Meghalt Michael Jackson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
de a gyerekem közelébe nem engedtem volna.
egy pedóval kevesebb.csak azt sajnálom hogy most megint minden róla fog szólni...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ide fognak írni 1 hétig max, talán 2 hét múlva valaki benyög 1 rip-et mert most épp nyaral és ennyi. Max még pár hír a temetésérõl, hátha lesz botrány.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live: Lunatic HUN
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
és az eddigiek se rosszak, 104.000.000 lemez.... stb...
Xbox Live: Lunatic HUN
Triathlon for life
PSN ID: Lord_Mortanius
"semmit nem tudott már letenni az asztalra": Most készült újra turnézni, bár ezt az 50 fellépést nemtom ki az a hülye, aki komolyan gondolta...
"a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani": Lehet h csak pénzt akartak kicsalni, de sztem sokan (köztük én is) simán el tudtam róla képzelni... Meg 2x is elõjött a téma, hogy is van az a mondás, nem zörög a haraszt...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ettõl függetlenül egyik legnagyobb volt a szakmában, ezért tisztelem és becsülöm, R.I.P.
a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani, ha meg inkább a médiának hisztek akkor sajnálom a butaságotokat.
Pszt.
Iszonyatosan nagy zenét csinált de emberileg...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Voltam zárás előtt. _______________
beírhatsz magadnak egy ötöst
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
faszok...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...