Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
sztem döglõdik az egered.
próbáld meg egy másikkal....
komolyan mondom!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zomil
hm akkor nincs 5letem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csak egér, billentyûzet, nyomtató, net van bedugva, na meg a monitor 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Zomil
és kormány vagy valami?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ez csak az õ kifinomult stílusa, ne is foglalkozz vele😊

[merlinw.org]

Nincs bedugva joy :-/

akyyy: mi olyan vicces?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

akyyy
hahaha

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

[HUN]FaTaL
Nekem olyan volt, hogy nem ment semmi semerre ha nyomvatartottam a gombot. Húzd ki a joyt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

Nekem eredeti a játék, de úgy viselkedik a menükben, mintha nyomva lenne a lefelé gomb 😞
Egyik gombom sincs beragadva pedig...
Valaki tapasztalt illetve oldott meg ilyet?

Marki
Ma már semmi baja nem volt. Lehet, csak egy újraindítás kellett neki 😊

KoЯn

Picar77
update-et nem raktad fel mert nekem akkor csinálja ezt :\

()() (^^)

Marki
Semmi baja nem volt, ameddig a 18-as küldetést meg nem csináltam 😞

KoЯn

Elnyomorogtam a 24 es pályához,de én azt meg nem csinálom,nincs valakinek mentése?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

MerlinW
Én nem találkoztam ilyennel. Ha nem eredeti, lehet hogy a törés rossz.

[merlinw.org]

Marki
Nem akarok hülyeséget kérdezni szándékosan, de nem tudom eldönteni, hogy én nyomtam-e el valamit, vagy a játék hibásodott meg.

Egyik küldetésrõl a másikra megváltoztak a körülmények, és minden lövés csak egy sebzést okoz. Nem csak campagin üzemmódban, hanem mindenhol.

Észlelt már valaki hasonlót? Van valami megoldás erre a problémára?

KoЯn

Fabio Capello
jaja... :|

Lunki88
Updatel valamit a játék, 252 mb. <#fejvakaras>
Zomil
a training-böl jön még 100 arany

Lehet valamelyiknél akkor a perfect eredmény is számít, nem egyszer volt hogy 100 aranyat kaptam és majdnem mindent megvettem. Még a 31 és afölötti pályák nem sikerültek.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nehéznek tûnnek, de a gép bénázásai miatt könnyûek. Mindet meg tudtam csinálni 1-2 próbálkozásból.
Viszont egyszeri végigjátszás után se tudtam megvenni mindent, kb 300 arany még kellene.

sznus
továbbra = továbbá
A 30 fölötti pályák abszolút idegesítõek. Fõleg ahol csak 2 db 1 életes kukac van. Jó, ki lehet használni, hogy béna ott a gép. Meg hogy majdnem mindenki lent van. De akkor is a hajam tépem...

sznus
Újabb space. Aztán a nyillakkal lehet irányítani. (Továbbra 3-adszori space-re ismét sima bárány lesz, ami csak úgy zuhan... 😄)

JackSparrow88
Na megint sikerült elakadnom a 21-esnél amikor egy szuperbárány és két híd áll a rendelkezésre. Megnéztem youtube-on de az sem segített. Mert miután elindítom a barit nyomok space-t de aztán még kéne vmit nyomni hogy utána lehessen irányítani az állatkát. Na kérdés hogy mit nyomjak meg ehhez...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

akyyy
van már 100% save?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MerlinW
Szerk: New Edition is fut 3.6.29.0 beta patch-el és a Worms Launcher-el.

[merlinw.org]

MerlinW
A 2010-es a Reloaded azaz ez.
A New Edition egy felújított. (Ez nekem nem indult el x64-en)
A normál meg normál. (ez fut egy külsõ launcherrel úgy ahogy)

Legjobb megoldás vmware player vagy virtualbox + WinXP

[merlinw.org]

Helo

link

ezt,ez a 18 as,odarakod a hidt a kukac elé és belecsapsz egyet az aknába,az leesik a kukachoz és robban.

Most megjött a kedvem az worms armageddonhoz is,találtam párat neten,de nem tudom melyiket szerezem be,van 2010 es változat meg normál is meg avított,melyiket ajánljátok?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

MerlinW
Tudjuk, olvas vissza.

