Apple: nem könnyű a munkatársak élete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre kitérhetnél.
Mert mondjuk egy Mac Pro kategóriájú Dell, vagy HP gép kétszer kerül többe, mint az Apple-é. De a Sony asztali Vaio-k sem olcsók az iMac-hez képest. A Mini méretû és teljesítményû PC-k sem olcsóbbak.
A notebook-ok terén a sima Macbook-oknál már lehet némi igazad, de ha nem csak teljesítményben, hanem minõségben is azonos (unibody alu ház) gépet akarsz felhozni ellenük, akkor csak drágábbat találsz.
Gondolom 2008-ban ezért volt a Macbook Pro a leggyorsabb notebooknak kinevezve. 😄
A nyers hardvert a hajadra kenheted, ha a szoftver nem aknázza ki optimálisan.
(Az meg eleve megaLOL amit néha az Alienware összerak, hisz egy notebook a mobilitásról szól, nem arról, hogy 10-20 percig mûködjön akksiról, mert asztali hardverelemekkel pakolják tele.
Én lennék a legboldogabb, ha csak sznobériából lenne ilyen véleményem..
A két rendszert párhuzamosan használom és azonos vason az OSX sokkal gyorsabb, a Windows erõforrás kezelése egy vicc az OSX-hez képest.
Az meg hogy szerinted a Windows hibátlan és nincsenek ostoba bosszantó hibái szerintem LOL 😄
"Az apple mindig is marketingben volt erõs, nekem egy egyszerû divatcég."
A MS szerintem jóval erõsebb marketing szempontból, hisz képes több millió embernek eladni olyasmit, ami még félig sincs kész, hemzseg a hibától és eszi a hardver erõforrásait feleslegesen.
Az Apple termékek sem hibátlanok (távolról sem), de a felmerülõ hibák, vagy problémák száma meg sem közelíti egy MS rendszernél felmerülõ gondokat...
Egyetlen normális termékük van még: a Mac OS X (+ iLife).
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Aki meg azt mondja az Aplle termékei megbízhatóak, nézzen fel a beszéljükmac.com-ra, hogy lássa, mennyire stabil is, és hibátlan egy mac, vagy egy iphone...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
"Van akinek elég egy Windows-os PC az összes bosszantó hibájával és ostobaságával, van akinek ennél azért több kell."
LOL
Az apple mindig is marketingben volt erõs, nekem egy egyszerû divatcég.
Néha innovatív, de a legtöbb cucca teljességgel használhatatlan
http://kutyuszoba.blog.hu/
Most is tudsz venni egy halom frankó dolgot (elektronikai, szórakoztatóipari, pc, mobil...), de többnyire egyik sem tudja (akarja) azt adni, amit valamelyik (akár 3-5éves) Apple cucc...
akksit valóban nem lehetett kivenni, viszont így masszívabb a ház, nem recseg ha megszorítod😊
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Viszont amit tud, azt úgy tudja, ahogy egyik konkurens termék sem a mai napig sem."
Honnan tudod ki mit használ. Meg azt kétlem hogy a megjelése idején csúcs volt az iphone. Akkor még 3g se volt rajta pedig az szinte már alapnak mondható. És pl az akksiját se lehet kivenni. Szóval ezek a dizájn mellett bosszantóak
LZ forever
Windows, jó-jó, vannak hülyeségei, de pl. a Windows 7, melyet használok fél éve egy árva lefagyás nékül (hát windows az ilyen?), egészen jó. Nekem pedig nincs annyival több pénzem, hogy a MAC OS-X miatt sokkal! többet fizessek a gépemért. Azopn felül igaz, nem tud annyit, de a Nokia 5800-m ami teljesen! kielégíti az igényeimet, fele annyiba került, és van nem is egy hely, ahol szerintem jobb az "ájfónnál". (annak is megvannak a maga érdemei)
Szóval szerintem valahol erre lehet az igazság.
Az intelnel minden publikus, meg az alapkutatasaikat is mindig publikaljak. Jo pelda erre az atom es a larrabee esete. De a microsoft is mindig publikalja az uj otleteit. (ha eppen van nekik) Egy los alamos-i allami laborban pedig azt mondta a volt igazgato, hogy keptelenseg az adatokra vigyazni, mert annyi kulfoldi tudos jar hozzajuk. (pedig csak leesett egy merevlemez az egyik asztal moge, nem lopta el senki) Magyarorszagon sem mas a helyzet, ilyen apple fele biztonsagi rendszer meg itthon sincs, a nemzetbiztonsagiaknal sem. Az egyetlen ami visszatartja az embereket attol, hogy ellopjanak valamit az a becsuletuk (mondjuk ezert is kerul ki neha ez meg az). Azert szoktak ellenorizni az alkalmazottakat mielott felveszik oket, mert ha rendes embereket vesznek fel, akkor nem kell rajuk vigyazni. Sokkal egyszerubb es kisebb az eselye, hogy gond legyen belole. Az apple pedig azert paranoias, mert csak a design es a markanev az ami megkulonbozteti oket a tobbiektol, amit nagyon konnyu ellopni. Viszont az erdekes, hogy a vasarloik neha jobban vedik az apple erdekeit, mint az alkalmazottaik.
+
Arról vitatkozni, hogy az mac jobb vagy a pc kb. annyi értelme van mint annak hogy a windows jobb vagy a linux.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Elég nehéz lehet úgy felszabadultan/kreatívan dolgozni, hogy állandóan figyelnek és a cég potenciális bûnözõt lát benned..
"alapvetõ" dolgok, melyeket a kutya sem használ 😄
Viszont amit tud, azt úgy tudja, ahogy egyik konkurens termék sem a mai napig sem.
--
Egyébként szinte biztos vagyok, hogy mindegyik IT óriás kutatás-fejlesztési részlegén ugyanilyen, vagy akár sokkal komolyabb biztonsági intézkedések vannak. Pl. egy processzor gyártó aminek katonai érdekeltségei vannak biztos, hogy még ennél is komolyabban veszi a titoktartást. Aki ilyen helyre megy dolgozni, az tudja, hogy mit várnak el tõle és azt is tudja, hogy ezt meg is fizetik. Szóval nem értem ezt a siránkozást.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
LZ forever
A Windows hülyeségeivel nem fogsz mit kezdeni, hacsak nem írsz egyet magadtól, ha olyan nagyokos vagy 😄
"akik meg nem azok fizetnek kétszer többet egy ugyanolyan tudású gépért 😊"
Szerintem lesd meg az aláírásom 😄
Bár kérdés mire akarod használni...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van akinek elég egy Windows-os PC az összes bosszantó hibájával és ostobaságával, van akinek ennél azért több kell.
LZ forever