Meghalt Michael Jackson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Gondolom ha majd földet szórnak rád, rólad is hasonló vélemények lesznek. Figyelembe véve, hogy egy senki vagy.
havercsotány
A pokolban vannak gyerekek? Mert ha nem az gáz lesz neki<#hehe>

erieskrisz
Dancet tényleg nagyon jól nyomta

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

zsebrocky
zenei munkássága tiszteletre méltó,ez tagadhatatlan!
de a gyerekem közelébe nem engedtem volna.
egy pedóval kevesebb.csak azt sajnálom hogy most megint minden róla fog szólni...

LordVenom
Persze az eszedbe sem jut,hogy pénzrõl volt szó...22 milla kellett a szülõknek,hogy a gyerek lelki egyensúlya helyreálljon...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
R.I.P. 😞((

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Világpolgár
erieskrisz
Ezzel a gammel alannó még én is toltam játékteremben akko még 2o ft vfolt egy game

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

sz4bolcs
GG Jacko!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kastil
gf nigga!

Viktor99
Még jobban le akarja magát égetni.
edios
Én köszönõviszonyban se vagyok a popzenével, de MJ-t szoktam néha hallgatni. Volt egy nagyon egyedi stílusa, és a mozgása is egészen elképesztõ. A klipjeit is szeretem, sajnálom, h elment.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ha szeretsz valakit egész nap a meghalt topikjában lógsz ? =\
Ide fognak írni 1 hétig max, talán 2 hét múlva valaki benyög 1 rip-et mert most épp nyaral és ennyi. Max még pár hír a temetésérõl, hátha lesz botrány.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mi ez a fa.zság ?

immovable
Gondolom. 😄
Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sir Quno Jedi
Igen, ezzel nekem is naponta kell megküzdenem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lunatic83
Az egész internetkapacitást próbára tette Michael Jackson halálhírére kialakult netes érdeklõdés. A BBC-nek a Google elismerte a problémát, miszerint a nagy érdeklõdést nem bírták a keresõ szerverei és gyakorlatilag leállt a szolgáltatás. A Keynote System egy másik monitorozó cég jelentése szerint nem csak a Google küszködött problémákkal az AOL, CBS, CNN, MSNBC és a Yahoo is jelentõsen lelassultak. A hír elsõ közlése után felére esett vissza a letöltési sebesség a legtöbb oldalon.

Xbox Live: Lunatic HUN

N o N a m e
RIP
sztoncsi
Jako... Nyugodjék békében! <#rinya>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
<#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

immovable
Sokan ugatnak a "megasztárokra" - gyakran én is - hogy jó dolgukban már nem tudják mit csinálnak, de átlagemberként szerintem mi fel sem tudjuk fogni milyen lehet egy színpadon állni, s ezrek állnak elõtted õrülten sikítozva érted, miattad, imádnak, bármit megtesznek egy pillantásodért,illetve milliók élnek halnak érted. Micsoda hatása lehet ennek egy ember személyiségére.<#confused>
Tyler1
a hip-hop táncosok azóta is Jacko stílusát alkalmazzák! stílust teremtett!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Lunatic83
halála után is be fog állítani egy-két "rekordot", amit soha a büdös életben, nem fog megdönteni senki...

és az eddigiek se rosszak, 104.000.000 lemez.... stb...

Xbox Live: Lunatic HUN

Elhiszem,de akkor ne irj butaságokat.

Triathlon for life

Blasta
OMFG <#falbav>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Vajon merre jár ilyenkor a moderátor? Csak azért kérdem, mert lenne dolga bõven ebben a topikban...

PSN ID: Lord_Mortanius

Lacee86
"anyagilag abszolút tönkrement": szerettem volna én olyan "anyagi gond"-ban lenni...
"semmit nem tudott már letenni az asztalra": Most készült újra turnézni, bár ezt az 50 fellépést nemtom ki az a hülye, aki komolyan gondolta...
"a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani": Lehet h csak pénzt akartak kicsalni, de sztem sokan (köztük én is) simán el tudtam róla képzelni... Meg 2x is elõjött a téma, hogy is van az a mondás, nem zörög a haraszt...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

z99999
talán jobb is neki így most hogy anyagilag abszolút tönkrement és semmit nem tudott már letenni az asztalra

ettõl függetlenül egyik legnagyobb volt a szakmában, ezért tisztelem és becsülöm, R.I.P.

a molesztálósoknak meg üzenem hogy semmit nem sikerült rábizonyítani, ha meg inkább a médiának hisztek akkor sajnálom a butaságotokat.

Pszt.

Lacee86
Ilyet ne mondj!! Majdnem minden emberért kár! A majdnem arra utal, h azért van a világtörténelemben pár kivétel, bár még rájuk is rossz kimondani ezt.

RIP
Iszonyatosan nagy zenét csinált de emberileg...

Slayerboy
Kár lett volna ha ez benned marad...

Voltam zárás előtt. _______________

dartonita
Egy Istenfelo leny aki a bulvarmediabol tajekozodik.A tokeletes tudathasadas.Gratulalok Neked is!Huzzal inkabb vissza a senkit sem erdeklo gothjaid koze.

zzeN
barom...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Willenbrock
De Isten majd megbocsát neki nem?

Montanosz
nem kár érte: ha figyelembe vesszük enyhén skizofrén és pedofil allûrjeit.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Viktor99
Az mondjuk nem a mi bajunk hogy ennyi hsz. lett. Bocs nincs mindenkinek annyi ideje hogy mindrõl mindig írjon mindenhova.
Lacee86
Én is sajnálom, bár nem vagyok rajongója meg semmi ilyesmi, de tehetséges volt és vannak igazán jó számai. Sajnos amúgy sztem a korai halálát sokban segítette saját maga...

Viktor99
Lehet hogy te olyan fanatikusan megszállottja voltál hogy minden nap elolvastad a Jackson topik összes hozzászólását és szerinted aki nem teszi ezt az nem is szerette, de el vagy kicsit tévedve. Úgyhogy maradjunk annyiban hogy elég nagy hülyeséget irtál.
Csuhai G
A világ eddigi egyik legnagyobb turnéjára készült, errõl összesen 2 hsz született a topikjában. Ha ez nem történés, akkor mi az?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csabesz6
Ahhoz képest hogy leszarod, egybõl köcsögözöd😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Slayerboy
Mi az h el volt feledve? Ha nem történik semmi említésre méltó (új lemez, konert stb. mit lehet beszélni róla? Hagyd már meg a mélyenszántó gondolataidat máskorra és máshova. <#lama>

Voltam zárás előtt. _______________

Vaxi
nem, de kibaszottul demagóg volt a hozzászólásod.
beírhatsz magadnak egy ötöst

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Csuhai G
mondtam ilyet?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Vaxi
meg mert az indexen írt hírek hírértéke mint egy zsák medvefos

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ChuckyHUN
kibaszott logikus, ha szeretek valakit egész nap a topicjában lógok? :CC
faszok...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Csuhai G
De, Londonban 2010-ig turnézott volna. Ha nem most, akkor a turné végére hal meg.. :/

Doddy a düdő
mert mari nénit nem ismeri többmillió ember? de ez csak tipp.

zsutyesz
most már nem lesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bence94
engem is megdöbbentett a hír!Nekem tettszenek a számai.
Ui.: Nem úgy volt, hogy valami utolsó turnéja még lesz?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..