Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
villám: 30 hp-t gyógyít, illetve 30 hp-val feléleszt egy halottat
a másik meg a lightning strike, ezt is irja le vki lécci
http://sokazinger.wikispaces.com/Worms+FAQ
itt egy leírás,hogy mit is kell csinálni
How much can you take,before you snap?
Erre már írt valaki egy .bat fájlt is, amire ha rányomsz akkor lelövi az explorer-t, elindítja a játékot és kilépésnél újraindítja az explorer.exe-t
T17 oldalán minden fent van ezzel kapcsolatban😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
elõre is köszönöm !
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mert nekem ugye nem eredeti, update 5 van fent mellé de nekem nem nagyon sikerül a multy, lécci vki írjon véleményt erre, vagy tapasztalatot
mer am tényleg jó lenne pl hamachival tolni 😊
2, nem mozdultál még el a kezdeti helyrõl
valaki segítsen már abban ,hogy lehet beállítani azt hogy tudjak kukacot váltani hiába nyommkodom a tabot nem vált kukacot és ez annyira felidegesít!! meg csináltam ilyen beállítást is hogy lehessen de akkor sem vált !
Realee: én nem vagyok "ropeharcos" és mégis rinyáltam😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
Az egyik férgemet SC2-s karakterrõl neveztem el és erre azt mondták, hogy sokat SC2-zök (2 hét alatt 10 óra, szerintetek? 😊 ).
Mit is mondhatnék arra, aki 5 mp alatt végigmegy a pályán???
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagyon tetszik a játék, bár a tesztekben szidták a 3D-t nekem az is nagyon tetszett. Ez viszont nagyon felidegesít. Mindig úgy szerettem átszani hogy van 4 csapat, itt viszont mind a 4 szinte csak engem támad még akkor is ha mellette van 4 ellenséges egy kupacban. Úgy céloz a hard már hogy az egyszerûen túlzás, minden restartnál koreográfia szerûen ugyna azokat a lépéseket csinálják. Human, Easy CPU, Medium CPU, és egy Hard CPU volt bent, egyszerûen lehetetlen megnyerni mert összefognak ellenem.
Más is tapasztalta? nem lehet hogy valami nincs jól beállítva (bár nem hinném)
http://www.tenke.hu
Gépem adatai
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
elsõ körben integrity ellenõrzés, DX frissítés, ha nem segít, akkor talán megoldás ha újra lehúzod a játékot.