879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • xxxpaulxxx
    A shopper (shoppa) egy, még az armageddonban megjelent multiplayer játékmód volt, community által létrehozva (ahogy az összes ilyen:D), az volt a lényege, hogy csak 1 bazookád volt, köteled és ejtőernyőd... minden kör elején "be kellett vásárolni", azaz köteles voltál felvenni egy dobozt támadás előtt, majd meg kellett támadni a vezető csapat kukacait (esetleg mellette reakcióként a többit is)
    A legközkedveltebb mód volt, ami remélem ebbe is visszakerül... persze ahhoz meg kellene csinálni a kötelet:D
  • Casillas
    ja akkor ehhez hasonlóak voltak régebben single campaignban, csak nem tudtam hogy ez a neve :)
    köszi a választ
  • Csaba1026
    Sziasztok!
    Megszeretném venni steam-en ezt a játékot, és már próbáltam paypal-el, mastercard-al, visa-val, de egyikkel se sikerül, pedig mindent jól csináltam.
    Az a gond hogy csak steam-en lehet megvenni, másol nem.

Akinek van paypal-e, tud vásárolni steam-en és tud segíteni, az írjon, előre átutalom neki a pénzt paypal-re, megvenné nekem a játékot az új steam accountom-ra, ha ez sikerül ezután adnák neki még ajándékba egy bannmentes CS: Source accountot is:)
  • Neoncsoves
    ja valami ilyesmi
  • Zomil
    Ugy tudom, h shopper-nél minimális fegyvered van és dobozok jelennek meg a pályán ezeket kell felszedni, ezekböl kapod a fegyvereket.
  • Neoncsoves
    Nem játszottál még a régi worms-el ezek szerint :)
    A shopper egy játékmód, valami kötéllel baszakodós szarság :D
  • MerlinW
    Nem játékmód, hanem az egyszemélyes hadjárat alatt szerzett pontokból ott tudsz vásárolni új dolgokat. Fegyvereket, terepmintákat, sírköveket, sapkákat, extra egyszemélyes küldetéseket.
  • Casillas
    bocs ha nagyon buta kérdés, de ez a shopper játékmód mit takar? :)
  • Lorant999
    igen én letöltöttem az armeggadeon v mi new edittionját amiből sikeresen kijött a wp 1 volt a gond 16 bit szín de megoldottam egy reg bejedzéssel ...
  • Lorant999
    én ezzel a megoldással játszok,bocs a warezért piruló arc :D

ha akarod tudni h hogy ment nekem írj pm-et

mindig nem kaptam választ h honnan lehet leszedni a patchet , mit javít,és warezzal indul e ?
  • Lunki88
    Engem az zavar hogy privát meccsnél nem lehet a menüben kiválasztani a pályát, hanem már a betöltött játékban kell tökölni vele, amíg az ellenfél meg várakozik... A régiben kényelmesen ki lehetett választani mindent a menüből.
  • MerlinW
    Customize menüben tudsz saját kukacokat, csapatot készíteni, "kézzel" pályákat rajzolni, építgetni, szabályokat létrehozni, stb. Teljesen testre lehet szabni ezt is, mint az eddigieket:)
  • Borg
    Na jó erre nem jöttem volna rá :D
  • MerlinW
    Dehogynem.

1. Főmenü, Customize, Manage Gamestyle, Create Gamestyle
    2. Főmenü, Single, Custom Game és kiválastod a létrehozot stílust.
  • Borg
    Szintén, de engem ez az új rész se izgatott fel annyira, hogy most itt szopjak egy ilyen pályával...
    Viszont annak örülnék, ha lehetne rendesen scenariot szerkeszteni, és gép ellen játszani. A régiekben úgy rémlik lehetett állítani a wormok számát, health-et, fegyver arzenált meg mindent... ebben szinte semmit.
  • [HUN]FaTaL
    Első ropeos :D

