Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki a zenei életben kicsit érdekelt, az tudja h Jacko marha nagy zenéket csinált...hány és hány Jacko imitátor verseny, hány és hány lemez, hány és hány jó koncert áll mögötte...
ilyen analfabétákkal akik csak fikázni tudnak és a bulvárhírekre alapoznak, felesleges a billentyûzetet koptatni 😊
Pedig össz-vissz tizennyolc éves kis pöcs vagyok, de zenei téren a neveltetésem jeles volt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
gyerünk, ugorjatok rááám
van aki tudja ki volt és nem csak a pletykalapokból hallott róla! amúgy a molesztálós vádat ejtették, ez az egyik, a másik h õ már akkor legenda volt mikor te még csak egy gondolat voltál...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://edition.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=stream1
http://edition.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=stream2
De tök8, mert ha igaz is, amit elért a zene területén az akkor is páratlan. És bármibe fogadnék, hogy egy buliban bármelyik számára közülünk, akik eddig ide írtak, bármi is legyen az, mindenki felugrana azzal h "ez kurva jó szám". És ez a lényeg.
Voltam zárás előtt. _______________
akkor fikázd a másikat, ha hasonlóan letettél valamit az asztalra mint Õ...
kinézett ahogy kinézett, de messze merem állítani, hogy zenéi még 100évig a köztudatban maradnak...
a Thiller, a Beat It, a Billie Jean vagy akár a Black Or White...
ha letesz valaki hasonló kaliberü zenét, akkor azt lehet fikázni akit akar...
sajnos a sok 10éves minderrõl nem tud semmit, csak a média álltal eláztatot bulvárhírekben hisznek...
Az élet rendje szerinted tahóság? Megszületünk, élünk és végül meghalunk. 😊
Sajnos ez van....
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
(Ha lehet ilyen különc, mert nem "ripelek". Bár én húsvétkor sem azt mondom az ismerõsöknek, hogy hepiiszter)
aha.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
na mikor nyitja meg valaki sg-n is a
kr18z üzenete:
jaja
kr18z üzenete:
😄
máté üzenete:
meghalt michael jackson topikot?
máté üzenete:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1245969410
máté üzenete:
megtörtént
kr18z üzenete:
máté te egy látnok vagy. 😄D
kr18z üzenete:
neh
BBC/CNN/Drudge Report/AP
Engem nem érint, hogy meghalt. Ez is egy vélemény. El kell fogadni.
Ha most azzal jönnél, hogy akkor minek írok ide ha nem érdekel akkor az a válaszom, hogy ez egy fórum és pont ezért van, hogy mindenki elmondja a véleményét.
De mint már mondtam is, voltak jó számai csak hát amilyen emberré vált...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
R.I.P. nagy kár érte, aki az utóbbi pár év miatt szidja szerencsétlent pedig elmehet a picsába.