272
Meddig süllyedhetünk?
-
#192 ez csak téged minősít :D -
#191 Akkor szerintem kezdj el művelődni :-)
Youtube sokmindenben segít. Ezek közül párat akkor is ismerned kell, ha egyébként a stílust/zenét nem annyira szereted.
Én Ákost pl. nagyon jó zenésznek tartom, de nem szeretem a stílusát/zenéjét ( - és tudom, hogy ez az egyéni szoc. problémám ) de ismerete (szerintem) hozzátartozik a könnyűzenei műveltséghez. -
5m0k3sh0w #190 egyikről se hallottam még -
Sharkhunter #189 "Amúgy meg azoknak, akik a linkelt régi zenéket nem tudják összeegyeztetni a topic címével: szerintem egy kis nosztalgiázás bőven elfér itt... Legagább nem feledjük, mire is vonatkozik a topic címe"
Ez a topik eredetileg azzal indult, h az aránylag nemrég született tehetséges előadók mennyire kevesebb helyett kapnak a médiában, és h mennyire kisebb az elismertségük a mai fos együttesekhez képest.
De ezt simán tovább lehet vinni azzal, h a régi "nagyok" sem kapnak már akkora szerepet, mint amit megérdemelnek, és ezért a küldött linkek abszolút helytállóak, ezeknek csak örülök ;)
-
Ezen jobban látszik. -
xxxpaulxxx #187 Oo
De a kamera (Telefon?) azért ott van, amivel felvesziXD -
#186 hamár pogó:
-
xxxpaulxxx #185 végülisXD -
Cat 02 #184 Pogó nem az ? :D
Bár ott nem is tom ,lehet már durvábban tolják. -
Tsol #183 Visszatérve a témához:D Az Invader ígéretesnek tűnik. -
#182 Nem. Csak a 2. és a 3. függ össze :-)
1. Meghalt Michael Jackson
2. Zeneválság
3. < Euro Truck Simulator >
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. A nagy szavazó topik
6. Radeon HD Series
7. Autómodellek
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Test Drive Unlimited
10. A 80-as évek zenéi -
#181 1. Meghalt Michael Jackson
2. Zeneválság
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. < Euro Truck Simulator >
5. A nagy szavazó topik
6. Radeon HD Series
7. Autómodellek
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Test Drive Unlimited
10. A 80-as évek zenéi
"első kettő összefügg?" -
xxxpaulxxx #180 Mellesleg volt ugye nem rég a Depeche Mode koncert... és hát ők így előzenekarnak voltak oly kedvesek és a Zagart választották... azért ez mekkora elismerés már?:)
Szóval ez a témát is érinti, hogy azért vannak itt még bőven gyöngyszemek -
#179 kösz apja...
majd írom a főhadiszállásra hogy ez miért jó most nekem:)
de nem akarok itt offolni -
xxxpaulxxx #178 Neked ajánlom, nagyon jó basszustémáik vannak.. én voltam koncertjükön is már, a basszeros egy állat, ugrált össze vissza meg minden:D -
#177 geci, a wings of love eredetileg ez?:DDDDdddd
clubmixben halottam eddig csak! loál...
mostmár behesszelek pár trekket tőlük:) -
xxxpaulxxx #176 Jé ez már régi, de fel se tűnt eddig... pláne hogy ő bőgőzik
de cserébe nesze neked fjúzsön:D
-
#175 Úgy is van, a Skorpió a fiatalságom egyik kedvence.
Jöjjön tőlük a legjobb dal, zsebkendőket tessék kikészíteni!
Nekem pl. hatalmas öröm volt most újra hallani.
Amúgy meg azoknak, akik a linkelt régi zenéket nem tudják összeegyeztetni a topic címével: szerintem egy kis nosztalgiázás bőven elfér itt... Legagább nem feledjük, mire is vonatkozik a topic címe -
xxxpaulxxx #174 Jah és igen (triplapost powa:D) én is rakok be néhány dalocskát a magyar elektronikus (HANGSZERES) zene jelenlegi legjobbjaitól:
-
van kivétel azért:)
(neked külön figyelmedbe ajánlom 2:44től mint kolega) -
xxxpaulxxx #172 Az a baj ezekkel a műsorokkal, hogy nem a tehetséges emberek kerülnek ide be hanem a tehetségesek de még nem kiforrottak.... nélkülük nem lenne saó:D
Nem szeretem ezeket mert csak a pénzről szól az egész... kikerülnek onnan a nyertesek és annyi... tóth vera? caramel? hallasz róluk mostanában valamit? Max azt, hogy tóth vera lefogyott 1 dekát... ami nagyon fontos információ a nép számára
Ugyanakkor te is emlékszel ugye az utolsó megasztárba jelentkezett Farkas Zsófi (Funky factory)... aki nagyon jól énekel és el is küldték merthogy "tűlképzett"
No igen...helyette kaptunk egy rakás tehetségtelen és eredetiségét elvesztett fiatalt és ez jó nekünk... -
xxxpaulxxx #171 Slipknotra csak akkor mennék ki, ha lenne ott valami gép, amin valami durva deathmatch játékot játszhatnék... ugyanis kb csak akkor szoktam hallgatni őketXDXDXD -
#170 mind a mai napig aktívak. -
Cat 02 #169 Helyette linkeltek 10 éves bandákat, jogos! -
Gaborkik #168 Na igen, Rammstein koncert az jó lehet... bár még nem voltam de a Völkerball-t látva elmennék ... :P -
#167 topik címe: Zeneválság.
