Felfordulás a neten Michael Jackson halála kapcsán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a zenéjén nõtt fel, jó hogy siratja. Aki meg nem, nem siratja. Ez amúgy globális. Mindenkinek vannak kedvenceik. De ha valaki nem kedvenced, attól még ne fröcsögj róla és pláne ne nézz le egy uszkve húsz éves pályafutást.
Ravkin: sokan töltik az idejüket a számítógépnél. Ezek a vérkockák. Szerinted egy ilyen honnét tudja az emberi értékeket? (Nem rád értem, hanem akire írtál.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ez azért túlzás. Bár tényleg sok a selejt. De nem csak 14-18-ig. inkább 0-....
Szép volt Jacko! <#wave>#wave>
Mindenkinek meglehet a saját a véleménye, de mielõtt véleményt formálsz valakirõl vagy valamirõl azért nem ártana kicsit megismerni megérteni hogy ki is volt valójában. Úgy látszik hogy itt az sg-n vagy magyarországon az emberek szeretik negatívban látni a világot, kb például úgy hogyha az ember nem csinál semmit avval sokat lehet elérni, vagy a szart éppenségel felcserélik a jóval. Nade az hogy egy könytári majom.... aki tulajdonképpen egy büdös senki, többet érjen mint egy született tehetség na az azért már egy kicsit sok <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Ne érts félre én nem mondom hogy kötelezõ bárkit is bárkinek szeretnie, de én például az itt felelhetõ cikkek 20% el sem olvasom mivel nem tartozik az érdeklõdési körömbe. Az hogy te itt vagy szerintem már jelent valamit, hallottál valamit a dologról és érdekel is. Szóval ha ennyire undorral tölt el a dolog, a jövõben javaslom, hogy maradj távol tõle, mert egyébként a saját zéró IQ-d villan fel a hasonló vélemények alatt.
Egyébként nem tudom hogy vagy vele de én szeretek zenét hallgatni, szinte minden stílusban hallgatok zenéket általában a legjobbak azért megfognak, Michael Jackson tehetsége zenei érzéke messze legjobb a zenei iparban, és ebben az iparban igen elismertek, használtak, vagy szimplán lemásolják õket. A mozdulatait komoly elõadók már alapképzésben tanulják stb... Ma is sokan dolgoznak a szorakoztatóiparban akik példaképként tekintenek rá, és azt azért elárulhatom hogy ez nem véletlen, Michael sokat dolgozott azért hogy ezeket az eredményeket elérje, és már ne is haragudj ha te vagy egy egyszerû vegyész vagy egy könyvtáros képes lenne végigcsinálni azt amit õ végigcsinált fekete zenészként, akkor máris megyek és lehúzom magamat a vécén mert akkor én már egy szardarabot sem érek <#eplus2>#eplus2><#falbav>#falbav>
@readswift
Te mi a szarról beszélsz öregem ? <#szomoru1>#szomoru1>
Windows 7
a sok rajongó majomról nem is beszélve
hová lesz a világ? ez mûvészet, ahogy ott vonaglik a színpadon és visítozik meg a farkát simogatja?
minden szépérzék kiveszett az emberekbõl már? az értékrendek kifordultak magukból
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
50 miatyánk sem és a zsenialitás sem.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
iSS!
A Korát meghatározó mûvész volt. RIP.
Köztudott, hogy Jackonak sok plasztikai mûtétje volt, és hogy leesett egyszer az orra vagy mi...és úgy plasztikázták vissza...
Erre lehetne pl. azt mondani, hogy "Michael Jackson összeállt egy koncert erejéig"....
de ez részletkérdés...
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
Fantasztikus karriert futott be, ebbe sajna a média botrányok is beleszólnak....
Amit szeretnek a médiban, az mindig a botrány!! Az a legnagyobb szenzáció.
Ha 1000 családnak adna egy milliárdos 10 milliót családonként nem kavarna akkora vihart, mint ha mondjuk az a milliárdos seggbekúrt volna valakit, és kiderülne......
Akik irígyek Jacko pályájára, és negatívan állnak hozzá, azok egyszerûen droidok.
Halottakról vagy jót, vagy semmit!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Másrészt a mûvészeket azoknak a véleménye minõsíti, akiknek tetszik az, amit alkottak. Ha valaki nem ismeri Jacksont, akkor ne szóljon be neki a halálakor. Ha valaki ismeri, de sose bírta õt, akkor legyintsen a hírre, de ne fikázza. Nem sok kell ehhez, csak az a valami, amit mindenki megszerezhet: kulturáltság, civilizált viselkedés, illem.
A híveit pedig vigasztalja az, hogy Jacko valószínûleg halhatatlanná vált. Erre érdemes gondolni, és nem a sok éves vergõdésére. A klipjeit, legjobb számait ötven, száz, akárhány év múlva is élvezik majd, maradandó értékek.
Egy szép emlék téma Sony Ericsson k800 és vele kompatibilis (pl. W580 stb.) mobilokra.
Link
Igazatok van, attól még, hogy egy emberi mocsok lett a végén - õt is megilleti a 3 perc csend.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Én véleményem, hogy Jackson valóban a legjobb volt a szakmájában. Egyedül érte el amit elért. Õ írta a zenét, a szöveget, hangszerelte stb. és még kegyetlen jó táncos is volt. A pszichés zavarairól nem tudhatunk semmit, a média kacsái annyira elferdítették a világ látását mint talán senki másnál.
Az biztos, hogy voltak komplexusai. Gyereklelkû is volt,de hogy pedofil lett azt nem hinném. Egyszerûen kihasználták a hírverést és a gazdagságát.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
EVH egyetlen Jacko szamban huzott el egy szolot, M.J. gitarosakent emlegetni ot tulzas!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Elismerem a munkásságát.
Fénykorában mondott egy ilyet: "Miért Elvis a Király, miért nem én?"<#schmoll2>#schmoll2>
Gyekszon azért valamiben egyedülálló volt: õ az egyetlen ember aki fekete férfinak született, de fehér nõként halt meg...
Egy igazán "gyermekcentrikus"<#hehe>#hehe> "nagy mûvészt" vesztett el a Világegyetem a személyében.
iSS!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Ha nem lett volna hülye, még nagyobb sztár lehetett volna, és valószínûleg még most is élne.
A média most is kitesz magáért, megvan a szenzáció.
Ja, és ne feledkezzünk meg Farahról, ha már itt tartunk.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1#: Dögölj meg mihamarabb!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.