Felfordulás a neten Michael Jackson halála kapcsán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért is ?
Te is ragaszkodsz magadon kívül valakihez nem? Ha nem, akkor neked vannak pszichés zavaraid, sõt nem is zavarok, hanem komolyabb.

Aki a zenéjén nõtt fel, jó hogy siratja. Aki meg nem, nem siratja. Ez amúgy globális. Mindenkinek vannak kedvenceik. De ha valaki nem kedvenced, attól még ne fröcsögj róla és pláne ne nézz le egy uszkve húsz éves pályafutást.

Ravkin: sokan töltik az idejüket a számítógépnél. Ezek a vérkockák. Szerinted egy ilyen honnét tudja az emberi értékeket? (Nem rád értem, hanem akire írtál.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

<#shakehead>
"Mennyi éretlen ember van a világon. 14-18-nál ez természetes mondjuk"

Ez azért túlzás. Bár tényleg sok a selejt. De nem csak 14-18-ig. inkább 0-....
Az élet ilyen: Születünk és meghalunk. Jackson egy különleges ember volt, akit emberileg saját maga sem értett meg, de mint emberileg (világrekorder adományozó), mint zeneileg (méltán a pop királya) nagyon-nagyon sokat tett a világért.
Szép volt Jacko! <#wave>

Öreg te mekkora egy hulladék vagy <#mf1><#mf1><#mf1><#levele>

Ravkin
@ ilf667

Mindenkinek meglehet a saját a véleménye, de mielõtt véleményt formálsz valakirõl vagy valamirõl azért nem ártana kicsit megismerni megérteni hogy ki is volt valójában. Úgy látszik hogy itt az sg-n vagy magyarországon az emberek szeretik negatívban látni a világot, kb például úgy hogyha az ember nem csinál semmit avval sokat lehet elérni, vagy a szart éppenségel felcserélik a jóval. Nade az hogy egy könytári majom.... aki tulajdonképpen egy büdös senki, többet érjen mint egy született tehetség na az azért már egy kicsit sok <#mf1><#eplus2>

Ne érts félre én nem mondom hogy kötelezõ bárkit is bárkinek szeretnie, de én például az itt felelhetõ cikkek 20% el sem olvasom mivel nem tartozik az érdeklõdési körömbe. Az hogy te itt vagy szerintem már jelent valamit, hallottál valamit a dologról és érdekel is. Szóval ha ennyire undorral tölt el a dolog, a jövõben javaslom, hogy maradj távol tõle, mert egyébként a saját zéró IQ-d villan fel a hasonló vélemények alatt.

Egyébként nem tudom hogy vagy vele de én szeretek zenét hallgatni, szinte minden stílusban hallgatok zenéket általában a legjobbak azért megfognak, Michael Jackson tehetsége zenei érzéke messze legjobb a zenei iparban, és ebben az iparban igen elismertek, használtak, vagy szimplán lemásolják õket. A mozdulatait komoly elõadók már alapképzésben tanulják stb... Ma is sokan dolgoznak a szorakoztatóiparban akik példaképként tekintenek rá, és azt azért elárulhatom hogy ez nem véletlen, Michael sokat dolgozott azért hogy ezeket az eredményeket elérje, és már ne is haragudj ha te vagy egy egyszerû vegyész vagy egy könyvtáros képes lenne végigcsinálni azt amit õ végigcsinált fekete zenészként, akkor máris megyek és lehúzom magamat a vécén mert akkor én már egy szardarabot sem érek <#eplus2><#falbav>

@readswift

Te mi a szarról beszélsz öregem ? <#szomoru1>

Windows 7

Valami olyasmi lehet a "jacko" jelenség mögött, hogy a maga hol bárdolatlan, hol morbid klipjeit és az órákon (napokon?) át tartó utómunkával manipulált hangszólamokat sikerült "könnyed kikapcsolódássá" faragni-hangolni egy bizonyos célréteg számára, igaz ettõl a férc férc marad ( ez idõvel "kiült" jacko arcára is). Érdemes körülnézni youtubeon, igenis megemlékeznek róla a kommentelõk hogy igenis zaklató élmény volt 3-6 évesen efféle morbidságokat látni a képernyõn.

egy random vegyész vagy akár egy könyvtári alkalmazott többet tesz a világért mint ez a paprikajancsi
a sok rajongó majomról nem is beszélve
hová lesz a világ? ez mûvészet, ahogy ott vonaglik a színpadon és visítozik meg a farkát simogatja?
minden szépérzék kiveszett az emberekbõl már? az értékrendek kifordultak magukból
B0nFire
Én eddig direkt nem akartam véleményt formálni - és ezután is tartom magam ehhez -, de mit keres egy efféle hír az sg-n? A Wikirõl és a Google-ról, valamint az internet ideiglenes lebénulásáról szól; szerintem inkább ezt kéne kommentálni, mint átmenni bulvárba, oszt egymást elhordani mindenfélének. <#schmoll2>

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

9999
Hitlerrõl jót nem nehéz... írtotta a zsidókat és a cigányokat. Mi kell még?

A másik meg..akik ennyire védik, honna tudják, hogy nem vonzódott a fiatal gyermekekhez? Másról miért nem talál ki a média ilyesmit?! Pszihés zavarokkal küszködõ barom volt, aki tudott énekelni ennyi..Aki rajongója volt nyílván nem látja reálisan a dolgokat. Amúgy meg nem tök mind1..A nagytöbbségnek eszébe se jutott évekig és most sír hogy jajj szegény..
Nah akkor Hitlerrõl is szólj pár jó szót légyszíves..
Bárcsak veled lenne kevesebb....

