Felfordulás a neten Michael Jackson halála kapcsán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te vagy egyszerûen azt hiszed, hogy ez a sznobság kiemel a tömegbõl, és ettõl különleges leszel, vagy csak nem tudod megérteni, hogy nem csak az lehet a jó, amit te annak gondolsz.
P.S.: Attól, hogy minden mondat végére három pontot raksz, nem leszel se titokzatosabb, se nyomatékosabb.
Mé há nem?
Mé há nem?
Mé há nem?
Hát igen, nem csak a zene érdekelte, hanem hogy bizonyos változásokat idézzen elõ a világban.
Mé há nem?
Ez legyen akármilyen mûvész is!! Egyik ember sem egyforma, ettõl vagyunk egyediek.
Mindekinek megvannak a hibái, ez van.
Akkor nekem is át kellene magam operáltatni, meg ilyenek?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Mé há nem?
Csak az a kérdés mi mit tudunk felmutatni...... egy szép kerek egy jegyû számot.... sajnos
Ez ellen kellene valamit tenni.
Hát akkor??
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Mintha azt mondtad volna: Csak a festõ nevezhetõ mûvésznek aki csak kékkel és sárgával fest. Aki összekeveri a színeket és ezáltal visz egy kis zöldet is a kompozíciójába az már kókler... <#nemtudom>#nemtudom>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Tiszteljük az emlékét kérem szépen <#dumcsi>#dumcsi>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(A 2. ügyben meg már elõbb kiderült, hogy hazugság volt.)
Ennyit a pedofilozásról és pedofilozókról...
REST IN PEACE JACKO REAST IN PEACE
Számomra mûvészi lehet egy szép fotó, tárgytól, alkalmazott technikától függetlenül csak lássam meg benne azt a jelentés többletet ami megkülönbözteti a többi 100 meg 100tól. És egyátalán nem zavar, hogy kinyomtatva mindenkinek megvan...
Javaslom figyelmetekbe Saint Exupery: Kis herceg ide vonatkozó rózsás párbeszédeit.
Nem elég látni a mûvészetet, meg kell érteni és tudni is kell fogadni azt. <#wave>#wave>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
A legnépszerûbb a legjobb...... ezért hiszik pl a DJ-k magukról, hogy nagy zenészek.
Hiszen ma már minden DJ egyenesen zenei producer, igaz halvány fingja nincs a szó jelentésérõl.
nem tudja hány hang van egy oktávban, de nagy zenész.
Ez van....ma ilyen a világ. ....ipari a mûvészet, ami ma nem létezik.
vagy ez le van írva valahova?
egy súlyemelõ meg felemel 200 kg-ot, ezt sem tudja bárki, hûûûûûûûûû
uri geller mozdulatait már milliók utánozzák és tanítják, a gyerekedet járasd hozzá iskolába, messze a legjobb a megtévesztés iparában
a politika iparban a legnépszerûbb párt a legjobb?
a zeneiparban is? élvezd az ipart, mint a cégek
az embereknek jó lesz a mûvészet is
valamiért nem meglepõ, hogy benned csak ennyi maradt meg
a te értékrendedre inkább ne támaszkodjon senki <#lama>#lama>
Mé há nem?
by: the original one Gery Boro
<#szomoru1>#szomoru1>
és mikor lesz a temetése?
vagy már volt? a francba.... pedig elakartam menni egy fehérnéger temetésre...<#idiota>#idiota> még ugyse voltam...
R.I.P. egyébként szerettem a számait.<#eljen>#eljen>
by: the original one Gery Boro
Miért csak az "ilyen emberek" halálkor kell úgymond bálvánnyá emelni?
A többivel mi van??? Aki olyan gyógyszereket, mûszaki-technikai dolgokat alkotott, esetleg írókat, költõket stb..., õket miért nem imádják/bálványozzák az emberek?
Meg ez a kibaszott médiás fasság...
Eszem megáll, nem gondolkodnak az emberek?
pentium II 450 Mhz s3 trio extrém 64 mb sd rom seaget 10gb + 40 gb
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD