Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Voltam zárás előtt. _______________
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
..:
Jefferson
rengetegszer próbáltam utánozni a mozgását...
Jacko soha sem felejtünk!<#sir>#sir>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
@ Hellomarci
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hiányozni fog.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
davidka003 neked se tudok szebbet irmi minthogy egy taplo paraszt vagy...jackson miatt tart ott a mai zene ahol....azt hogy nicns ezen a téren izlésetek akkor ne itt éljétek ki,.,,,bocs de kurvára felbassza at agyam mikro ien kis balfaszok beugatnak..bocs de enge msot ez vmien szinten megviselt hogy elhunyt..ö egy legenda volt ennyi
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Ember, gyerekeket molesztált és ha az én gyerekeimmel tette volna ezt már rég kettéfejeltem volna attól függetlenül, hogy jó zenéi voltak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Valamit csak letett az asztalra, hogy te is ismered a nevét...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekeket molesztált és most megszívta.
Kár érte, hogy így elrontotta élete utolsó évtizedét.
#2:<#kocsog>#kocsog>
Óriási legenda volt, minden botránya ellenére nagyon tiszteltem azért, amit a zene világában elért.
RIP
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."