879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • SZilaJMaGGoT
    Ez költői kérdés?
  • MR ME
    hova?
  • MerlinW
    Te meg nőjél már fel kicsit... Flémelni, warezolni pedig lehet menni máshova.
  • akyyy
    nE VICCELJT MÁR
  • Zomil
    jah, ahogy a boltbol a párizsi is...
  • MerlinW
    sicc...
  • akyyy
    torrenten meg ingyen van :SDDDDD
  • MerlinW
    Új patch:

- Steam Cloud support has now been implemented
    - Game Styles can now be shared between users. Upon creating a new Game Style (or opening and saving an existing Game Style), a folder called ‘ExportedSchemes’ will be created in the same directory as the executable. Schemes will then automatically be saved as an .xsc file in this folder and can be shared and sent to other users. In order to import a custom Game Style, place the .xsc file in the ExportedSchemes folder and select ‘Import Game Style’ from the Manage Game Styles menu in game
    - Backspace now backflips the worm with a single press
    - Fixed an issue with the holiday hats message being non-dismissive upon receiving an online multiplayer invite
    - Tall vertical landscape types are no longer generated in online BnG Ranked games
    - Forts are now selected randomly from the teams in an allied group
    - The game will now end correctly when there is only one player left in a multiple round online multiplayer game
    - Added tooltips to Leaderboard and Show Player Games list screens
  • tototto
    most hogy 7.5 euro steamen megvettem én is, gyerekek ennek baromi szép lett a grafikája, a játékélmény meg ugyanaz mint a régieknél
    szal nagyon jót nosztalgiáztam, elkapott a retró szele :)
  • [HUN]FaTaL
    Semmi bajom az online vásárlással, de kell a doboz a polcra :)
  • Zomil
    nekem meg kényelmesebb 2kattintással megvenni a játékot :D
  • MerlinW
    Azért ne keverjük a fészbuk ostobaságát az online vásárlás jóságával:)
    Nem kell szórakozni a hitelkártyával, egyetlen egyszer megadod azt az 5 adatot és onnantól minden vásárlás két kattintás.
  • 404error
    hát amugy jah nekem legalábbis kényelmesebb elmenni egy boltba mint hitelkártyával szórakozni, pedig mamár az a divat, na meg a facebook ...lájk
  • [HUN]FaTaL
    Nem, csak online terjesztik sajnos, pedig egy dobozost én is szívesen megvennék. :)
  • 404error
    csupa jóhir
  • Neoncsoves
    nem
  • 404error
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... és eredetit steamen kivül tudok venni pl 576 ba?
  • [HUN]FaTaL
    Csak eredetivel megy a multi.
  • 404error
    de lehet hogy az a baj hogy torrentről szedtem vagyis nem eredeti game... és azért nem megy
  • 404error
    huhhh nem találom hogy hol van vagy hogy tudok gyorsítótár ellenőrzést csinálni :S
  • MerlinW
    Mindenek előtt nyomj Steam-ben egy gyorsítótár ellenőrzést neki.
  • 404error
    hello segitsen valaki légyszives, valami gáz van a multival mert nem talál semmit a network nél meg befagy az egész és ujra kell inditani a gamet de ha megint megprobálok szervert keresni megint befagy a multi... pls help someone :)
  • Frank99
    éppen mondani akartam, és ezen kívül komoly leárazások vannak Halloween-re! Érdemes megnézni.
  • Narxis
  • Neoncsoves
    7,5 euro steamen a játék
  • MerlinW
    Ma is tanultam valamit:)
  • buddabudda
    Marked of Death: 2x sebzést kap
    villám: 30 hp-t gyógyít, illetve 30 hp-val feléleszt egy halottat
  • MerlinW
    körönként levon asszem egy hp-t.
  • Yarkan
    csövi, worms reloaded-ben a Marked of Death -nevü fegyver mirejó? rájödt már vki?:S mikor kijelölöm a kukacot és akkor 1 fekete felhö lesz felette amiböl ugye esik az eső...
    a másik meg a lightning strike, ezt is irja le vki lécci
  • sirdond
    inkább az armageddont rakd fel
    http://sokazinger.wikispaces.com/Worms+FAQ
    itt egy leírás,hogy mit is kell csinálni
  • Yarkan
    szerintem elég ha ctrl+alt+delete feladatkezelöbe kilövöd az explorer.exe-t és ha végeztél a játékkal akkor ugyanott elinditott
  • xxxpaulxxx
    Le kell lőni hozzá háttérből az explorer.exe-t, különben inverz színeket kapsz... nem tudni miért:D
    Erre már írt valaki egy .bat fájlt is, amire ha rányomsz akkor lelövi az explorer-t, elindítja a játékot és kilépésnél újraindítja az explorer.exe-t

T17 oldalán minden fent van ezzel kapcsolatban:)
  • MerlinW
    Armageddon megy némi buherával. T17 oldalán van loader hozzá.
  • RageSnake
    sziasztok...bocsi ha nem jo helyre irok,de probaltam a worms world party-t a gepemen es nemment....nem ment mert Vista -m van...es az lenne a kérdésem ,hogy az Armageddon megyen e vistan vagy az sem? ..elore is kszonom válaszotokat.. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Azt csak multiba tudod beállítani egyéni játékhoz.
  • raptile89
    valaki légyszíves mondja el lépésről lépésre hogy hogyan tudom beállítani hogy tudjak kukacot cserélni nagyon fontos lenne !

előre is köszönöm !
  • MerlinW
  • SZilaJMaGGoT
    Ha multizni akarsz vele akkor sztem vedd meg...
  • Yarkan
    csövi, nem tudjátok hogy csak eredetibe lehet-e vele online játszani? pl hamachival vagy vmi ilyesféle LAN programokkal..próbálta már vki?

mert nekem ugye nem eredeti, update 5 van fent mellé de nekem nem nagyon sikerül a multy, lécci vki írjon véleményt erre, vagy tapasztalatot

mer am tényleg jó lenne pl hamachival tolni :)
  • raptile89
    nem mozdultam el mikor mindig én jövök akkor van egy 5 másodperces kis valami ha akor nyomom akkor se vált ha miután letel és nem mozdulok meg akkor se, ha átállítom más billentyűre a tab-ról akkorse csinál semmit a kukac fölött nekem csak egy nyíl van meg a neve