1111
-
#830 Hallottam beszelni,eleg sok interjut neztem vele.Kisfius,vekony hangja volt.Ami sosem erdekelt igazan mert fenomenalis amiket kienekelt kulonosebb erolkodes nelkul.
Grammy 93
Angolul tudoknak erdemes megnezni,nagyon szep beszed. -
#829 Ha hallottad - volna - beszélni (interjú, DVD, film), akkor a hangtónus kérdés fel sem merült volna benned...
-
#828 az egy csótány te rajongó -
#827 Mér' nem mész innen kisvakond? -
#826 1000.- egy magyar bill b34 -
#825 Kben pedig szivesen meghallgatnam olyanok velemenyet akik tanultak az eneklest,vagy a tancot hogy valoban annyira unique volt e MJ mint amennyire mi hisszuk.
A klipjeit nezve elkepeszto koreografia es tudas szurodik at szamomra,de en(es gondolom a legtobben)laikusok.Kicsit magas tonusunak tunt mindig a hangja,talan mondhatnam hogy a noi enekesek szoktak igy enekelni,de orulnek neki ha kompetensebb emberek is leirnak a velemenyuket.
-
#824 Huzzal mar innen a buspicsaba te ostoba fajanko.Oldalakon keresztul omleszted a szart mikor lovesed nincs semmirol kb.
Banner ftw! -
USAMEN POWER #823 És tényleg. Azért őrjöng a közönség, mert Jacko egy rakás szart ért. -
xxxpaulxxx #822 eléggé úgy néz ki
-
#821 Nagyon király szám!! Egyik kedvenc számom!5:24-nél Macaulay Culkin-t láthatjuk ugye? -
#820 Jackson éll csak most elbujt 1 kis idöre mig össze nem szedimagát -
#819 -
USAMEN POWER #818 Pár info.
- Nem megerősített hírek szerint Murray erős fájdalomcsillapítót, Demerolt fecskendezett be Jacksonnak a sztár halála előtt.
Problémák az eladott jegyek körül, jackson teste valahol egy halottasházban van de azt senkise tudja hogy hol stb...
A linkelt oldalon minden infó megvan, érdemes olvasgatni. -
#817 mert alreg -
USAMEN POWER #816 Érdekes az adatlapod -
#815 -
#814 szegényke RIP -
USAMEN POWER #813 Te milyen színvonalon vagy ? :) -
#812 Ez vérgyenge érvelés, akkor egy színvonalon vagyunk. :) -
#811 -
#810 A viva-n megémlékezés van Jacko-ról. -
USAMEN POWER #809 Jaa bocs xD -
#808 És te két BANánt -
#807 Ha jól láttam a "gettó uccából" (így hívják azt a kis utcát) kérdeztek embereket. Mit vársz??? :D -
USAMEN POWER #806 Egy-két ember meg aki a végén dumált, az volt normális. Na most a legutolsó nyomorékok, akik azt se tudják h ki volt Jacko, olyanok véleményére kíváncsiak vagyunk a témában. Színvonal -
#805 és te egy BANánt? -
USAMEN POWER #804 Pedig tegnap még ő volt az egyik aki mondta az ocsmányságait xD
Lehull a lepel a tudatlan idiótákról. -
#803 áááá a miskolci dögösök :D -
#802 képben vagy témailagxD -
#801 Kérsz zsepit -
#800 -
#799 Egyik forumon olvastam (Jacko nem halt meg csak felbomlott, majd a turné erejére újra összeáll!) -
#798 most indul megint valami műsor az mtv-n... -
#797 Ezt most komolyan kérded? :) Mert ha igen, akkor te sem vagy vmi otthon a témában, és akkor még finoman fogalmaztam. -
#796 Jackson is dead!
Megkérdeztek pár embert, hogy mi a véleményük Jackson haláláról. -
#795 nekem is tesztet :D -
hitch #794 az earth songon elsírtam magam minap.
nagyon szép szám:( -
EK1TEP #793 Esetleg bannernak kis szolid a lényeg rajta van.
(ha kirakják akkor inkább tegyétek át biztosabb tárhelyre! ) -
#792 én néztem, jó kis összefoglaló ment az életéről
-
#791 jonlajoie megint megmondja a tutit:
biztos volt már linleve mindkettő, de elfér. az én két kedvenc klipjeim, ha MJ-ről van szó:
ez egyszerűen tökéletesen van felépítva
ennek pedig emlékszem a premierjére. az egész család a TV előtt ült (na nem tudom, hogy emiatt-e, valószínűleg csak véletlenül), bemondták, hogy ez jön és mindenki rámeredt a képernyőre, még a nagyszülők is :)