Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juhiii
Adja magát pedig. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A két egyéletessel felveszed a kis csomagokat oldalt, nem fogják túlélni. Aztán lefúrsz a fegyveres dobozért a harmadikkal, és rock'n'roll. 😄

GO GUNNERS!

Zomil
nekem a 30. pálya nem sikerült? tippeket várok akinek megvna 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lunki88
Na átvittem a 25-öset nagy nehezen. De csak úgy ment hogy az utolsó 4 kukacot gyakorlatilag nem én nyírtam ki, hanem kivártam míg megölik egymást ahogy ti is írtátok. 😊
Juhiii
Nekem a 33. pálya adta fel a leckét, az olyan huhh... 😄D

GO GUNNERS!

Sikerült! THX!😊 Ma se lesz alvás😄
MerlinW
Én hidak nélkül csináltam, másodszorra betaláltam nélkülük is😊

[merlinw.org]

Ez amúgy nem hülyeség, én is megfigyeltem, hogy ha nem vagy jó célpont, akkor totálisan idiótán viselkednek az ellen kukacai, lõnek a semmibe vagy egymást lövik szanaszét. Nagyon fura az AI mindenesetre.
NEOreg3
az egyik utolsó "sajtos" pálya kellemes, hogy csak 5x-ös túlerõ van és alig van épkézláb fegyvered, de ha kezdõ spawn helytõl eljössz, akkor percek alatt szétszednek és nem mellesleg nem igazán lõnek mellé, ha el tudnak találni

csak úgy sikerült végigvinni, hogy a 10 perces határidõbõl 5-öt azzal töltöttem el, hogy folyamatosan skip-eltem és reménykedtem hogy kinyírják egymást

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az ellen felett van egy függõlegesebb fal. Oda tedd a két hidat függõben. A birkát indítsd el jobbra a pálya széle felé. Ott fel egyenesen a céltábláig. Ha jól találtad el, akkor egy akna elkezd pattogni az ellenfél felé. A függõleges hidak megakadályozzák, hogy balra félre menjenek. Próbáld ki. Nekem sikerült - Merlin instrukciója alapján. 😉

MerlinW
Az szuper birka ami repül😊 Engedd el, majd nyomj még egy egy space-t mikor már nem ugrál majd rögtön jobb nyilat amíg egyenesbe nem fordul😊

[merlinw.org]

Repüljek? Nincs csak egy birka meg két platform😄 Azokon ugráltattam eddig, de az nem okoz neki túl nagy sérülést:S
MerlinW
Jaja..:/ Az elsõ 2-3 kört nem is lehet megúszni "arcba-gránát" nélkül...

[merlinw.org]

iszonyatosan scriptelt... mindent ugyan oda, ugyan úgy raknak😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Én is nekiestem vagy 10x, eddig eredménytelenül. Nálam is egy szokott maradni "szerencsés" esetben😊 Mocsok pálya nagyon.

[merlinw.org]

MerlinW
Repülj végig jobbra majd fel a céltáblának. A mágnesek a helyére fognak terelgetni egy aknát.

[merlinw.org]

Lunki88
Ez a 25-ös pálya az idegeimre megy. Már csak 1 kukac maradt, annak is csak kemény 1 élete volt már, és úgy ölt meg. Fuuuuuuuuuuuuuu 😄
A 21es pályát hogy lehet megcsinálni?😄 A bírkásat...
Akkor másképp fogalmazok... ma itt volt a rokonság és nem volt idõm leülni, tegnap meg hamar lefeküdtem, mert rám jött a migrén😄

MerlinW
20-tól viszont már izzaszt😊

[merlinw.org]

LOOOOL 😄DD

Bizony végtelenül sok szabadidõ kell ehhez, egy lövöldözõs pálya nagyjából 5-10 perces, egy puzzle/ügyeskedõs nagyjából 1-2 perces. A 20.pályáig eljutni mintegy 2, 2ésfél órába tellett, ami miatt teljesen hanyagolnom kellett a szociális életem, a saját családom is lemondott már rólam, a barátaim beavatkozást szerveztek de nem mentem el rá, mert kockultam és a tisztálkodás hiánya miatt valószínûleg le fogják vágni legalább 2 végtagomat. Remélem, hogy a lábaim lesznek azok és tovább folytathatom ezt a fajta önpusztító életmódot.
;-)
MerlinW
A felsõ négy bármerre dobja a gránátot tuti a lábad elé kerül...😊 Cseppet csítelt-szkriptelt az egyszemélyes mód😊

