Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az enyémnél az elsõ robbanásnál, vagy nagyobb effektnél kidob hibaüzenettel😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Adott egy laptop,amire felkerült a Worms Reloaded, de nem akar normálisan mûködni. Elindul, fut, még játszani is lehet vele, de A képernyõ folyamatosan villog, egész konkrétan egy pálya villan bele másodpercenként... Erre van valami megoldás, vagy ötlet?
Köszi a választ elõre is.
felraktam a legujabb directx9et, mer elvileg az kéne a játéknak, 11et is frissitettem, de ugyanugy szaggat:S nincs vkinek vmi ötlete mért csinálhatja?
Szerintem elég, ha csak a szerver indítójának megvannak az extra fegyverek, mondjuk az a 6 extra csúzli, csak rontja a játékélményt. Kivéve max a holy-t és a banana-t.
[merlinw.org]
Nézzük csak... játszottál már COD4: Modern Warfare után a Modern Warfare 2vel neten???
Kb ugyan az a helyzet most itt... és tudnak is ellene tenni... iszonyatosan megkonzolosodott a játék és még szép, hogy felháborodunk, hiszen eredetileg pcre jelent meg az elsõ tudtommal...
Sémát neten pedig ne csak privátba lehessen már könyörgöm... tudom jól, hogy így lehet, de miért? Van kb 2 ismerõs a listámon, akiknek megvan a játék és amikor én játszok õk nincsenek fent... akkor meg ismeretlenek ellen miért ne játszhatnék a saját sémámmal?
És ez a "minden benne volt a kezdetektõl fogva" kijelentés is érdekes... mi számít mindennek?😄
Ettõl függetlenül nem rossz a játék... de ha már fizettem érte akkor ne legyen már ilyen töketlen. Mert sajnos így elég hamar megunható:/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
Létrehozod a saját sémádat, szabályokkal, fegyverekkel, és kiválaszthatod Private és Player módokban. Armageddont mondjuk 300 pontért meg kell venni, mondjuk maga a fegyver nagy baromság. Vicces, de értelmetlen.
[merlinw.org]
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Idevaló idézet a '90-es évekbõl😊
"Ha nem tudsz warezolni, vásárolj!" - Razor1911
[merlinw.org]
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Végigjátszás = hadjárat végigjátszása = tallérokért vehetsz extra hülyeségeket = semmi szükség rájuk, multiban csak egy játékmódban használhatod õket.
Magyarul teljes értékû a játék single nélkül is, nem kell végigjátszanod.
[merlinw.org]
A fegyvereken kívül más értelme nincs, azokat meg meg lehet venni az elsõ 20 pálya után. Ezeket a fegyvereket pedig csak custom játékokban használhatod, tehát sok mindent nem vesztesz, ha nem játszod végig.
Amúgy itt a topikban jó páran végigjátszották, kérd el valakitõl.
[merlinw.org]
Error - Steam must be running to play this game!
Mi a tetendõ és a hiba?
Köszi a választ!!!😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Telepitettem a kiegeszitot, ami inkabb egy regi DirectX resze..
Remelem ezzel jo lesz. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[merlinw.org]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)