104
-
WoodrowWilson #24 Ilyen nehéz megérteni, hogy nem csak a te ízlésed létezik a világon? Miért ne jöhetne be valakinek az, hogy emberek életét irányítja? Az én szememben ez szemellenzős viselkedés a szánalom. Biztos a Transport Tycoon is kalap szar, mert ahelyett hogy létrehoznál egy céget és azt igazgatnád, ahelyett ott ülsz a gép előtt és örülsz, hogy mekkora király vagy, mert évente van x millió dollár bevételed.
A kockás rész meg azért hülyeség, mert a Sims (szerintem) pont nem az a tipikus kocka játék, amit nem tudsz abbahagyni (csak még két mob, csak még egy level), hanem egy laza, napi max 2-3 órás kikapcsolódás. -
richard45 #23 Hát én csak a kettővel játszottam de elég is volt az az egy rész kb 1 napig volt fönnt a gépemen és aztán töröltem is. Az elején még egész poénos volt sőt még le is kötött de ahogy múlt az idő egyre inkább bele untam aztán mondtam "köszönöm Sims 2 de elég volt belőled". Nem azt mondom hogy rossz játék sőt egész jó a maga műfajába(!) da az hogy "minden idők első számú PC játék" az sztem túlzás persze lehet hogy a saját műfajában igen de az hogy minden játékot leköröz na az már elég hihetetlen (bár sztem ezt csak a hype kedvéért mondják, mondjuk fene tudja hogy értik ez az "első számú PC játék" cuccot de nekem ez jött le). Jó volt kipróbálni ezt a műfajt mert azért meg kell hagyni okozott pár kellemes órát de nem ettől a játéktól lesz kedvencem ez a műfaj, úgy hogy nálam marad az FPS. -
cateran #22 Nem nagyon ragadtad meg a lenyeget es ez sajnos a te iq-dat minositi....nem a jatek stilusaval van gondom (pont nem szeretem az fpseket,rpg es strategia fan vagyok)hanem amirol szol...ha neked kiraly natural born loserkent 1 virtualis (azaz nem letezo,fals,hamis,stb.)vilagban kiralykodni, ahelyett hogy IRL probalnal javitani magadon (hisz valami nagy gubi lehet ha 1 szamitogepes jatek kell,hogy jobb "eleted" legyen)
Meg a WoWban is tobb racio van,hisz az fantasy, igy legalabb erdekes "uj" dolgokat lathatsz amit IRL nem...de berendezni 1 szimulalt lakast valos dolgok szimulalt dolgaival es utana orulni,hogy mekkora kiraly vagyok...hat az en szememben szanalom a kobon.
Ez nalam 1 szinten van a drogokkal,csak a fiziologiai hatasa mas (menekules a valosag elol) es ez vonatkozik minden kockara,legyen az barmely stilus rpg,szimulator vagy barmi mas...
Amugy ezt a temat boncolgatta (meglepo modon) a Star Trek:Next Generation egyik resze,amikor az 1ik figura a hajon allandoan a holofedelzeten logott virtualis eleteben es kozben szart a valosagra... -
NeoExDeath #21 A Sims1-et kipróbáltam anno. Amikor a játék órája szerint kb. 10 óráig tartott kivinni a szemetet az összes szobából a kukába, akkor ért véget a Sims története nálam.
:) -
Gaboca76 #20 Kár bele fecölni a pénzt!Elegem van az ilyen játékok bol! -
rudymester #19 Az első részbe 150-200 órát beletoltam. Volt hozzá 3 kiegészítőm. Összehoztam egy brutális kecót, a melóhelyen a legjobb lettem és kb itt ért véget a játék számomra. Ha lenne egy jobb videókártyám, tuti kipróbálnám ezt is 2 FPS között. Néha nagyon ráunok az akció játékokra. Pár napja kezdtem el a Lego Indy-t (lehet röhögni :P) és rettentően élvezem. Humor dögivel és jó kis platform játékmenet. Nagyon hiányoznak ezek nyugis játékok! -
tomcsa4 #18 Akkor a legónak sincs értelme? Én a legón nőttem fel. Lehet itt vannak neked hiányosságaid és ezért nem érint meg a játék. Ami nem baj, teszem hozzá. Csak butaságokat nem kéne írni.
Vagy ne is legózzunk? Hisz ott is építeni kell leginkább. Meg sétáltatni az embereket, locsolni a növényeket, autózni, hajózni meg stb.
Van, akit ezek érdekelnek. Nem azért, mert a valóságban nem tudja megtenni. Nem is értem, honnét ez a baromság. Vagy benne van a játék kézikönyvében? Annak amúgy sem kell hinni. Ez majdnem akkora hülyeség, minthogy minden Sims rajongó tuti megveszi az összes kieget. Itt is az SG-n, az Iponon és a pcdomeon is van pár csóka, akik annyira elvakultak.
