879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • xxxpaulxxx
    Nem siránkozok, hanem nézz szét a worms reloaded steam forumon is... nem csak én vagyok ezen véleményemen...

Nézzük csak... játszottál már COD4: Modern Warfare után a Modern Warfare 2vel neten???
    Kb ugyan az a helyzet most itt... és tudnak is ellene tenni... iszonyatosan megkonzolosodott a játék és még szép, hogy felháborodunk, hiszen eredetileg pcre jelent meg az első tudtommal...

Sémát neten pedig ne csak privátba lehessen már könyörgöm... tudom jól, hogy így lehet, de miért? Van kb 2 ismerős a listámon, akiknek megvan a játék és amikor én játszok ők nincsenek fent... akkor meg ismeretlenek ellen miért ne játszhatnék a saját sémámmal?
    És ez a "minden benne volt a kezdetektől fogva" kijelentés is érdekes... mi számít mindennek?:D

Ettől függetlenül nem rossz a játék... de ha már fizettem érte akkor ne legyen már ilyen töketlen. Mert sajnos így elég hamar megunható:/
  • akyyy
    nem online akarok játszani csak helyi hálon lanba, vagy egy gépen többen. és akkor már lehet szerezni plusz fegyvereket ha végigviszem.
  • MerlinW
    Megjelenés óta siránkozol hogy ez meg az hiányzik a játékból, miközben szinte minden benne volt a kezdetektől fogva, csak lusta vagy végignyomogatni a menüpontokat.
  • MerlinW
    Mindig is tudtál custom sémát és armageddont is használni neten:)
    Létrehozod a saját sémádat, szabályokkal, fegyverekkel, és kiválaszthatod Private és Player módokban. Armageddont mondjuk 300 pontért meg kell venni, mondjuk maga a fegyver nagy baromság. Vicces, de értelmetlen.
  • xxxpaulxxx
    Nah igen... ez a nagy baromság... mi az, hogy nem tudok armageddont, vagy ilyesmit használni neten? Se custom sémát??? Mi jogon korlátoz le ez a szar?:D Csináljanak már valamit könyörgöm!:D:D
  • v43 001
    Nem találok olyan nevű mappát.
  • MerlinW
    Ja, hogy nem vetted meg. Akkor kell lennie mellékelt törésnek, asszem egy SKIDROW mappában.

Idevaló idézet a '90-es évekből:)
    "Ha nem tudsz warezolni, vásárolj!" - Razor1911
  • v43 001
    Ne haragudj nem értem... Van olyan file hogy steam_api.dll de azt nem tudom elindítani és mást nem látok :S
  • MerlinW
    Ööö és mi köze annak a single-höz? Én sem játszottam végig, mégis napi szinten játszom online.

Végigjátszás = hadjárat végigjátszása = tallérokért vehetsz extra hülyeségeket = semmi szükség rájuk, multiban csak egy játékmódban használhatod őket.

Magyarul teljes értékű a játék single nélkül is, nem kell végigjátszanod.
  • akyyy
    de multiban akarjuk játszani
  • MerlinW
    Akkor ne játszd...:)

A fegyvereken kívül más értelme nincs, azokat meg meg lehet venni az első 20 pálya után. Ezeket a fegyvereket pedig csak custom játékokban használhatod, tehát sok mindent nem vesztesz, ha nem játszod végig.

Amúgy itt a topikban jó páran végigjátszották, kérd el valakitől.
  • akyyy
    mert nincs kedvem végigjátszani?
  • MerlinW
    El kell indítanod a Steam-et játék előtt.
  • v43 001
    Helló! Segítséget szeretnék kérni. Amikor elindítanám a játékot ez jön ki:
    Error - Steam must be running to play this game!
    Mi a tetendő és a hiba?
  • MerlinW
    Miért kell az neked?:)
  • akyyy
    nekem meg egy 100%-os mentés hiányzik
  • Feka22
    Hali két fegyver hiányzik még azokat hogy lehet meg szerezni???
    Köszi a választ!!!:)
  • JackSparrow88
    Kösz tesó xd
  • Casillas
    igen
  • woy
    nálam nagyon instabil a játék :S gondol egyet és leáll :S hiba üzenet nélkül (steames) másnál is vannak ilyen gondok ?
  • Zomil
    Ujabb patch, ujabb hasznos fix-ek/változtatások :)
  • Tetsuo
    Hello, lehet novelni a koridot a local multiban?
  • MerlinW
    A játék könyvtárában Profile_PROFILES.DAT
  • JackSparrow88
    Hali, tudja vki hol tárolja a játék a mentését?
  • Marki
    A legjobb pofavágás a játékban
  • Tetsuo
    Aham, koszonom!

Telepitettem a kiegeszitot, ami inkabb egy regi DirectX resze..
    Remelem ezzel jo lesz. ;)
  • Zomil
    legujabb directx-et rakd fel
  • elitehun
    Vhol hátrább irták mi a megoldás. most igy nem emlékszem fejből. Amúgy ki lehetne tenni a banner alá
  • Tetsuo
    Nincs hang (W 7 64 bit-en).. vki?
  • Zomil
    olvasom a steam forumot...
  • MerlinW
    Ezt miből szűrted le?:) Az eddigi 3 nyúlfarknyi javításból?:) Ezt eddig is csinálták.
  • Zomil
    hát, most nagyon ugy néz ki, h ezt komolyan gondolják és tényleg foglalkozni szeretnének a játékkal
  • SZilaJMaGGoT
    :/ Pedig jó lenne még ha fizetős is... Ha már konzolon van... :S
  • Neoncsoves
    lehet most változtak valamennyit :)
  • MerlinW
    Nem akarok vészmadár lenni, de T17 a kezdeti foltozgatások után mindig magasról kakilt a projektjeire:) Nem hiszem, hogy bármilyen kiegészítőt is készítenének egy 14€-s játékhoz:)
  • SZilaJMaGGoT
    Jöhetne már valami DLC... :/
  • MerlinW
    Játéktípus függő. Általában csak az egyéni módokban lehet.
  • zsakosfrodo2
    Standard beállításoknál vagy nagyobbnál, ill singleplayerben nem lehet a tab-val kukacot váltani. Javítsatok ki ha tévedek.
  • warriorGula
    Helo, az lenne a noob kérdésem, hogy hogyan lehet kukacot válogatni? Hiába nyomkodom a tábot annál az 5 másodpercnél.
  • xxxpaulxxx
    yeah! Ápdét! Kezd alakulni a dolog!:)