879
-
#679 sztem döglődik az egered.
próbáld meg egy másikkal....
komolyan mondom! -
#678 hm akkor nincs 5letem :S -
Smitiz #677 Csak egér, billentyűzet, nyomtató, net van bedugva, na meg a monitor :D -
#676 és kormány vagy valami? -
#675 Ez csak az ő kifinomult stílusa, ne is foglalkozz vele:) -
Smitiz #674 Nincs bedugva joy :-/
akyyy: mi olyan vicces? -
#673 hahaha -
#672 Nekem olyan volt, hogy nem ment semmi semerre ha nyomvatartottam a gombot. Húzd ki a joyt. -
Smitiz #671 Sziasztok!
Nekem eredeti a játék, de úgy viselkedik a menükben, mintha nyomva lenne a lefelé gomb :(
Egyik gombom sincs beragadva pedig...
Valaki tapasztalt illetve oldott meg ilyet? -
#670 Ma már semmi baja nem volt. Lehet, csak egy újraindítás kellett neki :) -
#669 update-et nem raktad fel mert nekem akkor csinálja ezt :\ -
#668 Semmi baja nem volt, ameddig a 18-as küldetést meg nem csináltam :( -
mans #667 Elnyomorogtam a 24 es pályához,de én azt meg nem csinálom,nincs valakinek mentése? -
#666 Én nem találkoztam ilyennel. Ha nem eredeti, lehet hogy a törés rossz. -
#665 Nem akarok hülyeséget kérdezni szándékosan, de nem tudom eldönteni, hogy én nyomtam-e el valamit, vagy a játék hibásodott meg.
Egyik küldetésről a másikra megváltoztak a körülmények, és minden lövés csak egy sebzést okoz. Nem csak campagin üzemmódban, hanem mindenhol.
Észlelt már valaki hasonlót? Van valami megoldás erre a problémára? -
#664 jaja... :| -
#663 Updatel valamit a játék, 252 mb. -
#662 a training-böl jön még 100 arany -
CamelX #661 Lehet valamelyiknél akkor a perfect eredmény is számít, nem egyszer volt hogy 100 aranyat kaptam és majdnem mindent megvettem. Még a 31 és afölötti pályák nem sikerültek. -
buddabudda #660 Nehéznek tűnnek, de a gép bénázásai miatt könnyűek. Mindet meg tudtam csinálni 1-2 próbálkozásból.
Viszont egyszeri végigjátszás után se tudtam megvenni mindent, kb 300 arany még kellene. -
#659 továbbra = továbbá
A 30 fölötti pályák abszolút idegesítőek. Főleg ahol csak 2 db 1 életes kukac van. Jó, ki lehet használni, hogy béna ott a gép. Meg hogy majdnem mindenki lent van. De akkor is a hajam tépem... -
#658 Újabb space. Aztán a nyillakkal lehet irányítani. (Továbbra 3-adszori space-re ismét sima bárány lesz, ami csak úgy zuhan... :D) -
#657 Na megint sikerült elakadnom a 21-esnél amikor egy szuperbárány és két híd áll a rendelkezésre. Megnéztem youtube-on de az sem segített. Mert miután elindítom a barit nyomok space-t de aztán még kéne vmit nyomni hogy utána lehessen irányítani az állatkát. Na kérdés hogy mit nyomjak meg ehhez... -
#656 van már 100% save? -
#655 Szerk: New Edition is fut 3.6.29.0 beta patch-el és a Worms Launcher-el. -
#654 A 2010-es a Reloaded azaz ez.
A New Edition egy felújított. (Ez nekem nem indult el x64-en)
A normál meg normál. (ez fut egy külső launcherrel úgy ahogy)
Legjobb megoldás vmware player vagy virtualbox + WinXP -
mans #653 Helo
link
ezt,ez a 18 as,odarakod a hidt a kukac elé és belecsapsz egyet az aknába,az leesik a kukachoz és robban.
Most megjött a kedvem az worms armageddonhoz is,találtam párat neten,de nem tudom melyiket szerezem be,van 2010 es változat meg normál is meg avított,melyiket ajánljátok? -
#652 Tudjuk, olvas vissza. -
#651 Hali, vki tudja mit kell csinálni a kampány azon pályáján amikor egy mágnes, teleport, híd darab és nindzsaütés áll csak rendelkezésre?(kb. 17-18. pálya lehet) -
artschi2 #650 XD -
xxxpaulxxx #649 Ok mester:P:D
Hogy is mondjam... ez az új worms olyan, mintha kiadtak volna egy Counter Strikeot M4a1 és AK nélkül^^ -
#648 Szerintem nem lehet. Mondjuk csak offline felesleges, online kell az. Bár akkor lehet váltogatni a kukacokat (TAB), már ha a játéktípus olyan. Illetve mégiscsak +5mp gondolkodásra:) -
bgabor #647 Az öt másodperces várakozásos visszaszámlálást, ami minden egyes kukac akciója előtt van, hol tudom kikapcsolni? Tök felesleges. -
Lorant999 #646 neem sztem az összes jó -
#645 szintén.
armageddont meg WWP-t nem lehet überelni. -
Neoncsoves #644 szörnyű nézni ahogy pattog az a szerencsétlen már ne haragudjál... undorító lenne ilyenek ellen játszani -
#643 Dobj egy privátot a Steam neveddel, írok neked egy számlaszámot. Utalsz rá 4400Ft-ot és megveszem neked. (Steam Gift). -
#642 Nem nagyon:) Vagyis játszottam de csak offline (Worms 1-2, és minimális időt töltöttem az armageddonnal)
A leírásotok szerint a "shopper" Reloaded-ban Crazy Crates, a köteles szarság pedig a Rope Race:) -
artschi2 #641 a mastercard-dal és a visa-val szerintem mennie kéne. -
xxxpaulxxx #640 Valahogy így: