879
-
burkos01 #839 Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hogy van e rá lehetőség, hogy hálózatba kötve tudjunk játszani, net kapcsolat nélkül. Helyi hálózaton. Már próbáltuk de nem ment. Nem eredeti a játék. Valaki segítsen. -
#838 Rossz crack :) -
#837 Valami gixer van ott, mert a fegyvereknek minimum 25-50 körül kell sebezniük találat esetén. -
adam944 #836 sziasztok!
nagyon tetszik a játék, egy dolgot kivéve: túl sokáig tart egy-egy menet, mert a fegyverek mindig csak 1-1 életet visznek le, és egyszerűen nem találom, hogy hol lehet ezen változtatni... egyáltalán lehet? -
imigreen #835 sziasztok!
nemtom hogy, de máig nem tudtam erről a játékról :D
...a régivel nagy mókákat csaptunk, szóval lehet h kipróbálnám ezt is már csak nosztalgiából is. de amiről nem találtam semmit az a multy része a játéknak, ez hogy sikerült végül is, játszik vele vki??? -
yakovlev999 #834 hello mindenkinek
nem tok állítani a játék grafikáján mert amint alkalmazom az új beállításokat ez megtörténik de egy pillanatra lefagy aztán visszaugrik a az alapbeállításokra.
A segítségeket és tippeket előre is köszönöm.
-
xxxpaulxxx #833 de ez valami paródia?:D -
#832 Így van. :) -
#831 swarzi? :D -
xxxpaulxxx #830 Kijazazarnold?:D -
#829 Arnold soundbank xDD -
#828 tipp: nekem régen akkor csinált ilyesmit játék, ha olyan felbontásra váltott, amit nem tudott a monitorom...nézd meg a config fájlját, és írd át, vagy helyezd át máshova, hogy újat csináljon..azt nem írtad, hogy mikor újratelepítetted a játékot, akkor azt törölted-e (sima uninstallnál lehet meghagyja)
esetleg menet közben alt-enter, hátha levált ablak módra, vagy nézd meg a readme-t, hogy nincs-e window-mode paraméter..
persze más is lehet a gond, géppel nem csináltál semmit ? (driver frissítés, miegymás) -
stickmate #827 Van egy kis problémám skacok!
Eddig minden oké volt, azt két nappal ezelőtt a játék úgy indult el, hogy Nincs Kép! Minden van, minden irányítható, csak KÉP nincs. A Képernyőm automatikusan Power Save-be kapcsol és nem lép ki onnan. Hallom a hangokat is, de nem látok semmit, csak üres képernyőt. Mitől lehet, hogy orvosoljam? A Cache fájlokat töredezettségmentesítettem, a játékot is újraraktam egyszer, még a Gyorsítótár épségét is ellnőriztem, de semmi. Valami ötlet esetleg? -
#826 Kis update:
“Following hot on the heels of the Team Fortress pack, we now have the Community pack which contains missions, maps, hats and gravestones all inspired by and designed by the Worms community. The designs were chosen from a number of competitions run earlier on in the year and finally they are ready.
The community pack contains: -
5 Single Player Missions
3 New Multiplayer Maps
3 New Hats
3 New Gravestones
We've also fixed a bug that caused unlocked items to be no longer available.
We'd like to take this opportunity to thank all our Worms fans for their help in making Worms Reloaded such a success and wish everyone a Merry Christmas and a Happy New Year.” -
#825 Januárig tuti lesz még Worms akció. -
PunkZoli #824 most késted le az akciót,én még megvettem féláron -
Newfronter #823 A Steamen.
Nincs dobozos verzió, csak itt lehet megvenni. -
#822 sziasztok
ezt a játékot hol lehet megvenni?? -
#821 csak akkor hallasz costum hangokat, ha neked is megvan az a fájl :S -
PunkZoli #820 és az érdeklne még(kösz a választ), hogy a custom hangokat a meccs elején áttöltik a többiek is? Minden új meccsnél letöltik tőlem ugyan azok az emberek, vagy ottmarad az, és a cloud is feltölti a netre? -
#819 kintröl, egyelöre csak .wav-al müködik -
PunkZoli #818 voicebankban kintről tudok fájlokat behívni, vagy van felvevője is játékon belül?! -
#817 Na megvettem, toljunk egy online partyt. -
#816 lol, akkor most megveszem, jó hogy vártam vele :D -
#815 pontosabban ma jött ki a voicebank editor :D -
#814 Most 50%-os akcio van a játékon és hamarosan jön a voicebank editor, meg pár uj single/multiplayer map -
#813 Mert pöcs? -
#812 Ha leszarod akkor mért szólsz bele? -.- -
xxxpaulxxx #811 -
#810 Látom ossza itt mindenki az észt, csak nem tudom, hogy mire fel. Most szívesen kioktatnék itt midnenkit, de igazság szerint leszarom, szóval nem teszem.