Vorpal
Nagyszerû mûvész csak 15 évig 8 éves kisfiukat hordott kabátbélésként - senki nem akarja tõle elvenni amit létrehozott, csak nem kell szemet fület befogni, mert nincs semmi ami megváltana bárkit is ezen a világon.
50 miatyánk sem és a zsenialitás sem.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Nem tény, vélemény. Van egy kis árnyalatnyi különbség. Szerintem Gyexon valószínûleg tanulhatott tõlük hmmm... mit is? Ja! Énekelni és zenélni<#nyes>

iSS!

Ma több csatornán is megemlékezés volt Michael (zenei) életérõl. Jó volt látni azt a sok csodálatos alkotását. Én nem vagyok Jackson rajongó de az tény hogy énekesnek nagyszerû tehetség volt.

A tánctudásából a HipHop kultúra is sokat merített, az Electric Boogie pl nem lenne így ilyenformájában meg... Jacko stílusa ugyanis egy tetemes részét teszi ki.

A Korát meghatározó mûvész volt. RIP.
Persze a vicclõdés egy határig nem gáz. Jimmynél is voltak viccek...
Köztudott, hogy Jackonak sok plasztikai mûtétje volt, és hogy leesett egyszer az orra vagy mi...és úgy plasztikázták vissza...
Erre lehetne pl. azt mondani, hogy "Michael Jackson összeállt egy koncert erejéig"....
de ez részletkérdés...
R.I.P. Michael Jackson. Tényleg a Pop Királya volt!

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

így igaz. Halottakról vagy jót....

Fantasztikus karriert futott be, ebbe sajna a média botrányok is beleszólnak....
Amit szeretnek a médiban, az mindig a botrány!! Az a legnagyobb szenzáció.
Ha 1000 családnak adna egy milliárdos 10 milliót családonként nem kavarna akkora vihart, mint ha mondjuk az a milliárdos seggbekúrt volna valakit, és kiderülne......

Akik irígyek Jacko pályájára, és negatívan állnak hozzá, azok egyszerûen droidok.
xNoodlex
Halála után arról vitatkozni, hogy pedofil volt-e..
Halottakról vagy jót, vagy semmit!

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Fénykorában hihetetlen, hátborzongató dolgokra volt képes. Leesett állal nézte a világ. És a mûvészeket a csúcsteljesítményeik alapján kell megítélni. Vasarely képei sok évig elég gyengusok voltak, de amikor kiteljesedett, új mûfajt hozott létre.

Másrészt a mûvészeket azoknak a véleménye minõsíti, akiknek tetszik az, amit alkottak. Ha valaki nem ismeri Jacksont, akkor ne szóljon be neki a halálakor. Ha valaki ismeri, de sose bírta õt, akkor legyintsen a hírre, de ne fikázza. Nem sok kell ehhez, csak az a valami, amit mindenki megszerezhet: kulturáltság, civilizált viselkedés, illem.

A híveit pedig vigasztalja az, hogy Jacko valószínûleg halhatatlanná vált. Erre érdemes gondolni, és nem a sok éves vergõdésére. A klipjeit, legjobb számait ötven, száz, akárhány év múlva is élvezik majd, maradandó értékek.
Rajongóknak vagy azoknak akik kedvelték:

Egy szép emlék téma Sony Ericsson k800 és vele kompatibilis (pl. W580 stb.) mobilokra.

Link
Vorpal
Honnan tudjuk, hogy pedofil? - nem tudjuk - az ügyészség sem tudta meg - azt tudja amirõl vallomást tett : mégpedig, hogy kisfiukkal alucikált amikor csak tehette.

Igazatok van, attól még, hogy egy emberi mocsok lett a végén - õt is megilleti a 3 perc csend.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

yesname
Mennyi éretlen ember van a világon. 14-18-nál ez természetes mondjuk, de vannak azért ostobák is.
Én véleményem, hogy Jackson valóban a legjobb volt a szakmájában. Egyedül érte el amit elért. Õ írta a zenét, a szöveget, hangszerelte stb. és még kegyetlen jó táncos is volt. A pszichés zavarairól nem tudhatunk semmit, a média kacsái annyira elferdítették a világ látását mint talán senki másnál.
Az biztos, hogy voltak komplexusai. Gyereklelkû is volt,de hogy pedofil lett azt nem hinném. Egyszerûen kihasználták a hírverést és a gazdagságát.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

nem rád tartozik basszad0anyad!
te mit tettél le?
Miért kell letennie neki is valamit az asztalra, ahhoz hogy véleményt alkosson valamirõl? (nekem se tetszik az a komment egyébként) Azok akik meglincselnék ezért a kommentért, hát õk se jobbak nála egy szemernyit sem, sõt!
Te mit tettél le az asztalra? Ja semmit, mert 14-18 között jársz. Csak az ember mikor olyan idõs volt már, világsztár volt. Inkább maradtál volna csendben, szerintem egy pár százezer, de meg merem kockáztatni, hogy akár millió ember, ezért a kijelentésedért meglincselt volna.
AtomHeart
"de ha a gitárosa Van Halen halt volna meg"

