Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GO GUNNERS!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csak úgy sikerült végigvinni, hogy a 10 perces határidõbõl 5-öt azzal töltöttem el, hogy folyamatosan skip-eltem és reménykedtem hogy kinyírják egymást
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
[merlinw.org]
;-)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
lehetne egy SG-s partyt összehozni 😊
Aki meg akar játszani az nyugottan vegyen fel... egyelõre csak 2 embernek van meg a partnerlistámról😄
Tegnap énis megvettem a játékot, letöltöttem de sajnos miután elindítom a játékot fekete kép aztán windows hibaüzenet fogad, a Steam fórumban is jópáran panaszkodnak erre.
Közületek nemvolt véletlenül valakinek ilyen problémája?
van az a pálya, hol a birkát kell ugratni két lemezen....
azt hogyan????
5.után abbahagytam....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
btw warezhuszároknak ajánlom a guglit... kemény 30mp alatt megvan, h hogyiskell...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem tudja valaki, hogy a felbontásnál hol lehet Hz-et állítani?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Csak az a vicces hogy elõrendeltem és még letölteni se tudtam mert éppen nyaralok XD
De ezt a megjelenés elõtt is lehetett tudni hogy 1 csapatban max 4 kukac lehet és egy pályán max 4 ember játszhat persze a saját 4 kukacával