44
-
#44 "Szvsz senki sem irt 50 Gb-ot,leven a kereskedelmi forgalomba kerult lemezek 25 Gb-osak(en meg nem lattam masmilyet)"
Természetesen lehet kapni 50GB-os lemezeket is, de ezt is megirja rendesen. -
#43 "Érvelj! piszkálodni fikázni még egy hűlye is tud!"
Érveljek? Basszus, hát itt az iro berakom a lemezt megirom és jééééé nem csak 11GB-ot írt rá és még vissza is tudom olvasni. Elég jó érv? -
#42 Ezt várjuk már mióta, egy cross-platform multipléjer FPS-t. Csak hogy egyértelműen eldőljön már ez a vita. Mert abban senki sem kételkedik, hogy lehetséges-e kontrollerrel FPS-ezni. A kérdés az, hogy mennyire hatékonyan?
Szoktam nézni konzolos gémpléj videókat, és hát valami szánalmas, ahogy mozognak, céloznak, szerencsétlenkednek. -
Loverman #41 valszeg neked kimaradt h Diablo is volt PS-re és jól lehetett irányítani, War2 is volt PS-re, de már egy ideje bármilyen RTS megjelenhet kontrolleres konzolra is (Halo Wars?). Jól mondta a kolléga, ha FPS-t lehet irányítani konzolon (régen erre mondták h nem lehet, nagyon régen), akkor már bármit. Blizz simán meg tudná oldani h SC2-t konzolra is kihozza és battle.net-en PC-sek, konzolosok vegyesen mehessenek egymás ellen -
Sir Ny #40 azért nem is olyan valószínűtlen az, hogy kiadók ott fogják hagyni a PS-t. gondolkozzunk.
először is, rohadt drága a fejlesztői környezet, a jogdíjak meg az ilyesmik.
másodszor, szinte minden játék jobban fogy x-en
harmadszor, sokkal drágább a játék megcsinálása PS-re.
negyedszer pedig, a játékok egy árban vannak, viszont az adathordozók nem.
kíváncsi vagyok, mennyi profitot hoz egy PS3-as port egy xbox360oshoz képest. fele annyit? negyedét? bár, amíg még nyereséges, addig kiadják, de amint kétszer egymás után veszteséges lesz egy (két) játék, és az xboxon nyereséges, azon nyomban meg fogják szüntetni a játékok portolását ps3-ra.
-
cateran #39 Elgurult a gyogyszer?
1. Min ne agyaljak?
2. Ez nem az en prezentaciom,ez 1 idezet es link volt 1 masik weboldalrol,mivel te kertel linkeket...
3. A sepcifikaciokat nyilvan nem tudod,kulonben nem kerdeztel volna olyat,hogy ki irt mar 50 Gb-ot BD-re....
4. Csak neked kiskocsog (ne forszirozzuk mennyire alap ma mar az angol)
A lenyeg: Marcius 31.-eig bezarolag a Sony 98,8 milliard Yen (685 millio angol font) veszteseggel zart,szemben az 1 evvel korabbi 369,4 milliard Yen nyereseggel,a ceg egyertelmuen (es jo okkal) a vilaggazdasagi gondokkat es az eros yent hibaztatja -
#38 Nem a lemezről van szó! -
#37 Ne agyalj rajta még a végén megfájdul!Különben sem ez a téma.
Köszönöm angol már egy kicsit pökhendi prezentációd” specifikációkat én is tudom!
Hogy a többiek is értsék Magyar nyelven írd le TE!Ne majmold az angolt Magyar nyelven célra törőbb..
Ha nem tudsz arra a lehetőségre válaszolni nem baj’ kit érdekel! De ne tereld efféle bunkóságokkal-vagy te is be állsz a sorba??
-
cateran #36 "If Sony are in the business of making money then they’re doing a pretty poor job of it, the figures just released for year ending March 31st show that Sony recorded a loss for the first time in 14 years as they reported a loss of 98.9bn Yen (£685m) compared with a profit of 369.4bn Yen the previous year, the company obviously (and with good reason) blames the global downturn and a strong Yen."
