879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • Frank99
    sztem döglődik az egered.
    próbáld meg egy másikkal....
    komolyan mondom!
  • Zomil
    hm akkor nincs 5letem :S
  • Smitiz
    Csak egér, billentyűzet, nyomtató, net van bedugva, na meg a monitor :D
  • Zomil
    és kormány vagy valami?
  • MerlinW
    Ez csak az ő kifinomult stílusa, ne is foglalkozz vele:)
  • Smitiz
    Nincs bedugva joy :-/

akyyy: mi olyan vicces?
  • akyyy
    hahaha
  • [HUN]FaTaL
    Nekem olyan volt, hogy nem ment semmi semerre ha nyomvatartottam a gombot. Húzd ki a joyt.
  • Smitiz
    Sziasztok!

Nekem eredeti a játék, de úgy viselkedik a menükben, mintha nyomva lenne a lefelé gomb :(
    Egyik gombom sincs beragadva pedig...
    Valaki tapasztalt illetve oldott meg ilyet?
  • Marki
    Ma már semmi baja nem volt. Lehet, csak egy újraindítás kellett neki :)
  • Picar77
    update-et nem raktad fel mert nekem akkor csinálja ezt :\
  • Marki
    Semmi baja nem volt, ameddig a 18-as küldetést meg nem csináltam :(
  • mans
    Elnyomorogtam a 24 es pályához,de én azt meg nem csinálom,nincs valakinek mentése?
  • MerlinW
    Én nem találkoztam ilyennel. Ha nem eredeti, lehet hogy a törés rossz.
  • Marki
    Nem akarok hülyeséget kérdezni szándékosan, de nem tudom eldönteni, hogy én nyomtam-e el valamit, vagy a játék hibásodott meg.

Egyik küldetésről a másikra megváltoztak a körülmények, és minden lövés csak egy sebzést okoz. Nem csak campagin üzemmódban, hanem mindenhol.

Észlelt már valaki hasonlót? Van valami megoldás erre a problémára?
  • Fabio Capello
    jaja... :|
  • Lunki88
    Updatel valamit a játék, 252 mb.
  • Zomil
    a training-böl jön még 100 arany
  • CamelX
    Lehet valamelyiknél akkor a perfect eredmény is számít, nem egyszer volt hogy 100 aranyat kaptam és majdnem mindent megvettem. Még a 31 és afölötti pályák nem sikerültek.
  • buddabudda
    Nehéznek tűnnek, de a gép bénázásai miatt könnyűek. Mindet meg tudtam csinálni 1-2 próbálkozásból.
    Viszont egyszeri végigjátszás után se tudtam megvenni mindent, kb 300 arany még kellene.
  • sznus
    továbbra = továbbá
    A 30 fölötti pályák abszolút idegesítőek. Főleg ahol csak 2 db 1 életes kukac van. Jó, ki lehet használni, hogy béna ott a gép. Meg hogy majdnem mindenki lent van. De akkor is a hajam tépem...
  • sznus
    Újabb space. Aztán a nyillakkal lehet irányítani. (Továbbra 3-adszori space-re ismét sima bárány lesz, ami csak úgy zuhan... :D)
  • JackSparrow88
    Na megint sikerült elakadnom a 21-esnél amikor egy szuperbárány és két híd áll a rendelkezésre. Megnéztem youtube-on de az sem segített. Mert miután elindítom a barit nyomok space-t de aztán még kéne vmit nyomni hogy utána lehessen irányítani az állatkát. Na kérdés hogy mit nyomjak meg ehhez...
  • akyyy
    van már 100% save?
  • MerlinW
    Szerk: New Edition is fut 3.6.29.0 beta patch-el és a Worms Launcher-el.
  • MerlinW
    A 2010-es a Reloaded azaz ez.
    A New Edition egy felújított. (Ez nekem nem indult el x64-en)
    A normál meg normál. (ez fut egy külső launcherrel úgy ahogy)

Legjobb megoldás vmware player vagy virtualbox + WinXP
  • mans
    Helo

link

ezt,ez a 18 as,odarakod a hidt a kukac elé és belecsapsz egyet az aknába,az leesik a kukachoz és robban.

Most megjött a kedvem az worms armageddonhoz is,találtam párat neten,de nem tudom melyiket szerezem be,van 2010 es változat meg normál is meg avított,melyiket ajánljátok?
  • MerlinW
    Tudjuk, olvas vissza.
  • JackSparrow88
    Hali, vki tudja mit kell csinálni a kampány azon pályáján amikor egy mágnes, teleport, híd darab és nindzsaütés áll csak rendelkezésre?(kb. 17-18. pálya lehet)
  • artschi2
    XD
  • xxxpaulxxx
    Ok mester:P:D
    Hogy is mondjam... ez az új worms olyan, mintha kiadtak volna egy Counter Strikeot M4a1 és AK nélkül^^
  • MerlinW
    Szerintem nem lehet. Mondjuk csak offline felesleges, online kell az. Bár akkor lehet váltogatni a kukacokat (TAB), már ha a játéktípus olyan. Illetve mégiscsak +5mp gondolkodásra:)
  • bgabor
    Az öt másodperces várakozásos visszaszámlálást, ami minden egyes kukac akciója előtt van, hol tudom kikapcsolni? Tök felesleges.
  • Lorant999
    neem sztem az összes jó
  • PJack
    szintén.
    armageddont meg WWP-t nem lehet überelni.
  • Neoncsoves
    szörnyű nézni ahogy pattog az a szerencsétlen már ne haragudjál... undorító lenne ilyenek ellen játszani
  • MerlinW
    Dobj egy privátot a Steam neveddel, írok neked egy számlaszámot. Utalsz rá 4400Ft-ot és megveszem neked. (Steam Gift).
  • MerlinW
    Nem nagyon:) Vagyis játszottam de csak offline (Worms 1-2, és minimális időt töltöttem az armageddonnal)

A leírásotok szerint a "shopper" Reloaded-ban Crazy Crates, a köteles szarság pedig a Rope Race:)
  • artschi2
    a mastercard-dal és a visa-val szerintem mennie kéne.
  • xxxpaulxxx
    Valahogy így: