1111
-
#343 Még jobban le akarja magát égetni. -
#342 Én köszönőviszonyban se vagyok a popzenével, de MJ-t szoktam néha hallgatni. Volt egy nagyon egyedi stílusa, és a mozgása is egészen elképesztő. A klipjeit is szeretem, sajnálom, h elment. -
Cat 02 #341 Ha szeretsz valakit egész nap a meghalt topikjában lógsz ? =\
Ide fognak írni 1 hétig max, talán 2 hét múlva valaki benyög 1 rip-et mert most épp nyaral és ennyi. Max még pár hír a temetéséről, hátha lesz botrány. -
USAMEN POWER #340 Mi ez a fa.zság ? -
#339 Gondolom. :D -
#338 -
#337 Igen, ezzel nekem is naponta kell megküzdenem. -
#336 Az egész internetkapacitást próbára tette Michael Jackson halálhírére kialakult netes érdeklődés. A BBC-nek a Google elismerte a problémát, miszerint a nagy érdeklődést nem bírták a kereső szerverei és gyakorlatilag leállt a szolgáltatás. A Keynote System egy másik monitorozó cég jelentése szerint nem csak a Google küszködött problémákkal az AOL, CBS, CNN, MSNBC és a Yahoo is jelentősen lelassultak. A hír első közlése után felére esett vissza a letöltési sebesség a legtöbb oldalon. -
#335 RIP -
#334 Jako... Nyugodjék békében! -
#333 -
#332 Sokan ugatnak a "megasztárokra" - gyakran én is - hogy jó dolgukban már nem tudják mit csinálnak, de átlagemberként szerintem mi fel sem tudjuk fogni milyen lehet egy színpadon állni, s ezrek állnak előtted őrülten sikítozva érted, miattad, imádnak, bármit megtesznek egy pillantásodért,illetve milliók élnek halnak érted. Micsoda hatása lehet ennek egy ember személyiségére. -
#331 a hip-hop táncosok azóta is Jacko stílusát alkalmazzák! stílust teremtett!!! -
#330 halála után is be fog állítani egy-két "rekordot", amit soha a büdös életben, nem fog megdönteni senki...
és az eddigiek se rosszak, 104.000.000 lemez.... stb...
-
Freeeee #329 Elhiszem,de akkor ne irj butaságokat. -
#328 OMFG -
Louis Cyphre #327 Vajon merre jár ilyenkor a moderátor? Csak azért kérdem, mert lenne dolga bőven ebben a topikban... -
#326 "anyagilag abszolút tönkrement": szerettem volna én olyan "anyagi gond"-ban lenni...
"semmit nem tudott már letenni az asztalra": Most készült újra turnézni, bár ezt az 50 fellépést nemtom ki az a hülye, aki komolyan gondolta...
"a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani": Lehet h csak pénzt akartak kicsalni, de sztem sokan (köztük én is) simán el tudtam róla képzelni... Meg 2x is előjött a téma, hogy is van az a mondás, nem zörög a haraszt... -
#325 talán jobb is neki így most hogy anyagilag abszolút tönkrement és semmit nem tudott már letenni az asztalra
ettől függetlenül egyik legnagyobb volt a szakmában, ezért tisztelem és becsülöm, R.I.P.
a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani, ha meg inkább a médiának hisztek akkor sajnálom a butaságotokat. -
#324 Ilyet ne mondj!! Majdnem minden emberért kár! A majdnem arra utal, h azért van a világtörténelemben pár kivétel, bár még rájuk is rossz kimondani ezt. -
neB #323 RIP
Iszonyatosan nagy zenét csinált de emberileg... -
#322 Kár lett volna ha ez benned marad... -
#321 Egy Istenfelo leny aki a bulvarmediabol tajekozodik.A tokeletes tudathasadas.Gratulalok Neked is!Huzzal inkabb vissza a senkit sem erdeklo gothjaid koze. -
#320 barom... -
#319 De Isten majd megbocsát neki nem? -
#318 nem kár érte: ha figyelembe vesszük enyhén skizofrén és pedofil allűrjeit. -
#317 Az mondjuk nem a mi bajunk hogy ennyi hsz. lett. Bocs nincs mindenkinek annyi ideje hogy mindről mindig írjon mindenhova. -
#316 Én is sajnálom, bár nem vagyok rajongója meg semmi ilyesmi, de tehetséges volt és vannak igazán jó számai. Sajnos amúgy sztem a korai halálát sokban segítette saját maga... -
#315 Lehet hogy te olyan fanatikusan megszállottja voltál hogy minden nap elolvastad a Jackson topik összes hozzászólását és szerinted aki nem teszi ezt az nem is szerette, de el vagy kicsit tévedve. Úgyhogy maradjunk annyiban hogy elég nagy hülyeséget irtál. -
#314 A világ eddigi egyik legnagyobb turnéjára készült, erről összesen 2 hsz született a topikjában. Ha ez nem történés, akkor mi az? -
#313 Ahhoz képest hogy leszarod, egyből köcsögözöd:) -
#312 Mi az h el volt feledve? Ha nem történik semmi említésre méltó (új lemez, konert stb. mit lehet beszélni róla? Hagyd már meg a mélyenszántó gondolataidat máskorra és máshova. -
#311 nem, de kibaszottul demagóg volt a hozzászólásod.
beírhatsz magadnak egy ötöst -
#310 mondtam ilyet? -
#309 meg mert az indexen írt hírek hírértéke mint egy zsák medvefos -
#308 kibaszott logikus, ha szeretek valakit egész nap a topicjában lógok? :CC
faszok... -
#307 De, Londonban 2010-ig turnézott volna. Ha nem most, akkor a turné végére hal meg.. :/ -
#306 mert mari nénit nem ismeri többmillió ember? de ez csak tipp. -
#305 most már nem lesz -
#304 engem is megdöbbentett a hír!Nekem tettszenek a számai.
Ui.: Nem úgy volt, hogy valami utolsó turnéja még lesz?