879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • xxxpaulxxx
    kell, hogy körözzön a kukacok felett a select worm ikon... és akkor tudsz váltani, de csak akkor, ha 1, be van állítva a sémában
    2, nem mozdultál még el a kezdeti helyről
  • raptile89
    sziasztok!
    valaki segítsen már abban ,hogy lehet beállítani azt hogy tudjak kukacot váltani hiába nyommkodom a tabot nem vált kukacot és ez annyira felidegesít!! meg csináltam ilyen beállítást is hogy lehessen de akkor sem vált !
  • xxxpaulxxx
    Javítgatják, meg minden... de előbb próbáld ki neten a sima armageddont:D

Realee: én nem vagyok "ropeharcos" és mégis rinyáltam:D
  • Zomil
    folyamatosan javitják a dolgokat szerencsére, bár én olyan nagy bugokatmég nem tapasztaltam :)
  • Narxis
    Azt olvasom sok helyen(pl. steam fórumon), hogy nagyon bugos. Megszakad a multi vagy valami ilyesmit emlegetnek...de akkor szerintem megveszem. Majd kijavítják... :D
  • Neoncsoves
    igen ezek a ropeharcosok rinyálnak(vagy tak) a játék miatt
  • SZilaJMaGGoT
    Dettó
  • MerlinW
    Én speciel semmi negatívumot nem tudok felhozni. Könnyed esti kikapcsolódás. Szerintem megéri.
  • buddabudda
    Múltkor gondoltam játszok egyet pubon mert épp senki sem akart jönni. Kötélverseny. 2 srác 5 mp alatt végig is ment a pályán, szemmel nem tudtam követni olyan gyors volt. Na ott el is döntöttem, hogy soha többet random emberek.
    Az egyik férgemet SC2-s karakterről neveztem el és erre azt mondták, hogy sokat SC2-zök (2 hét alatt 10 óra, szerintetek? :) ).
    Mit is mondhatnék arra, aki 5 mp alatt végigmegy a pályán???
  • Neoncsoves
    ha nem hácéba akarod tolni, csak funolni, akkor szerintem jó és szerethető és vicces játék...
  • Narxis
    Jó ez a game? Ér a multija 4ezer Ft-ot? Mert csak azért venném meg... de eddig csak negatív kritikát olvastam fórumokon.
  • elitehun
  • Colt17
    Minden részét játszottam, de nekem a 3d jobban tetszett...
  • SZilaJMaGGoT
    Oké...
  • Tetsuo
    Hat, en sem veszem meg, annyit nem er.
  • tenkenorman
    Nem eredeti pedig terveztem hogy megveszem
  • MerlinW
    Online kell játszani:)
  • tenkenorman
    Hali.
    Nagyon tetszik a játék, bár a tesztekben szidták a 3D-t nekem az is nagyon tetszett. Ez viszont nagyon felidegesít. Mindig úgy szerettem átszani hogy van 4 csapat, itt viszont mind a 4 szinte csak engem támad még akkor is ha mellette van 4 ellenséges egy kupacban. Úgy céloz a hard már hogy az egyszerűen túlzás, minden restartnál koreográfia szerűen ugyna azokat a lépéseket csinálják. Human, Easy CPU, Medium CPU, és egy Hard CPU volt bent, egyszerűen lehetetlen megnyerni mert összefognak ellenem.

Más is tapasztalta? nem lehet hogy valami nincs jól beállítva (bár nem hinném)
  • BIKA95
  • krisz940122
    köszi nekem is segített
  • krisz940122
    köszi a válaszokat, a cod 4 megy vele szépen minimum grafikán, akkor az nem igaz h a worms reloaded nem megy rajta. tudom h a videokari nem egy bivaly de ezt simán vinnie kéne.
  • Tetsuo
    A COD4 meg megy vele? :S
  • BIKA95
    probáld meg a vidikari frissitést nekem az segitett:)
  • Fabio Capello
    videókártya, az integrált intel mindenre alkalmas kb, csak játszani nem... saját tapasztalat.
  • krisz940122
    Helló. Nekem minimum grafikán miért szaggat teljesen élvezhetetlenül? megmozdítom az egeret a menüben és kb 3 másodperc múlva reagál :S a cod 4 meg simán megy. nem értem. lécci segítsetek. előre is köszi.
    Gépem adatai
  • Zomil
    gondolom csak lewarezoltad, azota jött ki pár update...
  • Fabio Capello
    w7-el tuti nincs gondja, én is az alól futtatom.

első körben integrity ellenőrzés, DX frissítés, ha nem segít, akkor talán megoldás ha újra lehúzod a játékot.
  • MerlinW
    A videón OSX probléma van, ami megoldódott.
  • pocokxx
    Ahogy látom, nem csak nekem van ilyen gondom...

ÍME
  • wednes
    Próbálkozhatsz update-el, vagy frissítsd a DirectX-et (nekem is kellett igaz a hang problémák miatt), drivert stb. Az én laptopomon tejesen játszható a játék pedig gyengébb a gép mint a tied (integrált Intel VGA).
  • pocokxx
    Nincs ötlete senkinek? Én arra gyanakszom, hogy a monitor nem bírja, de az is lehet, hogy csak a win7-tel van valami gondja. Tapasztalt valaki hasonlót? Az update-ek megoldják a problémát?
  • pocokxx
    És komolyabb játékok is mennek rajta.
  • pocokxx
    A noti erősségével biztos, hogy nincs gond. Dual Core 2.2Ghz proci 512Mb vga; és a játék fut normálisan. Mármint nem szaggat, és nem lép ki; csak vibrál.
  • xxxpaulxxx
    Valszeg nem elég erős neki a notid... nekem se...
    Az enyémnél az első robbanásnál, vagy nagyobb effektnél kidob hibaüzenettel:D
  • Tetsuo
    Koszi.
  • pocokxx
    Sziasztok!

Adott egy laptop,amire felkerült a Worms Reloaded, de nem akar normálisan működni. Elindul, fut, még játszani is lehet vele, de A képernyő folyamatosan villog, egész konkrétan egy pálya villan bele másodpercenként... Erre van valami megoldás, vagy ötlet?

Köszi a választ előre is.
  • MerlinW
    De, 90mp a max. Saját játékmódot kell hozzá létrehoznod.
  • Tetsuo
    A 45 masodperc/jatekost nem lehet feljebb allitani?
  • Yarkan
    csövi, bele olvasgattam most a forumba, de nemtaláltam erre megoldást, hogy nekem az a problémám hogy szaggat a játék de nagyon, ati 5670 1gb vidikari, 2gb ramom, dual 3000mhz proci, maxon fut a cod5, meg az ujabb játékok, de ez a worms meg low grafikán ugy akad mint vmi képregény:S
    felraktam a legujabb directx9et, mer elvileg az kéne a játéknak, 11et is frissitettem, de ugyanugy szaggat:S nincs vkinek vmi ötlete mért csinálhatja?
  • MerlinW
    Kipróbáltam és ahogy írtam, minden további nélkül lehet custom játékot játszani online nyilvános player meccseken.

Szerintem elég, ha csak a szerver indítójának megvannak az extra fegyverek, mondjuk az a 6 extra csúzli, csak rontja a játékélményt. Kivéve max a holy-t és a banana-t.