Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld meg egy másikkal....
komolyan mondom!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
akyyy: mi olyan vicces?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem eredeti a játék, de úgy viselkedik a menükben, mintha nyomva lenne a lefelé gomb 😞
Egyik gombom sincs beragadva pedig...
Valaki tapasztalt illetve oldott meg ilyet?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Egyik küldetésrõl a másikra megváltoztak a körülmények, és minden lövés csak egy sebzést okoz. Nem csak campagin üzemmódban, hanem mindenhol.
Észlelt már valaki hasonlót? Van valami megoldás erre a problémára?
KoЯn
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Viszont egyszeri végigjátszás után se tudtam megvenni mindent, kb 300 arany még kellene.
A 30 fölötti pályák abszolút idegesítõek. Fõleg ahol csak 2 db 1 életes kukac van. Jó, ki lehet használni, hogy béna ott a gép. Meg hogy majdnem mindenki lent van. De akkor is a hajam tépem...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A New Edition egy felújított. (Ez nekem nem indult el x64-en)
A normál meg normál. (ez fut egy külsõ launcherrel úgy ahogy)
Legjobb megoldás vmware player vagy virtualbox + WinXP
[merlinw.org]
link
ezt,ez a 18 as,odarakod a hidt a kukac elé és belecsapsz egyet az aknába,az leesik a kukachoz és robban.
Most megjött a kedvem az worms armageddonhoz is,találtam párat neten,de nem tudom melyiket szerezem be,van 2010 es változat meg normál is meg avított,melyiket ajánljátok?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Hogy is mondjam... ez az új worms olyan, mintha kiadtak volna egy Counter Strikeot M4a1 és AK nélkül^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A leírásotok szerint a "shopper" Reloaded-ban Crazy Crates, a köteles szarság pedig a Rope Race😊
[merlinw.org]
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A legközkedveltebb mód volt, ami remélem ebbe is visszakerül... persze ahhoz meg kellene csinálni a kötelet😄
köszi a választ
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Megszeretném venni steam-en ezt a játékot, és már próbáltam paypal-el, mastercard-al, visa-val, de egyikkel se sikerül, pedig mindent jól csináltam.
Az a gond hogy csak steam-en lehet megvenni, másol nem.
Akinek van paypal-e, tud vásárolni steam-en és tud segíteni, az írjon, elõre átutalom neki a pénzt paypal-re, megvenné nekem a játékot az új steam accountom-ra, ha ez sikerül ezután adnák neki még ajándékba egy bannmentes CS: Source accountot is😊
A shopper egy játékmód, valami kötéllel baszakodós szarság 😄
[merlinw.org]
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ha akarod tudni h hogy ment nekem írj pm-et
mindig nem kaptam választ h honnan lehet leszedni a patchet , mit javít,és warezzal indul e ?