pénznek.
Ez meg általánosítás, én nem modtam ilyet.
A "hozzád hasonlók" meg távkiértékelés. Vagy ismerjük egymást valahonnan?
Amúgy meg érdekes módon egyikötök sem kardoskodik a mellett, hogy 150-200 órát eltölteni egy virtuális ház ill. virtuális karrier építgetésével értelmes dolog. Talán mert nem az?
Ez hol igaz már inden játékra? Közel sem szóltam be minden játéknak, csak célzottam a Sims-nek.
amit mondtál, érvényes minden játékra, ergo beszóltál mindenkinek egy játéksite-on, csak tudnám akkor mi a faszt keresel itt az sg-n?
ezek szerint már perfekt vagyok angolból, amennyi idõt beleöltem mindenféle angol nyelvü játékba
számítógépezés helyett dolgozz inkább te
Ugyan azt csináljátok csak kicsiben, a "részhalmazokon" belül.
Te biztosan minden idõdet idegen nyelvek tanulására fordítod, és állandóan csak dolgozol, semmi kikapcsolódás.
És különben is mit keresel itt a fórumon? Azt a pár száz órát, amit beleöltél a fórumba fordíthattad volna arra is, hogy idegen nyelveket tanulj...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Azért örömmel látom, hogy mégsem ment el mindenkinek az a maradék csepp esze is.
dani71:eladni úgy tudsz, hogy építés módban rákattintasz a tárgyra,és nyomsz egy "del"-t!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
A célja a szórakoztatás,nem mindegy hogy azt az idõt ami videójátékkal töltesz az milyen típusú,a lényeg hogy szórakoztasson <#email>#email>
A célja a szórakoztatás,nem mindegy hogy azt az idõt ami videójátékkal töltesz az milyen típusú,a lényeg hogy szórakoztasson
tényleg, ez logikus magyarázat lehet
Utóbbi kettõhöz játszani is kell valamennyit mert pénzbe kerülnek, az meg magától nem jön. Ennyire egyszerû.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Legalább a füvet csinálhatták volna meg 3d-ben, nemcsak odafeszíteni egy textúrát. Amúgy azok sem valami szépek :/
Lehet mûködik minden gépen, de azé' a Crysis korában, legalább egy kicsit lehetne igényesebb