54
-
3GS-ben van autofókusz... -
szerintem yó a mac..ki kell próbálni 1-2 hétig, és utána lehet(ne) szidni.. -
Ferrer #12 Szerintem nem túl valószínű, hogy lesz ilyen. Nem hiszem, hogy elférne egy nagyobb érzékelő az iphone belsejében.. Mondjuk autófókusz meg néhány beállítás tényleg nem ártana neki. -
Ulkesh #11 "Meg vannak azok akik értenek annyira a géphez hogy ne legyen tele bosszantó hibákkal"
A Windows hülyeségeivel nem fogsz mit kezdeni, hacsak nem írsz egyet magadtól, ha olyan nagyokos vagy :D
"akik meg nem azok fizetnek kétszer többet egy ugyanolyan tudású gépért :)"
Szerintem lesd meg az aláírásom :D -
Ulkesh #10 Azonos hardveren gyorsabb és hatékonyabb az OSX, mint a Windows. A Mac meg teljesen a rendszerhez van optimalizálva, ami PC-n elképzelhetetlen. -
Meg vannak azok akik értenek annyira a géphez hogy ne legyen tele bosszantó hibákkal, akik meg nem azok fizetnek kétszer többet egy ugyanolyan tudású gépért :) -
Nekem nagyon tetszik amúgy a szifon. Amint lesz belőle jó fényképezős változat elgondolkozom, a beszerzésén. -
Cat 02 #7 A Mac többet jelent ? =\
Bár kérdés mire akarod használni... -
Ulkesh #6 Az igényességet és maximalizmust ne keverd a sznobériával, nem ugyanaz .
Van akinek elég egy Windows-os PC az összes bosszantó hibájával és ostobaságával, van akinek ennél azért több kell. -
Ferrer #5 Én annyira vagyok Apple-os, hogy van egy Ipod touchom. Mint médialejátszó, imádnivaló, és a programok nagyon sokat adnak ehhez. De egyáltalán, eddig ilyen jó tervezést én még nem láttam elektronikus kütyütől. Bár nem ez tudja a legtöbbet a hordozható kisgépek közül, mégsincs annyi idegeskedés vele, mint amennyit némelyik "okos" készülék esetében tapasztalnak. Ha lenne pénzem, biztos vennék Imacet is, az még ráadásul jól néz ki a szobában is. :) -
tom235 #4 Jaj, de sajnálom őket. Mindjárt sírva fakadok komolyan. -
Arwenke #3 Sok sznob meg bekajolja, egeszseukre. -
Ugyanakkor működik a dolog. Alapvetően jól csinálta az Apple, hogy divatcikként árulja a műszaki kütyüket. Sikerének ez az egyik alappillére. -
zsolt320i #1 buzik!