Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mindenek elõtt nyomj Steam-ben egy gyorsítótár ellenõrzést neki.

[merlinw.org]

hello segitsen valaki légyszives, valami gáz van a multival mert nem talál semmit a network nél meg befagy az egész és ujra kell inditani a gamet de ha megint megprobálok szervert keresni megint befagy a multi... pls help someone 😊

Frank99
éppen mondani akartam, és ezen kívül komoly leárazások vannak Halloween-re! Érdemes megnézni.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

7,5 euro steamen a játék

MerlinW
Ma is tanultam valamit😊

[merlinw.org]

Marked of Death: 2x sebzést kap
villám: 30 hp-t gyógyít, illetve 30 hp-val feléleszt egy halottat

MerlinW
körönként levon asszem egy hp-t.

[merlinw.org]

csövi, worms reloaded-ben a Marked of Death -nevü fegyver mirejó? rájödt már vki?:S mikor kijelölöm a kukacot és akkor 1 fekete felhö lesz felette amiböl ugye esik az esõ...
a másik meg a lightning strike, ezt is irja le vki lécci
inkább az armageddont rakd fel
http://sokazinger.wikispaces.com/Worms+FAQ
itt egy leírás,hogy mit is kell csinálni

How much can you take,before you snap?

szerintem elég ha ctrl+alt+delete feladatkezelöbe kilövöd az explorer.exe-t és ha végeztél a játékkal akkor ugyanott elinditott
Le kell lõni hozzá háttérbõl az explorer.exe-t, különben inverz színeket kapsz... nem tudni miért😄
Erre már írt valaki egy .bat fájlt is, amire ha rányomsz akkor lelövi az explorer-t, elindítja a játékot és kilépésnél újraindítja az explorer.exe-t

T17 oldalán minden fent van ezzel kapcsolatban😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Armageddon megy némi buherával. T17 oldalán van loader hozzá.

[merlinw.org]

sziasztok...bocsi ha nem jo helyre irok,de probaltam a worms world party-t a gepemen es nemment....nem ment mert Vista -m van...es az lenne a kérdésem ,hogy az Armageddon megyen e vistan vagy az sem? ..elore is kszonom válaszotokat.. 😊
SZilaJMaGGoT
Azt csak multiba tudod beállítani egyéni játékhoz.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

valaki légyszíves mondja el lépésrõl lépésre hogy hogyan tudom beállítani hogy tudjak kukacot cserélni nagyon fontos lenne !

elõre is köszönöm !
MerlinW
<#rolleyes>

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Ha multizni akarsz vele akkor sztem vedd meg...

csövi, nem tudjátok hogy csak eredetibe lehet-e vele online játszani? pl hamachival vagy vmi ilyesféle LAN programokkal..próbálta már vki?

mert nekem ugye nem eredeti, update 5 van fent mellé de nekem nem nagyon sikerül a multy, lécci vki írjon véleményt erre, vagy tapasztalatot

mer am tényleg jó lenne pl hamachival tolni 😊
nem mozdultam el mikor mindig én jövök akkor van egy 5 másodperces kis valami ha akor nyomom akkor se vált ha miután letel és nem mozdulok meg akkor se, ha átállítom más billentyûre a tab-ról akkorse csinál semmit a kukac fölött nekem csak egy nyíl van meg a neve
kell, hogy körözzön a kukacok felett a select worm ikon... és akkor tudsz váltani, de csak akkor, ha 1, be van állítva a sémában
2, nem mozdultál még el a kezdeti helyrõl

sziasztok!
valaki segítsen már abban ,hogy lehet beállítani azt hogy tudjak kukacot váltani hiába nyommkodom a tabot nem vált kukacot és ez annyira felidegesít!! meg csináltam ilyen beállítást is hogy lehessen de akkor sem vált !
Javítgatják, meg minden... de elõbb próbáld ki neten a sima armageddont😄

Realee: én nem vagyok "ropeharcos" és mégis rinyáltam😄

Zomil
folyamatosan javitják a dolgokat szerencsére, bár én olyan nagy bugokatmég nem tapasztaltam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Azt olvasom sok helyen(pl. steam fórumon), hogy nagyon bugos. Megszakad a multi vagy valami ilyesmit emlegetnek...de akkor szerintem megveszem. Majd kijavítják... 😄

igen ezek a ropeharcosok rinyálnak(vagy tak) a játék miatt

SZilaJMaGGoT
Dettó

MerlinW
Én speciel semmi negatívumot nem tudok felhozni. Könnyed esti kikapcsolódás. Szerintem megéri.