Forras
De ha rakeresel 100+1 oldalon rajta lesz,hogy buko a Sony per pill..
Szvsz senki sem irt 50 Gb-ot,leven a kereskedelmi forgalomba kerult lemezek 25 Gb-osak(en meg nem lattam masmilyet)
Majd ha KIJOTTEK azok a nyero cimek,ok...de a majd jon szart se szamit...
Nem tudom eldonteni,szimplan hulye vagy,flamelsz vagy mi? -
#35 Érvelj! piszkálodni fikázni még egy hűlye is tud! -
#34 bla bla bla -
Sir Ny #33 "A Sonyt földhöz vágná pár milliós cím elmaradása, az Activision-t pedíg a Sony platformok kiesése."
A Sony-t még Mályköl Dzsexon halála sem vágta földhöz. Sőt, meg sem érezte. Mi egy Blizzard egy Mályköl Dzsexonhoz képest? -
#32 "A BDíró csak 11gigáig ír!"
Miről beszélsz kisember? Írtál már BD lemezt egyáltalán életetben? Mitől írna csak 11GBig? -
#31 Bocs cateran nak ment volna!!
ui
Erre az évre (2009) nyerő címek! -
#30 ui
Erre az évre (2009) nyerő címek! -
#29 Van bizonyítási lehetőség!
Melyikötök dolgozik a sony költségvetési területén?'
-//- írt BD re legalább 50gigát?"
Linket is be lehet szúrni!!! -
cateran #28 :O meg egy foldonkivuli..Sonynak nincs anyagi gondja? BD iro 11Gb-ig ir? a nyero cimek meg mar a megjelenese ota "jonnek".... -
#27 sry :D félre ment akkor. -
mamo33 #26 "A BDíró csak 11gigáig ír!"
Ezt a hülyeséget honnan vetted???? -
fade2black #25 én becsültem fel.... -
#24 A BDíró csak 11gigáig ír!
A sony-nak biztos nincs anyagi gondjai,szerintem fars ez a hír és persze ha igaz is" bőven lépnének a helyükbe"
Egy kicsit furcsa nem?' itt van a MAG a fejlesztés a zipper kapta meg,jőnnek nem sokára ki szépen a nyerő címek és hírtelen radikálísan fogalmaznak ez egy kicsit cinkes lenne!
Nem lehet érdeke az ár csökkentés híszen nem egy debüt gépről beszélünk!
Közös érdek !! -
Sir Ny #23 "Komolyan mondom ez a blue ray konzolra akkora faszság"
miért fáj neked, hogy benne van? csak nem azért, mert nincs Blue-ray íród, és meg kell venned hozzá a játékokat? -
Arwenke #22 PS3hoz semilyen adpter nem kell a bill+eger paros, csak usb legyen es mondjuk a jatekok is kezeljek. UT pl ilyen, siman lehet PS3 sima usb eger es billel jatszani. -
#21 Szabad megjegyeznem annó a Diablo 1-et PS-en játszottam többször végig. Tehát ne becsüld le a konzol irányításban rejlő lehetőségeket. Igen más volt mint pc-n (a Hellfire-t már azon nyomtam) de szokható és kényelmes. Nem kell lebecsülni, még doom-oztam is controlerrel.
Agyalok én is egy konzol+laptop párosításon. A PS a blue ray miatt vonzó pont nekem, a box meg a játék választék miatt. -
#20 Vagy vagyen dvd lejátszót vagy nézze számítógépen! Komolyan mondom ez a blue ray konzolra akkora faszság mint amikor a spar közértben zoknikat meg 3 éves gyerekeknek való gumikacsákat árúlnak. Hogy kerül a csizma az asztalra?? -
socheater #19 Az oké hogy képesek kontrollerrel FPS-t játszani, de azért ilyen játékot Logi G5-el vagy Razer Copperhead-del, vagy társaival az igai játszani... :D -
#18 Hát ha jól láttam, 20k körül van egy adapter, amivel billt és egeret lehet csatlakoztatni. (Ha kormányt akarsz, akkor az is nagyjából ilyen árban van ha jól tudom.) És akkor hány játék támogatja ezt, úgy hogy tényleg pc szerűen használható (jól beállítható, kihasználható)? Mindenki jön ezzel, hogy ugyan úgy rá lehet, de egyáltalán használja valaki így, vett ilyen adaptert?
