1111
-
#871 Hát azt kétlem! Néztem MTV-n hogy felhívtak egy csomó mindenkit, köztük Snoop Dog-ot és mindenki mondta hogy nagyon szerették a számait, meg hogy ha ő nem lett volna akkor nem tartott volt ott ahol most! Szóval az egész világon mindenki szerette őt!!! Csak van néhány..... olyan aki nem szerette -
#870 lol.
2 mp alatt kb 200 hsz ment be. -
#869 Én is írtam, még tegnap:
Ma már ennyien vagyunk itt:
-
#868 ja az intermezo nem
C C G G D C D
hanem
C C G G D C D C
Na RIP meg minden én mentem CSzni -
#867 Mély megdöbbenésem.
Én írtam egy dalt gitárra.
---
Jacko amikor a menny dörög C
Szíved mindig itt marad. G
Haragosaid a pokol kénköves útjain szédelegnek C
De te a mennyek országába jutsz. Igen. G
C C G G D C D
Messze még az idő a komoly gyászra C
s kik elpártolnak G
sose nézzenek vissza a házra. Fisz mol 7
---
Nekem az Earth Song volt a kedvencem. Soha nem hallottam még olyan szépnek az ú és az á magánhangzókat.
Respect!
Peace!
Freedom!
JackoPop will never die in my heart. i feel. -
#866 Jacko(Nézzétek meg)R.I.P -
#865 Miért az ember életének melyik szakaszában lévő arcra lehet mondani,hogy eredeti? -
#864 Sztem jó a banner, még ha nem is az úgymond "eredeti" arca. -
#863 "Független kórbonctani vizsgálatot fog kérni Michael Jackson családja - közölte az AFP szombaton Jesse Jackson amerikai politikusra hivatkozva. A francia hírügynökség szerint a családtagok dühösek és elkeseredettek, mert több kérdésre nem kaptak választ az énekes halálával kapcsolatban. Célpontjuk egy Conrad Murray nevű orvos, akik állítólag Demerolt adott be a popsztárnak a halála előtt. A család tagjai a Los Angeles északi részén lévő Encino nevű külvárosban vannak azóta, hogy csütörtökön váratlanul elhunyt Michael Jackson." forrás: 5perc -
#862 Mé ez hamisított? -
#861 szerintem a bannerba az eredeti arcát kéne berakni -
#860 Én arra vagyok kiváncsi hogy fogják temetni. Fekete vagy fehér temetés lesz? -
#859 mit hibázott az orvosa? -
#858 nem . Most az orvosát fogják meghurcolni ,rákenik az egészet, meg beperlik ,kicsinálják . A családja tönkre fog menni. Szemét egy dolog pfujj -
#857 kiderült,hogy miért állt le a szíve?
-
#856 Ez nagyon nagy!
Rest in peace jacko! -
Ragnar360 #855 Ne a Beat It miatt nézzétek meg vagy ne... mondom - 2:50 ~
nekem ez a legjobb kb amit az elmúlt napokban néztem
btw youtubeon mégjobb megnézni a nagyobb méret miatt -
Ragnar360 #854 Na ezt most találtam, holy shit omg must see - talán kb a legjobb élő előadásos videó amit láthattok (!!!!!!!!!!!)
Türelmetlenek tekerjék szigorúan 2 perc 50 mp-hez, onnantól kezdődik a nem is tudom mi :O OMG
Daruval beemelik a tömeg fölé LOL MEKKORA MÁR WÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
De ez a egész videó 2:50 től ugyahogy van...ha vki ebből nem vonja le amit kell akkor az ássa el magát
Ebből a videóból iszonyat lejön, h KIVOLT Ő
:/ -
#853 Látszik mennyire értelmes vagy. -
#852 Ez jobb úgy, h Máj Kell Jackson. :) -
Ragnar360 #850 uhhh ez de durva
:'( :(
hihetetlen jó hangja van és a beszéd is pazar - ilyen interjúk, szövegek jöhetnének már most...ami kicsit bepillantást enged az életébe meg minden - akkor mikor látjuk pl öt a közéletbe, mikor nem énekel stb. -
#849 VH1-en megy a jacko hétvége.
(UPC-n a 65.ös csatorna) -
#848 A magyaron volt. -
#847 amúgy ez a greatest hits ez különbözik a king of pop-tól??? mert az nekem megvan és feleslegesen nem kell még 1 :) -
#846 meik viva-n?:D
Magyar vagy a német? -
#845 Most a Childhood megy már ötödszörre:)Most már megvárom kiváncsi vagyok mi lesz a vége:) -
xxxpaulxxx #844 Rólam StrongDC-ről kb csak Jacko albumokat töltenek:D -
#843 én akárhányszor odakapcsoltam mindig a give in to me ment :D úgyhogy azóta én is mindig azt hallgatom :) -
#842 Egy kis reklám és leadják negyedszer is:D -
#841 Most nézem a nagy torrent oldalakat. A toplistákon mindenhol Michael Jackson van. Mininován zene kategóriában a TOP 10-ben csak MJ van!! Piratebay-en a TOP 20-ban 13 MJ, hozzáteszek az első 5 ő.
Erre is csak egy ekkora legenda képes.
RIP Michael Jackson =( -
#840 Jó a kérdés a videó végén...
-
#839 LOL A viva-n megakadt a tű a lemezen:) Már harmadszorra adják ugyanazt a Jacko számot egymás után. -
#838 "Olvastam egy érdekes infót a Blikkben" - lol -
#837 -
#836 Az ami késöbb leesett, és most egy vitrinben tartják, amit külön temetnek el? -
#835 Azonnali második boncolást követel a csütörtökön elhunyt énekes, Michael Jackson családja. A tmz.com nevű internetes oldal a család egy közeli ismerősére hivatkozva azt állítja, hogy a vizsgálat már meg is kezdődött. Csak négy-hat hét múlva várhatók pontos vizsgálati eredmények, ugyanakkor az énekes halálának körülményeiről még mindig sok a megválaszolatlan kérdés - tolmácsolta a család véleményét Jesse Jackson, amerikai emberjogi aktivista, a család bizalmasa -
#834 4db elakadásjelzö eladó logóm mellet meg lehet tekinteni öket zsir ujjak tegnap kaptam öket eladásra -
#833 Olvastam egy érdekes infót a Blikkben,Tudja-e valaki hogy miért műttette meg az orrát legelőször és utána még párszor? -
#832 Igen. Mindent elmondott, ami Ő.
S mily' érdekes: azért a szüleinek is megköszöni... pedig tudjuk...
-
USAMEN POWER #831 Látod mi van a logójába írva ? Csak haverkodik, vagy akar