EVH egyetlen Jacko szamban huzott el egy szolot, M.J. gitarosakent emlegetni ot tulzas!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

lehet ... és ? irigykedsz ? ja ... tuti ..
Ugyanazt érzem, mint Zámbó Jimmy halálakor<#rinya>
Elismerem a munkásságát.
Fénykorában mondott egy ilyet: "Miért Elvis a Király, miért nem én?"<#schmoll2>
Gyekszon azért valamiben egyedülálló volt: õ az egyetlen ember aki fekete férfinak született, de fehér nõként halt meg...
Egy igazán "gyermekcentrikus"<#hehe> "nagy mûvészt" vesztett el a Világegyetem a személyében.

iSS!

leszarom Jacko-t, nála sokkal több értékes ember hal meg nap mint nap önhibáján kívül, õ meg packázott a természetettel..
RIP

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Kíváncsi lennék, te hogy viselnél hasonló népszerûséget.

Motoroj
Magát tette tönkre.

Ha nem lett volna hülye, még nagyobb sztár lehetett volna, és valószínûleg még most is élne.

A média most is kitesz magáért, megvan a szenzáció.

Ja, és ne feledkezzünk meg Farahról, ha már itt tartunk.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Elég torz személyiség volt..simán eltudom róla képzelni, hogy pedofil volt..ergo->faszom sajnálja.
A kettõnek mi köze egymáshoz?
Van benne valami..ha most lenne tárgyalása, lehet hogy százak vagy ezrek követelnék hogy menjen börtönbe...csakhát ráébredtek, hogy elé komoly dolgot tett le életében.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

6,767 milliárd ---> A föld népessége

Amúgy teljesen igazad van.
Tönkretették szegényt. :(((
1#: Dögölj meg mihamarabb!
Omega
Nem egészen, Jackson azért különleges, mert egy elsõ számú sztárból lett emberi roncs, eddig se hiányzott senkinek, csak most hiányzik a halála után.

Mindenesetre a média megint gyökér (nem poénnak szánom de ilyeneket mondani, hogy megállt a szíve...bammeg egy halottnak általában nem dobog), aztán hiradóban is..."weboldalunkon megtekinthetik, hogy Jacksont hogy szállították kórházba, és hogy gyászolják õt az ázsiai rajongók" <- Faszom...akinek fáj annak had fájjon mégjobban, nézzék a zokogó ázsiaiakat, meg, hogy viszik a holttestet a kórházba.

Vannak még hozzá hasonló emberek akivel már nem annyira foglalkozik a média, még ha ha meghalna bármelyik, hasonló érzés lenne, hogy basszus..ki fogja õt pótolni... például Madonna,Sher, Uri Geller, Davi Copperfield, Schwarzenegger....nem gondolunk bele mert még élnek és még van pár hozzá hasonló ember, akinek a jelenlétét természetesnek vesszük, csak mikor nincsenek akkor kezdenek hiányozni. Sajnos 2 kezemen megtudnám számolni hány ilyen ember van a közel 10 milliárdból.

Omega
Kár érte, de az utóbbi idõben (15-20 év) szarrá ment bizonyos okok miatt, ezen nincs mit vitatni. Ettõl még persze nagy klasszis volt. A gondjai alapján akár azt is el tudom képzelni, hogy öngyilkos lett.

Dynamic
Mitõl "borderline g4y"(Amúgy fingom nincs mi a szar ez. Talán "látens buzi" akar lenni valami erõltetett ángílus modorossággal? Magyarul nem megy?), ha elítélem a primitívséget? Fel nem fogom a rejtett összefüggéseket. "Van akváriumod? Nincs. Akkor te buzi vagy." Na, ez is valami hasonló zseniális logikai levezetésen alapulhat.
By the way, ha már Eddie vén helén volt emlegetve, nyilván jó ha valakinek jó hangja van, de az egy adottság, nem tudom mennyire írta saját dalait, de egy zkr nem csak egy énekesbõl áll és sok esetben a zenésztársak háttérbe szorulnak, pedig hogy valaki jól doboljon/gitározzon sok-sok gyakorlás kell ám...
Tinman
Mind meghalunk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

na te vagy az igazi borderline g4y akirõl beszéltem , láttam a disco d -s képedet akirõl köztudott hogy brazil transzexuéálisokkal hempergett.