Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs ötlete senkinek? Én arra gyanakszom, hogy a monitor nem bírja, de az is lehet, hogy csak a win7-tel van valami gondja. Tapasztalt valaki hasonlót? Az update-ek megoldják a problémát?
És komolyabb játékok is mennek rajta.
A noti erõsségével biztos, hogy nincs gond. Dual Core 2.2Ghz proci 512Mb vga; és a játék fut normálisan. Mármint nem szaggat, és nem lép ki; csak vibrál.
Valszeg nem elég erõs neki a notid... nekem se...
Az enyémnél az elsõ robbanásnál, vagy nagyobb effektnél kidob hibaüzenettel😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tetsuo
Koszi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sziasztok!

Adott egy laptop,amire felkerült a Worms Reloaded, de nem akar normálisan mûködni. Elindul, fut, még játszani is lehet vele, de A képernyõ folyamatosan villog, egész konkrétan egy pálya villan bele másodpercenként... Erre van valami megoldás, vagy ötlet?

Köszi a választ elõre is.
MerlinW
De, 90mp a max. Saját játékmódot kell hozzá létrehoznod.

[merlinw.org]

Tetsuo
A 45 masodperc/jatekost nem lehet feljebb allitani?

csövi, bele olvasgattam most a forumba, de nemtaláltam erre megoldást, hogy nekem az a problémám hogy szaggat a játék de nagyon, ati 5670 1gb vidikari, 2gb ramom, dual 3000mhz proci, maxon fut a cod5, meg az ujabb játékok, de ez a worms meg low grafikán ugy akad mint vmi képregény:S
felraktam a legujabb directx9et, mer elvileg az kéne a játéknak, 11et is frissitettem, de ugyanugy szaggat:S nincs vkinek vmi ötlete mért csinálhatja?
MerlinW
Kipróbáltam és ahogy írtam, minden további nélkül lehet custom játékot játszani online nyilvános player meccseken.

Szerintem elég, ha csak a szerver indítójának megvannak az extra fegyverek, mondjuk az a 6 extra csúzli, csak rontja a játékélményt. Kivéve max a holy-t és a banana-t.

[merlinw.org]

Nem siránkozok, hanem nézz szét a worms reloaded steam forumon is... nem csak én vagyok ezen véleményemen...

Nézzük csak... játszottál már COD4: Modern Warfare után a Modern Warfare 2vel neten???
Kb ugyan az a helyzet most itt... és tudnak is ellene tenni... iszonyatosan megkonzolosodott a játék és még szép, hogy felháborodunk, hiszen eredetileg pcre jelent meg az elsõ tudtommal...

Sémát neten pedig ne csak privátba lehessen már könyörgöm... tudom jól, hogy így lehet, de miért? Van kb 2 ismerõs a listámon, akiknek megvan a játék és amikor én játszok õk nincsenek fent... akkor meg ismeretlenek ellen miért ne játszhatnék a saját sémámmal?
És ez a "minden benne volt a kezdetektõl fogva" kijelentés is érdekes... mi számít mindennek?😄

Ettõl függetlenül nem rossz a játék... de ha már fizettem érte akkor ne legyen már ilyen töketlen. Mert sajnos így elég hamar megunható:/

akyyy
nem online akarok játszani csak helyi hálon lanba, vagy egy gépen többen. és akkor már lehet szerezni plusz fegyvereket ha végigviszem.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Megjelenés óta siránkozol hogy ez meg az hiányzik a játékból, miközben szinte minden benne volt a kezdetektõl fogva, csak lusta vagy végignyomogatni a menüpontokat.

[merlinw.org]

MerlinW
Mindig is tudtál custom sémát és armageddont is használni neten😊
Létrehozod a saját sémádat, szabályokkal, fegyverekkel, és kiválaszthatod Private és Player módokban. Armageddont mondjuk 300 pontért meg kell venni, mondjuk maga a fegyver nagy baromság. Vicces, de értelmetlen.

[merlinw.org]

Nah igen... ez a nagy baromság... mi az, hogy nem tudok armageddont, vagy ilyesmit használni neten? Se custom sémát??? Mi jogon korlátoz le ez a szar?😄 Csináljanak már valamit könyörgöm!😄😄

v43 001
Nem találok olyan nevû mappát.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

MerlinW
Ja, hogy nem vetted meg. Akkor kell lennie mellékelt törésnek, asszem egy SKIDROW mappában.

