Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Felvágta az ereit Michael Jackson orosz hasonmása
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ale Alonso! poppe fan club™
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Így a végzetes adag fájdalomcsillapítót Jacko orvosa adhatta be, amitõl leállt szíve.
Ezután a kardiológus az ágyában kezdte újraéleszteni, ahelyett hogy keményre fektette volna.
Senki se érti hogy lehetett ekkora hibát véteni, egy tapasztalt orvosnak, így Jacko családja több milló dolláros pert akar indítani ellene.
A rengeteg plasztikai mûtétnek köszönhetõen, Jackonak speciel nem volt orrnyerge, szal a boncolás után derült ki hogy mennyire is rossz állapotban volt Jacko.
Most hallottam ezeket a Danubiusz rádión, szal még nézzetek utána az új híreknek !
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Gratulalok.
Asszm ez a no comment kategoria.
Volt itt mar aki Hofit is tobbre becsulte.A vegen jon majd valaki aki Kiszel Tuncit is tobbre becsuli.Elismeresem,mind rettento kozel all(t) stilusban Jacksonhoz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
uh...
Egyébként sem hiszem, hogy azt akarta volna, hogy ott tartson a mai zene, ahol... 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Voltam zárás előtt. _______________
Dehogynem! Szerintem pont az ellenkezõjére!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Nehéz elképzelni egy olyan emberrõl hogy gyerekeket molesztálna, akit az apja állandóan vert! <#boxer>#boxer>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
amúgy nem tudja vki h a Moonwalker c. könyvét lefordították magyarra??? mert nekem csak angolul van meg...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de írtam már párszor h a nõ aki beperelte Jackot még most is börötnben ül, ezekhez hasonló csalások miatt!
szóval aki ilyen hülyeséggekkel jön a topicba(most nem rád gondolok) az nézzen inkább utána a dolgoknak és ne magát alázza meg.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A medve nem játék.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ebbõl is látszik...
Meg ebbõl is..
Jajj de rossz ember volt.. <#wilting>#wilting>
Voltam zárás előtt. _______________
(akik meg csak arra emlékeznek h gyerekeket molesztált azok meg kapják be..nemkéne annnyi rtl klubot nézni meg Hot magazint olvasni,szánalom)
Tk. az õ karrierje is ezzel indult be: "Eat it" ...
... és lett Michael egyik legjobb barátja.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
de sajnosmeghalt :'(
KING OF POP!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én írtam egy dalt gitárra.
---
Jacko amikor a menny dörög C
Szíved mindig itt marad. G
Haragosaid a pokol kénköves útjain szédelegnek C
De te a mennyek országába jutsz. Igen. G
C C G G D C D
Messze még az idõ a komoly gyászra C
s kik elpártolnak G
sose nézzenek vissza a házra. Fisz mol 7
---
Nekem az Earth Song volt a kedvencem. Soha nem hallottam még olyan szépnek az ú és az á magánhangzókat.
Respect!
Peace!
Freedom!
JackoPop will never die in my heart. i feel.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."