54
  • DOGMAN
    3GS-ben van autofókusz...
  • DRONE
    szerintem yó a mac..ki kell próbálni 1-2 hétig, és utána lehet(ne) szidni..
  • Ferrer
    Szerintem nem túl valószínű, hogy lesz ilyen. Nem hiszem, hogy elférne egy nagyobb érzékelő az iphone belsejében.. Mondjuk autófókusz meg néhány beállítás tényleg nem ártana neki.
  • Ulkesh
    "Meg vannak azok akik értenek annyira a géphez hogy ne legyen tele bosszantó hibákkal"

A Windows hülyeségeivel nem fogsz mit kezdeni, hacsak nem írsz egyet magadtól, ha olyan nagyokos vagy :D

"akik meg nem azok fizetnek kétszer többet egy ugyanolyan tudású gépért :)"

Szerintem lesd meg az aláírásom :D
  • Ulkesh
    Azonos hardveren gyorsabb és hatékonyabb az OSX, mint a Windows. A Mac meg teljesen a rendszerhez van optimalizálva, ami PC-n elképzelhetetlen.
  • Gerygrey
    Meg vannak azok akik értenek annyira a géphez hogy ne legyen tele bosszantó hibákkal, akik meg nem azok fizetnek kétszer többet egy ugyanolyan tudású gépért :)
  • Glutamin
    Nekem nagyon tetszik amúgy a szifon. Amint lesz belőle jó fényképezős változat elgondolkozom, a beszerzésén.
  • Cat 02 #7
    A Mac többet jelent ? =\
    Bár kérdés mire akarod használni...
  • Ulkesh
    Az igényességet és maximalizmust ne keverd a sznobériával, nem ugyanaz .
    Van akinek elég egy Windows-os PC az összes bosszantó hibájával és ostobaságával, van akinek ennél azért több kell.
  • Ferrer
    Én annyira vagyok Apple-os, hogy van egy Ipod touchom. Mint médialejátszó, imádnivaló, és a programok nagyon sokat adnak ehhez. De egyáltalán, eddig ilyen jó tervezést én még nem láttam elektronikus kütyütől. Bár nem ez tudja a legtöbbet a hordozható kisgépek közül, mégsincs annyi idegeskedés vele, mint amennyit némelyik "okos" készülék esetében tapasztalnak. Ha lenne pénzem, biztos vennék Imacet is, az még ráadásul jól néz ki a szobában is. :)
  • tom235
    Jaj, de sajnálom őket. Mindjárt sírva fakadok komolyan.
  • Arwenke
    Sok sznob meg bekajolja, egeszseukre.
  • Glutamin
    Ugyanakkor működik a dolog. Alapvetően jól csinálta az Apple, hogy divatcikként árulja a műszaki kütyüket. Sikerének ez az egyik alappillére.
  • zsolt320i
    buzik!