Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Talán azért,mert a ítélkezést alá szokták támasztani,és nem a pletykalapokkal szoktak érvelni...idejön egy rosszindulatú magyar,és olyan biztosan állítja,hogy Jacko pedó volt,mintha õt kúrta volna meg tavaly elõtt. 😊
Hidd el,én nem vagyok Jacko fan,de megtanították a szüleim,hogy mi a tisztelet,és ebbe nem fér bele egy halott ember pocskondiázása.
Józan ésszel,ha végiggondolok MJ életén,csak abban vagyok biztos,amit láttam is. A klippjeit,és a zenéit ismerem,tudom,hogy több millió lemezt eladott,és millióknak adott koncertet. De azt a kisgyereket nem ismerem,akit megrontott. A találgatást meg meghagyom a lelki szegényeknek. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Bruk
Egyértelmû hogy tele van a topik beteg emberekkel. 😄
Tegnap láttam 1 olyan hsz-t hogy majdnem lestem a székrõl. Mondom ilyen nincs, de még is. 😄

LordVenom
Csak az a fura honnan jönnek ezek az elõemberek...és honnan szereztek internetet? <#wow2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Zerénd
"És vannak itt olyanok akik ezt észreveszik és szórakoznak velük"

Tudod mindig a leghülyébekkel szórakoznak. 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Ha a felét eléred 35 éves korodra, mint én, akkor ugathatsz hozzám!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Bruk
Engem nem érintett meg a halála, nem lett nekem ettõl se jobb se rosszabb. Ezt az elején le is írtam, de itt a megszállott rajongók egybõl nekem is estek (talán ha személyesen mondtam volna ezt talán nekem is támadnak, megpróbálnak fizikailag bántalmazni de lehet õk jártak volna szarabbul).
De ahogy látom rengeteg itt az olyan rajongó akik képesek lennének Dzsekóért ölni, azaz betegek. És vannak itt olyanok akik ezt észreveszik és szórakoznak velük (azok akik lehordják a mûvészt mindennek).
Szerintem Jackson zenéje és tánctudása nagy volt...a többi dologba nem mennék bele.
De a legviccesebb amikor valaki azt mondja hogy pedifil volt, erre a megszállottak: "látom te is ismerted személyesen"...nem tudom mi lenne a válasz arra ha ezt nekik is feltennénk. 😄

Fujiryu
Na igen.Így születnek a kamu történetek 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szerintem retardáltakkal fölösleges vitázni. Fórumokon, és a való életben jobb ha minden normális elött ez lebeg (Ne süllyedj le az idióták szintjére, mert ott legyõznek a rutinjukkal !) Végülis ezeknek a vadparasztoknak az okozza az örömet, ha minnél erõteljesebben szidalmazzák õket, szal mielött vki szóbaáll egy ilyennel, gondolkozzon el hogy érdemes-e. Ha meg nagyon elfajulnak akk a moderátor topikban szónélkül panaszt lehet tenni, és meg is van oldva a probléma. A másik verzió ha senki nem áll le velük vitázni, elõbb vagy utóbb megunják h szarnak a fejükre, és elhúzzák a redvás belüket...

Grove4
Figy,nem akarok OFF-olni,de ne puffoktass már hülyeségeket a levegõbe.
1.:Honnan tudod,hogy hogy élem az életemet?
2.:Ha te attól érzed magad többnek,hogy te olyan tökös csávó vagy,hogy ahogy a csövön kifér úgy élvezed az életed minden percét,akkor egészségedre,de hogy egy kis tisztességet mutathatnál már egy halott mûvész felé,az biztos.

De beszéljünk inkább Jackoról,bár ettõl a sok idiótától igen nehéz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kandurex
Aki nem tud értelmesen hozzászólni, csak fikázni, ha lehet maradjon inkább csendben.

Köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jazzy
Tapsoljál, úgysem viszed többre az életben mint egy alsókategóriás autó és egy 2 szobás lakás 😊 Biztosan érdekel bárkit is a véleményed egy olyan emberrõl aki mindent elért az életében 😊
Gyengébbek kedvéért hogy a szerencsétlen milyen betegségben szenvedett:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitiligo
Olvastam youtube-on az egyik video alatt:

Õ nem meghalt, hazatért... úgy legyen...