[merlinw.org]

Dejó, hogyé n még csak a 13. küldinél tartok... túl sok idõtök van nektek😛

Lunki88
Dettó! 😄 Már kb. 5x nekifutottam de a legfelsõ szinten lévõ 4 kukacot már nem tudom kinyírni... :S
MerlinW
Én a 25(?) pályánál adtam fel most (sajtos két emeletes pálya, ketten vagytok, 8 ellen és bárhonnan eltalálnak a szemetek😊)

[merlinw.org]

aki akar vegyen fel: Neoncsoves

lehetne egy SG-s partyt összehozni 😊

MerlinW
Meg fogsz lepõdni..😊)

[merlinw.org]

Elsõ körben próbáld újrarakni... hátha...

Aki meg akar játszani az nyugottan vegyen fel... egyelõre csak 2 embernek van meg a partnerlistámról😄

RAZOR27
thx

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sziasztok!

Tegnap énis megvettem a játékot, letöltöttem de sajnos miután elindítom a játékot fekete kép aztán windows hibaüzenet fogad, a Steam fórumban is jópáran panaszkodnak erre.

Közületek nemvolt véletlenül valakinek ilyen problémája?
De hülye BUG-ra lettem figyelmes! WARZONE-ban játszom gép ellen. Amikor shotgunnal lõ 2-t, néha "elfelejti", hogy nem lehet többet lõni, s meg kell várni, hogy leteljen a támadási idõ -volt, hogy fél percet is vártam a semmire.

Frank99
jaj

van az a pálya, hol a birkát kell ugratni két lemezen....
azt hogyan????
5.után abbahagytam....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

20. pályán 3szor egymás után az elsõ két ellenséges mozgás belökte mindkét kukacom a vízbe, szerintem jegelem pár hónapra a kampányt... 😊
enter

RAZOR27
Grindert meik gombal forgatom? 😄

btw warezhuszároknak ajánlom a guglit... kemény 30mp alatt megvan, h hogyiskell...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Fabio Capello
te merlin, priviben lökj már egy steam usernevet :]

Juhiii
Kész a Campaign. 😄

GO GUNNERS!

Zomil
nem is tudom....talán, mert az eredetivel nem akarnál hamachival játszani?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akyyy
mit warez ha hamacsin akarok játszani?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

balee4
Hatalmas ez a játék, asszem meg is veszem. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
Warez kérdéseket hanyagoljuk már...

Hamachi-n lehet vele tolni?

CRT-n tolod gondolom, hogy ezt megkérdezted. Amúgy, ha a játékban nem lenne ilyen beállítás, akkor ajánlom a Powerstrip progit. Azzal ugyanis rá lehet erõltetni játékok alá is azt amit a Windowsban használsz. Talán, ha jól sejtem a 60Hz-es problémád miatt írtad. Ha nem akkor sry, csak segíteni szerettem volna.
H3LLBoY
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a felbontásnál hol lehet Hz-et állítani?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

elitehun
Na majd holnap este én is leszedem azt toljuk 😄
Csak az a vicces hogy elõrendeltem és még letölteni se tudtam mert éppen nyaralok XD
MerlinW
No, lewarezoltam, kipróbáltam, megvettem, csatlakoztam, mehet a móka😊

[merlinw.org]

elitehun
Hát az lehet hogy baromkodni lehetett vele de más szempontból valóban nem volt sok értelme annyi kukacnak mert egy robbantással vége a fél csapatnak ahogy azt te is írtad
Lunki88
Kár érte. 😞 Pedig a régiben lehetett azzal is baromkodni hogy akár 8 kukac is lehetett egy csapatban és egy jól irányzott robbantással a fél csapatot a vízbe lehetett küldeni. 😊 Ezen már nem hiszem hogy változtatni fognak akkor...
elitehun
Nem 😞
De ezt a megjelenés elõtt is lehetett tudni hogy 1 csapatban max 4 kukac lehet és egy pályán max 4 ember játszhat persze a saját 4 kukacával
Lunki88
4 kukacnál több nem lehet egy csapatban? 😞