25
-
winnie #25 nem sok hasonlóság van benne, teljesen más a stílus, a történet is. -
#24 Nem haosnlít ez a film kísértetiesen a What happens in Vegas-ra? Elég hasonló a szitu... -
#23 Ez tipikusan az a film(és jellemzően SB romantikus filmjei) aminél ha választanom kéne, inkább a fogorvosra szavaznék. Alapvetően semmi bajom SB-kal, tök jó nő, de ezek a filmek... És ha már SB, akkor Für Anikó a kegyelemdöfés. -
Ferrer #22 És most téged mit zavar, hogy nem ismertem? A nevét hallottam már párszor előtte, de nem tudtam mihez kapcsolni. Különben is, törődj már a saját dolgoddal. -
#21 A pusztító, Féktelenül, A hálózat csapdájában, Aludj csak, én álmodom, Féktelenül 2 - Teljes gőzzel, Majd elválik, Mint a hurrikán, Beépített szépség, 28 nap, Két hét múlva örökké, Ütközések, Beépített szépség 2. - Csábítunk és védünk... ezek közül a többség jópárat láthatott, még a kereskedelmi tévék is kedvelik sokukat. -
cateran #20 Bocs,nem cikizésképpen,de nem erről van szó:) Nem tudnám max 2-3 filmjét felsorolni és megdöbbentett, hogy 45 éves...de azért nem mondhatnám hogy nem hallottam már róla... -
winnie #19 "Szerintem gyenge mint színésznő és nem is értem miért foglalkoztatják ennyit, vagyis értem"
mit nem értesz? kijött egy filmje és 35M-t hozott 3 nap alatt. szerinetm érthető.
amúgy 3 év alatt 2 filmje volt. kegyetlenül foglalkoztatták. -
#18 Igaz na de hogy ő megnevettetni? előbb nevetek a sasjózsi poénjain b+
De azért persze szívesen megismerkednék vele. -
FefeeX #17 Én sem mondhattam volna szebben... És milyen igaz :) -
#16 Azért mert van egy szerethető karektere. Pl. a beépített szépségben amit hoz, az még ennyi év után is megnevettet. Ő az az 1xi, nem túl szép, nem túl magas, nem túl szőke lány, aki bár kicsit tahó, de azért szeretjük. Igazi, valódi, élő , mondhatni háromdimenziós nő. Semmi különleges, de szívesen megismerkednénk vele, vagy elvennénk feleségül, mert vannak belső értékei. :D -
#15 Szerintem gyenge mint színésznő és nem is értem miért foglalkoztatják ennyit, vagyis értem, azért mert csinos.De például Nicole Kidman is csinos,sokkal erősebb kisugárzással, viszont ő jól is tud játszani.De még ő sincs sehol se pl. egy Juliette Binoche-hoz.
-
#14 Párommal néztük tegnap moziban, és nekünk tetszett. Kellemes romantikus komédia, sok jópofa poénnal. -
Chris05 #13 OFF: Azért Sandra Bullockot nem ismerni tényleg arra utal, hogy az illető Tesco-s zacskóban élt eddig. -
#12 No én csak képet láttam a filmből, ahol SB éppen alulöltözöttségben szenved. Tényleg nem rossz. Egy erősen jól karbantartott 40-es semmi több, de nem rossz. Bár a térde éppen olyan csúnya, mint régen. :D -
#11 Photoshop -
Ferrer #10 Hát elnézést kérek, ha engem a filmművészet hidegen hagy, akkor hidegen hagy :) -
cateran #9 ohh-ohh First Contact...melyik bolygorol jottel? En sem vagyok igazan jaratos a filmvilagban (szerintem nem tudnek 10 rendezot felsorolni,vagy ilyesmi) de azert Sandra Bullock nem kispalyas es nem is ma kezdte a filmezest,szoval.....
Es valoban be..ras jol nez ki:) -
Szemjuel #8 Azér Bullock kisasszonyt illene ismerni :) -
Ferrer #7 Nahát! Én abszolút járatlan vagyok a filmvilágban, a kiscsajt se ismertem, csak ezt a filmet néztük múlt héten a moziban, és most nézem csak, hogy 45 éves?? Olyan 30-nak néztem vagy még kevesebbnek, pedig volt egy pár közeli felvétel is. Amazing!
A filmről pedig laikusként csak annyit tudok mondani, hogy nagyon-nagyon jó, és ajánlom.
-
Amergin #6 Hogy ez a Sandra milyen jól tartj magát...
-
kukacos #5 Ugye nincs gyereke? Úgy könnyű :) -
FefeeX #4 Nekem is pont ez volt az észrevételem. Jobban néz ki mint korábban, pedig már 45... -
Athlon64 #3 Szerintem is nagyon jól tartja magát. Láttam a fimet és a két kis kezecskéje amit takarni tudott a lényeges pontokon, nos azon kívül minden jól szemügyre lehetett venni. :) Tetszett amit láttam! :)
A menyasszonyom szerencsére jól veszi az ilyen észrevételeimet... :)
Ami a filmet illeti: szerintem jó film. Nem bánja meg az ember ha elmegy a moziba megnézni. -
Marshal #2 Sőt! Szerintem jobban néz ki mint a huszas-harmincas éveiben.
-
#1 a negyedik X után is csinos Bullock kisasszony.ugye?