Nem hiába jött be a Sims, meg a civilization, a SimCity és hasonló játékok. Nem mindenki szereti a lövöldözős játékokat. Ennyi erővel akkor filmekben is csak a horror, meg a lövöldözés kéne, mivel vígjátékot lehet csinálni az életben (amúgy is történnek vicces dolgok), meg a családi filmek sem kellenek, menjenek és vegyenek inkább kutyát és nézegessék azt. Pedig egy jó családi film, amiben elpusztul az állat tökéletesen hat a gyerekekre, hogy az érzéseikkel tisztában legyenek. De ezek sem kellenek, jöjjön a lövöldözés. -
05lampard #17 Én egyedül házat szeretek benne építeni :P -
WoodrowWilson #16 Ha ugyanazt tehetnéd meg, senki se játszana vele. Épp az a lényeg, hogy jóval többet érhetsz el, mint a való életben. És attól, hogy te fpsbuzi vagy, még nem biztos, hogy csak az a jó. Igazából most azt kéred, hogy magyarázzam el neked, hogy mi a jó a körtében, amikor te csak almát vagy hajlandó enni. -
#15 Lehet leszedem rapidról ^^ -
#14 mindenki azzal jaccik ami neki teccik. van aki simset szereti, van aki FPS-t vagy eppen MMO-t jaccik vagy eppen autost vagy farmsimulatort. ennyi erovel irhatnad azt is minek jaccik valaki Farmsimulatorral minek arat vagy vet amikor semmi ertelme, akkor inkabb mennyen o is lovoldozni mert az hu dejo xD -
#13 Ja - ha te egy nap alatt 3 csajjal zsákolsz miközben naponta léptetnek elő a munkahelyeden - akkor neked kuva jó.
Na kitalálod akkor, hogy mi az értelme? -
#12 Ok, akkor játsz inkább a Sims3-mal, takarítsd ki a virtuális szobádat a "Tehéntúró 3000b+ Turbócsiga" porszívóddal, aztán olvass el egy virtuális könyvet, nézz meg egy virtuális tv-műsort, aztán örülj a fejednek. Nem értem, mi a jó ebben a játékban. Valaki magyarázza már meg, eddig senkitől sem hallottam értelmes magyarázatot. Ugyanazt teheted meg, mint a valós életben. Egy CoD, ArmA, Bf azért jó, mert a valóságban azért nem nagyon fogsz tudni lődözni kedvedre, de ott megteheted. A simsnek mi az értelme? -
tomcsa4 #11 Ez nem valóélet szimuláció. Iponra is jött egy-két egyén, akik komolyan mondom elmezavarosak (mintha senki nem foglalkozna velük, mondjuk az fix, ohgy ők -csaját magukon kívül - senkivel nem foglalkoznak). Semmiféle szimuláció nincs. Nem nagyon szabad lövöldözni. Miért, ha szabad lenne, lövöldöznél?
Komolyan mondom, én már kezdem azt hinni, hogy az akciójátékosok idióták. Eddig igen sok jel erre mutat. -
#10 Most mit szaroztok, mindenki tudja, hogy a játék célközönsége a tizenéves tinilányok... -
Lack #9 Majd ehhez is jön kb. 15 kiegészítő, jaj de jó lesz (közben az egész beleférne egy, max. két kiadásba, de úgy már nem fejős tehén biznisz a kiadónak).
Kissebb korosztálynak biztos jó a játék, de a nagyobbak szerintem elég hamar ráunnak erre a babaház szimulátorra. -
kiskelgyo #8 de való életben nem lehet annyi pénzt keresni, hogy felépíts egy házat egyedül :)
Szóval itt meg lehet tenni olyan dolgokat, amit a valóságban nem, de mégis hasonlít a valósághoz. A cikkben is meg volt fogalmazva szépen, hogy ez a vonzereje.
A játékról meg annyit, hogy az EA tehet egy szívességet, miután a 2-höz kiadtak egy tonna kiegészítőt, kidobják a 3-at full fapados verzióban, tehát semmi sincs benne, ami a 2-nél külön kiegészítő volt. Majd itt is külön kiadják őket sok pénzért, még pár rókabőr. Nem kell csodálkozni, hogy letöltik sokan. De még így is sikeres lesz, valószínű azért nem is erőltette az EA a Sims 3-nál a DRM-et -
cateran #7 Szerintem arra gondolt hogy a valodi eletet szimulalva jatszanak..mert hat lassuk be,nem nagyon szabad lovoldozni IRL,seregeket se nagyon lehet kommandirozni,de olvasni,grillezni,stb azert igen...es az en szememben is kisse szanalmas a dolog..
-
bbccc #6 Hát Commandante valakinek eza játékstyle jön be. Valaki meg épp azt mondja, hogy úristen mi az élvezet abban a katonai lövöldözős meg gyilkolászós játékban. Különbözőek vagyunk. Amúgy nem rossz játék tényleg, csak én azért unok mindig rá a Sims ekre,mert bizonyos dolgok ismétlődnek elég sokszor és nekem ezért válik unalmassá. -
Anomaly #5 :D:D:D Loááll -
Commandante #4 Atya úr Isten! Mi ez a sz*r? Azt játszátok, hogy olvastok meg grilleztek? Itt mindenkinek elment az utolsó csepp esze is? -
Zsocee #3 Ugyanezen a véleményen vagyok. -
#2 a hugom kedvenc játéka :) -
nohea #1 Van pár újítás, és kb két-háromszor annyi dolog elmaradt, néhány olyan is ami pedig már az első részben is az alapjáték része volt. A régi sims varázslat az, ami itt megteszi a magáét (KILENC éves...), valahogy nem hatott rám az újdonság olyan erejével, ami lenyűgözi az embert. Mint Sims, tökjó; mint 3, csalódás.