[merlinw.org]

Múltkor gondoltam játszok egyet pubon mert épp senki sem akart jönni. Kötélverseny. 2 srác 5 mp alatt végig is ment a pályán, szemmel nem tudtam követni olyan gyors volt. Na ott el is döntöttem, hogy soha többet random emberek.
Az egyik férgemet SC2-s karakterrõl neveztem el és erre azt mondták, hogy sokat SC2-zök (2 hét alatt 10 óra, szerintetek? 😊 ).
Mit is mondhatnék arra, aki 5 mp alatt végigmegy a pályán???

ha nem hácéba akarod tolni, csak funolni, akkor szerintem jó és szerethetõ és vicces játék...

Narxis
Jó ez a game? Ér a multija 4ezer Ft-ot? Mert csak azért venném meg... de eddig csak negatív kritikát olvastam fórumokon.

elitehun
<#vigyor5>
Colt17
Minden részét játszottam, de nekem a 3d jobban tetszett...

SZilaJMaGGoT
Oké...

Tetsuo
Hat, en sem veszem meg, annyit nem er.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

tenkenorman
Nem eredeti pedig terveztem hogy megveszem

http://www.tenke.hu

MerlinW
Online kell játszani😊

[merlinw.org]

tenkenorman
Hali.
Nagyon tetszik a játék, bár a tesztekben szidták a 3D-t nekem az is nagyon tetszett. Ez viszont nagyon felidegesít. Mindig úgy szerettem átszani hogy van 4 csapat, itt viszont mind a 4 szinte csak engem támad még akkor is ha mellette van 4 ellenséges egy kupacban. Úgy céloz a hard már hogy az egyszerûen túlzás, minden restartnál koreográfia szerûen ugyna azokat a lépéseket csinálják. Human, Easy CPU, Medium CPU, és egy Hard CPU volt bent, egyszerûen lehetetlen megnyerni mert összefognak ellenem.

Más is tapasztalta? nem lehet hogy valami nincs jól beállítva (bár nem hinném)

http://www.tenke.hu

<#vigyor4>

köszi nekem is segített<#vigyor>

köszi a válaszokat, a cod 4 megy vele szépen minimum grafikán, akkor az nem igaz h a worms reloaded nem megy rajta. tudom h a videokari nem egy bivaly de ezt simán vinnie kéne.

Tetsuo
A COD4 meg megy vele? :S

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

probáld meg a vidikari frissitést nekem az segitett😊

Fabio Capello
videókártya, az integrált intel mindenre alkalmas kb, csak játszani nem... saját tapasztalat.

Helló. Nekem minimum grafikán miért szaggat teljesen élvezhetetlenül? megmozdítom az egeret a menüben és kb 3 másodperc múlva reagál :S a cod 4 meg simán megy. nem értem. lécci segítsetek. elõre is köszi.
Gépem adatai

Zomil
gondolom csak lewarezoltad, azota jött ki pár update...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
w7-el tuti nincs gondja, én is az alól futtatom.

elsõ körben integrity ellenõrzés, DX frissítés, ha nem segít, akkor talán megoldás ha újra lehúzod a játékot.

MerlinW
A videón OSX probléma van, ami megoldódott.

[merlinw.org]

Ahogy látom, nem csak nekem van ilyen gondom...

ÍME
Próbálkozhatsz update-el, vagy frissítsd a DirectX-et (nekem is kellett igaz a hang problémák miatt), drivert stb. Az én laptopomon tejesen játszható a játék pedig gyengébb a gép mint a tied (integrált Intel VGA).