[merlinw.org]

JackSparrow88
Hali, vki tudja mit kell csinálni a kampány azon pályáján amikor egy mágnes, teleport, híd darab és nindzsaütés áll csak rendelkezésre?(kb. 17-18. pálya lehet)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

XD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Ok mester😛😄
Hogy is mondjam... ez az új worms olyan, mintha kiadtak volna egy Counter Strikeot M4a1 és AK nélkül^^

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Szerintem nem lehet. Mondjuk csak offline felesleges, online kell az. Bár akkor lehet váltogatni a kukacokat (TA😎, már ha a játéktípus olyan. Illetve mégiscsak +5mp gondolkodásra😊

[merlinw.org]

Az öt másodperces várakozásos visszaszámlálást, ami minden egyes kukac akciója elõtt van, hol tudom kikapcsolni? Tök felesleges.

neem sztem az összes jó
PJack
szintén.
armageddont meg WWP-t nem lehet überelni.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

szörnyû nézni ahogy pattog az a szerencsétlen már ne haragudjál... undorító lenne ilyenek ellen játszani

MerlinW
Dobj egy privátot a Steam neveddel, írok neked egy számlaszámot. Utalsz rá 4400Ft-ot és megveszem neked. (Steam Gift).

[merlinw.org]

MerlinW
Nem nagyon😊 Vagyis játszottam de csak offline (Worms 1-2, és minimális idõt töltöttem az armageddonnal)

A leírásotok szerint a "shopper" Reloaded-ban Crazy Crates, a köteles szarság pedig a Rope Race😊

[merlinw.org]

a mastercard-dal és a visa-val szerintem mennie kéne.

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Valahogy így:

A shopper (shoppa) egy, még az armageddonban megjelent multiplayer játékmód volt, community által létrehozva (ahogy az összes ilyen😄), az volt a lényege, hogy csak 1 bazookád volt, köteled és ejtõernyõd... minden kör elején "be kellett vásárolni", azaz köteles voltál felvenni egy dobozt támadás elõtt, majd meg kellett támadni a vezetõ csapat kukacait (esetleg mellette reakcióként a többit is)
A legközkedveltebb mód volt, ami remélem ebbe is visszakerül... persze ahhoz meg kellene csinálni a kötelet😄

Casillas
ja akkor ehhez hasonlóak voltak régebben single campaignban, csak nem tudtam hogy ez a neve 😊
köszi a választ

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sziasztok!
Megszeretném venni steam-en ezt a játékot, és már próbáltam paypal-el, mastercard-al, visa-val, de egyikkel se sikerül, pedig mindent jól csináltam.
Az a gond hogy csak steam-en lehet megvenni, másol nem.

Akinek van paypal-e, tud vásárolni steam-en és tud segíteni, az írjon, elõre átutalom neki a pénzt paypal-re, megvenné nekem a játékot az új steam accountom-ra, ha ez sikerül ezután adnák neki még ajándékba egy bannmentes CS: Source accountot is😊
ja valami ilyesmi

Zomil
Ugy tudom, h shopper-nél minimális fegyvered van és dobozok jelennek meg a pályán ezeket kell felszedni, ezekböl kapod a fegyvereket.

Nem játszottál még a régi worms-el ezek szerint 😊
A shopper egy játékmód, valami kötéllel baszakodós szarság 😄

MerlinW
Nem játékmód, hanem az egyszemélyes hadjárat alatt szerzett pontokból ott tudsz vásárolni új dolgokat. Fegyvereket, terepmintákat, sírköveket, sapkákat, extra egyszemélyes küldetéseket.

[merlinw.org]

Casillas
bocs ha nagyon buta kérdés, de ez a shopper játékmód mit takar? 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

igen én letöltöttem az armeggadeon v mi new edittionját amibõl sikeresen kijött a wp 1 volt a gond 16 bit szín de megoldottam egy reg bejedzéssel ...
én ezzel a megoldással játszok,bocs a warezért piruló arc 😄 <#dumcsi>

ha akarod tudni h hogy ment nekem írj pm-et

mindig nem kaptam választ h honnan lehet leszedni a patchet , mit javít,és warezzal indul e ?