Nekem ennyiből géphez van joystickom, gamepadom, kormányom, és még freetrackem is (webkam + lámpa) szimulátorokhoz, amivel sokkal élvezetesebb minden szimulátor (autós, repülős, katonai). -
fade2black #17 egyrész mint említették rálehet dugni billt konzolra.
És egy Dia3 mért ne menne vezérlővel? Ha FPSt képesek avval játszani akkor Diat gond nélkül.
SCt mondjuk énse tudom elképzelni egérnélkül annak ellenére, hogy a mostani SCT is portoltá/játszoták konzolon. -
Sir Ny #16 övék a jog, nem fizetnek senkinek. -
#15 egy új ps3 gép kellene amit lehet olcsobban addni. ha letiltanák a blue ray filmek lejátszását máris egy csomo pénzt sporolnának a jogdij kifizetésen, és akki szeretne mégis filmet nézni a konzolon ami ugye játék gép lenne, az vegyen hozzá updatet. -
opeca #14 "Konzolra minden olyan vezérlő elérhető ami
PC-re!"
Az lehet, csakhogy a játékfejlesztők az alap-vezérlővel kalkulálnak. Nem mintha a játékost földhöz vágná a plusz periféria megvétele a játék miatt, de akkor is az elsődlegesen koncepcióba foglalt játékvezérlés az alap-vezérlőre van kihegyezve, tisztelet a kevés kivételnek... -
#13 "simán megél azokból"
Nem, nem él meg, se azokból se semmi másból. -
neoG #12 Cinizmus ON:
1. Szánalmas lesz az irányítás miatt?Konzolra minden olyan vezérlő elérhető ami
PC-re!
2. PS3nak nem kell az Activision.Olyan remek exlusive címekkel rendelkezik, hogy
simán megél azokból!
Cinizmus OFF
qwas: -
#11 wow diablo, sc? mind kultikus címek, de konzolra egyik sincs bejelentve, egyáltalán nem biztos, hogy jönnek, és ha jönnek, konzolon akkor is szánalmasak lesznek az irányítás miatt. megnyugodhatsz, koreában is akár megjelenik konzolra akár nem, pc-re lesz eladva az összes starcraft. -
qwas #10 Ennek a csákónak biztosan magas a fizetése. Vehetne rajta magának egy fejet. -
readswift #9 hülye -
opeca #8 Ki ez a malacka? -
irkab1rka #7 ezt hívják piaci erőfölénnyel való visszaélésnek.
A Bush érában meg simán terrorizmusnak -
#6 Az van, hogy a mostani helyzetben mindketten egymásra vannak utalva. A Sonyt földhöz vágná pár milliós cím elmaradása, az Activision-t pedíg a Sony platformok kiesése.
Szóval ez így üres blöff, de annyi kiderül belőle hogy tényleg elég kétségbeejtő a helyzet, mert korábban már kérték szépen is az árcsökkentést, ezek szerint most már az akkorinál is sürgősebb.
Az egy dolog hogy az Activision blöfföl, de valószínüleg a kisebb fejlesztők is ugyanígy élik meg a válságot, csak nekik nincs elég nagy nevük ilyesmit kérni, úgyhogy sokan csak szép csendben, minden blöff nélkül abbahagyják a Sony támogatását, vagy tönkremennek.
-
FuryAlpha #5 sucker sanyi megerdemli,ha pofan vagna az activison!