Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sambauer
szerintem a bannerba az eredeti arcát kéne berakni

Turn Me On Dead Man

Protosz
Én arra vagyok kiváncsi hogy fogják temetni. Fekete vagy fehér temetés lesz?

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

desigo
mit hibázott az orvosa?
havercsotány
nem . Most az orvosát fogják meghurcolni ,rákenik az egészet, meg beperlik ,kicsinálják . A családja tönkre fog menni. Szemét egy dolog pfujj

desigo
kiderült,hogy miért állt le a szíve?
csipa94
Ez nagyon nagy!
Rest in peace jacko!<#rinya>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Ne a Beat It miatt nézzétek meg vagy ne... mondom - 2:50 ~
nekem ez a legjobb kb amit az elmúlt napokban néztem

btw youtubeon mégjobb megnézni a nagyobb méret miatt

Na ezt most találtam, holy shit omg must see - talán kb a legjobb élõ elõadásos videó amit láthattok (!!!!!!!!!!!)

Türelmetlenek tekerjék szigorúan 2 perc 50 mp-hez, onnantól kezdõdik a nem is tudom mi 😮 OMG

Daruval beemelik a tömeg fölé LOL MEKKORA MÁR WÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

De ez a egész videó 2:50 tõl ugyahogy van...ha vki ebbõl nem vonja le amit kell akkor az ássa el magát

Ebbõl a videóból iszonyat lejön, h KIVOLT Õ <#rinya>

:/

csipa94
Látszik mennyire értelmes vagy.<#lama>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Lacee86
Ez jobb úgy, h Máj Kell Jackson. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

uhhh ez de durva

:'( 😞

hihetetlen jó hangja van és a beszéd is pazar - ilyen interjúk, szövegek jöhetnének már most...ami kicsit bepillantást enged az életébe meg minden - akkor mikor látjuk pl öt a közéletbe, mikor nem énekel stb.

csipa94
VH1-en megy a jacko hétvége.
(UPC-n a 65.ös csatorna)

Maximus4
A magyaron volt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tyler1
amúgy ez a greatest hits ez különbözik a king of pop-tól??? mert az nekem megvan és feleslegesen nem kell még 1 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csipa94
meik viva-n?😄
Magyar vagy a német?

Maximus4
Most a Childhood megy már ötödszörre😊Most már megvárom kiváncsi vagyok mi lesz a vége😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rólam StrongDC-rõl kb csak Jacko albumokat töltenek😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
én akárhányszor odakapcsoltam mindig a give in to me ment 😄 úgyhogy azóta én is mindig azt hallgatom 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Maximus4
Egy kis reklám és leadják negyedszer is😄

PrisonMan
Most nézem a nagy torrent oldalakat. A toplistákon mindenhol Michael Jackson van. Mininován zene kategóriában a TOP 10-ben csak MJ van!! Piratebay-en a TOP 20-ban 13 MJ, hozzáteszek az elsõ 5 õ.

Erre is csak egy ekkora legenda képes.

RIP Michael Jackson =(

BaliBoy
Jó a kérdés a videó végén...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Maximus4
LOL A viva-n megakadt a tû a lemezen😊 Már harmadszorra adják ugyanazt a Jacko számot egymás után.

Fujiryu
"Olvastam egy érdekes infót a Blikkben" - lol

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zerénd
Az ami késöbb leesett, és most egy vitrinben tartják, amit külön temetnek el?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

erieskrisz
Azonnali második boncolást követel a csütörtökön elhunyt énekes, Michael Jackson családja. A tmz.com nevû internetes oldal a család egy közeli ismerõsére hivatkozva azt állítja, hogy a vizsgálat már meg is kezdõdött. Csak négy-hat hét múlva várhatók pontos vizsgálati eredmények, ugyanakkor az énekes halálának körülményeirõl még mindig sok a megválaszolatlan kérdés - tolmácsolta a család véleményét Jesse Jackson, amerikai emberjogi aktivista, a család bizalmasa <#pardon1><#zavart2><#guluszem1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
4db elakadásjelzö eladó logóm mellet meg lehet tekinteni öket zsir ujjak tegnap kaptam öket eladásra

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Firerock
Olvastam egy érdekes infót a Blikkben,Tudja-e valaki hogy miért mûttette meg az orrát legelõször és utána még párszor?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

IMYke2.0.0.0
Igen. Mindent elmondott, ami Õ.
S mily' érdekes: azért a szüleinek is megköszöni... pedig tudjuk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Látod mi van a logójába írva ? Csak haverkodik, vagy akar <#mf2>

dartonita
Hallottam beszelni,eleg sok interjut neztem vele.Kisfius,vekony hangja volt.Ami sosem erdekelt igazan mert fenomenalis amiket kienekelt kulonosebb erolkodes nelkul.
Grammy 93

Angolul tudoknak erdemes megnezni,nagyon szep beszed.

IMYke2.0.0.0
Ha hallottad - volna - beszélni (interjú, DVD, film), akkor a hangtónus kérdés fel sem merült volna benned...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

havercsotány
az egy csótány te rajongó <#hehe>

LordVenom
Mér' nem mész innen kisvakond?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

havercsotány
1000.- egy magyar bill b34

dartonita
Kben pedig szivesen meghallgatnam olyanok velemenyet akik tanultak az eneklest,vagy a tancot hogy valoban annyira unique volt e MJ mint amennyire mi hisszuk.
A klipjeit nezve elkepeszto koreografia es tudas szurodik at szamomra,de en(es gondolom a legtobben)laikusok.Kicsit magas tonusunak tunt mindig a hangja,talan mondhatnam hogy a noi enekesek szoktak igy enekelni,de orulnek neki ha kompetensebb emberek is leirnak a velemenyuket.

dartonita
Huzzal mar innen a buspicsaba te ostoba fajanko.Oldalakon keresztul omleszted a szart mikor lovesed nincs semmirol kb.

Banner ftw!

És tényleg. Azért õrjöng a közönség, mert Jacko egy rakás szart ért. <#zavart2>

eléggé úgy néz ki

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

TaRka0107
Nagyon király szám!! Egyik kedvenc számom!5:24-nél Macaulay Culkin-t láthatjuk ugye?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

erieskrisz
Jackson éll csak most elbujt 1 kis idöre mig össze nem szedimagát<#hehe><#wilting><#bdead>

erieskrisz
<#zavart1><#idiota><#zavart1><#idiota><#zavart1><#eplus2>

Pár info.

- Nem megerõsített hírek szerint Murray erõs fájdalomcsillapítót, Demerolt fecskendezett be Jacksonnak a sztár halála elõtt.

Problémák az eladott jegyek körül, jackson teste valahol egy halottasházban van de azt senkise tudja hogy hol stb...

A linkelt oldalon minden infó megvan, érdemes olvasgatni.

MerlinW
mert alreg

[merlinw.org]

Érdekes az adatlapod <#idiota>

naddki asheggem
<#rinya><#bdead>

NyL0nka
szegényke RIP

NyLz0rkA (lvl10) SMS ~ 19991

Te milyen színvonalon vagy ? 😊

0Fritz0
Ez vérgyenge érvelés, akkor egy színvonalon vagyunk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lunatic83
<#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox Live: Lunatic HUN