#623: Szintén, mégis elsőre meglett de az a 10-en valahanyadik pálya az első ropeos. Ja 1 perc? Akkor az a második ropeos ott még nem vagyok :D
  • MerlinW
    Nem olyan egyszerű az:) Én pl utoljára a Worms Armageddonnal játszottam offline '99-ben. 11-12 éve most látok először Worms-ot:)
  • MerlinW
    Nem az, nekem is csak tizedszerre sikerült, de megoldható. A jobb oldalra gyúrjál rá, minél hamarabb juss fel. Fent gyorsan végig lehet himbálózni, majd lefele hosszúra nyújtott kötelekkel leereszkedni, végül egy jól irányzott eséssel beleesni a teleportba.
  • Borg
    Milyen első? Huszon valahányadik pálya ez, vagy 30 nemtom... 1 perc alatt kéne végigmenni kötéllel a pályán, de ez kb lehetetlen...
  • [HUN]FaTaL
    Az elsőt? Az nagyon könnyű.
  • xxxpaulxxx
  • Murder3
    hűt számomra ez csalódás.:(
  • MerlinW
    Nincs stratégia. Ügyesen:) Gyakorold, mert a 30-as is köteles és ha ott egyszer leesel véged.
  • Borg
    Vásárolni lehet mission unlockot pénzért.

A rope-os pályát hogy a rákba lehet időre teljesíteni?
  • hz888
    Nekem már meg van a 30as pály. A többit hogy lehet elérni?:)
  • elitehun
    Nekem is ez a gondom :S
    Amúgy én W7 alól futtatom. Sajnos egyelőre még nem tudom kipróbálni amit mondtál de majd később kipróbálom és kösz
  • MerlinW
    Nyithatsz egyet a saját fórumokban...
  • DustOff
    a lényeget lehagytam...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az aknába boxolj , ne a kukacba :D grinder nélkül is megy, legalábbis nálam jó volt
  • Rehom
    valaki volt olyan bátor,hogy a tunngle megoldással játszón warez verzióval? ezt azoktól kérdezem akiknek nincs meg eredetibe! mivel nincs warez topik, csak itt kérdezhetem!
  • xxxpaulxxx
    És akkor ahhoz nagyon sok ember fog tudni csatlakozni bazze:D
  • Lunki88
    Neked annyi is elég hozzá ha kimondod hogy "fuuuuuuuu". :D
  • MerlinW
    Aham
  • Neoncsoves
    pénzt hogy lehet ingame szerezni? csak campaignnal?
  • Zomil
    Milyen oprendszer alol probálod?

Rakd fel a legujabb vga drivert/directx-et. Ha még mindig nem jó a Library fülnél jobb kattintás a játéknál properties-re nyomsz local fül és ott van egy olyan, h verify integrity game cache vagy ilyesmi, és arra nyomj rá.
  • LordLoss
    Helló!
    Megvettem a játékot és amikor el akarom inditani akkor belép kiírja hogy Team17 és utána kilép azzal hogy a Program Működése leállt.
    Viszont frissíteni nem akar. Ha valaki tudjon segítsen.
    THX
  • Neoncsoves
    private gamet indiccsá bazze!
  • xxxpaulxxx
    Nem azért, mert szidni akarnám újra a játékod de....
    Csináltam egy shopper játékmódot... úgy ahogy sikerült a játék korlátozásai miatt... aztán mit veszek észre??? Nah mit??? Neten nem lehet alkalmazni saját sémát^^ Hát a faszomat...
    Mondjuk amúgy sincs (még) shoppa map... no mind1... kérek egy 1 gigás updatet most!:D
  • mans
    Azt már csináltuk de maradt 5 élete,én odaraktam a hidat ahogy a videóba van,és lecsaptam az aknát.
  • DustOff
    Jaja, az nekem is nehezen ment, addig mindegyik elsőre,de az csak hetedikre.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azon a pályán , amelyen az aknát kell lejuttatni a kukachoz, csak oda kell menni és beleboxolni, jó helyre megy ( gondolom ez van a vidiken is :D)
  • Borg
    Én ennél a kurva köteles puzzle-nél akadtam el :( Egyszerűen nem bírom időre megcsinálni, hiába néztem meg youtube-n is, de az istennek se megy, hogy röptében megint kötelet lőjön ki, és jó helyre is...