Idevaló idézet a '90-es évekbõl😊
"Ha nem tudsz warezolni, vásárolj!" - Razor1911

[merlinw.org]

v43 001
Ne haragudj nem értem... Van olyan file hogy steam_api.dll de azt nem tudom elindítani és mást nem látok :S

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

MerlinW
Ööö és mi köze annak a single-höz? Én sem játszottam végig, mégis napi szinten játszom online.

Végigjátszás = hadjárat végigjátszása = tallérokért vehetsz extra hülyeségeket = semmi szükség rájuk, multiban csak egy játékmódban használhatod õket.

Magyarul teljes értékû a játék single nélkül is, nem kell végigjátszanod.

[merlinw.org]

akyyy
de multiban akarjuk játszani

MerlinW
Akkor ne játszd...😊

A fegyvereken kívül más értelme nincs, azokat meg meg lehet venni az elsõ 20 pálya után. Ezeket a fegyvereket pedig csak custom játékokban használhatod, tehát sok mindent nem vesztesz, ha nem játszod végig.

Amúgy itt a topikban jó páran végigjátszották, kérd el valakitõl.

[merlinw.org]

akyyy
mert nincs kedvem végigjátszani?

MerlinW
El kell indítanod a Steam-et játék elõtt.

[merlinw.org]

v43 001
Helló! Segítséget szeretnék kérni. Amikor elindítanám a játékot ez jön ki:
Error - Steam must be running to play this game!
Mi a tetendõ és a hiba?

MerlinW
Miért kell az neked?😊

[merlinw.org]

akyyy
nekem meg egy 100%-os mentés hiányzik

Hali két fegyver hiányzik még azokat hogy lehet meg szerezni???
Köszi a választ!!!😊
JackSparrow88
Kösz tesó xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Casillas
igen

Vivimos por ti, vence por nosotros.

woy
nálam nagyon instabil a játék :S gondol egyet és leáll :S hiba üzenet nélkül (steames) másnál is vannak ilyen gondok ?

Zomil
Ujabb patch, ujabb hasznos fix-ek/változtatások 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tetsuo
Hello, lehet novelni a koridot a local multiban?

MerlinW
A játék könyvtárában Profile_PROFILES.DAT

[merlinw.org]

JackSparrow88
Hali, tudja vki hol tárolja a játék a mentését?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Marki
A legjobb pofavágás a játékban<#smile>

KoЯn

Tetsuo
Aham, koszonom!

Telepitettem a kiegeszitot, ami inkabb egy regi DirectX resze..
Remelem ezzel jo lesz. 😉

Zomil
legujabb directx-et rakd fel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elitehun
Vhol hátrább irták mi a megoldás. most igy nem emlékszem fejbõl. Amúgy ki lehetne tenni a banner alá
Tetsuo
Nincs hang (W 7 64 bit-en).. vki?

Zomil
olvasom a steam forumot...

MerlinW
Ezt mibõl szûrted le?😊 Az eddigi 3 nyúlfarknyi javításból?😊 Ezt eddig is csinálták.

[merlinw.org]

Zomil
hát, most nagyon ugy néz ki, h ezt komolyan gondolják és tényleg foglalkozni szeretnének a játékkal

SZilaJMaGGoT
:/ Pedig jó lenne még ha fizetõs is... Ha már konzolon van... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lehet most változtak valamennyit 😊

MerlinW
Nem akarok vészmadár lenni, de T17 a kezdeti foltozgatások után mindig magasról kakilt a projektjeire😊 Nem hiszem, hogy bármilyen kiegészítõt is készítenének egy 14€-s játékhoz😊

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Jöhetne már valami DLC... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
Játéktípus függõ. Általában csak az egyéni módokban lehet.

[merlinw.org]

zsakosfrodo2
Standard beállításoknál vagy nagyobbnál, ill singleplayerben nem lehet a tab-val kukacot váltani. Javítsatok ki ha tévedek.

Helo, az lenne a noob kérdésem, hogy hogyan lehet kukacot válogatni? Hiába nyomkodom a tábot annál az 5 másodpercnél.

yeah! Ápdét! Kezd alakulni a dolog!😊