<#szomoru1><#szomoru1>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

wander01
de veled ellentétben én azt tartalmasan töltöm el kiscsáko XD lenne mit mesélnem már így is 😊)) és 80 éves trottyként vegetálni? az jobb? kiegyezek egy békés 65-el, addig elleszek úgy ahogy a csövön kifér és élvezem minden percét 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Grove4
<#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Vadembör
De te a nagykorúságodat sem fogod akkor megélni

Zerénd
De geci! <#taps><#taps><#taps>
Most egy világ dõlt össze bennük. 😄

Grove4
"ja és ha a betegsége a hülyeség volt, nagyon sokan fognak 50 évesen kipusztulni"

Köztük te is!

wander01
ja és csak közlöm, hogy nincs értelme szomorkodni. nem is halt meg, most hívott hogy biztonságban hazaért, és éppen Elvis-el röhögnek az idiota esgé topikján <#nyes><#nyes>. J ügynök üzenetét is átadtuk XDD

(ja és ha a betegsége a hülyeség volt, nagyon sokan fognak 50 évesen kipusztulni) 😄D hajrá lámák. a zenei teljesítményét nem fikázom mert azt ismerjük, de mint ember, egy hatalmas hülye barom volt. A Smooth Criminal pedig mindig is epic lesz :]

szerk: +fav topik <#eplus2>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Látom megint beszökött pár hülye idióta....az mind menjen az anyukájába - mert csak hülyeségeket tudnak irkálni

Sorry, de nincs kedvem egyenként visszakeresni és válaszolgatni, pedig úgykellene...de az a köcsögös hsz teccett...hát igen az a gyerek valóban egy nagy köcsög lehet - de a köcsögöket meg szétlehet tözni (zúzni) nemde ?

Ja bocs Wander még õ rajta is túltett...hihetetlen ekkora eny nyomorékot istenem

:S

te mikor lettél ekkora seggnyaló?! 😄D

-tRs-Landor

Vadembör
És kiszöktél onnan

A komikus azért komikus, mert mindent kiparódizál.
Ez még nem jelenti azt, hogy nem ismerte el Jacko tehetségét, vagy ocsmányságokat állított róla...
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés -.-

Dynamic
Látszik milyen felszínes és buta vagy. Ugye komolyan vetted a klipet, és nem egészen érted, hogy miért készült?
havercsotány
Hova temetik tudja már valamelyik rajongó?

havercsotány
közöd?

Grove4
Nem vagy te véletlenül egy alreg?

dartonita
Ha a Hozzad hasonlok fogjak eldonteni hova tart ez az orszag,akkor nagyobb bajban vagyunk mint hittem :/

Dynamic
Az, hogy a Thriller minden idõk legnagyobb példányszámában elkelt albuma lett(kb. 100 millió), nyílván azt bizonyítja mennyire szar zenét csinált.
Szóval valami komolyabb érv kellene, nem ilyen szubjektív, megfoghatatlan és dedós szar a zenéje duma.
Grove4
*mûfaj

Grove4
A parodia is egy múfaj,és ezzel mire céloztál?

Grove4
Király vagy magyarból!"Feltetted a válasz";"Mégsenem szeressük ugye".30 valahány éves korodra hogy lehetsz ilyen hülye,komolyan mondom sajnállak,bár lehet,hogy kis pisis vagy,csak beírtad a korodnak a 35-40-et,hogy te milyen érett vagy ám,csak az ösztöneiden(idiótaságodon) nem tudsz uralkodni,az tudat alatt kitör belõled!

Zerénd
Mennem kell mingyá magyarkodi 😄

Zerénd
Na utoljára tõlem ide.

Hofit sokkal nagyobbra tartom, és e remek elõadásában sokkal nagyobb ámerikánus énekeseket parodizál, és még nigger is van köztük. Hopsz

havercsotány
na menjünk vissza a barlangunkba <#gunyos1>

Zerénd
Tegyünk róla??? 😄DD

Zerénd
Feletted a válasz 😄

havercsotány
én is ,de lehet ,hogy sg-n kívüliek is leszünk nemsokára<#hehe>

Zerénd
KK kötelez 😄

Grove4
Mindegy,ugyis a magad hülyeségét hajtogatod,te vagy a király,te mondod meg a frankót,csak egy probléma van ezzel,hogy itt senki sem kiváncsi rá.Egyébként,ha nem szereted Michael Jackson-t,és szarnak tartod a munkásságát,akkor minek írtál ide több kommentet is?Miért nem takarodsz el a hülye haverjaiddal együtt?

Most komolyan..mért nem húztok el innen az összes (KK-s) haveroddal együtt ha ennyire nem szeretitek Jacko-t?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lunatic83
anyád büszke is lehet rád...

Xbox Live: Lunatic HUN

Zerénd
Ááá, én világon kívüli vagyok! <#eplus2>

Zerénd
Ismered ugyi a legyek és a szar összefüggést?

havercsotány
"Az egész világ gyászolja " akkor amikor még élt miért baszakodtak vele egyfolytában ? (az egész világ)

Grove4
Nyilván ezért van több millió rajongója!

Zerénd
Ja

Zerénd
Zene élete is szar volt, ha ez most neked jó. Bilgeci is adakozik, mégsenem szeressük ugye?

Grove4
Mindenki,de komolyan,olyan szánalmasok vagytok,mielõtt leírjátok ide a hülye kis kommentjeiteket,elõtte magatokba néztek?