UI: Ha akarod vedd meg, ha akarod ne. -.- -
#809 Jah még a crackerek is beírják az nfo végére, hogy ha tettszik a game akkor vásárold meg, hogy ezzel is támogasd a fejlesztőket... :) -
#808 Ha mindenki úgy gondolkodna mint te akkor nem lenne mit lewarezolnod. -
#807 gondolkozz ha nincs becsületes vásárló aki fizet a játékért nem fog elkészülni több játék mert becsődöl a studió, a kiadó nem ad nekik megrendelést mert minek fizesse a fejlesztést ha nem térül meg a befektetett pénz, vagy azt mondja minek adjuk ki pcre ha csak konzolon jön belőle money, aztán játszhatsz a passziánszal
az ilyen hülye mentalitás miatt tart ott a pcs piac ahol, ha már lewarezolod mert minek megvenni akkor legalább ne legyél rá büszke...
képzeld el senki nem hülye mindenki tud torrentezni, csak vannak olyanok is akik szeretnék megköszönni a fejlesztők munkáját, tudod azzal hogy játszol a warezzel a készítőknek még nem fog bevándorolni a már említett párizsi a hűtőszekrényébe, vagy a villanyszámla kiegyenlítődni a szolgáltató felé -
#806 A sorozatra/filmekre más vonatkozik, mint a szoftverekre....
De igen, végülis, minek is ismerjük el szegény programozo munkáját aki lehet, napi 12orát gürcölt a program felett, h jó legyen, a hentes meg napi 12orát áll a pult elött és késziti az árut, mind a 2 munkát végez, mégis a programozot "helyes" dolog meglopni?
Valami nagy gebasz van a te értékrendeddel... -
csoli31 #805 Nem kell a magyarázkodás, mert azzal csak magadat áltatod (ezzel csak a saját lelkiismeretedet próbálod megnyugtatni). Minden amit pénzért lehet megvenni (mert pénzbe kerül), és te ingyen szerzed meg, az biza lopás (ide tartozik a párizsi is, és a szoftver is). Elmondom, hogy még a szoftverek kölcsönzése is illegális, mivel csak a használati jogukat vesszük meg (magyarán nem adhatnánk tovább).
A torrentezéssel nincsen baj, addig amíg nem olyan dolgot töltesz le ami más munkája, és nem adott engedélyt az ingyenes használatra!
A filmekre meg, megint csak más törvény vonatkozik. -
#804 hát az nagy baj:S -
#803 Azzal az erővel, h leszarom mások munkáját és lewarezolom úgy szarok az árvízkárosultakra is... -
#802 az hogy letöltöd torrentről, nem egyenlő a lopással. az, hogy te a boltba ingyen jutsz a párizsihez, nem lopás, hanem lehet kóstoló is, vagy ajándék.
az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a torrentről letöltés az egyenlő a lopással. Ennyi erővel a sorozatot amit nézel, és letöltöd, az is hatalmas LOPÁS, nem? -
csoli31 #801 Felnőtt fejjel jobban belátja az ember, hogy nem éri megvenni, pénzt kiadni a párizsira, ha már egyszer el is lehet lopni. Azt a pénzt meg amit erre költenél, felnőtt fejjel lehet adni az árvízkárosultaknak...
Csak kíváncsi lennék mit szólna akinek adnád azt a pénzt (ha megtudná honnan van neked arra pénzed). Mert hogy nekem nem kellene, és még el is zavarnálak, az egyszer biztos.
A te kijelentéseddel élve akkor lehet mindent ellopni, mert úgy is hozzá juthatunk. -
#800 Felnőtt fejjel jobban belátja az ember, hogy nem éri meg megvenni, pénzt kiadni rá, ha meglehet szerezni ingyen is. Azt a pénzt, amit meg erre költöttél, felnőtt fejjel lehet adni árvízkárosultaknak.
De mind1