Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Engem az zavar hogy privát meccsnél nem lehet a menüben kiválasztani a pályát, hanem már a betöltött játékban kell tökölni vele, amíg az ellenfél meg várakozik... A régiben kényelmesen ki lehetett választani mindent a menübõl.
MerlinW
Customize menüben tudsz saját kukacokat, csapatot készíteni, "kézzel" pályákat rajzolni, építgetni, szabályokat létrehozni, stb. Teljesen testre lehet szabni ezt is, mint az eddigieket😊

[merlinw.org]

Na jó erre nem jöttem volna rá 😄
MerlinW
Dehogynem.

1. Fõmenü, Customize, Manage Gamestyle, Create Gamestyle
2. Fõmenü, Single, Custom Game és kiválastod a létrehozot stílust.

[merlinw.org]

Szintén, de engem ez az új rész se izgatott fel annyira, hogy most itt szopjak egy ilyen pályával...
Viszont annak örülnék, ha lehetne rendesen scenariot szerkeszteni, és gép ellen játszani. A régiekben úgy rémlik lehetett állítani a wormok számát, health-et, fegyver arzenált meg mindent... ebben szinte semmit.
[HUN]FaTaL
Elsõ ropeos 😄

#623: Szintén, mégis elsõre meglett de az a 10-en valahanyadik pálya az elsõ ropeos. Ja 1 perc? Akkor az a második ropeos ott még nem vagyok 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Nem olyan egyszerû az😊 Én pl utoljára a Worms Armageddonnal játszottam offline '99-ben. 11-12 éve most látok elõször Worms-ot😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem az, nekem is csak tizedszerre sikerült, de megoldható. A jobb oldalra gyúrjál rá, minél hamarabb juss fel. Fent gyorsan végig lehet himbálózni, majd lefele hosszúra nyújtott kötelekkel leereszkedni, végül egy jól irányzott eséssel beleesni a teleportba.

[merlinw.org]

Milyen elsõ? Huszon valahányadik pálya ez, vagy 30 nemtom... 1 perc alatt kéne végigmenni kötéllel a pályán, de ez kb lehetetlen...
[HUN]FaTaL
Az elsõt? Az nagyon könnyû.

http://goo.gl/gd6Zi5

<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Murder3
hût számomra ez csalódás.😞

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

MerlinW
Nincs stratégia. Ügyesen😊 Gyakorold, mert a 30-as is köteles és ha ott egyszer leesel véged.

[merlinw.org]

Vásárolni lehet mission unlockot pénzért.

A rope-os pályát hogy a rákba lehet idõre teljesíteni?
Nekem már meg van a 30as pály. A többit hogy lehet elérni?😊
elitehun
Nekem is ez a gondom :S
Amúgy én W7 alól futtatom. Sajnos egyelõre még nem tudom kipróbálni amit mondtál de majd késõbb kipróbálom és kösz
MerlinW
Nyithatsz egyet a saját fórumokban...

[merlinw.org]

a lényeget lehagytam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az aknába boxolj , ne a kukacba 😄 grinder nélkül is megy, legalábbis nálam jó volt
valaki volt olyan bátor,hogy a tunngle megoldással játszón warez verzióval? ezt azoktól kérdezem akiknek nincs meg eredetibe! mivel nincs warez topik, csak itt kérdezhetem!

És akkor ahhoz nagyon sok ember fog tudni csatlakozni bazze😄

Lunki88
Neked annyi is elég hozzá ha kimondod hogy "fuuuuuuuu". 😄
MerlinW
Aham

[merlinw.org]

pénzt hogy lehet ingame szerezni? csak campaignnal?

Zomil
Milyen oprendszer alol probálod?

Rakd fel a legujabb vga drivert/directx-et. Ha még mindig nem jó a Library fülnél jobb kattintás a játéknál properties-re nyomsz local fül és ott van egy olyan, h verify integrity game cache vagy ilyesmi, és arra nyomj rá.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Helló!
Megvettem a játékot és amikor el akarom inditani akkor belép kiírja hogy Team17 és utána kilép azzal hogy a Program Mûködése leállt.
Viszont frissíteni nem akar. Ha valaki tudjon segítsen.
THX

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

private gamet indiccsá bazze!

