879
-
Lorant999 #599 köszi,má nemtom melyikkel szenvedek,megnéztem youtube-n meg akarom csinálni erre áttrepül a létrán a bomba
na hi -
#598 http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM -
mans #597 Legalább lennének durvább fegyverek,eddig még nem volt holy gránát meg banánbomba se,medkit se hull meg láda se:( -
#596 Ha a 19-es kifog rajtad, akkor a 25-össel vért fogsz p*sálni:) -
mans #595 A 18 ast így is meglehet,én így csináltam http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM
az elég szar hogy va mikor a kukac mellett robban a gránát vagy repesz és meg se rezzen,a másik meg sebződik.A 19 es meg kiakasztott már,hajnal négyig játszottam de profin játszik az ellenség. -
CamelX #594 Én alapból odateleportáltam meg vissza, leraktam neki a mágnest és úgy már szépen odatalált az akna full sebzéssel :) -
#593 Mágnessel lökj rá egy aknát, teleportálj hozzá és utána üsd meg. -
#592 Patch óta nem lehet lefúrni, kötéllel kell végigaraszolni a sajt szélén a ládáig:) -
Lorant999 #591 hi ! a 18-as puzle-t nem tom megcsinálni amikor le kell győzni 1 kukacot
1 fegyverem van,amivel felfele üt,az levesz 30-at marad még 5 élete...
hogy csináljam meg? Köszi ja és merlin ha felteszem a skidrowwal crackelthez az updatet,menni fog ? -
#590 Köszi, próbálkozom. -
#589 műkszik.
Valaki akar játszani mnajd? -
#588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a két egyéletes kukaccal felveszed a csomagokat oldalt, a harmadikkal pedig lefúrsz, felveszed a dobozt és armageddon, elsőre sikerült nekem ez a küldetés -
#587 30-as pálya megfogott, tudna valaki segíteni? Nincs semmi a kukacnál, viszont ha kétoldalt lemegyek a csomagért, az előre telepített gépágyú szétszed. Próbáltam, hogy felrobbantom a hordókat, de a középső részen akkor is ottmarad két ellenséges hernyó. Mi a megoldás? -
#586 Play Worms Reloaded @ LAN with Tunngle -
xxxpaulxxx #585 Nálam is mindig ott van a steam a háttérben, mivel abban van benne az összes shortcut is a játékokhoz... eszembe nem jutna újraindítani:D -
#584 Nem is tudom, hogy nem jutott eszembe előbb! :S -
xxxpaulxxx #583 Az lett volna a kövi ötlet:D -
#582 Steam restart kellett! XD -
#581 Így sem... :/ -
Neoncsoves #580 hát vegyetek már fel steamen mert ismeretlenek ellen szar játszani :D -
xxxpaulxxx #579 indítsd el a játékot és lépj ki... nálam így kezdte el -
#578 Nálam nem updatel nálad hogy? :O -
#577 Kösz! -
#576 Most tölti a 150MB-os frissítést. -
#575 vagy enter -
#574 középső egérgombaot nyomd folyamatosan -
#573 A gerendákat tudja valaki forgatni? Armageddonba még méretezni is lehetett, itt az istennek se akar még fordulni se... :D -
#572 meghát -
xxxpaulxxx #571 yup:D -
xxxpaulxxx #570 Hááááleluja!:D
"I know it's not a massive update, but we are working on a lot of other fixes" -
#569 itt irják, h hamarosan lesz update :) -
#568 Igen. -
#567 haha :D -
Neoncsoves #566 attól függ mennyit fizetsz -
#565 esetleg erre válaszoltok? :) -
Neoncsoves #564 csak nálad van gond
nálam se jó -
#563 Áll a Steam szerver, vagy csak nálam van gond?:) -
mans #562 Est
Én is elkezdtem a missziókat,holy gránát meg banánbomba eddig nem volt,elég baj,a 17 es pályán szenvedek épp. -
AgabaHUN #561 Így próbáld:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=w-gLOI-kECM&hd=1 -
#560 Köszi a választ, próbálkozom. :)