Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indítsd el a játékot és lépj ki... nálam így kezdte el

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SZilaJMaGGoT
Nálam nem updatel nálad hogy? 😮

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Kösz!

MerlinW
Most tölti a 150MB-os frissítést.

[merlinw.org]

Zomil
vagy enter

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Robez84
középsõ egérgombaot nyomd folyamatosan

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

SZilaJMaGGoT
A gerendákat tudja valaki forgatni? Armageddonba még méretezni is lehetett, itt az istennek se akar még fordulni se... 😄

MerlinW
meghát

[merlinw.org]

yup😄

Hááááleluja!😄

"I know it's not a massive update, but we are working on a lot of other fixes"

Zomil
itt irják, h hamarosan lesz update 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
Igen.

Zomil
haha 😄

attól függ mennyit fizetsz<#idiota>

Zomil
esetleg erre válaszoltok? 😊

csak nálad van gond

nálam se jó

MerlinW
Áll a Steam szerver, vagy csak nálam van gond?😊

[merlinw.org]

Est

Én is elkezdtem a missziókat,holy gránát meg banánbomba eddig nem volt,elég baj,a 17 es pályán szenvedek épp.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Így próbáld:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM&hd=1

Stefling
Köszi a választ, próbálkozom. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Robez84
elvileg a mégnessel el tudod lökni a felsõ aknát és ha ugy teszed az acélrudat eltalálhatod a kukacot... használd a teleportot

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Stefling
Hali! Nem tudja valaki, hogy ö asszem a 14 pályán, van ilyen mágneses cucc, meg valami acélgerende vagy mifene, ezekkel mit kell kezdeni? Alul van egy kis kukac de õt csak lekaratézni tudom 1x, de marad még 5 élete :S
Mitévõ legyek?

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

shevy
31-est hogy kéne? sehogy sem sikerül, dönkeyt is felvettem 😞

Fresh Duke
Az elsõ 30 csak bemelegítés volt. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Zomil
nah nagy nehezen sikerült megcsinálni az összes küldetést 😄
31-35 nem volt könnyü

MerlinW
Én sem vagyok oda érte, de lesz még késõbb egy durva, mikor 1 perc alatt kell beérned függõleges pályán😊

Más: aki a Steam nevemet kéri, fejléc alatt van a közösség linkje, ott megtalálja.

[merlinw.org]

Zomil
bocsi a tripla post-ért, de nemrég találtam: hasznos topic, különbözö cfg parancsokkal, pl.: /ALWAYSREADY elég hasznos

Zomil
Mivel megvan az 500hsz meg szeretném kérdezni, h elfogatnátok-e a topic házigazdájának? 😊

Zomil
jah, sejtettem 😞

amugy ugy néz ki azért van ilyen kevés szerver, mert valamiért régionként van a szerver listázás, pl.: amcsival nem sok esélyed van összekerülni.
aki ugy érzi, h nagyon kevés szervert lát az a steam beállitásoknál a letöltés régiot állitsa át UK-ra, ott van a legtöbb szerver. remélhetöleg hamarosan javitva lesz.

RAZOR27
szinglibe volt. összeadva vagy 6 órát toltam eddig multiba, de ott egy darabot se láttam

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

totyak
Én az 5. próbán már bõven túlvagyok. A régebbi worms-öknél is ez volt a gyenge pontom. Játék közben egyáltalán nem is használok kötelet, mert csak bénázok.
Valaki csinálja meg nekem legyen olyan kedves.

Zomil
multiban volt v csak single-ben?

RAZOR27
van replay, egyszer már találkoztam vele, lent feljön hozzá két gomb is (skip vagy replay replay xDDD)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Zomil
gyakorolni kell 😄
annyira nem vészes én ugy kb. 5. probálkozásra egészen ráéreztem és utána már gyorsan megvolt

totyak
Valaki tudna valami tanácsot adni? 24-es pályán vagyok, amikor ninja kötéllel kell felmászni egy elég magas hegyre, a másik oldalon meg leereszkedni a célig. Egy percem van, hogy teljesítsem, de a helyzetet még nehezíti, hogy mindenfele aknák vannak elszórva. Még a hegy tetejére sem jutok fel egy perc alatt.
Esetleg valaki nem vinné át nekem ezen a pályán? Csak a mentett játékot sem találom.

😄

zsakosfrodo2
Hordó Füle és Görbe Láb teeee.... 😄

Hát ezért volt furcsa nekem is😄
Have fun and Good luck... minden meccs így kezdõdött anno😊

Házi Feladat, és Grenade Launcher? <#banplz>

MerlinW
Én sem játszottam soha online worms-al ezelõtt, így én sem értem.

[merlinw.org]

Csak a gravitációt javítsák és boldogan halok meg😄

Amúgy... játszok neten... beírom chatbe... HF and GL... erre válasz: What???
És én meg fogom a fejem... egyeseknek még rajta van a tojás a fenekükön😄

Zomil
nah ez már jobb hozzáállás 😊

amugy igen valóban pár dolog javitásra szorul, bár olyan nagy hibákat eddig nem találtam, bár néha elöjön 1-2 érdekes dolog 😄
pl. néha kifagy a játék, még nem jöttem rá miért, a másik dolog meg, h néha bejön egy olyan bug, h a játék közben egyszercsak elkezd kiugrálni a pálya szélére a kamera és nem látod ezért az eseményeket
mondjuk nem sürün jön elö meg igy is lehet játszani, de remélem javitják 😄

arra meg nem jöttem rá, h van-e replay egy nagyobb rombolás után, azt irják páran steam forumon, h van, meg van róla kép is a steam store-ban, de én még nem találkoztam vele, pedig jó volt a worms-okben mutatta a replay-t egy-egy nagyobb robbantás után

amugy sztem nagyobb hibák nincsenek benne, a fegyverek balance-át pedig ugyis a visszajelzések alapján az elsö patch-ben orvosolni tudják

1, poénkodtam, tudom hogy ez volt az elsõ
2, én sem állandóan panaszkodok, csak nagyon szokni kell ezt a játékot... de már úgy tekintek rá, mint egy ÚJ wormsre, amiben nem szabad keresnem az armageddont... ez is egy külön játék, az is...
Ennek ellenére azért 1-2 dolgot javíthatnának😄

Fresh Duke
Na, végeztem az elsõ 30 küldetéssel. Most kezd bekeményíteni, ahogy látom. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Lunki88
Kb. a napalm strike-nál szóródik szét annyi láng mint anno a petróleum bombától. Ha sokan panaszkodnak az ilyenekre szerintem kénytelenek lesznek erõsíteni rajta.
zsakosfrodo2
ez volt az elsõ negatív hozzászólása, azzal ellentétben, aki folyamatosan panaszkodik.

"Nem csak fikázni akarod a játékot?"😄

Zomil
Amugy amit észrevettem, h a molotov elég gyenge lett, alig szorodik szét a tüz 😞

Zomil
aham...most kiléptem ujrainditottam és mostmár nem sapwnol legalulra kukac...

Zomil
én is igy gondoltam csak a gond az, h a legalso kukac sosem hal meg :S