Nem azért, mert szidni akarnám újra a játékod de....
Csináltam egy shopper játékmódot... úgy ahogy sikerült a játék korlátozásai miatt... aztán mit veszek észre??? Nah mit??? Neten nem lehet alkalmazni saját sémát^^ Hát a faszomat...
Mondjuk amúgy sincs (még) shoppa map... no mind1... kérek egy 1 gigás updatet most!😄

Azt már csináltuk de maradt 5 élete,én odaraktam a hidat ahogy a videóba van,és lecsaptam az aknát.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Jaja, az nekem is nehezen ment, addig mindegyik elsõre,de az csak hetedikre.

azon a pályán , amelyen az aknát kell lejuttatni a kukachoz, csak oda kell menni és beleboxolni, jó helyre megy ( gondolom ez van a vidiken is 😄)
Én ennél a kurva köteles puzzle-nél akadtam el 😞 Egyszerûen nem bírom idõre megcsinálni, hiába néztem meg youtube-n is, de az istennek se megy, hogy röptében megint kötelet lõjön ki, és jó helyre is...
köszi,má nemtom melyikkel szenvedek,megnéztem youtube-n meg akarom csinálni erre áttrepül a létrán a bomba

na hi
Palesz2
http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM

Legalább lennének durvább fegyverek,eddig még nem volt holy gránát meg banánbomba se,medkit se hull meg láda se😞

MerlinW
Ha a 19-es kifog rajtad, akkor a 25-össel vért fogsz p*sálni😊

[merlinw.org]

A 18 ast így is meglehet,én így csináltam http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM

az elég szar hogy va mikor a kukac mellett robban a gránát vagy repesz és meg se rezzen,a másik meg sebzõdik.A 19 es meg kiakasztott már,hajnal négyig játszottam de profin játszik az ellenség.

Én alapból odateleportáltam meg vissza, leraktam neki a mágnest és úgy már szépen odatalált az akna full sebzéssel 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Mágnessel lökj rá egy aknát, teleportálj hozzá és utána üsd meg.

[merlinw.org]

MerlinW
Patch óta nem lehet lefúrni, kötéllel kell végigaraszolni a sajt szélén a ládáig😊

[merlinw.org]

hi ! a 18-as puzle-t nem tom megcsinálni amikor le kell gyõzni 1 kukacot

1 fegyverem van,amivel felfele üt,az levesz 30-at marad még 5 élete...

hogy csináljam meg? Köszi ja és merlin ha felteszem a skidrowwal crackelthez az updatet,menni fog ?
totyak
Köszi, próbálkozom.

Palesz2
mûkszik.
Valaki akar játszani mnajd?

shevy
a két egyéletes kukaccal felveszed a csomagokat oldalt, a harmadikkal pedig lefúrsz, felveszed a dobozt és armageddon, elsõre sikerült nekem ez a küldetés

totyak
30-as pálya megfogott, tudna valaki segíteni? Nincs semmi a kukacnál, viszont ha kétoldalt lemegyek a csomagért, az elõre telepített gépágyú szétszed. Próbáltam, hogy felrobbantom a hordókat, de a középsõ részen akkor is ottmarad két ellenséges hernyó. Mi a megoldás?

Nálam is mindig ott van a steam a háttérben, mivel abban van benne az összes shortcut is a játékokhoz... eszembe nem jutna újraindítani😄

SZilaJMaGGoT
Nem is tudom, hogy nem jutott eszembe elõbb! :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Az lett volna a kövi ötlet😄

SZilaJMaGGoT
Steam restart kellett! XD

SZilaJMaGGoT
Így sem... :/

hát vegyetek már fel steamen mert ismeretlenek ellen szar játszani 😄