Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
<#eljen>

Voltam zárás előtt. _______________

jackcsabi
Hát nem tudom. Nem csíptem a fazont... persze volt sok jó száma meg híres is volt stb... de amilyen ember volt, azért már annyira nem lehet dícsérni...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Zomil
RIP, én is csak azt tudom mondani, mint sokan elõttem: botrányai ellenére egy legenda volt 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carloska
Tegnap meg meghalt hatvankét éves korában Farrah Fawcett, a hetvenes évek legendás szexszimbóluma, a Charlie angyalai címû tévésorozat sztárja korombeliek ismerheték nagyon õtis

Slayerboy
Hidd el, hogy a magadfajta paraszt ki tudja hozni az emberbõl azt, hogy a gépelést is elcseszi.

Bruk
te*

solo
MInt már leÍrtam egy topikba, nemszerettem annyira a tagot, de mégis nagy ember volt.RIP.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Bruk
Mert ugyan olyan fórumozó mint vagy én. Fogadd el és fogd ia fel. Én meg leszarom hogy meghalt. Ez van. 😊
..:
Jefferson

SimaSuna
A Beat It és a Billie Jean nagy nyomott hagyott az életemben...

rengetegszer próbáltam utánozni a mozgását...

Jacko soha sem felejtünk!<#sir>
Tyler1
hagyjad! az ilyenektõl, akik azt se tudják ki volt nem várj mást!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Slayerboy
És ki volt ott, amikor gyerekeket molesztált? Errõl ennyit. rip

LoDMaSt
R.I.P Az tuti, hogy nagyon nagy volt, amit csak el lehetett érni zenében, azt elérte...

@ Hellomarci

davidka003
Tanulj meg írni gyökér. Nem is azt mondtam, hogy zenei téren nem volt jó. Értelmezd amit írtam te bunkó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
R.I.P.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

eightmiles
Nagyon nagy tehetség, és amúgyse molesztált senkit >;/

Slayerboy
De akkor mi a faszért jön be? Húzzon aludni. Leszarom a véleményét. Meg a tied is.

Hmuda
Mondjon bárki bármit, hiába volt botrányokkal teli az utóbbi pár év körülötte, a zenei karrierje elvitathatatlanul legendás.

Hiányozni fog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Maximus4
Szerintem iszonyat jó zenét csinált annak idején,sajnálom,hogy meghalt😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pókmalac
a kurva anyád neked....azt se tudod mit beszélsz te ksi geci...halgassad az SP-t meg ezeket a nyálas emo zenéket vagy kussolsz
davidka003 neked se tudok szebbet irmi minthogy egy taplo paraszt vagy...jackson miatt tart ott a mai zene ahol....azt hogy nicns ezen a téren izlésetek akkor ne itt éljétek ki,.,,,bocs de kurvára felbassza at agyam mikro ien kis balfaszok beugatnak..bocs de enge msot ez vmien szinten megviselt hogy elhunyt..ö egy legenda volt ennyi

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

davidka003
Ellensúlyozza lol.
Ember, gyerekeket molesztált és ha az én gyerekeimmel tette volna ezt már rég kettéfejeltem volna attól függetlenül, hogy jó zenéi voltak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carloska
szegény gyerekei is most hogy kilehetnek

eightmiles
Rest in Peace ;(

volt egy-két jó száma az tény, de különösebben nem szerettem...
Tyler1
úristen<#rinya> a legnagyobb volt a szememben!!! r.i.p. Michael

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Carloska
ma újra világhires lesz sajnos de utoljára

Bruk
De hát tudod, ha híres vagy és gazdag mindent megtehetsz, ígyis úgyis isteníteni fognak. :s

Atkamon
Nem is mondta senki, hogy semmissé teszi, de azért ellensúlyozza...

davidka003
Az egy dolog, hogy voltak jó zenéi de ez nem teszi semmissé azt, hogy gyerekeket molesztált.

Ez így azért nem fair leírás az életérõl.
Valamit csak letett az asztalra, hogy te is ismered a nevét...
Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem majd téged is ennyire tisztelnek ha elpatkolsz... gondolkodj is néha. kösz
Bruk
Ha jó értem azt mondod #2 köcsög.Miért is lenne az? Ez az õ dolga, és igaza van.

Viktor99
Nem kell idejönni! bb ^^
pedobear...egyedül maradtál😞
Atkamon
Basszus, ez durva... én is úgy vagyok, hogy minden botránya ellenére nagyon tisztelem.

davidka003
Ezért topicot nyitni.
Gyerekeket molesztált és most megszívta.

Bandee1987
RIP 😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Éppen most fejeztem be a Benjamin Buttont. Morbid, hogy kb. egy idõpontban haltak meg. Ez így számomra emlékezetes marad.
Kár érte, hogy így elrontotta élete utolsó évtizedét.
Carloska
uhh ez durva vége egy legendának <#wow3><#wow3>

Bruk
A zenéje tényleg nagyon jó volt. 😊

Viktor99
Bocs nem oda ment volna a válasz, Kucinak.
Bruk
Ez van, egyszer mind meghalunk..
Nekem is nyit majd valaki topikot ezért?...nyugi nem kell... 😄

Viktor99
Örülök hogy nem csak lehordanak...
offkorzreg
RIP

Slayerboy
Nebaszki.. ezen döbbentem. Remélem nem igaz..

#2:<#kocsog>

kuci06
Úristen, komoly? :S

Óriási legenda volt, minden botránya ellenére nagyon tiszteltem azért, amit a zene világában elért.

RIP

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kb már 50 oldalon azt írják hogy meghalt, google a barátod 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Viktor99
tessék más, külföldi oldalakat is nézni, nem kell azonnal a topiknyitó linkre kattintani...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."