1111
-
Rundstedt17 #506 Mégis mi ez tilos kritizálni mert Kandurex modika,Michael Jackson rajongó?Szánalmas.... -
Rundstedt17 #505 köszönjük várunk további posztokat,ő is egy vidám megemlékezést szeretett volna -
#504 mit vársz egy 1x évestől, ennyit tud...
hallgasson élete végéig emos zenéket... -
#503 WHY SO SERIUS? :o -
USAMEN POWER #502 Köztük te is. -
Rundstedt17 #500 de közszemlére van téve,sokan most jól szórakoznak:DDDD -
#499 Háát gyerekek egy elhunytról, vagy jót, vagy semmit! -
Verseghy #498 Idióta vagy... Még ha valakit nem szeretsz, akkor is tisztelni kell azért, amit elért. Én így vagyok Mansonnal utálom, de mégis tisztelem, mert elért valamit.
Egy legenda halt meg tegnap csak Elvishez tudom hasonlítani.
R.I.P. -
#497 POntosan:] -
#496 Navégre. -
#495 ezeket már láttam hehe -
Rundstedt17 #493
-
xxxpaulxxx #492 Hm... Strong DC-n (ha valaki nem tudja: egy fájlcserélő) elkezdték tőlem letölteni a Jacko albumokat:) -
Rundstedt17 #491 nem tehetek róla de csak nevetek a sok képen -
#490 -
USAMEN POWER #489 Vagy ők az sg-t. Lásd: #446 -
#488 hasonmás...
2Pac meghalt. Pont.
rengeteg olyan ember van, aki hasonlítani akar rá...
(btw 'Pac elég alacsony ember volt.. a "bizonyítékok" többsége meg ilyen 2 méter körül emberekből áll AS?:DAS?:DAS?:D) -
#487 Én el se akartam hinni! Tegnap néztem a CNN-t, vagyis csak rákapcsoltam (BREAKING NEWS) Michael Jackson korházban van! Aztán már mondták hogy kómában! Tényleg jó zenéi voltak, vannak! -
Rundstedt17 #486 mondjuk ezen a képen 10 percet nevettem -
USAMEN POWER #485 Itt egy videó, most találtam, nem tom mennyire hihető...
Arégi oldalt ahol olvastam előszőr nem találtam, de egy képet viszont igen. -
#484 azok nyissanak egy másik topickot és ott utálják..szvsz -
#483 hát most mondtáők be a slágeren hogy meghalt..egyből beszaladtam gép elé :D
szerintem nagy zenéi voltak, és sokan is szerették
R.I.P :( -
#482 Kezd 4chan-osodni az SG... -
#481 Semleges vagyok/voltam iránta, de azért RIP. -
#480 -
Rundstedt17 #479 vannak néhányan akik utálták -
#478 ennyi f*szt..látszik,hogy nyári szünetvan.A pattanásos Gáborka meg az idióta haverja összejön a nagyinál netezgetni,és nagyon nagy arcnak képzelik megukat mert:'..nyitottak egy idióta topicot,2:annyira okos és értelmes kommenteket küldenek...mikor lesz már szeptember,iskolakezdés??...
Jackson meg egy popikon volt és lesz is RIP mégegyszer....(ez akkor is megdöbbentő hír) -
#477 50 év hmm még jó fiatal volt amúgy ki ez a nő, valami hiresség? -
#476 Minősíti is őket. -
Rundstedt17 #475 Az sg jelentős része látogatja -
#474 Szerintem, minden albumáról 5-6-8 számot össze lehet szedni szuper slágerként.
A Thriller és a Bad albumok pedig egy-az-egyben!
-
#473 A BBC már csak nem bulvár-az is megerősítette a hírt. -
#472 Mekkora fos emberek vannak ennél a puruttyánál, az egy dolog hogy lehordják a kis celebeket, de viccet csinálni egy nemrég elhunyt emberből az már több mint szánalom idióta barmok. -
billie jean, legnagyobb diszkószám körülbelül:) -
#470 pf szánalmas -
Rundstedt17 #469 Amúgy olyan kárörvendés megy hogy hihetetlen. -
#468 Mekkora egy fasz ez a blogger...
-
#467 Fotó Jackson haláltusájáról -
#466 eddig is mindenki nagy kedvence volt. vagy ha nem akkor ott kurva nagy gondok vannak a zenei ízléssel -
#465 hm hm...téleg idén akart visszatérni ...de szerintem ez túlzás lenne...jacko így is nagyon népszerű, nemkell neki halálhír hogy felkapja a bulvár