1111
-
#303 Úristen. Rád erősen rád fér még a tanulás, bár fiatal vagy, betudjuk ennek. Ugye tudod, hogy nem a mátrixban vagyunk? 8) -
#302 +fav
morbide? -
Laceee #301 miért reklámozod, hogy segghülye vagy ? -
#300 Megnyugtatlak, ez tök normális. :D
Én is sokkal többet fogok írni ebbe a topicba, pedig a másikba nem írtam, de rogyásig hallgattam az elmúlt 1 évben a Jackson5 nótákat. -
#299 jó hogy megy fel... olcsóbbak lettek a lemezek, végkiárusítás van :D -
#298 bepiálva bármikor -
#297 Miért van olyan érzésem, hogy csak most kezdődik a legendájának a java? :D
Megnéznék egy statisztikát a lemez-eladásokról, hogy elindult ma felfele a görbéje. -
#296 emberi lény? akkor mari néni halálát 2 házzal arrébb miért nem közli az index? -
#295 Az, hogy megvan bakeliten és gyári CD-ken is a zenéje (pízé, igen) és hallgatom, az nem elég?! Írnom is kellett volna az SG topic-jába?! Ne légy már ennyire röhejes! :DDD -
#294 Latszik hogy erted a korulotted levo vilagot.Legyszives post-olj meg,hatha meg nagyobb idiotat csinalsz magadbol. -
#293 nagyon megdöbbentett a hír, rest in peace -
#292 -
#291 A 7 év alatt nem sok minden történt vele, amiről lehetne beszélni...
Egyébként én szerettem, mai napig meghallgatom néha-néha a dalait, de nem voltam soha elvakult rajongó, így a róla szóló topikot se venném fel a fav-ok közé.
Ettől függetlenül a munkássága nem lebecsülendő, így sajnálom, hogy elment. -
#290 Az eredeti topikjába, amit Neoreg már belinkelt több mint 7 év alatt kevesebb komment érkezett, mint itt, körülbelül egy éjszaka alatt. Akkor még nem szerettétek? Akkor el volt feledve? A halála kellett ahhoz, hogy eszetekbe jusson? Ezt a képmutatást.. -
#289 kurva vicces, fasszopó -
#288 ok. bye -
#287 Egyiket sem olvasom, ne magadból indulj ki! -
COOLancs #286 Van 2 eladó jegyem Michael Jackson koncertre, darabja 15 rugó... -
#285 örökké a csúcson lesz... -
#284 És akkor most kurva vicces vagy? -
#283 Mert az tény. -
Laceee #282 R.I.P. -
#281 Nyugodjon Békében, én sajnálom, mer télleg rengeteg dolgot tett le az asztalra.
Amivel én kurvára nem értek egyet, az itt menő folyamatos egymás basztatása... tudjátok én úgy vagyok vele, hogy nem rajongtam a tagért, de eltudjátok képzelni, milyen kellemes időket okozott az, amikor festés közben MJ albumokat hallgattunk?
Ja, még valami:
ha valaki a médiának nem hitte el, hogy gyerekeket molesztált, azt miért hiszi el, hogy az apja egy szemét geci volt? -
Freeeee #280 Gondolom a blikken,és az rtl bulváron kivül nem is olvasol mást? -
#279 He'll be back
-
#278 Ja, és az orrát is azért operáltatta át európaira? -
#277 Mondtam én, hogy nem lesz semmi abból a koncertsorozatból. -
#276 Michael Jackson-t a média állandóan cseszegette! Szerintem ez is közre játszott, hogy meghalt! R.I.P -
#275 Kár érte, R.I.P. :( -
#274 Nos,itt végig olvasva egy-két idióta hsz-t. Akik ezt írták feltehetően nincsenek 18 évesek sem. Így érthető miért írták - pontosabban nem érthető - de ha másért nem,legalább a munkásságáért tisztelni kéne. Én is abban a korosztályban nőttem fel mikor Ő a csúcson volt,szeretem is a zenéjét. Én azt állítom,hogy még MINDIG a Thriller-re lehet a legjobban táncolni,illetve az ismert számaira.
R.I.P. -
#273 Olyan már van -
#272 miért nem 'Michael Jackson' topikot nyitottál?
Én nagyon tisztelem őt, Billie Jean kedvencem, de ez csak morbid, nem?
akkor lehetne róla is beszélni nemcask a haláláról...
-
#271 "A Jordan Chandler elleni nemi erőszak ügyében azonban nem emeltek vádat, mivel Michael Jackson peren kívül megegyezett a szülőkkel, akik visszavonták a vádakat. Egyes források szerint huszonkétmillió dollárba került a fiú hallgatása."
Egyel kevesebb pedó, sajnálom, nekem ez a véleményem. Sose szerettem. Nem örülök, hogy meghalt (távol álljon tőlem), de egyáltalán nem sajnálom. -
hitch #270 aki szerette michael jackson az halgassa a sláger rádiót mert az összes jó számát berakják:( -
G_ArchAngel #269 Farrah-t sokkal jobban sajnalom, imadtam az eredeti Charlie's Angels-t... -
#268 Nyugodjék békében! -
#267 RIP
Tovabba gratulalok azoknak a IDIOTA BARMOKNAK akik kepesek meg egy ilyen topikban is valamiert SPAM-elni. -
#266 http://hvg.hu/ -
hitch #265 Reggel erre keltett a rádio:(:(
Jackon nőttem fel:(
nyugodjon békében R.I.P -
Taibi #264 Nem is halt meg, csak eltüntették, hogy ne kelljen vállalnia a leszervezett hosszú turnét. Elvis is él. :)
(Vannak remek számai, de zenei szempontból, már hosszú évek óta halott sajnos. RIP)