Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
1. Fõmenü, Customize, Manage Gamestyle, Create Gamestyle
2. Fõmenü, Single, Custom Game és kiválastod a létrehozot stílust.
[merlinw.org]
Viszont annak örülnék, ha lehetne rendesen scenariot szerkeszteni, és gép ellen játszani. A régiekben úgy rémlik lehetett állítani a wormok számát, health-et, fegyver arzenált meg mindent... ebben szinte semmit.
#623: Szintén, mégis elsõre meglett de az a 10-en valahanyadik pálya az elsõ ropeos. Ja 1 perc? Akkor az a második ropeos ott még nem vagyok 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
A rope-os pályát hogy a rákba lehet idõre teljesíteni?
Amúgy én W7 alól futtatom. Sajnos egyelõre még nem tudom kipróbálni amit mondtál de majd késõbb kipróbálom és kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rakd fel a legujabb vga drivert/directx-et. Ha még mindig nem jó a Library fülnél jobb kattintás a játéknál properties-re nyomsz local fül és ott van egy olyan, h verify integrity game cache vagy ilyesmi, és arra nyomj rá.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Megvettem a játékot és amikor el akarom inditani akkor belép kiírja hogy Team17 és utána kilép azzal hogy a Program Mûködése leállt.
Viszont frissíteni nem akar. Ha valaki tudjon segítsen.
THX
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Csináltam egy shopper játékmódot... úgy ahogy sikerült a játék korlátozásai miatt... aztán mit veszek észre??? Nah mit??? Neten nem lehet alkalmazni saját sémát^^ Hát a faszomat...
Mondjuk amúgy sincs (még) shoppa map... no mind1... kérek egy 1 gigás updatet most!😄
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
na hi
az elég szar hogy va mikor a kukac mellett robban a gránát vagy repesz és meg se rezzen,a másik meg sebzõdik.A 19 es meg kiakasztott már,hajnal négyig játszottam de profin játszik az ellenség.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
1 fegyverem van,amivel felfele üt,az levesz 30-at marad még 5 élete...
hogy csináljam meg? Köszi ja és merlin ha felteszem a skidrowwal crackelthez az updatet,menni fog ?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)