és a magyar helyzetet már kibeszéltük.
de köszönjük az offot :Dd -
Cat 02 #166 "A magyar zeneipar véleményem szerint a legalját éli. Tudtok nekem olyan nemrég született előadót v együttest mondani, ami fenn fog maradni több tízéven keresztül, esetleg színvonalas teljesítményt tud felmutatni?"
Amit itt ti linkeltek az nem magyar és nem is mostanában született :D -
#165 Haggyá má' így is padlón vagyok anyagilag :D -
#164 áááááá, nekem is vehettél volna egy bérletet :P
amúgy koncertileg tényleg az egyik legjobb a slipknot, Corey valami istenien vonja be a közönséget, valamint szerintem a hangja is sokkal jobb, mint a stúdiófelvételeken. Valamint a többiek is (Sid, Chris, Shawn az élen) mindig azon vannak hogy a közönség velük együtt tomboljon. Remek az egész:D
-
#163 Maiden eddig kimaradt nekem is, de pályázom rá erősen. Meg Rammsteinre is. Csirkearcú üzérek felvásárolták már az összes jegyet a novemberi koncertre :/ -
#162 Najó, még egy uccsó koncertvideó (ez tavalyi), konkrétan az egyik legjobb koncert amin életemben voltam.. Kíváncsi lennék Magyarországon mit váltana ki ez.
Bár itt legalább tudná énekelni a közönség egy része, nem úgy mint a susmánoknál
-
#161 mondjuk egy slipknot + iron maiden koncertre azért elmennék:P
mi hangulat lehet ott a tömegben, több ezer ember kórusban -
#160 szép...de én már nemvagyok ilyen nagy metálos
inkább ilyenekre járkálnék
-
#159 Ez egész jól visszadja a hangulatot :DD -
romcsika #158 Mostanában kezdték el reklámozni, hogy lesz újra Csillag születik és gondolom a konkurens csatornán is futni fog a Megasztár.Kicsi hazánkban szerintem rengeteg tehetséges ember van, csak az a baj, hogy manapság, ami folyik a rádióból és TV-ből azt szerintem nem az emberi tehetségnek, hanem a technika fejletségének köszönhetjük leginkább. Ezt persze sokan szeretik és ha igényes, akkor még jó zene is vállhat belőle. Nagyon hiányolom viszont azt, hogy necsak ezekből a szuper műsorokból kerüljenek ki olyan emberek, akiknek lenne tehetsége ahhoz hogy igényes zenét készítsenek, de a végén csak egy nyári sláger marad utánuk és eltűnnek...
Sajnos sok embernek nincs igénye arra, hogy továbblépjen a tuctuc zenén....és van egy olyan érzésem hogy amíg ez így lesz, addig arra sem lesz igény, hogy egy banda olyan zenét játszon mint pl az Edda, a Bikini vagy akármelyik más "régi" együttes. -
#157 uh gecc :DDDdd mondjuk slipknot koncertre elmennék, ott is lehet hangulat ahogy az a 9 állatkodik a színpadon:)
meg corey igazi "mc" is, olyan kontaktust teremt a közönséggel és hangulatot mindig adja (spit it outnál pl. ) -
#156 az lehet, de egy subscribe koncerten funky disco, reggae dancehall és természetesen pogózás is van, 3in1 :P
-
#155 Ja igen, a Slipknot-ot kifelejtettem. -
#154 Poets of the fall állat, Max Payne 2 zárózenéje. :) Azóta nagy kedvenc a szám.
Ez-e. -
#153 Vándor c. daluk a kedvencem tőlük:)))
Skorpiók zenekar?:P Fenreisz Károly hatalmasat bassgitáros és énekes.
"Azt beszéli már az egész város", "Így szólt hozzám a dédapám" stb...